![]() |
#4921 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Genialne ![]() Hej, to by się nawet nadawało na teraz - Ryczące trzydziechy nie chcą widzieć na teście drugiej krechy ![]() ![]() ![]() Albo - Ponętne trzydzieści plus, nie dla nich baby blues ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-31 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | ||
Zakorzenienie
|
melduje, ze naj.ebalam sie na wesolo i smacznie 2 drinkami, z czego wnosze, ze zaproponowana przez nasza kochana Alveste mieszanka jest nie tylko skuteczna, ale i pozytywna bez kwietnej laki, przesadnie wyczuwalnego zielska i innych tam takich
![]() takze smialo mozemy przy takim prowiancie pozostac ![]() koniecznie ![]() ![]() po leginsy chyba skocze na planty, choc watpie czy usczele odpowiednio pastelowy kolor ![]() Cytat:
![]() proponuje jeszcze dodac na przedzie nasz artystyczny mottowiersz autorstwa naf ![]() zaniu, czy kojarzysz kolesia o kulach, ktory jest stalym bywalcem naszej reprezentacyjnej ulicy i pyta przechodniow o 'zlotowke'? gosc jest w miare mlody i na pierwszy rzut oka taki biedny, totez wszyscy sie lituja i ja tez do niedawna zawsze mu dawalam, do momentu kiedy uslyszalam "a to spierdalaj" jak powiedzialam, ze nie mam. Dzisiaj ide i jest, pyta wiec ja mu na to, ze mu nie dam. A on do mnie "eeee ladne cycki" po czym chyba mu sie przypomnialo i mowi ni w p. ni w oko "spier.dalaj" tak jakby 'do widzenia' mowil czy co ![]() wracam, znowu stoi i to samo, to ja na to, ze juz mnie o to pytal i juz mowilam, ze mu nic nie dam, po czym on: " a to zdrowka i wszystkiego dobrego zycze" a ja mu na to: "a to dobrze, ze nie spie.rdalaj" ![]() co za maupolud, no z ciekawostek widzialam sie z eR. co bylo jak zderzenie meteorytu z Ziemia ![]() usmialam sie i ubawilam wczoraj przednio, skrobne cos niecos jutro w k. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja moge muczec albo nawet beczec, hodowac koty i zbierac sloniki z traba do gory, ale w zadna 'ryczaca trzydziestke' wmalowac sie nie dam; znam taka jedna z widzenia, nosi szpile, rusza posuwiscie posladem i faktycznie ryczy ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-01 o 00:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://img.wiocha.pl/images/1/5/1582...ebf0a632a2.jpg ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |||||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() ![]() ba....tak bardzo bym chciala psa jak inne kobiety dziecka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Od razu mi sie humor poprawil, a mialam lekko...zabojczy dla otoczenia ![]() Cytat:
![]() Lou, co do kolesia to nie kojarze. A powinnam, bo przeciez codziennie po ulicy paraduje. Kojarze tylko dojrzalego faceta, ktory tez chodzi o kulach, ale on to udaje ze kustyka, bo potem widzialam go na przystanku jak normalnie chodzil. Jeszzcze jest facet z psem husky ![]() No i jednego na wozku...ale oni sie nie prosza, ot wrzucisz to wrzucisz i na pewno maja wiecej kultury niz ten dupek, A mnie jakby ten koles zapytal czy mam zlotoweczke to od razu bym mu powiedziala spier-papier po wczesniejszej akcji ![]() Cytat:
![]() hmm...ja wiem ze niektorzy lubia czochrac bobra, ale ze w dzisiejszych czasach wypada sie przerzucic na lemury, to nie wiedzialam ![]() A tak poza tym, dzien dobry wszystkim ![]() chyba mam ochote nakopac komus w d....pe ![]()
![]() |
#4925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
Hej hej...
Kaawy? Kto robi kawę?!
#4927 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() czy mogę się przyłaczyć? jestem 30+ dokladnie +2 ![]() ![]() wszyscy zdziwieni, ze nie rozczula mnie widok niemowlaka a ja tak mam od dziecinstwa...wszystkie kotki, pieski, koniki ![]() ![]() ![]() moze mi sie zmieni nie wykluczam tego ale czekam juz tyle i narazie na zmiany sie nie zapowiada... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzin doberek laseczki ![]() poczytalam Was i widze ze menu macie juz opracowane ![]() ![]() ![]() Kaaroo, baty Ci sie naleza za znikniecie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2011-06-01 o 09:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witam ![]() uwielbiam to delikatne sugerowanie przez rodzinę że to czas najwyższy.. ![]() ostatnio moja mama chodząc ze mną po rynku wywaliła z tekstem ' o zobacz jakie fajne małe sukieneczki, moglibyście już coś pomyśleć' ![]() oszzzz... odpowiedziałam jej że owszem myślę, ale nad szukaniem pracy, remontem domu i kolejnymi kotem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------------------------- Oczywiście, mogę założyć kolejną część, ale to pomóżcie mi proszę w godnym tytule. Nafnaf, jesteś mistrzynią-wierszokletką ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ponętne trzydzieści plus, nie dla nich baby blues dziewczyny, co Wy na to? a tak odnosnie drugiej krechy, to uswiadomilam sobie ze nigdy nie robilam testu ciazowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27241813]rymowany tytulik nafnaf jest, wg mnie, dosc jednoznaczny
![]() Ponętne trzydzieści plus, nie dla nich baby blues dziewczyny, co Wy na to? a tak odnosnie drugiej krechy, to uswiadomilam sobie ze nigdy nie robilam testu ciazowego ![]() [/QUOTE] Pomysł jest naprawdę fajny ![]() A propos testów, to ze 3 już przerabiałam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem za tytułem dla nowego wątku! Za✂✂✂iaszczy jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Konto usunięte
|
to widze ze ja testowo niedoswiadczona zupelnie jestem
![]() i czy tylko ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Świetny wątek, miło zobaczyć myślące tak samo jak ja ![]() ![]() Ja jeszcze do 30 mam chwilę bo mam 26 lat ale instynktu zero, od zawsze i nie sądzę żeby się to kiedykolwiek zmieniło. Na szczęscie tż ma podobnie. Nie rozczulają mnie, nie wzruszają te małe potworki ![]() ![]() W swoim otoczeniu mam dzieciatych ale i też nie rozmnażających się znajomych, przyjaciól więc na szczęscie nie jestem osamotniona w tych moich poglądach. Ale fakt, z tymi dzieciatymi kontakty się rozluźniły odkąd zakopali się w pieluchach. Jak w moim towarzystwie jest jakieś dziecko to spoko,raczej nie uciekam (chociaz czasami by się chciało albo i się zdarza patrząc na to co wyrabiają). Jestem w stanie wytrzymać z dzieckiem ale ekspolozji czułości, świergotania i zachwytu wtedy z siebie nie wydaję ![]() To by było na tyle, może będę tutaj wpadać częsciej ![]()
#4937 |
Wtajemniczenie
|
widzę że podczytujące nas zaczynają się ujawniać
![]() ![]() mama przywiozła mi lody, ptasie mleczko, soczek i czekoladkę ![]() mówie Wam co to za typ... nic tylko mu dotłuc ![]()
![]() |
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 'poglaskac ci lemura?" ![]() zaniu, leginsy na wyjazd i nie na wyjzd tez, przecie smarowanie ich non stop samoopalaczem to mordega bylaby ![]() a Twoja opalenizna o taka ![]() ![]() Kostka, witaj ![]() ![]() DiamanteNegro, welcome ![]() Stary tytul imo dobry i czytelny jest, choc ten drugi z wiekszym polotem hmmm' musialam sobie 'baby blues' wyguglowac ![]() nie wiem czy tylko ja taka niekumata? ![]()
![]() |
#4939 |
Raczkowanie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27240889]uuuumarlam
![]() ![]() ![]() a ja kota ![]() [/QUOTE] ja mam kota ![]() ![]() dobry den Dziewoje ![]() ![]() ![]() znowu grzmi... net zas topielca zaliczy ![]()
But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best. Marilyn Monroe Edytowane przez MaybeTomorrow Czas edycji: 2011-06-01 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Wtajemniczenie
|
jak TŻ wróci to go tak spytam
![]()
![]() |
#4941 | ||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() O, znowu się pojawiły nowe twarze, cześć ![]() ![]() Właśnie ![]() Cytat:
![]() Take it easy, złość piękności szkodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak na serio, to ja jakoś wolę nierymowane tytuły ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Heniu - Cycu ![]() ![]() ![]() Ps. Kurczę, u mnie w laptopie się coś porąbało, czy Wy też widzicie emotki "smutne" ( ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-01 o 13:45 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Wtajemniczenie
|
![]() ale następny kot to dopiero w następnym roku...no chyba że nam odwali ![]() tym razem chciałam jakiegoś ze schroniska biedaka ![]()
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
"podczytujące" - ładnie ładnie..."podczytywanie" wynika chyba stąd, że widać, że się znacie, i trudno się sensownie włączyć w rozmowę...
DiamanteNegro - witaj, i się nie dawaj. Argument "własne pokochasz" jest od czapy, bo jak jednak nie pokochasz? Zawsze powtarzam, że dziecko to nie nowa fryzura, którą można zmienić, jeśli jednak nie podejdzie. W Twoim wypadku można mówić, że "z wiekiem" zmienisz zdanie - ale ja mam prawie 34, a mając Twoje 26 myślałam dokładnie tak samo... Zdarłam folię z mademoiselle. Niesamowite, po prostu zakochałam się w zapachu - do tego piękna flaszka...Z racji pracy i spędzania wolnego czasu moja garderoba ma mocne braki (rzadko bywam "wśród ludzi", siedząc w domu wolę coś wygodnego - w tzw międzyczasie coś tam gotuję i nieco sprzątam, a w skałach - nie ma co szaleć, ciuch się niszczy, a i tak tylko sportowe rzeczy można nosić), ale mam fioła na punkcie zapachów - i ostatnio smarowideł do ciała. Dobrze, że z perfum mało co mi się podoba, bo mój budżet by tego nie wytrzymał ![]() Znów za dużo wina do obiadu, i włączył mi się słowotok... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próba emotki puszczającej oko: ![]() Edit: nie wyszedł smutas, ale rano chyba coś takiego widziałam, bo się zastanawiałam, co robi smutas w wesołej wypowiedzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam psa ze schroniska, 13 lat był z nami... Bardzo go kochałam i czułam się strasznie, jak dwa lata temu zachorował i musiał zostać uśpiony. VI4, masz rację, że często trudno się wkręcić w taki dość już zaawansowany wątek ![]() ![]() A tak z innej beczki, to sporo u nas perfumoholiczek ![]() ![]() Rilla, o braku talentu mówi osoba, która wymyśliła jasne, zwiezłe i klarowne Koło trzydziestki, a...? Coś się tu nie zgadza ![]() ![]() ![]() A u mnie Twoja próba emotkowa wyszła "na smutno" ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-01 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Konto usunięte
|
jeszcze 2 godz i zaczynam 4-dniowy weekend
![]() ojj bedzie sie dzialo ![]() mademoiselle- poniucham przy najblizszej okazji ![]() ![]() perfumoholiczka nie jestem (jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do zapachu - w tej chwili Mademoiselle wiedzie prym. Gdybym go wąchała 10 lat temu, nie dałabym mu szansy - może to kwestia wieku ![]() ![]() Poza tym - też must have - dolce vita, idylle i hypnose senses. Póki nie uzupełnię kolekcji (ugotowanej na słońcu:/), nie będę spać spokojnie... ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27246520] perfumoholiczka nie jestem (jeszcze ![]() Uff, a od kiedy zaczyna się perfumoholizm? Ja wszystko, co mam - i chcę mieć - używam. Czytałam w innym wątku o kolekcjach o pojemności np 1800 ml (tak tak, niemal dwa litry!!) - i tu już chyba trzeba się martwić ![]() ![]() Mademoiselle edp polecam gorąco - coś pięknego. Na Allegro można kupić próbkę - bo w Sephorze nie robią z chanel ![]() Chociaż - ja całkiem niedawno kupowałam wszystkie smarowidła do ciała, które miały pozytywne recenzje na KWC - i mam zapas na - chyba dwa lata...Przezornie nie otwieram, zanim nie zamierzam używać, żeby się nie przeterminowały...mąż się uśmiecha pobłażliwie, a ja mu tłumaczę, że przecież się nie zmarnuje - a poza tym, są laski, które mają po czterdzieści par butów, więc nie jestem bardzo kosztowna ![]() Edytowane przez VI4 Czas edycji: 2011-06-01 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zresztą ja wcale od wieków tu nie siedzę ![]() zania też ładnie i szybko się wkręciła więc nie ma co się bać ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Konto usunięte
|
Mademoiselle edp to chanel- to cos mi sie pomylilo
![]() nie lubie chanel, pomimo mego podeszlego wieku ![]() ostatnio nabylam eau mega i cos przestaje mi sie podobac ![]() na ukonczeniu (wreszcie ![]() i cos tam jeszcze innego by sie znalazlo ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() weic kupuje rzadko, zdecydowanie bardziej wole olejki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
Ech, ja się bynajmniej nie boję...Chyba wyrosłam z "bania", nie zależy mi chorobliwie na akceptacji (to chyba cecha wieku młodzieńczego), i walę śmiało
![]() ![]() A propo burzy - w Dąbrowie się skończyła, ale wyglądało na koniec świata. Znajomy dawno temu zginął od pioruna - zaskoczyła burza chłopakow w skałach, stanęli gdzieś pod okapem, i akurat walnęło w ich skałę. Wszyscy stracili przytomność ka kilkanaście minut, jeden się nie obudził - więc burze traktuję z szacunkiem ![]() Rok temu burza nas spotkała pod namiotem - nigdy więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.