|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
a mnie dzis odwiedziła @, naprawdę super prezent mi zrobiła. Wzięłam tabletkę, bo bym chyba nie przetrwała, zawsze pierwszy dzień i dzień przed mam bolesne. Faceci to maja dobrze![]() Pogoda się psuje Dziś nie gotuje nic, nie mam kompletnie siły żeby myśleć i stać w kuchni. Ciekawe jak tam Dodaja. |
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
o to juz wiem dlaczego mi sie ciagle chce spac w Irlandii Cytat:
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Dziw się dziw
![]() Nie raz tak mam że na siedząco usypiam. Ale obstawiam, że to związane jest ze zmianą ciśnienia.
|
#1475 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
wczoraj przed niespodziewanym wyjazdem do Rzeszowa z P. zdążyłam jedną nogę machnąć ![]() storka gratuluję, poskutkowało straszenie śmietnikiem (pamiętam, albo wysyłką do mnie i zmolestowania męża gratuluję i zazdroszczę rowerów wspólnych ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu myslalam ze od tej szarosci nieba mnie taki smutek ogarnia i wogole bo tu niby pada ale np . mnie tak bralo przed burzami w Polsce a tu burze w ciagu 4 lat widzialam raz i to taka slaba pewnie cisnienie na szczescie u mnie na horyzoncie urlop niedlugo a puki co zbieram sie do pracy |
|
|
|
|
#1477 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja chciałam taką ażurową tylko w motywy gałązek pączków kwiatków ale P. mi zabronił bo butów do tego nie mam a taka śliczna jest...---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
u mnie leniwie znowu, pogoda od rana zmienna, najpierw słońce, potem deszcz, teraz słońce a na horyzoncie wielka burza. wczoraj nieplanowany wyjazd z P., śmiem twierdzić, że gdyby nie ja mój mężczyzna zginąłby marnie i w sekundę ale że jestem, to jest o.k. ![]() i załamkę złapałam. zatrzymałam się przy jednej ze szkółek roślinnych, zapytać o pracę. jakąkolwiek, pielenie, sadzenie, cięcie, COKOLWIEK. babka na wstępie się ucieszyła, bo ona potrzebuje natychmiast na dziś do pielenia, przynajmniej 4 osoby, na jakiś miesiąc przynajmniej bo roboty masa. pytam się - jestem sama, no nie mam nikogo znajomego, kto by chciał do takiej pracy się nająć, mogę sama przyjeżdżać (25 km w jedną stronę) - a ona - jak pani sama to nie chcę. nie rozumiem tego nienawidzę tego miejsca, tych miasteczek, tego województwa, ludzi, pobyt tu tak mi obniżył samoocenę i własną wiarę w siebie, że niedługo będę potrzebować pomocy psychologa, a takie codzienne scenki nie pomagają. jak nie ma nikogo do pracy, bo mówiła, że nie ma, to dlaczego ja nie mogę sama, tylko muszę z kimś? lepiej nie mieć w ogóle pracowników, niż mieć jednego? jeszcze meldunek mi się kończy i muszę teściów prosić o przedłużenie. znowu. i znowu baby w urzędzie mnie wkurzą, bo im się nie podoba mój stały adres zamieszkania, moje nazwisko stare, to, że za mąż wyszłam i mam nowy dowód, a im się nie chce zmieniać w rejestrach i zameldowały mnie wcześniej na stary, bo tak, mimo że nowy miałam i dałam. no paranoja. taką chandrę mam i takiego doła, że nic tylko się upić w trupa. i obudzić w październiku dopiero i najlepiej w innym mieście na drugim końcu pl. marudzę ale poza P. to nie mam komu tylko Wam.
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-06-01 o 13:33 |
||
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
na razie puszcze korzenie, dużo korzeni
![]() ale i tak zadowolona jestem wręcz pękam z dumy ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
ja to bym mogła zapadać w sen zimowy tak jak niedźwiedzie
|
|
#1479 |
|
Zadomowienie
|
golden- żal się ile potrzebujesz
przykro mi się czyta że się tak męczysz... a czy przeprowadzka i szukanie innej pracy naprawdę nie wchodzi w grę? i co Twój tż mówi, kiedy widzi jak się tam męczysz???
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
golden
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Golden
![]() Poskutkowało
|
#1483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trochę mu ciężko to zrozumieć, bo przecież mamy mieszkanie, przecież na życie starcza (z zeszytem w ręce), ja pracować nie MUSZĘ, mogę ale nie muszę (no nie mogę bo nie mam gdzie, ale presji nie mam) siedzę sobie w domku i odpoczywam i on by się z chęcią zamienił. nie pamięta jak to było jak on w domu siedział po studiach i pracy nie miał, a może pamięta i tak po swojemu mnie próbuje pocieszać, że jeszcze nie mamy źle... psychicznie mnie to wykańcza. bo chciałabym, jakkolwiek, te parę groszy zarobić, przecież nie chcę pensji prezesa nbp, za stażowe moge pracować, ale nie. nawet do gupiego pielenia nie.
|
|
#1484 |
|
Zadomowienie
|
golden- kochana moja, to może pomyśl o czymś swoim? storczykowe pogotowie ratunkowe? robienie ciast domowych? cokolwiek kochana, bo sama wiem jak to jest siedzieć w domu i się zamartwiać... a może zacznij pisać? masz do tego talent i predyspozycje
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), aczkolwiek jestem z Tobą zawsze i wciąż o Tobie myślę
|
|
#1486 |
|
kobieta za ladą
|
golden siostro
ja też mam handre ze tu akurat taka dziura ze o prace kiepskoty do pielenia a ja sie anwet do prasowania w ciuchlandzie nie nadawałam(złozyłam cv bez kitu ) ale myśle ze będzie lepiej i tego też życze ![]() marcia żeby tamtego udupić musieliby sie zbuntować liderzy bo on jest ich przełożonym(moj jest asystentem lidera) a nie zaloga a liderzy ponoć sie go boją ![]() dziewczyny mój dostał zwolnienie do 15 czerwca(23go planowany jest przestój 2 tyg) i leki antydepresyjne
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazywałaś nam ostatnio torbę, która ładna była może by ktoś kupił jak byś na all wystawiała?
|
|
#1488 |
|
Wtajemniczenie
|
super jeszcze teraz dostałam wiadomość, że bratowa w szpitalu z ciążą z zagrożeniem wczesnego porodu (7 miesiąc). jej mama z nawrotem nowotworu w tym samym szpitalu leży. oj polecą szklanki dzisiaj
![]() idę do garów. dzięki dziewczyny za wsparcie meliskę sobie zaparzę. P. wraca za pół godziny, może przytuli. odezwę się jutro, bo dziś już kompa zwalniam
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam do domu niedawno, bo jeszcze raz musiałam do sklepu wyjść, bo o soli zapomniałam i składniki do tortu musiałam kupić na dzień dziecka
![]() ![]() tort już zrobiony, leży w lodówce i się chłodzi ![]() zrobiłam taki z kupnych biszkoptów i kremu czekoladowego, bo ja do wypieków talentu nie mam no ale dobre i to ![]() mała teraz usypia ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- w ogóle to ceny ziemniaków mnie oszałamiają. Jedziemy za 2 tygodnie do babci i tam kupimy tanio sprawdzone ziemniaki, bo zwariuję
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja przeżyła
![]() Dziewczyny nawet nie wiecie co ja czułam jak stałam przed blokiem. Chciałam wiać, gdzie pieprz rośnie ![]() Ale nie dałam się i postanowiłam pokazać co potrafię. Przyjechał i odrazu kazał wsiadać na miejsce dla pasażera. Pokazał jak ustawiać lustreka, siedzenie, gdzie są jakie pedały i skrzynia biegów. Tyle wiedzialam. Powiedziałam, że w tym się orientuje i mówi do mnie to ruszamy Matko boska Częstochowska! Suma sumarum chyba dałam radę Raz chyba mi zgasł i czasami zamiast 3 wrzucałam 5 bo strasznie mała odległość jest między nimi. Stresy miałam przed skrzyżowaniami i przed rondami, ale nikt na mnie nie trąbił, a nawet puszczali mnie Chyba się bali![]() Normalnie śmigałam już na 5 A on gadał przez telefon, także chyba nie było jagorzej Powiedział, że widać, żem ambitna, ale musze wiedzieć, że technika przychodzi z czasem. Życzył sobie wszystkich takich kursantów Co nie zmienia faktu, że dalej się TROCHĘ boję, ale już o wiele wiele mniej Golden przykro mi, że taką masz sytuację. Rodzina mojego tż mieszka w rejonach gdzie Ty i wiem, że tam pracę jest strasznie ciężko
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
ano widzisz, nie taki diabeł straszny
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- patrzę na swój tort i chyba jestem z niego nawet dumna ![]() chyba zrobię zdjęcie
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
wstawię fotę
![]() nie śmiejcie się, bo jak na mnie to super tort jest 3 warstwy biszkoptu ma i każda jest przełożona kremem czekoladowym z kawą tylko póki co ukrojonego nie mogłam sfotografować aha i w środku na kremie czekoladowym poukładałam pokruszone kawałki czekolady
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-01 o 15:18 |
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taki dzień, że spakowałabym się i wróciła do rodzinnego mieszkania, gdzie jest dla mnie miejsce, ale boję się właśnie, że pracy nie znajdę, bo Tż to by zapewne znalazł. Ja niestety też tylko Tż się mogę wyżalić, a też czuję się tu samotna. W piątek jestem umówiona ze znajomą, więc pójdziemy na spacer , ale ogólnie to brakuje mi wsparcia rodziny. Dopiero teraz widzę jakie to ważne ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- właśnie żałuję, że truskawek nie kupiłam, a już nie pójdę, bo mała śpi dżemu Tż nie lubi
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-01 o 15:26 |
|
|
|
|
#1496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no teraz już z górki.Golden Lili Piękny tort
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I najlepsze, że będzie jeszcze lepiej. Ja dla odmiany zaraz wyjdę z siebie i stanę obok. Jesteśmy na etapie projektowania nowej strony. Miała bym gotowa w dwa tygodnie. Dzisiaj mijają trzy i nadal nie jest dokończona. Dlaczego? Bo kobieta z którą współpracuję najwyraźniej nie umie czytać i nie słucha jak do niej przez telefon mówię. Najmniej trzy razy (a na pewno więcej) pisałam o poprawkach które mają wprowadzić. Z projektem idą dalej, a poprawek jak nie było tak nie ma. Nie odpuszczę. Zrobili Fasha i wszystko i niech się teraz z tym barują i przerabiają. Płacimy cholera za to nie małe pieniądze!
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
może kiedyś dojdę do wprawy, ale chyba nie, bo nie mogę za często tak kalorycznych rzeczy robić
|
|
#1499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcie mojego torta z boku
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

a mnie dzis odwiedziła @, naprawdę super prezent mi zrobiła. Wzięłam tabletkę, bo bym chyba nie przetrwała, zawsze pierwszy dzień i dzień przed mam bolesne. Faceci to maja dobrze

klask i:

wczoraj przed niespodziewanym wyjazdem do Rzeszowa z P. zdążyłam jedną nogę machnąć 
a taka śliczna jest...

przykro mi się czyta że się tak męczysz... a czy przeprowadzka i szukanie innej pracy naprawdę nie wchodzi w grę? i co Twój tż mówi, kiedy widzi jak się tam męczysz???

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)