|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
![]() a u mnie burza. Grzmi niemilosiernie że aż się skupić nie mogę
|
|
#422 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
u mnie jest tak duszno, że szok ![]() A jako, że mam za dużo wolnego czasu ( ) zaczęłam oglądać suknie ślubne i się zakochałam: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3500 wersja z ramiączkami i bez ![]() i ta: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3494 chcę taki welon Edytowane przez 201609062115 Czas edycji: 2011-06-01 o 12:55 |
||
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśleliśmy, żeby jechać tak pod koniec sierpnia ![]() Kurcze śliczna jest ta suknia... ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Ja myślałąm nad czymś prostym ![]() coś takiego http://moda.allegro.pl/suknia-sotter...631195679.html albo cos takiego http://moda.allegro.pl/nowa-suknia-s...643034329.html
|
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
Witajcieee!! O kurczę,już druga część! Dawnoo mnie tu nie było...
![]() to pewnie dlatego,że o ślubie ostatnio żadnej mowy nie ma,jakoś to wszystko przygasło. Nic nie załatwiamy,nie ma pieniędzy... może w 2020 roku wypali, z naszym zapałem i chęciami. chciałabym ojjj chciała,ale nic z tego (znowu) nie wyjdzie. Zapewne nie ma już wolnej daty itd. tak się wtedy zakręciliśmy,że równie szybko odkręciliśmy, w ogóle zapomniałam o tym,że w 2013 mieliśmy planować ślub. Ale kto wie,może to wypali ? ![]() A Wam życzę owocnych przygotowań,a sobie wytrwałości,bo takie odkladanie ślubu jest baaardzo złe... |
|
|
|
#425 |
|
Rozeznanie
|
malinka9191gratuluję
i ucz się ucz! w ogóle chyba każda z Nas (albo większość) musi się uczyć ale wizaż za bardzo wciąga;pco do nocy poślubnej to wszystkie moje koleżanki mówiły, że najpierw się tą nocą ekscytowały, wybierały bieliznę a potem były za bardzo zmęczone żeby ją w ogóle włożyć ![]() Wróciłam z uczelni, zdążyłam przed deszczem brrryryryy jak zimno. http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3500 ta suknia na żywo jest strasznie piękna (bynajmniej ja tak sądzę moja koleżanka ślubuje w niej we wrześniu)
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-01 o 13:06 |
|
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do 2013 jeszcze troszkę czasu zostało więc może Wam się uda??
|
|
|
#427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No niby zostało,ale u nas ciężko z terminami jest sala,zespół...wszystko miało być idealne,a teraz du*a z tego jest. a im dłużej czekam tym bardziej się wkurzam na wszystko...niby nie można w nieskończoność być w związku narzeczeńskim... Teraz patrzę na to inaczej,że zaręczyny nie był wcale potrzebne,bo nie zmieniły nic,może gdyby te przygotowania były prawdziwe,to poczułabym się jako ta Narzeczona.A ja tylko czekam i czekam,i obawiam się,że się nigdy nie doczekam |
|
|
|
|
#428 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a takie by Ci pasowały Cytat:
![]() A coś się stało? czy brak czasu? Jeszcze spokojnie zdążycie jeśli będziecie chcieli, ile par jeszcze w przyszłym roku załatwi Będę trzymać kciuki, żeby było po Twojej myśli ![]() Cytat:
A Twojej koleżance żałośnie zazdroszczę
|
|||
|
|
|
#429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Brak czasu,a nawet nie miałam ochoty tu zaglądać i się dołować no tylko trochę ze mnie perfekcjonistka taka,że muszę koniecznie mieć ten termin,tą salę,ten zespół...gdyby były te pieniążki a moi rodzice poznali nasze dokładne plany i nie mam też z nimi teraz kontaktu fajnego, rodzice Tżta nie mają nic przeciwko,jego rodzina ciągle pyta 'kiedy ślub?'. Rodzice niestety nie wspierają nas wcale,wszystko się wali...
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbować załątwić sale i orkiestrę nie zaszkodzi ![]() Powiem Ci, że My jeszcze nic nie mamy załątwione;p
|
|
|
#431 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A Twoi rodzice mają coś przeciwko? Dlaczego Was nie wspierają? Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj |
|
|
|
|
#432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że będzie mi pasowac coś takiego ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Kurcze to nie fajnie jak nie macie wsparcia u rodziców...
|
|
|
#433 |
|
Raczkowanie
|
Jako,że miałam zaszczyt dostać zaproszenie do klubu PM 2013,więc pozwólcie,że tam Wam napiszę swój problem.Mogę?
|
|
|
|
#434 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie chce z allegro zamawiac tylko sobie szukałąm wzoru jakiejś sukienki
|
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
Sukienki prześliczne. Ja się zastanawiam jak to jest z tymi sukniami ślubnymi zamawianymi przez allegro. Ja bym się chyba bała, że nie będzie pasować, albo z szajskiego materiału. Kurcze ja muszę mieć plecy zakryte w sukni i ciężko będzie o taką
![]() Coś mi się wydaje, że w noc poślubną po prostu padnę... ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- A ja dzisiaj bym zawału dostała. Myślałam, że pierścionek zaręczynowy zgubiłam. |
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurcze no to miałaś przeżycie...;/ dobrze, że go znalazłaś ![]() Ja raz też tak miałam, ściągnęłam go bo ciasto robiałam i spadł mi na podłogę. Ryczałam chyba z pół godziny, że się zgubił, ale leżał koło lodówki. Uff...
|
|
|
#439 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę, że warto zastanowić nad taką opcją, jeśli ma się zaufana osobę Cytat:
Oni chcą was się już pozbyć a nie udupić na kolejny rok ![]() ![]() a tak poważnie to z własnego doświadczenia mogę wam powiedzieć, że najtrudniej to jest do momentu sprawdzenia pracy programem anty-plagiatowym ![]() Co do nocy poślubnej to nie mam złudzeń, ze będziemy ja mieli najszybciej w niedziele nad ranem ![]() chociaż kto wie.... woda działa odprężająco
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
||
|
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam. Trochę tak byle jak,bo naprawdę nie wiem jak mam to opowiedzieć dokładnie
chyba emocje piszą,a nie ja
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam do domku, zaraz zjem obiad i na 16 jadę na egzamin.. Trzymajcie kciuki, ponoć Wasze zawsze przynoszą szczęście
|
|
|
#442 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o nie! ta pierwsza Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
suknia była na nią ewidentnie za mała. Miała taką z przedłuzonym stanem i była tak ściśnięta sznurkami z tyłu, że wszystkie boczki jej wyszły Nie apetycznie to wyglądało a ona ma trochę ciałka więc wydaje mi się, że suknia z przedłużonym stanem w ogóle nie powinna być u niej brana pod uwagę![]() A co do pierścionka - wariatka Dobrze, że się znalazł![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#443 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiadomo, większość sukni ma odkryte plecy, ale na pewno coś znajdziesz I też bałabym się zamawiać z allegro, wszystko wolę przymierzyć przed zakupem A historii z pierścionkiem nie zazdroszczę, chyba bym padła na zawał! Cytat:
, ale chyba nie wątpisz w naszą moc?
|
||
|
|
|
#444 |
|
Wtajemniczenie
|
My na początku nie chcieliśmy z kucharką tylko w restauracji, ale później zmieniliśmy zdanie. Zobaczymy jeszcze jak to będzie, muszę to z TŻ dobrze obgadać, bo jakby jednak w restauracji to trzeba termin zamówić.
Kurczę pamiętam swoją obronę na licencjacie. Szłam z nogą w gipsie powyżej kolana. Heh, jakiego miałam stresa. Przez to wszystko zacięłam się i nie potrafiłam tytułu mojej pracy powiedzieć, ale w końcu się opanowałam i poszło już dobrze. Obroniłam się na 5. Za rok obrona mgr. Za was dziewczyny kciuki trzymam. ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Mam okropny trądzik Kurcze mam dość, leczę maściami, ale to nie daje za wiele, a na razie izoteku stosować nie mogę |
|
|
|
#445 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałam takie strasznie blizny po trądziku na plecach, wręcz czarne place i dermatolog dała mi taki płyn do smarowania, zeszło mi z tym co prawda z pół roku, a potem nie mogłam się wystawiać na słońce całe wakacje, ale pomogło i już sporadycznie wyskoczy mi jakiś syfek, ale blizny przynajmniej nie zostają |
|
|
|
|
#446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Watpię, że do tego czasu zejdzie, a jeśli zejdzie to te blizny. Tak gorąco a ja nie mogę koszulki na ramiączkach założyć, nawet bez rękawów, musi być krótki rękawek, bo inaczej to okropnie wygląda |
|
|
|
|
#447 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I pewnie Cię to nie pocieszy, ale rozumiem Twój problem; wstydziłam się na wfie przebierać, żeby mi nie dogryzali, więc uciekałam ze szkoły.. |
|
|
|
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
co prawda nie trądzik, ale miałam straszną skłonność do pryszczy na plecach. Niezależnie od pory roku.
Przeszło po tabletkach antykoncepcyjnych
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Mi zawsze twarz wysypie przed okresem...;/
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

u mnie jest tak duszno, że szok
) zaczęłam oglądać suknie ślubne i się zakochałam:
a im dłużej czekam tym bardziej się wkurzam na wszystko...niby nie można w nieskończoność być w związku narzeczeńskim... Teraz patrzę na to inaczej,że zaręczyny nie był wcale potrzebne,bo nie zmieniły nic,może gdyby te przygotowania były prawdziwe,to poczułabym się jako ta Narzeczona.A ja tylko czekam i czekam,i obawiam się,że się nigdy nie doczekam

suknia była na nią ewidentnie za mała. Miała taką z przedłuzonym stanem i była tak ściśnięta sznurkami z tyłu, że wszystkie boczki jej wyszły