Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-01, 10:28   #2641
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Tez bardziej podobają mi się pierwsze.. Przynajmniej wiadomo o co chodzi a inicjały nie przemawiają do mnie

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:38   #2642
D0tk4
Zadomowienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Aaa, bym zapomniała: Dotk4, wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń małych i dużych, codziennie takiej energii, jaką nam tu zwykle prezentujesz, no i oczywiście żeby przyszły rok bym jednym z najpiękniejszych w Twoim życiu
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Dotk4 tak sobie wczoraj wieczorem pomyślałam ze Ty to w dzień dziecka się urodziłaś
Czekamy z niecierpliwością, aż coś polejesz nam tutaj na wizażu
Wszystkiego najlepszego!
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
oo właśnie

Dotk4 wszystkiego naj naj najlepszego
Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
Dotk4 - wszystkiego najlepszego!!
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dotk4- wszytkiego naj naj
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Dotka wszystkiego naj
Ojej dziewczyny !! Dziekuje !! Ale sie wzruszylam Piekne zyczenia, wieeeeelekie dzieki !! Bez kitu az mi sie lza w oku zakrecila Jestescie wielkie !! (w przenosci :P)

A tutaj prosze, drinki -->:piw o::pijemy : bawcie sie dobrze :P Ja wychodze swietowac, wiec odezwe sie pewnie dopiero jutro Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI!!!
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:41   #2643
nena1984
Zakorzenienie

Dotka - ode mnie dla Ciebie ta stokrotka
niech ten rok przygotowań będzie dla Ciebie pełen radosnych wyzwań, spełnienia zawodowego i dużo, dużo miłości

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:58   #2644
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, które zaproszenia wam się bardziej podobają?
Te w kolorze fioletowym:
http://allegro.pl/alessandria-zapros...607201578.html
Czy te takie niekonwencjonalne też fioletowe oczywiście:
http://allegro.pl/lilie-zaproszenia-...595763728.html

Aha! Dzisiaj idziemy do księdza ustalić godzinę mszy ślubnej
Wizualnie bardziej podobają mi się drugie, chociaż tylko i wyłącznie te fioletowe Inne kolory wyglądają na mdłe. Natomiast ani jedno ani drugie mnie nie zachwyciło, ja bym szukała dalej.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:59   #2645
Talaaa87
Zadomowienie

Witajcie Dziewczyny! Przepraszam, że tak się wcinam, ale chciał się tylko przywitać ale mnie tu dawno nie było niestety nie dam rady wszystkiego nadrobić bo trochę się togo uzbierało.... postaram się teraz regularnie Was czytać i w miarę możliwości się odzywać

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:08   #2646
martuha24
Rozeznanie

Siemka Dziewczyny!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA !!!

Moje dziecko chyba dostało najlepszy prezent na świecie - nowe bajki na Disney Junior. Jest oczarowana
D0tk4 Wszystkiego Dobrego!!!!
Chatka ten program to DesignPro 5 tylko to nie jest jakiś taki super ten program...mi chodziło o dzielenie kartki bo z tym miałam problem nie chciało mi się wydrukować tak jak chciałam wiec wykorzystałam ten program a wszystkie jakieś ozdóbki ściągam z neta...zobaczymy jak to wyjdzie wszystko chciałabym zrobić zaproszenia podobne do tych...http://allegro.pl/nowosc-eleganckie-...629276851.html.

Edytowane przez martuha24
Czas edycji: 2011-06-01 o 11:10
martuha24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:17   #2647
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dzieciaczki kochane przyjemnego dnia Wam życzę

Dotk4 najlepsze życzenia urodzinowe 4U!!! Spełnienia w każdym calu i dużo miłości!!!!!Niech Cię szefuncio w pracy chwali, a narzeczony w domu rozpieszcza!!!!

A moja kochana mamcia od rana nam niespodzianki robi. Niestety po południu do pracy myka, a szkoda...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 11:23   #2648
tusia_m
Zakorzenienie

Dotk4 - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin (i Dnia Dziecka przy okazji ). Mnóstwo miłości, radości każdego dnia, szczęścia i spełnienia najskrytszych marzeń!!!
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
No i jak Ci się je nosi? masz problemy z zakładaniem? Pamiętam, jak pierwszy raz soczewki próbowałam założyć, to męczyłam się chyba 2 godziny nad każdym okiem.... A teraz sobie już w ogóle nie wyobrażam w okularach chodzić, tak mi dobrze z soczewkami.
hehe ja też miałam początkowo problem z zakładaniem. jak sobie przypomnę jak brałam dup*e lustro, kładłam je na dużym stole, ręka mi się trzęsła, a na krzesłach siedziała mama, tata i brat i z przejęciem oglądali moje poczynania
Też sobie nie wyobrażam życia bez soczewek. I chwała za to temu, kto je wymyślił
Cytat:
Te w kolorze fioletowym:
http://allegro.pl/alessandria-zapros...607201578.html
http://allegro.pl/lilie-zaproszenia-...595763728.html
pierwsze Ale cena mnie powaliła

Byłam dziś w mieście. Kupiłam przyjaciółce prezent na panieński i.......... sobie kupiłam sukieneczkę na lato tak przy okazji hihi

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:51   #2649
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Fantastyczna wiadomość Kochana!
bardzo się cieszę, że zostaliście docenieni! Zdolniachy z Was

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ale świetna wiadomość!!!!!! Zdolniach z Was, a tego waszego pierwszego tańca to nawet sobie wyobrażać nie chcem. Wszystkie babcie szczęki z podłogi pewnie będą zbierać
No zobaczymy jak to będzie z pierwszym tańcem, bo jednak marzy nam się walc angielski do piosenki "Come away with me" Norah Jones... Tylko że towarzyskich to my w życiu nie tańczyliśmy, nie mamy więc skilla... niedługo zapytam, czy ktoś w naszej szkole by się tego podjął Natomiast kizombę i bachatę mamy zamiar dla zajawki zatańczyć tak koło godzinki 20, chcemy po prostu małą próbkę naszej pasji pokazać gościom - hehe babcie będą zbierać szczęki a ciocie wzruszą się do łez - dokładnie wiem które

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Sztuczka - brawa dla was, no powiem, że to coś niecodziennego - takie wyróżnienie, fiu fiu Strasznie się cieszę, a z jednej strony smucę, bo już wogole Cię tu nie będzie
Niom, zauważyłam, że mają taką stałą ekipę - z całą pewnością mają wjazdy na zajęcia za free = nieźle wymiatają Mam nadzieję, że my też się "wyrobimy" A i nie smuć się Neniu Po niedzieli już nie mam żadnych zaliczeń, egzaminów i innych pierdółek, więc będę do Waszej dyspozycji coraz częściej Tańce póki co tylko w poniedziałki no a w piątki (od czerwca co tydzień ) imprezki, także tak dużo czasu tańcowanie nie zabierze
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:52   #2650
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Witam
Gratulacje super, że się tak wybiliście

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Kochana gratuluję!!!! i straaasznie zazdroszcze!!!
Oj ja sobie też straaasznie zazdroszczę Ale z drugiej strony trochę się boję, bo wiadomo - kursy za darmochę, ale teraz będę musiała się bardziej starać, żeby wstydu nie było i żeby się na mnie/nas nie zawiedli

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaliczyłam wszystkie kolokwia i jestem na czysto Pozbieram tylko wpisy ze wszystkiego i zacznę się uczyć na egzamin, który mam pod koniec czerwca

Co do pierścionka przyrośniętego do palca. Też będę się musiała z moim rozstać bo chcę wymienić cyrkonię na jakiś inny kamień (cyrkonia zrobiła się brzydka) Zastanawiam się nad

1. Szafirkiem
2. Rubinkiem
3. Szmaragdem

A może jakieś inne propozycje? W załączniku zdjęcie pierścionka.

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które tego potrzebują
Gratki z powodu zaliczenia kół No a pierścionek to muszę przyznać jest przepiękny Szkoda, że cyrkonia się zniszczyła... Chyba spora jest, prawda? Ja specjalnie poprosiłam kiedyś TŻ, że jak coś () to diamencik - nawet malutki - ale to jednak twarde cholerstwo jest Sądzę, że z każdym z wymienionych przez Ciebie kolorków kamyczków będzie ładnie (ale Ci pomogłam, co :P?) no, ale może zastanowisz się np. który z nich najlepiej będzie pasował do Twojej garderoby ?

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
sztuczka_magiczka może kiedyś zobaczymy Was w tv na jakimś pokazie zdolne bestyjki
Hehe w TV to myślę, że bez przesady Ale jeśli tak się zdarzy, że wystąpimy gdzieś i nas nagrają i jeśli filmik trafi gdzieś na stronkę czy yt to myślę, że linka zapodam

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Czesc!
Cytat:
Weszlam tylko na moment, bo jestem wyczerpana... niestety ostatnio nic nie pisalam bo uczylam sie do obrony... i dzisiaj ja mialam! Moge sie pochwalil zdanym egzaminem!
Jestem happy, chociaz tak do konca jeszcze do mnie nie dociera ze to juz koniec... i chyba zdecyduje sie "Walczyc" dalej! Ide w końcu odespac ostatnie nocki!
Wow! Super gratulejszyns i właśnie: jakiego tytułu się dorobiłaś ? Po Twoim roczniku sądzę, że mgr... zazdroszczę, że już masz to z głowy

Cytat:
Kochana gratuluję. Tak sobie pomyślałam, skoro masz stały kontakt z instruktorami tańca, to może byś tam sie podpytała czy jest możliwe żeby sie nauczyć tego tańca z filmu Dirty Dancing? Bo my z TŻ nad tym się zastanawiamy, ale nie wiem czy damy radę sami, czy wykupić jakieś godziny u instruktora
Cytat:

Te w kolorze fioletowym:
http://allegro.pl/alessandria-zaproszenia-slubne-koperta-perlowa-i1607201578.html
http://allegro.pl/lilie-zaproszenia-w-pudeleczkach-slubne-lilies-i1595763728.html

Aha! Dzisiaj idziemy do księdza ustalić godzinę mszy ślubnej
Hmm... Nie wiem, czy by się podjęli w sumie, ale jak coś to godzina indywidualnej lekcji dla pary buli 150zł Akurat nie prowadzą regularnych kursów dla narzeczonych czy czegoś w tym stylu, ale wiem że ta dziewczyna http://www.annakowalska.pl/d/ daje radę Możesz sobie oblukać jej filmy a także par których uczyła tańczyć Bierze chyba 70zł za godzinę
Jeśli chodzi o zaproszenia to wooow - przepiękne Oba mi się podobają No i ogólnie tak sobie oglądam teraz ich inne produkty i są wspaniałe... niesamowite Całe zgrane kolekcje oferują - wszystkie które są kremowe i z fioletowymi nadrukami super by mi pasowały do wystroju ach... Szkoda tylko, że TŻ nie za bardzo się cieszy jak mówię o takich detalach, bo dla niego to szkoda kasiurki... Ale wg mnie diabeł tkwi w szczegółach właśnie Może jednak da się przekonać w jakiś sposób...?

EDIT: Aha Magdziu - tak a propos tańców, to czy w takim razie jesteś ze Szczecina bądź okolic że wypytujesz o instruktorów z mojej szkoły ?

Cytat:
księżniczki, niezbyt wielkie, z obniżonym stanem. Dekoltów nie porównywałam, ale ogólnie takie fasony.
Cytat:
Ahh i oczywiście tiulowe doły:P
Oooj "oczywiście tiulowe doły" - yeeeessssssssss

A tak btw... dacie wiarę, że dopiero wczoraj obczaiłam jak się robi wielocytowanie? Wcześniej robiłam to metodą "na debila" - ja to jednak bystrzacha jestem

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-06-01 o 11:57
Stary 2011-06-01, 12:05   #2651
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dotk4 wszystkiego najlepszego słoneczko Twoje zdrowie spełnienia marzeń i uśmiechu na buzi
i wszyscy razem:

sto lat, sto lat niech żyje żyje nam
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 12:10   #2652
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Ojej ale gapa ze mnie - Dotk4 wszystkiego o czym marzysz życzę Ci ja z całego serduszka
Stary 2011-06-01, 12:27   #2653
E87
Wtajemniczenie

Dotk4 wszystkiego najlepszego! Spelnienia marzen, niech Tż sie slucha
Dziekuje wszystkim za gratki! Dorobilam sie tytulu mgr prawa i zastanawiam sie czy nie isc dalej, czyt. aplikacja radcowska... poki co odpoczywam, dyplom powinnam miec za 2 tyg i wtedy wybiore sie do PUP, zeby pewnie uslyszec ze nie ma dla mnie pracy... no ale moze jakis staz w sadzie sie znajdzie?! Chcialabym prace "w zawodzie", albo w firmie, gdzie moglabym sie zajmowac prawniczymi sprawami... zobaczymy co z tego wyjdzie!
A narazi "odmozdzam sie" bylam pozrywac czeresnie, a teraz mykam pomoc tacie w obiadku! Musialabym jakis deserek przygotowac rodzicom, bo w koncu dzis nasze swieto - Dzien Dziecka, a ze rodzice zawsze sie przygotowuja na swoje Swieta, to teraz i mi wypada
Wszystkim w Dniu Dziecka zycze duuuuuuuuuzo radosci!!!!!!!!!! Slonecznego dzionka!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 12:35   #2654
Magdzia0108
Zadomowienie

sztuczka nie jestem ze Szczecina, ale właśnie jestem ciekawa czy w ogóle tacy instruktorzy tańca uczą przyszłe pary młode jakiś choreografii jak sobie coś ubzdurają np tak jak my taniec z dirty dancing.
A co do dodatków, to ja część zrobię sama, ale zaproszeń na pewno nie, jestem na etapie szukania i jak już coś znajdę super ładnego, to taka cena że szok.

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 13:01   #2655
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
sztuczka nie jestem ze Szczecina, ale właśnie jestem ciekawa czy w ogóle tacy instruktorzy tańca uczą przyszłe pary młode jakiś choreografii jak sobie coś ubzdurają np tak jak my taniec z dirty dancing.
A co do dodatków, to ja część zrobię sama, ale zaproszeń na pewno nie, jestem na etapie szukania i jak już coś znajdę super ładnego, to taka cena że szok.
Ahia Wiesz? Tak na dobra sprawę, to sądzę że każdy instruktor tańca jest w stanie nauczyć jakąś chętną parę choreografii z jakiegokolwiek filmu - kwestia czasu i ceny To w sumie nic trudnego podpatrzeć o co kaman - sama w zeszłym tygodniu nauczyłam siebie i TŻa tego: http://www.youtube.com/watch?v=UH9wir3H1YM (btw uwielbiam tę parę ) Gorzej ze stajlingiem, żeby wszystko fajnie wyglądało... wtedy faktycznie super, jeśli ktoś może z boku popatrzeć, ocenić i poprawić co trzeba Także myślę, że powinniście po prostu poszukać jakiejś szkoły w Waszej okolicy i ich zapytać o zdanie na ten temat - czy jest możliwość by Was nauczyli wybranej choreografii

Czas edycji: 2011-06-01 o 13:03
Stary 2011-06-01, 13:03   #2656
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje wszystkim za gratki! Dorobilam sie tytulu mgr prawa i zastanawiam sie czy nie isc dalej, czyt. aplikacja radcowska...
A zdradzisz z czego pisałaś pracę? ja to jakaś walnięta jestem, bo zawsze jestem ciekawa takich rzeczy, zwłaszcza, że jestem z tej samej branży

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 13:05   #2657
magdziaS
Podróżniczka

Dotka - wszytskiego dobrego, dużo szczęścia w życiu i szczęścia z TŻtem oraz spełnienia marzeń!

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
A i dzisiaj podjechałam obejrzeć na żywo zaproszenia które mi wpadły w oko, no i znalazłam TE,
TŻ-towi wysłałam zdjecia, podobają mu się. I już chyba będziemy je niedługo zamawiać;-))))
Wklejam fotki moich "zimowych"zaproszeń
Bardzo ładne Szczególnie kamyczek

E87 - gratulacje!

Ja mam dzisiaj okropny dzień. W ogóle od poniedziałku mamy scysje z TŻtem. Strasznie marudny się zrobił i czepialski i w ogóle mamy gorsze dni . Dzisiaj to już był szczyt wszystkiego, pokłóciliśmy się przed jego wyjściem do pracy i teraz taka zła jestem bo nie lubię niedopowiedzianych sytuacji. A za 5 dni wyjeżdżamy na wakacje do Turcji i nie wiem jak dalej tak będzie to się załamię W ogóle burza właśnie przeszła i zrobiło się okropnie, w dodatku cały czas grzmi. Nie lubię burzy, a muszę zaraz wyjść z domu i aż mnie ciarki przechodzą - brrr. Musiałam się wyżalić dziewczyny

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-06-01 o 13:07
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 13:10   #2658
martuha24
Rozeznanie

Ja "stwarzam" nasze zaproszenia kurcze muszę przyznać że troche mi to zajmie dopracowanie szczegółów i w sumie chyba zastanowie się nad tym czy je robić...zobaczymy ide robic obiadek
Stary 2011-06-01, 13:16   #2659
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

Ja mam dzisiaj okropny dzień. W ogóle od poniedziałku mamy scysje z TŻtem. Strasznie marudny się zrobił i czepialski i w ogóle mamy gorsze dni . Dzisiaj to już był szczyt wszystkiego, pokłóciliśmy się przed jego wyjściem do pracy i teraz taka zła jestem bo nie lubię niedopowiedzianych sytuacji. A za 5 dni wyjeżdżamy na wakacje do Turcji i nie wiem jak dalej tak będzie to się załamię W ogóle burza właśnie przeszła i zrobiło się okropnie, w dodatku cały czas grzmi. Nie lubię burzy, a muszę zaraz wyjść z domu i aż mnie ciarki przechodzą - brrr. Musiałam się wyżalić dziewczyny
zawsze wysłuchamy też ostatnio jakoś miałam taki czepliwy okres ale już przeszło będzie dobrze przecież sie kochacie

u mnie właśnie zaczyna się burza. a już myślałam że spędzę kilka godzin z TŻ na świeżym powietrzu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 13:19   #2660
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Chatka ten program to DesignPro 5 tylko to nie jest jakiś taki super ten program...mi chodziło o dzielenie kartki bo z tym miałam problem nie chciało mi się wydrukować tak jak chciałam wiec wykorzystałam ten program a wszystkie jakieś ozdóbki ściągam z neta...zobaczymy jak to wyjdzie wszystko chciałabym zrobić zaproszenia podobne do tych...http://allegro.pl/nowosc-eleganckie-...629276851.html.
Dzięki bardzo ściągnęłam, jak TŻ wróci, to sobie w nim pogrzebiemy

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A moja kochana mamcia od rana nam niespodzianki robi. Niestety po południu do pracy myka, a szkoda...
Moja wczoraj mi zrobiła Dzień Dziecka, bo nie wiadomo, czy dziś się nam uda spotkać, dostałam bluzeczkę (taką, co sobie też kupiła, ostatnio mówiłam że ładna, to poleciała i kupiła mi taką samą w moim rozmiarze ), poza tym kaskę i jeszcze weszłyśmy do Biedronki A tam patrzę, książka, którą od dawna chcę przeczytać, druga część książki, którą lubię - obie w wydaniach kieszonkowych, to i obie mi się dostały

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
hehe ja też miałam początkowo problem z zakładaniem. jak sobie przypomnę jak brałam dup*e lustro, kładłam je na dużym stole, ręka mi się trzęsła, a na krzesłach siedziała mama, tata i brat i z przejęciem oglądali moje poczynania
Też sobie nie wyobrażam życia bez soczewek. I chwała za to temu, kto je wymyślił
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
A tak btw... dacie wiarę, że dopiero wczoraj obczaiłam jak się robi wielocytowanie? Wcześniej robiłam to metodą "na debila" - ja to jednak bystrzacha jestem
Każda z nas kiedyś przeżyła to objawienie Gratulacje

Cytat:
Oj, biedactwo, współczuję Ci bardzo Myślę, że te nieporozumienia wynikają u Was z przemęczenia i tej świadomości, że już tak niedługo te wakacje, a jeszcze tyle trzeba czekać. Zobaczysz, jak pojedziecie, odpoczniecie, to wszystko się poukłada

martuha, ciekawa jestem bardzo, jak Ci wyjdą te zaproszenia My się za nasze zabierzemy pewnie za parę tygodni, ale już część mamy obmyślone, chociaż przed nami wybór czcionki, a to chyba największe dylematy

Stary 2011-06-01, 13:24   #2661
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Ahia Wiesz? Tak na dobra sprawę, to sądzę że każdy instruktor tańca jest w stanie nauczyć jakąś chętną parę choreografii z jakiegokolwiek filmu - kwestia czasu i ceny To w sumie nic trudnego podpatrzeć o co kaman - sama w zeszłym tygodniu nauczyłam siebie i TŻa tego: http://www.youtube.com/watch?v=UH9wir3H1YM (btw uwielbiam tę parę ) Gorzej ze stajlingiem, żeby wszystko fajnie wyglądało... wtedy faktycznie super, jeśli ktoś może z boku popatrzeć, ocenić i poprawić co trzeba Także myślę, że powinniście po prostu poszukać jakiejś szkoły w Waszej okolicy i ich zapytać o zdanie na ten temat - czy jest możliwość by Was nauczyli wybranej choreografii
http://www.youtube.com/watch?v=eIOiSPNG7eI mi zawsze podobal sie ten uklad. Kiedyś chodzilismy z Tżtem na kurs tanca ale to krótko i nawet ćwiczyliśmy ten taniec. Ale głownie nam chodziło o tanczenie na weselu jako gość I nie moge napatrzeć się jak ta dziewczyna lekko tanczy Super

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-06-01 o 13:25
Stary 2011-06-01, 13:30   #2662
(kicia)
Zakorzenienie

czy wam też coś się porobiło z wizażem że dziwnie wygląda czy to tylko u mnie tak?

Stary 2011-06-01, 13:38   #2663
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
czy wam też coś się porobiło z wizażem że dziwnie wygląda czy to tylko u mnie tak?
u mnie wyglada chyba normalnie

Stary 2011-06-01, 13:45   #2664
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Ojej nie smutkaj Kochana Każdy/każda ma czasem gorsze dni... u nas też nie raz wyjdzie jakaś kłótnia z niczego - też nie lubię niedomówień i takich głupich sytuacji w ogóle... Będzie dobrze - w końcu przejdzie burza = zarówna ta w pogodzie i ta między Wami = a na jej miejscu pojawi się słoneczko

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=eIOiSPNG7eI mi zawsze podobal sie ten uklad. Kiedyś chodzilismy z Tżtem na kurs tanca ale to krótko i nawet ćwiczyliśmy ten taniec. Ale głownie nam chodziło o tanczenie na weselu jako gość I nie moge napatrzeć się jak ta dziewczyna lekko tanczy Super
Super, jeśli sobie tańczyliście/tańczycie!
Hmm... no układ niczego sobie :tak: Jeśli chodzi o dziewczynę to faktycznie lekko, ale mało w salsowym klimacie, w charakterze tańca - dlatego średnio mi podchodzi No i muzyka też mi nie pasuje :p Ja to się czepiam Tak naprawdę to nie za bardzo liczy się to jak się tańczy - w końcu "ma być przyjemnie" = jak to mówią w naszej szkole

Czas edycji: 2011-06-01 o 13:47
Stary 2011-06-01, 13:47   #2665
(kicia)
Zakorzenienie

boziu dostalam właśnie telefon od TŻ że miał wypadek tzn tłuczkę przywalili w jakiś ssmochod a jeszcze jeden w nich. Dobrze że nie TŻ kierował nic mu się nie stało. Ale jadę po niego. ale cholernie się przestraszyłam

Stary 2011-06-01, 13:52   #2666
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
boziu dostalam właśnie telefon od TŻ że miał wypadek tzn tłuczkę przywalili w jakiś ssmochod a jeszcze jeden w nich. Dobrze że nie TŻ kierował nic mu się nie stało. Ale jadę po niego. ale cholernie się przestraszyłam
o matko. też się przestraszyłam jak przeczytałam początek! Co za szczęście że nic mu nie jest.... I nic poważniejszego się nie stało.
jedz po niego jedz..

Stary 2011-06-01, 13:54   #2667
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Tak naprawdę to nie za bardzo liczy się to jak się tańczy - w końcu "ma być przyjemnie" = jak to mówią w naszej szkole
Wiesz, ale aby mogło się przyjemnie tańczyć, pasuje znać chociaż kilka podstawowych figur i obrotów :P A wtedy to można mieszać i kombinować. A bez tego to tylko nerwy i wkurzanie się że jest źle i nic nie wychodzi

Stary 2011-06-01, 13:54   #2668
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Ojej... czyli tzw. sandłicz... No to całe szczęście, że nic mu się nie stało (i ofiar nie było w ogóle?) - jak mój TŻ długo wraca do domku to zawsze mam stresa, czy aby na pewno nic mu się nie stało, takie moje lęki Trzymaj się i nie denerwuj
Stary 2011-06-01, 13:57   #2669
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Muzyka okropna, ale tańczą bardzo fajnie i lekko. Aż normalnie się zawstydziłam, jak ostatnio oglądałam siebie tańczącą na filmiku z kolegą, bo tak się garbiłam - a ta laska tak pięknie wyprostowana przez cały czas, muszę tego pilnować, bo jednak dużo lepiej wygląda, jak tancerz jest ładnie wyprostowany.

Cytat:
Ojej, też się już przestraszyłam! Dobrze, że nic się wielkiego nie stało, dawaj znać, czy wszystko ok

Stary 2011-06-01, 14:13   #2670
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz, ale aby mogło się przyjemnie tańczyć, pasuje znać chociaż kilka podstawowych figur i obrotów :P A wtedy to można mieszać i kombinować. A bez tego to tylko nerwy i wkurzanie się że jest źle i nic nie wychodzi
No tak - głupio cały czas krok podstawowy pykać Dlatego tym bardziej się cieszę, że idziemy na salsę od nowa, bo poza krokiem podstawowym, obrotami i cross body to nic więcej nie pamiętamy i jednak dziwnie wtedy zostać na parkiecie kiedy widzi się, że wokół większość strzela fajne figury A teraz coś tańczycie albo wybieracie się gdzieś na kurs?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości