Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-01, 10:34   #3331
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
to był taki

Załącznik 3996065
można go kupić np. w Carrefourze
aha dzięki bedę poszukiwać jak nie znajde to kupie inny

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Nie, po prostu kiepsko mu poszły testy sprawnościowe i nie będzie już chodził do tej klasy w przyszłym roku, tylko do zwykłej, jestem wściekła bo na nic się zdały tłumaczenia trenerowi że on do tych testów podszedł z zapaleniem oskrzeli, młody jest załamany bo oni są bardzo zżyci, to jest uważam bardzo niesprawiedliwe a tego trenera to chyba... jego obchodzą tylko wyniki i rezultaty na zawodach, ja rozumiem że ta drużyna jest mistrzem Europy i dla niego najważniejsze są osiągi a nie uczniowie ale jak mozna traktować dzieciaki tak instrumentalnie, interweniowałam u dyrektorki ale nic to nie dało, ona patrzy w trenera jak w obraz, bo dzięki niemu szkoła ma sponsorów, nową halę sportową itd, ale mi tak szkoda dziecka, on jest załamany, a ja nawet nie mogę go pocieszyć na odległość, ryczę od rana z tej bezsilności

iza nie przejmuj się tymi punktami jakimiś, przecież ja też pisałam że chcę sprzedać tą czy tamtą torbę i nikt się nie przyczepił
cholercia faktycznie nie ciekawa sprawa a nie można jakoś tych testów poprawić? Przeciez jeśli twój syn jest dobry to chyba nie można od tak z kogos dobrego zrezygnować

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:04   #3332
charal
Zakorzenienie

Cytat:
to był taki

Załącznik 3996065
można go kupić np. w Carrefourze
Iduś Ty podawałaś przepis na sernik, a powiedz mi, czy do tego sernika mogę dodać żurawiny? bo ja uwielbiam sernik z żurawiną, aha, może masz jakiś ciekawy pomysł na truskawki? bo mam parę kilo a nie chce mi się mrozić, coś bym fajnego upiekła, a taki tradycyjny biszkopt czy placek z truchawami mi się przejadł

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
aha dzięki bedę poszukiwać jak nie znajde to kupie inny

cholercia faktycznie nie ciekawa sprawa a nie można jakoś tych testów poprawić? Przeciez jeśli twój syn jest dobry to chyba nie można od tak z kogos dobrego zrezygnować
Z tego co wiem to na jego miejsce wejdzie ktoś kogo tatuś jest w stanie wiele dla drużyny załatwić, a że młody wypadł najgorzej to na niego padło że wylatuje
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:11   #3333
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Iduś Ty podawałaś przepis na sernik, a powiedz mi, czy do tego sernika mogę dodać żurawiny? bo ja uwielbiam sernik z żurawiną, aha, może masz jakiś ciekawy pomysł na truskawki? bo mam parę kilo a nie chce mi się mrozić, coś bym fajnego upiekła, a taki tradycyjny biszkopt czy placek z truchawami mi się przejadł

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Z tego co wiem to na jego miejsce wejdzie ktoś kogo tatuś jest w stanie wiele dla drużyny załatwić, a że młody wypadł najgorzej to na niego padło że wylatuje
kurcze i czego uczą tych młodych ze bez kasy a ni rusz bez dobrych pleców nic nie załatwisz masakra trzymajcie sie kochani szkoda mi twojego synka tym bardziej że jest młody i trudno mu przyjąć rozczarowanie

Ja mam taki pomysł na truskawki na dole biszkopty później truskawski a na górę wylać wymieszana galaretke z dwoma serkami homogenizowanymi

Stary 2011-06-01, 11:15   #3334
charal
Zakorzenienie

Dziękuję za skorzystanie z mojego kodu
Przyznaj się co kupiłaś i niech Ci się torebka dobrze nosi

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
kurcze i czego uczą tych młodych ze bez kasy a ni rusz bez dobrych pleców nic nie załatwisz masakra trzymajcie sie kochani szkoda mi twojego synka tym bardziej że jest młody i trudno mu przyjąć rozczarowanie

Ja mam taki pomysł na truskawki na dole biszkopty później truskawski a na górę wylać wymieszana galaretke z dwoma serkami homogenizowanymi
ale te serki to z taką przestudzoną galaretka? czy jak? fajnie to brzmi, chyba spróbuje
Stary 2011-06-01, 11:16   #3335
CharLizZie
Zakorzenienie

Dzień dobry
charal: wkurzyłabym się nieziemsko... jak można tak potraktować dziecko i nie dać mu drugiej szansy zmiana klasy to spore przeżycie, a co dopiero jak się odchodzi ze zżytej uściskaj go mocno ode mnie!
iza: nie przejmuj się, ludziom zdarza się palnąc coś w nerwach przeproś, weź na zakupy będzie dobrze a co do tych punktów, to już nic nie wiem, nie raz dziewczyny pisały, że chcą coś sprzedac i nic się nie działo...

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:26   #3336
hanusia505
Zakorzenienie

Dzen dobry
Charal faktycznie strasznie smutna i wkurzajaca sytuacja... Ludzie to jednak nie maja uczuc...

Iza nie chce Cie martwic ale ktos musial zglosic Twojego posta jako sugestie sprzedazy i dlatego moderatorzy tu zagladneli, ciekawe kto to zrobil...
Inne dziewczyny nie raz cos mowily i nie dostaly ostrzezen bo wtedy pewnie nie zostaly zgloszone.

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:27   #3337
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dzień dobry
charal: wkurzyłabym się nieziemsko... jak można tak potraktować dziecko i nie dać mu drugiej szansy zmiana klasy to spore przeżycie, a co dopiero jak się odchodzi ze zżytej uściskaj go mocno ode mnie!
iza: nie przejmuj się, ludziom zdarza się palnąc coś w nerwach przeproś, weź na zakupy będzie dobrze a co do tych punktów, to już nic nie wiem, nie raz dziewczyny pisały, że chcą coś sprzedac i nic się nie działo...
Dlatego tak mnie wk....ło ! Aaa szkoda słów
A córuś moją dziś zabieram na zakupy i obie sobie jakoś poprawimy nastroje,w mordę jeża

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 11:31   #3338
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za skorzystanie z mojego kodu
Przyznaj się co kupiłaś i niech Ci się torebka dobrze nosi

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

ale te serki to z taką przestudzoną galaretka? czy jak? fajnie to brzmi, chyba spróbuje
tak z przestudzoną galaretka tylko ja rozrabiaj w mniejszej ilości wody niz podano na opakowaniu szybciej się zetnie i jak juz ta masa bedzie gestnieć to wylej do formy na biszkopty i truskawki

Jak jest lato zawsze to robie jest to takie zimne z lodówki i nie jest wściekle słodkie

Stary 2011-06-01, 11:33   #3339
Danula
Zakorzenienie

Dziń dybry

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:34   #3340
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dziekuję najgorsze że dziś się o tym dowiedział, fajny prezent na dzień dziecka, zadzwonił ze chce z tej wycieczki wracać, jest strasznie rozżalony, wprawdzie chłopaki powiedzieli że napiszą petycję i że solidarnie wystąpią z drużyny, ale obawiam się że to jest przesądzona sprawa, w tej szkole w ogóle się ostatnio źle dzieje, dyrektorka zwolniła 26 osób z personelu, w tym wszystkich logopedów, pedagogów i psychologów, bo rzekomo kuratorium kazało zlikwidować etaty, coś się niedobrego dzieje w tej oświacie

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Dzen dobry
Charal faktycznie strasznie smutna i wkurzajaca sytuacja... Ludzie to jednak nie maja uczuc...

Iza nie chce Cie martwic ale ktos musial zglosic Twojego posta jako sugestie sprzedazy i dlatego moderatorzy tu zagladneli, ciekawe kto to zrobil...
Inne dziewczyny nie raz cos mowily i nie dostaly ostrzezen bo wtedy pewnie nie zostaly zgloszone.
Dokładnie, ja też kilka razy wspomniałam o tym, że chcę coś tam sprzedać i nic
iza niech no się dowiemy kto Cię podkablował
Stary 2011-06-01, 11:36   #3341
charal
Zakorzenienie

Cytat:
tak z przestudzoną galaretka tylko ja rozrabiaj w mniejszej ilości wody niz podano na opakowaniu szybciej się zetnie i jak juz ta masa bedzie gestnieć to wylej do formy na biszkopty i truskawki

Jak jest lato zawsze to robie jest to takie zimne z lodówki i nie jest wściekle słodkie
Dziękuję, wypróbuję dzisiaj, muszę się czymś zająć bo mnie rozniesie inaczej, taka jestem dziś wkurzona, w kuchni się wyżyję
Stary 2011-06-01, 11:50   #3342
iza251
Zakorzenienie

Exclamation Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Dziekuję najgorsze że dziś się o tym dowiedział, fajny prezent na dzień dziecka, zadzwonił ze chce z tej wycieczki wracać, jest strasznie rozżalony, wprawdzie chłopaki powiedzieli że napiszą petycję i że solidarnie wystąpią z drużyny, ale obawiam się że to jest przesądzona sprawa, w tej szkole w ogóle się ostatnio źle dzieje, dyrektorka zwolniła 26 osób z personelu, w tym wszystkich logopedów, pedagogów i psychologów, bo rzekomo kuratorium kazało zlikwidować etaty, coś się niedobrego dzieje w tej oświacie

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Dokładnie, ja też kilka razy wspomniałam o tym, że chcę coś tam sprzedać i nic
iza niech no się dowiemy kto Cię podkablował
Dobra stało się
Idę dziś kupić sobie wreszcie cygarety beżowe,spódnicę midi chciałam jakąś sportową w jasnym kolorze, i klapy jakieś, białą tshertówę ,tusz do rzęs i pewnie coś "nieplanowanego" też wpadnie Aha i perfum mi się skończył,chyba znów wezmę Lolitę
Stary 2011-06-01, 11:52   #3343
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, wypróbuję dzisiaj, muszę się czymś zająć bo mnie rozniesie inaczej, taka jestem dziś wkurzona, w kuchni się wyżyję
Nie dziwię się naprawdę mi przykro z tego powodu nie rozumiem polityki szkoły a tym bardziej jak piszesz że cos tam sie dzieje to już cos jest źle
Nie ma za co mam nadzieję że będzie smakować

Stary 2011-06-01, 12:21   #3344
martini.
Zakorzenienie

Uff, za dużo się dzieje.
Ale mam dobry humor

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Brak mi słów na twoje zdolności dedukcyjne Niech tak zostanie, imaginuj dalej nie będę ci przeszkadzać tylko sobie pośpiewam
Oj tam, oj tam Danulka. Nic nowego. I niestety, ale mam dużo ważniejszych rzeczy na głowie chwilowo, zajmę się tym w wakacje (choć wątpię).

A Pogodno bardzo lubię. Ostatnio nawet wspominaliśmy ich z kolegą. Podsłuchiwałaś, przyznaj się

Cytat:
Napisane przez Kasika Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was ma granatową EDIE ??

Jak się prezentuje "na żywo" - nie wygląd jak torba plażowa?
W katalogu real zdjęć e-torebki jest chyba tylko jedno zdjęcie więc dlatego pytam tutaj

Mam nadzieję że jakaś dobra duszyczka napisze mi cos o tej torebce więcej - a jeśli jest możliwość to poproszę też o jakieś real fotki

z góry dziękuję ślicznie
Chyba tylko jedna wizażanka się ujawniła, ale nie zagląda na wątek. Jak ją weźmiesz, to się pochwal, bo ja też rozważam

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim .... kopę lat ....

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
martini
Doooooooooooooo Gdzie byłaś???

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość

Mam nadzieję, że jednak wyjdzie wszystko ok
Maila odbierz, Maszkaro!
No doprawdy no!

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Dobranoc laseczki- ciotka mnie tak wykończyła ,/najpierw mi przez okno pokazywała jak dojść do sklepu, potem doszła do wniosku, że nie dam rady i postanowiła iść ze mną, na każdym przejściu przez jezdnie łapała mnie za rękę i przytrzymywała jak dwulatka i cały czas mówiła non stop jak tranzystor, a na koniec osobiście doprowadziła mnie do autobusu i do niego wsadziła- teraz jak jestem sama to nie wiem co mam robić- nikt mi nie mówi co i jak /że się wylogowuję

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Anabel

Plusy:

* piękny odcień, see blue zwie się w oryginale, super do wszystkiego prawie, wcale nie jest bardzo wymagające- zestawiałam już z brązem, szarością, granatem, beżem, fioletem i kiecą wielokolorową- wygląda super

* miękka, mięsista skórka
* bardzo lekka
* duża, przestronna
* idealna jako zabawka dla 9miesięcznego dziecka- synek nie chciał jej oddać
* nie śmierdzi
* ładny kolor podszewki
* duże uszy, wchodzi na ramię

Minusy-

* w dwóch zszyciach mam takie popękanie delikatne, ale tytka jest boska, więc nie reklamuję (chyba), bo chciałabym jutro już z nią wyjść. Zrobię foty, wyślę etytce z info, że mam coś takiego i jeśli wada się pogłębi- będę odsyłać.

Myślę, że wcisnęli mi znów zwrota, bo nie było zabezpieczeń na ukuciach, ani mietki

Ogólnie

edit: 3 i trzy ostatnie foty- przekłamują kolor
Torebka do fotek nie jest wypchana, ma tylko dwa ręczniki- co widać na 5 foto
Na ostatnim zdjęciu- wada.
Bardzo fajna Rozważę może na zimę Albo jesień. Lato może

Cytat:
dobranoc ostatecznie ostateczne nocnym markom i buziol dla martini, która się pewnie pojawi
Zajrzałam, ale już nie dałam rady odpisać. Padłam.

Cytat:
Nie, po prostu kiepsko mu poszły testy sprawnościowe i nie będzie już chodził do tej klasy w przyszłym roku, tylko do zwykłej, jestem wściekła bo na nic się zdały tłumaczenia trenerowi że on do tych testów podszedł z zapaleniem oskrzeli, młody jest załamany bo oni są bardzo zżyci, to jest uważam bardzo niesprawiedliwe a tego trenera to chyba... jego obchodzą tylko wyniki i rezultaty na zawodach, ja rozumiem że ta drużyna jest mistrzem Europy i dla niego najważniejsze są osiągi a nie uczniowie ale jak mozna traktować dzieciaki tak instrumentalnie, interweniowałam u dyrektorki ale nic to nie dało, ona patrzy w trenera jak w obraz, bo dzięki niemu szkoła ma sponsorów, nową halę sportową itd, ale mi tak szkoda dziecka, on jest załamany, a ja nawet nie mogę go pocieszyć na odległość, ryczę od rana z tej bezsilności

iza nie przejmuj się tymi punktami jakimiś, przecież ja też pisałam że chcę sprzedać tą czy tamtą torbę i nikt się nie przyczepił
O kurczę, faktycznie niesprawiedliwie. A nie da się jakoś tego powtórzyć, poprawić?? Przecież wiadomo, że jak ktoś jest chory, to mu gorzej pójdzie Nie dziwię się, że się wkurzyłaś i synowi przykro.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 12:34   #3345
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Uff, za dużo się dzieje.
Ale mam dobry humor

Oj tam, oj tam Danulka. Nic nowego. I niestety, ale mam dużo ważniejszych rzeczy na głowie chwilowo, zajmę się tym w wakacje (choć wątpię).

A Pogodno bardzo lubię. Ostatnio nawet wspominaliśmy ich z kolegą. Podsłuchiwałaś, przyznaj się
.
Miałam na myśli, ze twoja dedukcja jest mierna

Moja droga, ma się ten dar

Napisałam niecałe 4 strony i zaraz zasnę Już drugą szklankę coli piję i nic nie pomaga jakieś czary mary z tym pisaniem mam Szkoda, że nie palę może to by mnie jakoś (p)obudziło

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 12:47   #3346
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że spokojnie możesz dodać żurawiny .
Truskawki... a to ma być ciasto tak ? ... bo ja uwielbiam w takie upalne dni pić koktaile truskawkowe .
Uwielbiam też takie ciasto właśnie na biszkopcie z bitą śmietaną, na to truskawki i galaretka . Coś mi TŻ mówił ostatnio o takim cieście: biszkopt, do tego śmietana z galaretką (podobno robi się z tego pianka) i na to truskawki i galaretka - mówił, że przepyszne, wieczorem mogę podpytać o przepis.

Szczerze mówiąc truskawki w ciastach lubiłam zawsze jeść w połączeniu z galaretką .

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 12:54   #3347
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Truskawki... a to ma być ciasto tak ? ... bo ja uwielbiam w takie upalne dni pić koktaile truskawkowe .
Uwielbiam też takie ciasto właśnie na biszkopcie z bitą śmietaną, na to truskawki i galaretka . Coś mi TŻ mówił ostatnio o takim cieście: biszkopt, do tego śmietana z galaretką (podobno robi się z tego pianka) i na to truskawki i galaretka - mówił, że przepyszne, wieczorem mogę podpytać o przepis.

Szczerze mówiąc truskawki w ciastach lubiłam zawsze jeść w połączeniu z galaretką .
Ja też lubię koktajle, zwłaszcza z maślanką
Jakieś ciasto chciałam nietypowe, jak możesz to popytaj o to ciasto swojego TŻta, narazie wypróbuję propozycję dorki, ale ja mam tych truskawek kilka kilo i musze jakoś wykorzystać póki się nie zepsują
Stary 2011-06-01, 13:01   #3348
Iduś
Zakorzenienie

OK

ja idę sobie zerwać rzodkiewkę i kilka listków sałaty na kanapki ... muszę Wam powiedzieć, że takie "swoje" warzywka całkiem inaczej smakują

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-06-01, 13:16   #3349
charal
Zakorzenienie

Cytat:
OK

ja idę sobie zerwać rzodkiewkę i kilka listków sałaty na kanapki ... muszę Wam powiedzieć, że takie "swoje" warzywka całkiem inaczej smakują
Zgadza się, swego czasu miałam niedużą działkę, pomidorki były pyszne, sałata a nawet szczypiorek też, zupełnie inaczej to wszystko smakowało niż ze sklepu
Stary 2011-06-01, 13:28   #3350
dagna1
Zakorzenienie

mialam isc na zastrzyki odczulajace i do galerii, a tu zaczyna grzmiec :/
wizaz cos wariuje

moniek

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!

Edytowane przez dagna1
Czas edycji: 2011-06-01 o 13:36
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 13:42   #3351
monica80c
Zakorzenienie

Witam!

Cytat:

Cytat:
Ja też lubię koktajle, zwłaszcza z maślanką
Jakieś ciasto chciałam nietypowe, jak możesz to popytaj o to ciasto swojego TŻta, narazie wypróbuję propozycję dorki, ale ja mam tych truskawek kilka kilo i musze jakoś wykorzystać póki się nie zepsują
ja z truskawek robię często clafoutis- a z galaretką rozpuszczam- serek homogenizowany albo śmietanę albo mleko skondensowane- co pod ręką- daje bardzo mało wody do galaretki i od razu to coś białego i roztrzepuję mikserem- wychodzi smakowo jak sernik na zimno- smietanę i mleko trochę dosładzam i daje ciut soku z cytryny- słyszałam też o zmieszaniu ubitej śmietany z galaretką, ale nie robiłam- bardzo przepraszam jeśli napisałam wszystkim wiadome i oczywiste rzeczy- bo tak mi się wydaje i już czuję się jak głupek

martini

charal to świństwo- przeniesienie to tak poważna spr, że powinni jeszcze raz sprawdzić

iza może to dlatego , że wkleiłaś zdj i tylko to było w poście- pamiętam, bo pomyślałam, że chyba tak nie wolno- żałuję, że ci nie powiedziałam

iduś, tróllik, dorika charli nika

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość

mialam isc na zastrzyki odczulajace i do galerii, a tu zaczyna grzmiec :/
wizaz cos wariuje

moniek
daga

Edytowane przez monica80c
Czas edycji: 2011-06-01 o 13:43
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 13:48   #3352
dagna1
Zakorzenienie

monia, dalas rade wlaczyc komputer bez pomocy cioci?

klikaj vivi, bo Ci zniknie!! ii co z sigrid? poszla??

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!

Edytowane przez dagna1
Czas edycji: 2011-06-01 o 13:50
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 15:12   #3353
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
monia, dalas rade wlaczyc komputer bez pomocy cioci?

klikaj vivi, bo Ci zniknie!! ii co z sigrid? poszla??
tżetomąż włączył

ciotka ma 77lat i jej się "pogarsza"- z 5 lat temu ciotka "pojmała" złodzieja
jak opowiadała :jakiś wyrostek wyrywał staruszce/ !!!!!!!!!!!!!!tak powiedziała ciotka/ torbę na przystanku, to ciotka biegiem/!!!!!!!!!!!!!!!!!/ za nim - ale nie mogła dogonić, więc wypadła na jezdnie machając rękoma- zatrzymała jakiś samochód- wpakowała się do niego i pogoń skończyła się porzuceniem torebki przez złoczyńcę i jego ucieczką - a więc właściwie nie pojmała złodzieja tylko odzyskała łupy- jeszcze wrócili podnieśli "staruszkę" i odwieźli do domu- ciotka ze zmotoryzowanym panem- nie ma z ciotką żartów- nie wiem tylko co zamierzała w razie dogonienia- chyba walkę wręcz

jeszcze nie kliknęłam, ale klikam inne rzeczy

zamówiłam 6 lakierów

nie poszła, stanęła na 50zł i ani drgnęła
Stary 2011-06-01, 15:51   #3354
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
tżetomąż włączył

ciotka ma 77lat i jej się "pogarsza"- z 5 lat temu ciotka "pojmała" złodzieja
jak opowiadała :jakiś wyrostek wyrywał staruszce/ !!!!!!!!!!!!!!tak powiedziała ciotka/ torbę na przystanku, to ciotka biegiem/!!!!!!!!!!!!!!!!!/ za nim - ale nie mogła dogonić, więc wypadła na jezdnie machając rękoma- zatrzymała jakiś samochód- wpakowała się do niego i pogoń skończyła się porzuceniem torebki przez złoczyńcę i jego ucieczką - a więc właściwie nie pojmała złodzieja tylko odzyskała łupy- jeszcze wrócili podnieśli "staruszkę" i odwieźli do domu- ciotka ze zmotoryzowanym panem- nie ma z ciotką żartów- nie wiem tylko co zamierzała w razie dogonienia- chyba walkę wręcz

jeszcze nie kliknęłam, ale klikam inne rzeczy

zamówiłam 6 lakierów

nie poszła, stanęła na 50zł i ani drgnęła
Monia Twoja ciotka jest niesamowita

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:00   #3355
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Monia Twoja ciotka jest niesamowita
w imieniu ciotki
i cześć hanusiu, tak w ogóle
ryba nas już nie kocha chyba- taką refleksją się podzielę
Stary 2011-06-01, 16:13   #3356
q_kaska_q
Zadomowienie

Dziewczyny, pytam jeszcze raz bo nie uzyskalam odpowiedzi wczeszniej. Jesli chce zareklamowac torebke to najpierw powinnam do etorebki napisac emaila z opisem wady i potem odeslac torebke?

koty
q_kaska_q jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:18   #3357
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez q_kaska_q Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pytam jeszcze raz bo nie uzyskalam odpowiedzi wczeszniej. Jesli chce zareklamowac torebke to najpierw powinnam do etorebki napisac emaila z opisem wady i potem odeslac torebke?
na pewno tak jest lepiej ale nie jest to konieczne- możesz od razu odesłać- ja zwykle wysyłałam mail z opisem i zdjęciem wady i prawie jednocześnie odsyłałam torebkę- ponieważ ostatnio jednak nie są tak przyjacielscy jak byli- pomysł z uprzednim kontaktem mailowym nie jest zły- a może po prostu zadzwoń do nich i zapytaj- będzie szybciej
życzę powodzenia
Stary 2011-06-01, 17:00   #3358
Ekscelencja
BAN stały

Dziewczyny odpisali mi, że naprawią tą Brooklyn i odeślą do mnie
Już widzę jak będzie wyglądała ta naprawa ....
Kłócić się i żądać zwrotu pieniędzy ?
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 17:03   #3359
q_kaska_q
Zadomowienie

Cytat:
na pewno tak jest lepiej ale nie jest to konieczne- możesz od razu odesłać- ja zwykle wysyłałam mail z opisem i zdjęciem wady i prawie jednocześnie odsyłałam torebkę- ponieważ ostatnio jednak nie są tak przyjacielscy jak byli- pomysł z uprzednim kontaktem mailowym nie jest zły- a może po prostu zadzwoń do nich i zapytaj- będzie szybciej
życzę powodzenia
jesli uznaja reklamacje to wymieniaja na taka sama torebke czy moge poprosic o zwrot kosztow?

koty
q_kaska_q jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 17:06   #3360
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Dziewczyny odpisali mi, że naprawią tą Brooklyn i odeślą do mnie
Już widzę jak będzie wyglądała ta naprawa ....
Kłócić się i żądać zwrotu pieniędzy ?
Totalnie im się popiętroliło coś ... . A to jest Twoja pierwsza reklamacja Brooklyn?
Ja bym odesłała do naprawy na ich koszt tylko i wyłącznie. Jeżeli torebka się rozwali to wtedy bym się wykłócała o zwrot.

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości