|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer - Częstochowa
Ja jestem zadowolona z Łukasza z Bamboo, strzyżenie około 50 zł (tyle płacę ja, mam włosy do ramion).
Natomiast teraz zapisałam się na strzyżenie do Stawskich do Anny Sucheckiej, słyszałam pozytywne opinie, a że lubię testować fryzjerów to zaryzykuję. |
|
|
|
|
#422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Charlotte York Czas edycji: 2011-06-01 o 16:00 |
|
|
|
|
|
#423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli chcesz się zapisać jednak do Łukasza to radziłabym dzwonić od razu, bo na 4 czerwca (5 czerwca?) może nie mieć już czasu, ale spróbuj. Ja czesałam się u niego na swoje wesele i chyba 3 razy strzygłam, zawsze byłam zadowolona. |
|
|
|
|
|
#424 | ||
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer w Częstochowie
Cytat:
Potwierdzam.Wróciłam dziś z salony Kameleon .Coś niesamowitego co robi na głowie Pan Mariusz a do tego przemiła obsługa.Dziękuję!!! ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
Jak chcecie płakać 2 dni jak ja po wizycie w salonie Berendowicz i stracić 300 zł to spoko. Odradzam ludzie- poważnie! Od dziś tylko Kameleon. |
||
|
|
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
Mówicie o tym kameleonie??
Studio fryzur "KAMELEON" Częstochowa ul. G. Zapolskiej 5 tel. (0-34) 372-44-44 kom. 512-286-230 |
|
|
|
|
#426 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
ja tez planuje zamiane fryzury na wakacje tylko nie wiem gdzie isc;/ czy do B&K, czy do Kameleon. Moze mi doradzicie, chce przefarbować się na rudo, mona by powiedzieć że taki ciemny rudy chcę. włosy mam zaś jasny blond. Boję się że nie zrobią mi takiego koloru jakiego chce;/ do tego chce się obciąć bo od 4 lat mam ta sama fryz;/ doradźcie mi do kogo mam iść bo nie chce potem żałować i wyglądać jak pała pozdrawiam
|
|
|
|
|
#427 |
|
Przyczajenie
|
Tylko nie Kameleon,a w szczególności iść tam farbować włosy-robią to uczennice.Byłam nie polecam.
|
|
|
|
|
#428 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Byłam obciąć włosy w NATURZE tak bardzo polecanej tutaj i katastrofa ![]() Pani powiedziała,że kręconych włosów się nie cieniuje(!!!) bo po godzinie i tak opadają...mogłam już wtedy uciekać gdzie pieprz rośnie...z myciem zapłaciłam 40zł po czym oczywiście odwiedziłam Sebastiana za 50 zł i wyszło mi 90 zł za samo cięcie...już nigdy Go nie zdradzę NIGDY!!! Super klimat,do tego wchodzę i mówi mi On to co chcę usłyszeć ![]() Po Jego cięciu nie potrzebuję pianki do włosów kręconych. Teraz jestem zadowolona ![]() Pozdrawiam!!!
|
|
|
#429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#430 |
|
Przyczajenie
|
a co powiecie o fryzjerze D&M Stawscy bo jest taka oferta na grupon i zastanawiam sie czy sie tam nie wybrac ale nie wiem czy ladnie obcinaja
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
lepiej poszukaj kogoś innego.
|
|
|
|
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#434 |
|
Przyczajenie
|
aha dzieki
Nisia, no to jak juz bedziesz po to prosze o relacje
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer w Częstochowie
Dziewczyny nie wiecie ile aktualnie płaci się za strzyżenie w Hair Factory? Byłam tam z rok temu, jak nie więcej i wtedy brali 90zł od głowy
Do kogo warto iść? Nie wiem jaka aktualnie jest tam ekipa
|
|
#437 |
|
Przyczajenie
|
jest jeszcze jedno studio: image sie zwie;] co sadzicie o nim? czytalam troche i opinie calkiem calkiem
|
|
|
|
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
w Image była moja szwagierka na obcinaniu i układanie włosów na wesele, totalna porażka zero pomysłu na fryzure w rezultacie tylko je wyprostowała i tyle a obcięcie to raczej było podcięcie mimo że oddała się w ich ręce bez pomysłu prosiła o fajną fryzure i dała im wolną rękę. Także same oceńcie.
|
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
Polecam p. Sabrinę z tego otóż salonu Image
![]() świetnie obcina, potrafi doradzić, niezwykle miła, ja tylko do niej chodzę, bo po jej rękach szybko mi rosną włosy
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Bardzo proszę o radę! ![]() W tym tygodniu obcięłam dredy, kończę rozczesywać "resztki" i zastanawiam się do którego fryzjera się udać. Kontakt z salonem fryzjerskim miałam ostatnio może z 5 lat temu ![]() Trochę poczytałam o salonach, które proponowałyście i i odradzałyście na forum, w związku z czym skłaniam się ku salonowi KAMELEON. Jednak być może któraś z was była w sytuacji takiej jak moja, czyli włosy mam suche, zniszczone, długość tak koło 15 cm (czyli krótkie ), kolor.. ciężko stwierdzić, taki mysi, wyblakły brąz ale farbowania nie planuję. Zależy mi tylko na fajnym obcięciu, tak aby włosy mogły mi się spokojnie przez lato zregenerować.Dodaję zdjęcia - mniej więcej na taką fryzurę mam pomysł, zależy jak bardzo trzeba będzie te moje "strąki" obciąć
|
|
|
|
|
#441 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym Ci poleciła zdecydowanie Berendowicza na Garibaldiego, fryzjerzy przechodza coraz to nowe szkolenia, sa ze tak powiem " na czasie" i naprawde bardzo fajnie obcinaja, ja zawsze bylam zadowolona.
Co do "Effect Studio" to hmmmm... co kto lubi.... Jak dla mnie bez szalu. Fryzjerzy raczej bez zadnego polotu, co do obciecia to tlumaczylam na czym mi zalezy ale nic z tego nie zostalo zrealizowane... Wyszlam z prawie taka sama fryzura z jaka przyszlam Robilam tam jeszcze pasemka i tutaj duzy plus, bardzo fajnie, ladny kolor i z tego jestem naprawde zadowolona . Co do ogolnego wrazenia to mam mieszane uczucia. Jesli ktos chce naprawde oryginalna fryzure i obciecie to nie sadze zeby mial tam co szukac... ale moze... a nóż, widelec...
|
|
#442 |
|
Przyczajenie
|
cześć dawno się nie odzywałam i trochę tych fryzjerów przeskoczyłam jeśli chcesz się obciąć fajnie na krótko polecam panią Asię na ul Focha chyba 51 albo 59 ale salonik jest widoczny od ulicy i z napisem u Asi chyba powiem ci że ja jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#443 |
|
Przyczajenie
|
Edytowane przez meg3245 Czas edycji: 2011-07-26 o 14:39 |
|
|
|
|
#444 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczęta
Jako, że jestem obecnie w Częstochowie na trochę dłużej, muszę się tutaj wybrać do fryzjera i tu zaczyna się problem bo nie wiem do którego. Przejrzałam wątek, ale mam jeszcze większy mętlik w głowie. Mam lekko kręcone włosy i poszukuje fryzjera, który będzie wiedział jak dobrze obciąć coś takiego ![]() I drugie pytanie czy, któraś z was być może była w salonie Gawrońskich - moja mama chodziła tam lata temu i była zawsze zachwycona fryzurą, ale mam świadomość, że od tego czasu na pewno wiele się tam zmieniło :P więc może ktoś dysponuje jakimiś świeższymi danymi
|
|
|
|
|
#445 |
|
Przyczajenie
|
hej, moja mama ostatnio byla ( z tej strony grupon) w effect studio i powiem Ci ze bardzo fajnie ja obcieli i wygladala super;] znaczy wyglada choc nie ma czasu na ukladanie wlosow
hehe ja pojde chyba pod koniec miesiaca tam.
|
|
|
|
|
#446 |
|
Przyczajenie
|
Czy wie ktoś, gdzie podział się Tomek z Akademii Fryzjerskiej "Berendowicz & Kublin". Wiem, że miał on otwierać swój salon, gdzieś w pobliżu Rynku Wieluńskiego, jednak żadnego konkretnego adresu nie mogę znaleźć... ;|
|
|
|
|
|
#447 |
|
Przyczajenie
|
Hej hej
Tomek z B&K ma faktycznie swoj salon na Łódźkiej - nie byłam tam jeszcze, więc adresu dokładnego nie znam. Podobno koło Przedszkola Olka Klepacza, ktoś inny mówił, że w budynku, gdzie jst Solidarność ( to jest koło Lidla). A może macie jakieś świeże informacje - doświadczenia odnosnie Beaty Dysiewicz? Warto? Nigdy u niej nie byłam, ale chciałabym sprobować, tyle ze troche boję się hahaha A propos wiem, że też przenosi się na Sląską.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#448 |
|
Przyczajenie
|
Ja wiem z pewnością jakiego salonu nie poloecić- Black Cat studio na Focha. Chicałam mieć zafarbowować włosy na cimny blond. Fryzjer nie ściągnął poprzedniej farby i u nasady głowy gdzie miałam odrosty włosy wyszły rude a na pozostałej długości zostały takie jak były (ciemy brąz) Tego samego dnia pobiegłam do sklepu po farbę by kolor jakoś sobie wyrównać...
|
|
|
|
|
#449 |
|
Przyczajenie
|
Tomek już się znalazł
ma salon przy ulicy Łódzkiej 4, w tym samym budynku, gdzie jest przedszkole Olka Klepacza.
|
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że ja czegoś nie wiem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

lepiej poszukaj kogoś innego.

Nisia, no to jak juz bedziesz po to prosze o relacje
Do kogo warto iść? Nie wiem jaka aktualnie jest tam ekipa
Jak dla mnie bez szalu. Fryzjerzy raczej bez zadnego polotu, co do obciecia to tlumaczylam na czym mi zalezy ale nic z tego nie zostalo zrealizowane... Wyszlam z prawie taka sama fryzura z jaka przyszlam
Robilam tam jeszcze pasemka i tutaj duzy plus, bardzo fajnie, ladny kolor i z tego jestem naprawde zadowolona
. Co do ogolnego wrazenia to mam mieszane uczucia. Jesli ktos chce naprawde oryginalna fryzure i obciecie to nie sadze zeby mial tam co szukac... ale moze... a nóż, widelec...