Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-31, 22:27   #4921
nafnaf
Zadomowienie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
bo na zaręczyny długo się czeka to mają tyle części

Cytat:
No oby części było jak najwięcej.... a za 10lat założymy 'ryczące czterdziechy nie chcą widzieć na teście drugiej krechy cz 1865'

Genialne
Hej, to by się nawet nadawało na teraz - Ryczące trzydziechy nie chcą widzieć na teście drugiej krechy Leżę
Albo - Ponętne trzydzieści plus, nie dla nich baby blues A, no tak, miało być bez rymów, ale ciężko się powstrzymać, jak już się w nie wpadnie Ale wiecie co, w życiu tyle rymowanek nie ułożyłam, co na tym wywątku

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-05-31 o 22:36
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:54   #4922
LouLou25
Zakorzenienie

melduje, ze naj.ebalam sie na wesolo i smacznie 2 drinkami, z czego wnosze, ze zaproponowana przez nasza kochana Alveste mieszanka jest nie tylko skuteczna, ale i pozytywna bez kwietnej laki, przesadnie wyczuwalnego zielska i innych tam takich
takze smialo mozemy przy takim prowiancie pozostac

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Ło matko, to musimy oblac twoje 3000 i moje 2000...ale to na zlocie
koniecznie
po leginsy chyba skocze na planty, choc watpie czy usczele odpowiednio pastelowy kolor

Cytat:
co do wątku to ja myślę że kto założył 1szą część niech uroczyście otworzy drugą
moja propozycja żeby ostatni post należał do Ciebie i w nim podasz link do 2części co ekipa na to??
tak i zazwyczaj sie podaje w pierwszym nowego link do starego wywatku
proponuje jeszcze dodac na przedzie nasz artystyczny mottowiersz autorstwa naf

zaniu
, czy kojarzysz kolesia o kulach, ktory jest stalym bywalcem naszej reprezentacyjnej ulicy i pyta przechodniow o 'zlotowke'?
gosc jest w miare mlody i na pierwszy rzut oka taki biedny, totez wszyscy sie lituja i ja tez do niedawna zawsze mu dawalam, do momentu kiedy uslyszalam "a to spierdalaj" jak powiedzialam, ze nie mam.
Dzisiaj ide i jest, pyta wiec ja mu na to, ze mu nie dam. A on do mnie "eeee ladne cycki" po czym chyba mu sie przypomnialo i mowi ni w p. ni w oko "spier.dalaj" tak jakby 'do widzenia' mowil czy co
wracam, znowu stoi i to samo, to ja na to, ze juz mnie o to pytal i juz mowilam, ze mu nic nie dam, po czym on: " a to zdrowka i wszystkiego dobrego zycze" a ja mu na to: "a to dobrze, ze nie spie.rdalaj"
co za maupolud, no

z ciekawostek widzialam sie z eR. co bylo jak zderzenie meteorytu z Ziemia
usmialam sie i ubawilam wczoraj przednio, skrobne cos niecos jutro w k.

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość

Genialne
Hej, to by się nawet nadawało na teraz - Ryczące trzydziechy nie chcą widzieć na teście drugiej krechy Leżę
Albo - Ponętne trzydzieści plus, nie dla nich baby blues
macie fantazje
ja moge muczec albo nawet beczec, hodowac koty i zbierac sloniki z traba do gory, ale w zadna 'ryczaca trzydziestke' wmalowac sie nie dam;
znam taka jedna z widzenia, nosi szpile, rusza posuwiscie posladem i faktycznie ryczy

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2011-06-01 o 00:11
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 07:28   #4923
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:

Genialne
Albo - Ponętne trzydzieści plus, nie dla nich baby blues A, no tak, miało być bez rymów, ale ciężko się powstrzymać, jak już się w nie wpadnie Ale wiecie co, w życiu tyle rymowanek nie ułożyłam, co na tym wywątku
nie czuje kiedy rymuje

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
macie fantazje
ja moge muczec albo nawet beczec, hodowac koty i zbierac sloniki z traba do gory, ale w zadna 'ryczaca trzydziestke' wmalowac sie nie dam;
znam taka jedna z widzenia, nosi szpile, rusza posuwiscie posladem i faktycznie ryczy
no co ty w tym wieku to trzeba się lansować na co popadnie..nawet na lemury
http://img.wiocha.pl/images/1/5/1582...ebf0a632a2.jpg
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 08:12   #4924
zania
Matka buldoga

Cytat:
O żadnym instynkcie nic nie wiem Chyba, że w grę wchodzi cmokanie i świergotanie do psów, w tym jestem mistrzynią
Mam tak samo jak ty potrafie sie zachwycac nad psami,[ a jak widze male dziecko to nic a nic mnie nie rusza
ba....tak bardzo bym chciala psa jak inne kobiety dziecka

Cytat:

No oby części było jak najwięcej.... a za 10lat założymy 'ryczące czterdziechy nie chcą widzieć na teście drugiej krechy cz 1865'

Cytat:

Genialne

Od razu mi sie humor poprawil, a mialam lekko...zabojczy dla otoczenia

Cytat:

po leginsy chyba skocze na planty, choc watpie czy usczele odpowiednio pastelowy kolor

zaniu, czy kojarzysz kolesia o kulach, ktory jest stalym bywalcem naszej reprezentacyjnej ulicy i pyta przechodniow o 'zlotowke'?
gosc jest w miare mlody i na pierwszy rzut oka taki biedny, totez wszyscy sie lituja i ja tez do niedawna zawsze mu dawalam, do momentu kiedy uslyszalam "a to spierdalaj" jak powiedzialam, ze nie mam.
Dzisiaj ide i jest, pyta wiec ja mu na to, ze mu nie dam. A on do mnie "eeee ladne cycki" po czym chyba mu sie przypomnialo i mowi ni w p. ni w oko "spier.dalaj" tak jakby 'do widzenia' mowil czy co
wracam, znowu stoi i to samo, to ja na to, ze juz mnie o to pytal i juz mowilam, ze mu nic nie dam, po czym on: " a to zdrowka i wszystkiego dobrego zycze" a ja mu na to: "a to dobrze, ze nie spie.rdalaj"
co za maupolud, no

z ciekawostek widzialam sie z eR. co bylo jak zderzenie meteorytu z Ziemia
usmialam sie i ubawilam wczoraj przednio, skrobne cos niecos jutro w k.
Leginsy chcesz ustrzelic na wyjazd? I kusic pieknymi nozkami?

Lou, co do kolesia to nie kojarze. A powinnam, bo przeciez codziennie po ulicy paraduje.
Kojarze tylko dojrzalego faceta, ktory tez chodzi o kulach, ale on to udaje ze kustyka, bo potem widzialam go na przystanku jak normalnie chodzil.
Jeszzcze jest facet z psem husky a moze to malamut hmm....gosciu spiewa.
No i jednego na wozku...ale oni sie nie prosza, ot wrzucisz to wrzucisz i na pewno maja wiecej kultury niz ten dupek,
A mnie jakby ten koles zapytal czy mam zlotoweczke to od razu bym mu powiedziala spier-papier po wczesniejszej akcji

Cytat:

hmm...ja wiem ze niektorzy lubia czochrac bobra, ale ze w dzisiejszych czasach wypada sie przerzucic na lemury, to nie wiedzialam

A tak poza tym, dzien dobry wszystkim

chyba mam ochote nakopac komus w d....pe
Stary 2011-06-01, 08:19   #4925
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinkswan
oj wiem zastanawiam się czy nie rzucić tej pracy w cholerę i pójść na bezrobotne bo im szybciej utne karierę kelnerską tym lepiej. oj wiem zastanawiam się czy nie rzucić tej pracy w cholerę i pójść na bezrobotne bo im szybciej utne karierę kelnerską tym lepiej.
Nie idź na bezrobocie, to najgorsze co może być. Siedź tam gdzie jesteś i w międzyczasie szukaj czegoś lepszego.

Cytat:
Napisane przez pinkswan
A co u Ciebie? Przeprowadziłaś się już czy uskuteczniasz remont?
Jeszcze się nie przeprowadziłam ale klucze ponoć dostaniemy już w połowie czerwca I wtedy czeka nas zabawa z remontem

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 08:59   #4926
kaarooo
Zakorzenienie

Hej hej...
Kaawy? Kto robi kawę?!

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 08:59   #4927
Kostka09
Zakorzenienie

Witajcie
czy mogę się przyłaczyć? jestem 30+ dokladnie +2 w stałym zwiazku X lat, dzieci niet i cięzko mi wyobrazic sobie, że mogłabym je mieć
wszyscy zdziwieni, ze nie rozczula mnie widok niemowlaka a ja tak mam od dziecinstwa...wszystkie kotki, pieski, koniki małe sa przekochane i moge je tulic i nosic godzinami ale dzieci

moze mi sie zmieni nie wykluczam tego ale czekam juz tyle i narazie na zmiany sie nie zapowiada...choc rodzinka pracuje nade mna dośc intensywnie...
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 09:15   #4928
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

Cytat:

Cytat:

uuuumarlam

Cytat:
tak bardzo bym chciala psa jak inne kobiety dziecka
a ja kota

dzin doberek laseczki
poczytalam Was i widze ze menu macie juz opracowane drinkowe oczywiscie

Kaaroo, baty Ci sie naleza za znikniecie oby sie nie powtorzylo

Kostka09

Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Czas edycji: 2011-06-01 o 09:32
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 09:28   #4929
bridgeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Witajcie
czy mogę się przyłaczyć? jestem 30+ dokladnie +2 w stałym zwiazku X lat, dzieci niet i cięzko mi wyobrazic sobie, że mogłabym je mieć
wszyscy zdziwieni, ze nie rozczula mnie widok niemowlaka a ja tak mam od dziecinstwa...wszystkie kotki, pieski, koniki małe sa przekochane i moge je tulic i nosic godzinami ale dzieci

moze mi sie zmieni nie wykluczam tego ale czekam juz tyle i narazie na zmiany sie nie zapowiada...choc rodzinka pracuje nade mna dośc intensywnie...
Witamy witamy! Jak nam się pięknie wątek rozrasta u schyłku I części

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 09:50   #4930
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie

witam
uwielbiam to delikatne sugerowanie przez rodzinę że to czas najwyższy..
ostatnio moja mama chodząc ze mną po rynku wywaliła z tekstem ' o zobacz jakie fajne małe sukieneczki, moglibyście już coś pomyśleć'
oszzzz... odpowiedziałam jej że owszem myślę, ale nad szukaniem pracy, remontem domu i kolejnymi kotem
Stary 2011-06-01, 09:56   #4931
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:

hahahaha, o rany, umarłam

Cytat:
Witajcie

Witaj
----------------------------
Oczywiście, mogę założyć kolejną część, ale to pomóżcie mi proszę w godnym tytule. Nafnaf, jesteś mistrzynią-wierszokletką Myślę też, że dobrze by było, żeby tytuł był na tyle jednoznaczny, żeby bez problemu było wiadomo, kto zacz i nowe osoby mogły się przyłączać.
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 10:08   #4932
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Oczywiście, mogę założyć kolejną część, ale to pomóżcie mi proszę w godnym tytule. Nafnaf, jesteś mistrzynią-wierszokletką Myślę też, że dobrze by było, żeby tytuł był na tyle jednoznaczny, żeby bez problemu było wiadomo, kto zacz i nowe osoby mogły się przyłączać.
rymowany tytulik nafnaf jest, wg mnie, dosc jednoznaczny
Ponętne trzydzieści plus, nie dla nich baby blues

dziewczyny, co Wy na to?
a tak odnosnie drugiej krechy, to uswiadomilam sobie ze nigdy nie robilam testu ciazowego
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:18   #4933
Rilla82
Zakorzenienie

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27241813]rymowany tytulik nafnaf jest, wg mnie, dosc jednoznaczny
Ponętne trzydzieści plus, nie dla nich baby blues

dziewczyny, co Wy na to?
a tak odnosnie drugiej krechy, to uswiadomilam sobie ze nigdy nie robilam testu ciazowego
[/QUOTE]

Pomysł jest naprawdę fajny , ale może niech konkurs potrwa do wieczora, niech każdy ma mozliwość wykazania się.

A propos testów, to ze 3 już przerabiałam... Stres jak cholera, a jak jest negatywny, to i tak się zastanawiasz, czy to na 100% wiarygodne...
Stary 2011-06-01, 10:23   #4934
bridgeta
Zadomowienie

Cytat:
Pomysł jest naprawdę fajny , ale może niech konkurs potrwa do wieczora, niech każdy ma mozliwość wykazania się.

A propos testów, to ze 3 już przerabiałam... Stres jak cholera, a jak jest negatywny, to i tak się zastanawiasz, czy to na 100% wiarygodne...
oj tak, testy są stresogenne. Ja to zawsze po wszystkim musiałam się upić

Jestem za tytułem dla nowego wątku! Za✂✂✂iaszczy jest

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:41   #4935
Konto usunięte

to widze ze ja testowo niedoswiadczona zupelnie jestem
i czy tylko ja
Stary 2011-06-01, 11:01   #4936
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Cześć
Świetny wątek, miło zobaczyć myślące tak samo jak ja i zobaczyć, że jest ich całkiem sporo
Ja jeszcze do 30 mam chwilę bo mam 26 lat ale instynktu zero, od zawsze i nie sądzę żeby się to kiedykolwiek zmieniło. Na szczęscie tż ma podobnie. Nie rozczulają mnie, nie wzruszają te małe potworki nie czuję potrzeby by je mieć, trochę też z egoizmu, bo chcę sobie pożyć i robić co chcę, inwestowac w siebie. Czasami słyszę, że mając dziecko też można sobie pożyć i nie ogranicza to bardzo ale patrząc na dzieciatych znajomych to jakoś w to wątpię. Argumenty typu "urodzisz to pokochasz i zmienisz zdanie co do dzieci" jakoś na mnie nie działają. Ja swoje zdanie co do posiadania dzieci mam ale jak słyszę, że ktoś chce, będzie miał, ma to dla mnie ok, każdy sobie układa życie jak chce i dokonuje wyborów i nie prawie wtedy nikomu kazań i nie tłuke do głowy swojego zdania. Ale na odwrót to nie dziala, jakoś trudno innym wykazać trochę zrozumienia, tolerancji dla poglądów innych i jakoś trudno zaakceptowac, że ktoś nie chce się rozmnażać. Jakby to trudne dla ogarnięcia było
W swoim otoczeniu mam dzieciatych ale i też nie rozmnażających się znajomych, przyjaciól więc na szczęscie nie jestem osamotniona w tych moich poglądach. Ale fakt, z tymi dzieciatymi kontakty się rozluźniły odkąd zakopali się w pieluchach.
Jak w moim towarzystwie jest jakieś dziecko to spoko,raczej nie uciekam (chociaz czasami by się chciało albo i się zdarza patrząc na to co wyrabiają). Jestem w stanie wytrzymać z dzieckiem ale ekspolozji czułości, świergotania i zachwytu wtedy z siebie nie wydaję
To by było na tyle, może będę tutaj wpadać częsciej

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 12:37   #4937
jiuna
Wtajemniczenie

widzę że podczytujące nas zaczynają się ujawniać no do dzieła.. nie gryziemy... czasami...

mama przywiozła mi lody, ptasie mleczko, soczek i czekoladkę było by fajnie gdyby nie telefon od ojca który wytrącił mnie z równowagi
mówie Wam co to za typ... nic tylko mu dotłuc
Stary 2011-06-01, 12:42   #4938
LouLou25
Zakorzenienie

Bry
Cytat:
no troche powagi...
'poglaskac ci lemura?"

zaniu, leginsy na wyjazd i nie na wyjzd tez, przecie smarowanie ich non stop samoopalaczem to mordega bylaby
a Twoja opalenizna o taka zzielenialam

Kostka, witaj gdzie masz dekupazowe potwory?
DiamanteNegro, welcome

Stary tytul imo dobry i czytelny jest, choc ten drugi z wiekszym polotem hmmm'
musialam sobie 'baby blues' wyguglowac
nie wiem czy tylko ja taka niekumata?

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 12:58   #4939
MaybeTomorrow
Raczkowanie

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27240889]uuuumarlam

a ja kota
[/QUOTE]

ja mam kota Heniu mu jest, a ostatnio to reaguje na Cycu

dobry den Dziewoje burza mi net wyłączyła wczoraj, a zaraz zmykam do lekarza, więc po przyjściu zobaczę co tu naszkrobałyście od wczoraj, oj , bo dużo tego spłodziłyście

znowu grzmi... net zas topielca zaliczy

Edytowane przez MaybeTomorrow
Czas edycji: 2011-06-01 o 13:01
MaybeTomorrow jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 13:10   #4940
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Bry

no troche powagi...
'poglaskac ci lemura?"
jak TŻ wróci to go tak spytam
Stary 2011-06-01, 13:36   #4941
nafnaf
Zadomowienie

Hej
O, znowu się pojawiły nowe twarze, cześć
Cytat:
nie czuje kiedy rymuje
Właśnie
Cytat:
Mam tak samo jak ty potrafie sie zachwycac nad psami,[ a jak widze male dziecko to nic a nic mnie nie rusza
ba....tak bardzo bym chciala psa jak inne kobiety dziecka
No to mamy bardzo podobne nastawienie
Cytat:
chyba mam ochote nakopac komus w d....pe
Take it easy, złość piękności szkodzi
Cytat:
witam
uwielbiam to delikatne sugerowanie przez rodzinę że to czas najwyższy..
ostatnio moja mama chodząc ze mną po rynku wywaliła z tekstem ' o zobacz jakie fajne małe sukieneczki, moglibyście już coś pomyśleć'
oszzzz... odpowiedziałam jej że owszem myślę, ale nad szukaniem pracy, remontem domu i kolejnymi kotem
Będzie jeszcze jeden? Super
Cytat:
A ludzie się w głowę pukali, jak w wieku pięciu lat na pytanie: Kim chcesz zostać w przyszłości? odpowiadałam im całkiem na serio: Słynną pisarką... No i proszę bardzo, figa z makiem im, jestem na najlepszej drodze ku temu
A tak na serio, to ja jakoś wolę nierymowane tytuły No i to moje trzydzieści plus to trochę dyskryminowanie dwudziestek plus, które przecież stanowią tu wcale niemałą grupę Nasze aktualne koło trzydziestki jest jednak dużo bardziej uniwersalne Ale oczywiście się dostosuję z przyjemnością
Cytat:
mama przywiozła mi lody, ptasie mleczko, soczek i czekoladkę było by fajnie gdyby nie telefon od ojca który wytrącił mnie z równowagi
mówie Wam co to za typ... nic tylko mu dotłuc

Cytat:
Napisane przez MaybeTomorrow Pokaż wiadomość
ja mam kota Heniu mu jest, a ostatnio to reaguje na Cycu
Heniu - Cycu Fantastyczne Ale mi się humor poprawia, jak tylko zaglądam na ten wątek

Ps. Kurczę, u mnie w laptopie się coś porąbało, czy Wy też widzicie emotki "smutne" () zamiast tych "puszczających oczko" (;-))? Wkurzające to

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-06-01 o 13:45
Stary 2011-06-01, 13:44   #4942
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Będzie jeszcze jeden? Super
ja i TŻ kociarze jesteśmy straszni
ale następny kot to dopiero w następnym roku...no chyba że nam odwali
tym razem chciałam jakiegoś ze schroniska biedaka trzeba pomagać ogoniastym
Stary 2011-06-01, 13:54   #4943
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

"podczytujące" - ładnie ładnie..."podczytywanie" wynika chyba stąd, że widać, że się znacie, i trudno się sensownie włączyć w rozmowę...

DiamanteNegro - witaj, i się nie dawaj. Argument "własne pokochasz" jest od czapy, bo jak jednak nie pokochasz? Zawsze powtarzam, że dziecko to nie nowa fryzura, którą można zmienić, jeśli jednak nie podejdzie. W Twoim wypadku można mówić, że "z wiekiem" zmienisz zdanie - ale ja mam prawie 34, a mając Twoje 26 myślałam dokładnie tak samo...

Zdarłam folię z mademoiselle. Niesamowite, po prostu zakochałam się w zapachu - do tego piękna flaszka...Z racji pracy i spędzania wolnego czasu moja garderoba ma mocne braki (rzadko bywam "wśród ludzi", siedząc w domu wolę coś wygodnego - w tzw międzyczasie coś tam gotuję i nieco sprzątam, a w skałach - nie ma co szaleć, ciuch się niszczy, a i tak tylko sportowe rzeczy można nosić), ale mam fioła na punkcie zapachów - i ostatnio smarowideł do ciała. Dobrze, że z perfum mało co mi się podoba, bo mój budżet by tego nie wytrzymał

Znów za dużo wina do obiadu, i włączył mi się słowotok...
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 14:05   #4944
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
A tak na serio, to ja jakoś wolę nierymowane tytuły No i to moje trzydzieści plus to trochę dyskryminowanie dwudziestek plus, które przecież stanowią tu wcale niemałą grupę Nasze aktualne koło trzydziestki jest jednak dużo bardziej uniwersalne Ale oczywiście się dostosuję z przyjemnością

Ale to i tak "Hiiilfe", bo ja talentu do tytułów nie mam. Zostawiamy "Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz.2" czy jednak coś bardziej fantazyjnego?

Próba emotki puszczającej oko:

Edit: nie wyszedł smutas, ale rano chyba coś takiego widziałam, bo się zastanawiałam, co robi smutas w wesołej wypowiedzi...
Stary 2011-06-01, 14:13   #4945
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
ja i TŻ kociarze jesteśmy straszni
ale następny kot to dopiero w następnym roku...no chyba że nam odwali
tym razem chciałam jakiegoś ze schroniska biedaka trzeba pomagać ogoniastym
Przygarnianie takich biedaków to świetna sprawa
Ja miałam psa ze schroniska, 13 lat był z nami... Bardzo go kochałam i czułam się strasznie, jak dwa lata temu zachorował i musiał zostać uśpiony.

VI4, masz rację, że często trudno się wkręcić w taki dość już zaawansowany wątek Ale u nas na szczęście chyba nie jest z tym wkręcaniem się źle
A tak z innej beczki, to sporo u nas perfumoholiczek VI4, a jaki jest Twój ulubiony zapach? Czy to właśnie Mademoiselle?

Rilla, o braku talentu mówi osoba, która wymyśliła jasne, zwiezłe i klarowne Koło trzydziestki, a...? Coś się tu nie zgadza A co do tytułu, to myślę, że jeszcze podczas naszego zlotu możemy doznać oświecenia, jak sobie tak solidnie podrinkujemy, jak to mamy w planach Wtedy pewnie wykombinujemy coś takiego, że wszyscy padną z wrażenia
A u mnie Twoja próba emotkowa wyszła "na smutno" Co tu się dzieje Bez puszczania oczka jakoś przeżyję, tylko błagam, niech się nic nie dzieje z i

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-06-01 o 14:23
Stary 2011-06-01, 14:22   #4946
Konto usunięte

jeszcze 2 godz i zaczynam 4-dniowy weekend
ojj bedzie sie dzialo

mademoiselle- poniucham przy najblizszej okazji
perfumoholiczka nie jestem (jeszcze ) ale lubie ladne zapachy
Stary 2011-06-01, 14:38   #4947
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:

VI4, masz rację, że często trudno się wkręcić w taki dość już zaawansowany wątek Ale u nas na szczęście chyba nie jest z tym wkręcaniem się źle
A tak z innej beczki, to sporo u nas perfumoholiczek VI4, a jaki jest Twój ulubiony zapach? Czy to właśnie Mademoiselle?
Trudno trudno Ale to tak samo, jak się "wkręcić" w zgraną paczkę. Póki co się przyczajam, i czytam wszystko

Co do zapachu - w tej chwili Mademoiselle wiedzie prym. Gdybym go wąchała 10 lat temu, nie dałabym mu szansy - może to kwestia wieku Teraz jestem zachwycona, mężykowi się podoba - chyba zostanie w must have

Poza tym - też must have - dolce vita, idylle i hypnose senses. Póki nie uzupełnię kolekcji (ugotowanej na słońcu:/), nie będę spać spokojnie...

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27246520]
perfumoholiczka nie jestem (jeszcze ) ale lubie ladne zapachy[/QUOTE]

Uff, a od kiedy zaczyna się perfumoholizm? Ja wszystko, co mam - i chcę mieć - używam. Czytałam w innym wątku o kolekcjach o pojemności np 1800 ml (tak tak, niemal dwa litry!!) - i tu już chyba trzeba się martwić Jak zużyć tyle pachnideł? Poza tym - kosztowny nałóg

Mademoiselle edp polecam gorąco - coś pięknego. Na Allegro można kupić próbkę - bo w Sephorze nie robią z chanel

Chociaż - ja całkiem niedawno kupowałam wszystkie smarowidła do ciała, które miały pozytywne recenzje na KWC - i mam zapas na - chyba dwa lata...Przezornie nie otwieram, zanim nie zamierzam używać, żeby się nie przeterminowały...mąż się uśmiecha pobłażliwie, a ja mu tłumaczę, że przecież się nie zmarnuje - a poza tym, są laski, które mają po czterdzieści par butów, więc nie jestem bardzo kosztowna

Edytowane przez VI4
Czas edycji: 2011-06-01 o 14:40
Stary 2011-06-01, 14:46   #4948
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
"podczytujące" - ładnie ładnie..."podczytywanie" wynika chyba stąd, że widać, że się znacie, i trudno się sensownie włączyć w rozmowę...

da sie wkręcić.. my jesteśmy bardzo przyjazne.. nie kłamię
zresztą ja wcale od wieków tu nie siedzę chyba ze 3 miechy może nawet nie
zania też ładnie i szybko się wkręciła
więc nie ma co się bać dziewczyny ujawniajcie się, piszcie bo w kupie siła im więcej antydzieciowych tym świat staje się lepszy trzeba jakąś ideologię do tego doczepić
Stary 2011-06-01, 14:51   #4949
Konto usunięte

Mademoiselle edp to chanel- to cos mi sie pomylilo
nie lubie chanel, pomimo mego podeszlego wieku

ostatnio nabylam eau mega i cos przestaje mi sie podobac
na ukonczeniu (wreszcie ) mam light blue i cool water
i cos tam jeszcze innego by sie znalazlo

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
T
Chociaż - ja całkiem niedawno kupowałam wszystkie smarowidła do ciała, które miały pozytywne recenzje na KWC - i mam zapas na - chyba dwa lata...Przezornie nie otwieram, zanim nie zamierzam używać, żeby się nie przeterminowały...mąż się uśmiecha pobłażliwie, a ja mu tłumaczę, że przecież się nie zmarnuje - a poza tym, są laski, które mają po czterdzieści par butów, więc nie jestem bardzo kosztowna
w moim przypadku smarowidla do ciala nadaja sie tylko jako smarowidla do nog
weic kupuje rzadko, zdecydowanie bardziej wole olejki
Stary 2011-06-01, 14:56   #4950
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Ech, ja się bynajmniej nie boję...Chyba wyrosłam z "bania", nie zależy mi chorobliwie na akceptacji (to chyba cecha wieku młodzieńczego), i walę śmiało Tylko jak widzę, że emocje wokół meczu (cytując "Przyjaciół" - jakieś drużyny w coś tam grają" - tak postrzegam sport w telewizji, a telewizora nie posiadam), to siedzę cichutko czekając, aż się burza przewali

A propo burzy - w Dąbrowie się skończyła, ale wyglądało na koniec świata. Znajomy dawno temu zginął od pioruna - zaskoczyła burza chłopakow w skałach, stanęli gdzieś pod okapem, i akurat walnęło w ich skałę. Wszyscy stracili przytomność ka kilkanaście minut, jeden się nie obudził - więc burze traktuję z szacunkiem

Rok temu burza nas spotkała pod namiotem - nigdy więcej Zdrowaśki, myśli typu "młoda jestem, jeszcze tyle przede mną" - i jak już się zdawało, że burza odchodzi, pierun walnął gdzieś w ścianę nad naszymi głowami - dosłownie się nam ziemia pod tyłkami zatrzęsła.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości