|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
wątpię żeby od razu ograniczenie wolności mu się trafiło, są inne środki zapobiegawcze, a syf w papierach będzie się ciągnął. Młody jest, powinno mu zależeć na niekaralności... a czemu wykorzystywać? ja w młodości bardziej się poświęcałam dla wolnej chaty.... ![]() właśnie, Maja, bierz klucze i zrób impreze... nawet jeśli nie zdążysz posprzątac, to już nigdy cię nie poproszą o pilnowanie chaty...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-06-01 o 12:54 |
|
|
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
taa... a u mnie dzień dziecka zaczął się pobudką przed 6 rano, żeby świnie na sprzedaż na przyczepę ładować
![]() A i starzy mi nie chcą nic odpalić na dzień dziecka, a mi się tak wczoraj żakiet, spodnie i kieca w sklepie spodobały ![]() dla mię też u siebie w chaupie mogę siedzieć jak np. starzy by musieli wyjechac, a cuś się w gospodarstwie działo, ale u kogoś, bo oni FSZYSCY muszou na komunię i chrzciny jechać? ![]() ja fszystkie staniki pierę ręcznie (zfuaszcza od momentu jak wiele lat temu skrzywiony w praniu fiszbin mi przebił materiał mientkiego staniora i letko poharatał )Cytat:
jeszcze żebym se miała kogo na imprezę zaprosić, taa...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-01 o 12:58 |
|
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzwoń po koleżanki, niech sobie transport zoorganizują i przybędą z zapasem alko i chuopów
|
|
#3784 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
np. nic się nie haczy o inne ciuchy, naramki sie tak nie rozciągają, ja jestem zadowolona. Cytat:
![]() ad 2. perfumy, lakier i bluzkę i jeszcze obczaiłam fajny strój atlantic. Cytat:
Za stróża masz robić? Co innego np. zerknąć na zwierzaki, podlać kwiaty jak ktoś wyjeżdża... a Ty nie jedziesz na te imprezy rodzinne?
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-06-01 o 13:20 |
|||
|
|
|
#3785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za✂✂✂iste mam życie towarzyskie, no jak hoja ![]() Cytat:
![]() kuffa no, to nie mają kogoś innego do pilnowania obór i chałupy w niedzielę ![]() I jeszcze ciuchów mi się kce ideu pobiegać, bo cuś od tygodnia waga stanęjła
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-01 o 13:22 |
||
|
|
|
#3786 | ||||||
|
BAN stały
|
No chyba nie od Flo, pamiętałaby przecież? Może Figarro?
A wersja edt to zupełnie inny zapach I nawzajemnie! ![]() Cytat:
![]() Maja, dlaczego się nie przyznałaś, że Ty w Wielkopolsce mieszkasz? Nie wiem dlaczego, ale zawsze jakoś tak kojarzyło mi się z "gdzieś pomiędzy Łodzią a Warszawą/na północ od Wawy" Kojarzysz miejscowość Władysławów? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ależ to jest bardzo interesująca prasa! ![]() No nie wiem, nie wiem... ![]() Każdy powód jest dobry, Kochanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Kto jeszcze, oprócz mnie, kliknął Brit Red, przyznać się
|
||||||
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cheba Ci słońce główkę przygrzało i z kimś mię pomyliłeś
|
|
#3788 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3789 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale jakis konkretne? ...bo rózne widziałam ![]() ✂✂✂✂a! gołab mi remontuje rower na balkonie
|
|
#3790 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
możesz pobiegać za tymi małymi prosiakami ![]() tak serio to nie uważam za bezczelne prosić siostrę o pomoc, ale musiałaby to być rzeczywiście prośba.. a wyobrażam sobie (po tym co zwykle piszesz) że odbyło się to pewnie w sposób: to Ty do nas pojedziesz i popilnujesz bo i tak nie masz czego innego do roboty..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3791 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Sieciunia kłamie, powiedziała mi, że K. w Wlkp leży
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-06-01 o 17:11 |
||
|
|
|
#3792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czego Ty chcesz się do tej łobrony uczyć? ![]() ![]() ![]() Ja mam nadzieję, że w czasie remontu będę dawała radę w nocy siadać na chwilę Będziecie mi codziennie robić streszczenia dnia? ![]() Maja, no czekaj żesz to taki podryw (gryx chce wyczaić gdzie dokładnie mieszkasz ), a Ty już na niego z mordą
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3793 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
no normalnie nie mam czasu na bar dzisiaj
, pocytuję późniejale za pamięci Rozterka ja serio zapraszam, ale, że u mnie remont i syf to se raczej nie odpoczniesz, ale jak już chociaż łazienkę i dach zrobią to Kaszuby zapraszają ![]() Agnes ![]() to lecę paaaaa
|
|
#3795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ee, zara? To wczoraj jeździłam z siostrą pół dnia po mieście tachając za nią zakupy, bo jej nosić nie wolno i nie łaska było mnie osobiście poinformować? ![]() raz, że omawia z mamą MÓJ czas wolny, a drugi, że mam już zdecydowała co mam robić i mieu nikt o zdanie nie raczył zapytać no taa... bo co ja mam innego w niedzielę do roboty ![]() Cytat:
pobiegałam w tym upale, uff, aż się ze mnie leje ![]() A tera grzmi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-01 o 14:01 |
||
|
|
|
#3796 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
uuu a dlaczego oprócz pracy mgr masz jeszcze dodatkowe lektury i tematy? Wszyscy tak mają czy tylko ulubiency?
Cytat:
|
|
#3797 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co prawda jeszcze nie wyglądam jak koleś ze zdjęcia, ale... ![]() Cytat:
Cytat:
Polly, gdyby to była pierwsza taka sytuacja, to może i można by się było próbować dogadać. Ale on już dawno wyczerpał limit takich akcji. Ktoś musi mu się w końcu dobrać do dupy, bo ten człowiek nie ma hamulców. A najbardziej zadziwia mnie fakt, że on to wszystko podpisuje swoim nazwiskiem i twarzą. ![]() Póki co jem orzeszki w skorupce paprykowej i popijam dżindżersem Jakoś się trzeba zmobilizować do nauki, nie? ![]() Cytat:
A jak ja się próbowałam pozbyć to nikt nie chciał ![]() A masz? A tak serio, to nieładnie, że Ciebie nie zapytała o zdanie. Jak nie ma sieciuni, to bym nie pojechała (jessu jak oni tam żyją? )Rozwala mnie Wojciech Mann w roli Lolka w słuchowisku Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-06-01 o 14:18 |
||||
|
|
|
#3798 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zapewne jakiś Kawęczyn w Wlkp. leży
![]() Cytat:
Cytat:
nie dziwię się wcale że masz nerwa
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3799 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Ja się oparłam ![]() Cytat:
mam gingersa, nie mam orzeszków w sklepie dla najbiedniejszych jest promocja 4 x gingers 9,99 jakoś mi świtało, że te Burberry kwaśno-słodkie? ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- skąd GUS ma mój nr komórki?
|
|
#3800 | |
|
BAN stały
|
Oto dumny wpis na blogu Twistera:
Cytat:
To nawet nie jest brak wstydu, nawet nie wiem, jak to nazwać. Ja wysiadam. |
|
|
|
|
#3801 |
|
Wpisz tu zomzing
|
mam takie Siemens Dessous, bardzo zacnie się sprawują, miękkie, ale te z zamkiem na stelażyku tez powinny być ok
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- od operatora |
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja ciongle dumam ciuchy czy perfumy Zachmurzyło się i się nie poopalam doopha blada (dosłownie )i upraszam o niepodawanie na publicznym forum nazwy mojej małej miejscowości, bo nigdy nie wiadomo jakie mendy poza zarejestrowanymi użyszkodnikami to czytają
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-01 o 15:22 |
|
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pomysłu na obiad
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3804 |
|
Nindżopesz
|
Oesu, jest akcja remontowa. Jakiś życzliwy sąsiad zgłosił, że łazimy po balkonie i coś robimy a on się boi, że mu balkon spadnie na głowę. Rzeczywiście, dwóch facetów i spawarka
W każdym razie spółdzielnia kazała nam się rozejść. Zezwolenia na roboty jeszcze nie mamy bo najpierw nie pomyśleliśmy i dopiero 30-go maja złożyliśmy pismo Fachowcy grożą, że jeśli odejdą i poczekają na zezwolenie tj. na inny dzień zażądają dużo wyższej zapłaty.W każdym razie nie będę już miała wyrzutów sumienia, że ciągle odkurzam temu sąsiadowi nad głową, pff, zasłużył, szpicel jeden Jakbym miała parkiet to bym codziennie cyklinowała
|
|
|
|
#3805 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3806 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam..... zakrztusiłam sie zupą..... nie można czytać Baru przy jedzeniu kup go ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
na nas też się pluli,jak wycieliśmy pół ścianki działowej że chcemy zawalić wieżowiec![]() Red do 22.00 dawaj mu tak popalić żeby mu w pięty poszło... gnida dworska
|
|
#3807 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3808 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A że moja jest nadzwyczaj ambitna, to tak fajnie wyszło ![]() No właśnie pamiętam, że się onegdaj rozpaczliwie próbowałaś pozbyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co prawda nie u mnie, ale siostra ma podobnych, pierdykniętych sąsiadów z dołu
|
|||
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3810 |
|
grozi wypollizowaniem
|
na niemuzycznej wrze
i dobrze , a ja kurna zapomnialam jat sie tam loguje
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-01 o 17:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

u siebie w chaupie mogę siedzieć jak np. starzy by musieli wyjechac, a cuś się w gospodarstwie działo, ale u kogoś, bo oni FSZYSCY muszou na komunię i chrzciny jechać? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A wersja edt to zupełnie inny zapach 

i popijam dżindżersem