|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ParóFkolandia- Nocne ParóFko-Marki o każdej porze dnia atakują po raz 4 ;)
Cytat:
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ParóFkolandia- Nocne ParóFko-Marki o każdej porze dnia atakują po raz 4 ;)
Wiem kochana, ale chodzi mi o to, że wtedy miałam na to zajawke bo myślałam, że jestem w ciąży, a teraz pozapominałam już troszkę jak to się bada dokładnie co co znaczy itp
![]() Jak serio jesteś zainteresowana wejdz na to forum: http://forum.28dni.pl/discussion/14/...szyjki-macicy/ tutaj wsyztsko jest sueer wyjaśnione
|
|
#4833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Myślałam, że znajdę Was już w nowej części, ale jeszcze jesteście ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Wcięło mnie w związku z tym, że bylam w pracy i musiałam iść na drugi konieć ośrodka po coś, tam zagadałam się z kolegą, a jak wociłam Was już nie było.
|
|
#4835 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Popijam kawusię właśnie i zbieram się - bo muszę do sklepu skoczyć po jakieś pierdoły.
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Na początku chciałabym złożyć Wam życzenia: wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka. Dla mnie ten dzień jest cudowny, dwie piąteczki na koniec semestru
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#4838 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
cześć słonko
Dzień Dobry Dziewczyny Przyszłam rozruszać trochę towarzystwo Myślałam , że tu lada chwila będzie nowy wątek ale jak tak dalej pójdzie to dopiero w przyszłym tygodniu się doczekamy ![]() Nie pisałam , bo jak wiecie byłam w domu a jak wróciłam to miałam trochę spraw na głowie , które musiałam szybciutko pozałatwiać i które przysporzyły mi dużo stresu Ale na szczęście mam już wszystko z głowy , jedyna rzecz która mi została to znalezienie sobie promotora i nauczenie się na egzamin na 21 czerwca Dziewczyny chciałam się tez pochwalić, że po mistrzowsku zrobiłam dziś na laborkach swoje dwa zaległe związki i udało mi się je zaliczyć Wczoraj miałam dużego stresa , bo gdyby mi się noga podwinęła to nie zaliczyłabym laborek i miałabym znów kolejnym rok w plery Jestem szczęśliwa Wasza Mary Louu może i jest niemota i tak się długo z robieniem związków męczyła ale jak ma nóż na gardle to potrafi się spiąć w sobie i "dobrze zrobić" ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- a tak w ogóle to zmieniłam Avatar
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajta Parófy odnalezione
![]() MARY Gratulacje - tak myślałam, że laborki pochłoneły Cię na maksa i cieszę się, że w końcu je zaliczyłaś - w końcu środa może przestanie Ci się kojarzyć z traumą
|
|
|
#4840 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ogólnie to się cieszę , że to moja ostatnia środa była ![]() ja mam taki charakter że zawsze myślę o najgorszym i już mi się w głowie jawiły najstraszniejsze scenariusze : począwszy od tego , że nie zaliczam roku skończywszy na tym że mnie ze studiów wywalają no ale mam zdane i jestem zadowolona jak żyjecie parófy ?? asik co u ciebie ?
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#4841 | ||
|
Zakorzenienie
|
U mnie?
nudy z budy ![]() ![]() nic ciekawego. zabrałam się w końcu za tą torebkę szydełkową co ją to wieki temu już zaczełam - dorobiłam jej uchwyty - zakupiłam wczoraj materiał na podszewkę i zamek.................... .. a teraz to ja się głowię ja te części ze sobą połączyć i pojęcia bladego nie mam ![]() na dodatek - ta torebka jest marszczona po bokach co dodatkowo utrudnia mi pracę i zwiększa rozkminkę. Normalnie już drugi dzień myślę jak to wszystko razem zszyć aby miało ręce i nogi ![]() A tak poza moim wielkim torebkowym problemem - to mam nowego "starego" sąsiada - kolega z polski przyjechał do pracy i wynajął pokój na samej górze w domu w którym mieszkam i ja. Także miałam z nim wczoraj troszkę biegania urząd, bank takie tam. ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- ahhhh zapomniałam dodać, że ja to szyję ręcznie <porażka> więc jestem już cała pokłuta od igły :P
|
|
|
#4842 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ja jestem nie w temacie nadrabiałam ale z tym sąsiadem to mi jakoś umknęło a dlaczego "starego sąsiada" mieszkaliście już kiedyś wspólnie ?? cieszysz się z jego przyjazdu ?? no i pytanie jeszcze jedno- może kiedyś pisałaś ale mi umknęło - ilu was tam w mieszkaniu mieszka?? to jest chyba cały dom , prawda?? a jeśli chodzi o torebkę to na pewno sobie poradzisz wierzę w twoje zdolności
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2011-06-01 o 18:44 |
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#4843 | ||
|
Zakorzenienie
|
nic Ci nie umkneło - zataiłam informacje o nowym sąsiedzie
jakoś nie pomyślałam aby o tym napisać dopiero dzisiaj ![]() i w sumie to tak mieszkałam już kiedyś z nim - znaczy był moim sąsiadem w innym domu kilka lat temu. nie mam do niego żadnych uczuć -ani go nie lubię ani go lubię jest mi neutralny i tyle. Dom owszem cały - Ja i Luby wynajmujemy dół cały sami - mamy oddzielne wejście i my mamy swój: korytarzyk, wc, kuchnia+prysznic, sypialnia i salonik ![]() A na górze na 1 piętrze są dwa pokoje - tam mieszka dwóch kolesi i na samej górze 2 piętro jest 1 pokój i tam się wprowadził ten co teraz przyjechał i oni mają razem: wc z prysznicem i wspólną kuchnię - dzielą lodówkę między sobą, pralkę itp Ja to wszystko mam u siebie na szczęście ![]() No i z kuchni i mojej i ich jest wyjście na ogród - gdzie z ogrodu korzystam głównie ja i Luby. A Ty kiedy dokładnie wracasz do mamy??
|
|
|
#4844 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sobie wyobrażałam( kiedy opisywałaś swoje mieszkanie ), że razem ze współlokatorami wszystko dzielicie hmmm , co do mojego powrotu to mam mieszane uczucia bo z jednej strony mam 21 egzamin - ważny , a myślę że najlepiej będzie mi się uczyło mimo wszystko w Gdańsku ale z drugiej strony mi się też trochę tu nudzi , z tą koleżanką z którą teraz jestem, mam średni kontakt i czuję się obco no i jak bym była już u siebie to bym mogła kasy trochę zaoszczędzić i odłożyć na "warunek"który muszę opłacić we wrześniu - na który z resztą pół roku temu mama dała mi kasę a ja ją przehulałam i prawdę zataiłam no ale po trzecie zaczął się też sezon plażowania więc fajnie by było nad morzem trochę poleżakować - to nic że teraz muszę na plaże dojeżdżać 30 min ![]() nie mogę też wyjechać z gdańska nie załatwiwszy sobie promotora od jutra zacznę go szukać no i jeszcze jest parę spraw do załatwienia : zapłacenia za pobite szkło na laboratorium, zebranie wpisów do indeksu.... No i jeszcze jedna sprawa: w domu nie mam neta i żal mi paróF opuszczać Podsumowując moją wypowiedź: Zamierzam wyjechać jakoś 23-24 czerwca. Natomiast nie jest to powiedziane na 100% może się okazać , że jednak z jakiegoś powodu wyjadę wcześniej. Oczywiście Was wcześniej poinformuję
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2011-06-01 o 19:06 |
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#4845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mary opuścić nas nie możesz - bo parófkowy umrze....
zobacz kilka dni Cię nie było to parófy po kątach się rozwiały, zamiast nad tytułem części piątej myśleć
|
|
|
#4846 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
szkoda mi właśnie parówkowego opuszczać - na serio
kombinuję własnie jak tu net mieć w domu ![]() mam parę opcji ogólnie pisałam , że "podłączam" się pod jakoś bezprzewodową niezabezpieczoną sieć i " "ciągnę" w ten sposób neta natomiast ostatnio jak byłam w domu , to normalnie baaardzo słabo mi net odbierał nawet myślałam aby sobie na allegro zamówić antenę , która może poprawiałaby mi jakość sygnału ![]() zastanawiam się też nad internetem z Orange - bezprzewodowym za 19,90 abonamentu w godzinach 0:00- 8 :00 można korzystać bez limitu i opłat tylko ruter kosztuje 300 zł i nie wiem czy przy moich "zarobkach " będzie mnie na to stać
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie też nie wyobrażam nie wchodzić i nie patrzeć co tam u Parófek słychać.
Ostatnio jak mi padł komp i nie chciał się odpalić - to nie widziałam co ze sobą zrobić przez pierwszą godzinę - potem już sobie znalazłam zajęcie ![]() A propo życia bez neta - ten kolega przyjechał coś koło 4 rano i obudził Lubego telefonem - Luby po niego pojechał na dworzec odebrali, przywieźli go powiedzieli idź sobie na samą górę i poszli spać.... Problem w tym, że zapomnieli mu ów pokój przygotować i nawet materaca mu tam nie wstawili i on tam się na podłodze położył i leżał JA się obudziłam ok 11.30 zaprosiłam go na kawę a on zamiast mnie o materac spytać pyta czemu mu na górze net nie działa Widać, że koleś uzależniony od neta bardziej niż od łóżka ![]()
|
|
|
#4848 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w dzisiejszych czasach to rzeczywiści życie bez neta jest ciężkie mi jak nie raz net padał to się denerwowałam że jestem odcięta od świata. miałam zaraz myśli , że ktoś się do mnie " dobija" np. na gg , mailu czy nk a ja nie mogę odpowiedzieć albo jak wizaż wszystkim nie działał to ja miałam myśli ,że tylko mi się tak dzieje i pewnie wy sobie paróFkujecie , strony wątku lecą jak szalone a ja nie mam do tego dostępu ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- jeszcze 6 postów i mam 4700 na wizażu ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- a swoją drogą teraz weszłam na "wizażowe społeczności" aby sprawdzić kto ma najwięcej postów w naszym wątku i wyszło na to , że ja myślałam , że będę gdzieś piąta w "klasyfikacji generalnej" a tu taka niespodzianka ![]()
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#4849 | ||
|
Zakorzenienie
|
a jak to się sprawdza?
tą klasyfikację?? bo ja jestem ciekawa którą mam pozycję?? haha
|
|
|
#4850 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prawej stronie będziesz miała zapisane ile postów jest już ogółem "natrzepane"w naszym wątku. klikasz w to i wyświetla ci się lista wszystkich osób które u nas pisały i ile mają postów ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- ty masz asik 500 z kawałkiem aż dziwne , bo przecież ty się często udzielasz może dla tego , że dzielisz z Lubym kompa wychodzi na to , że jestem molem wątkowym , bo mam 800 +.... kiedy ja to zdążyłam napisać wszystko ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Swoją drogą ASIK jak Twoja dieta ??Jesteś na niej ?? ![]() Kupiłaś jagody ?? Ja sobie ostatnio pofolgowałam i od jutra znów na dietę przechodzę A boję się co to będzie w domu - tam mama zawsze ma jakieś słodycze , którymi mnie częstuje
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2011-06-01 o 19:39 |
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już swoją licencjacką oprawiłam, zapłaciłam 225 zł
|
|
#4852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś niezastąpiona - właśnie się dowiedziałam, żem jest czwarta hmmm to pewnie przez ten mój wyjazd do pl...... hihihidieta??? -hmmm - właśnie obok mnie stoi kawałek pizzy który mi został z dzisiejszego obiadu....... więc nie jestem na żadnej diecie i jagód jeszcze nie kupiłam... ale apropo owych jagód to mam dla Ciebie nowinę jak one działają: otóż koleżanka która je zażywa zauważyła: zmniejszenie apetytu - znaczy je ale nie tyle co kiedyś bo po prostu już nie wciśnie (kiedyś jadła każdą ilość:P) plus - zanikł jej wszelki cellulit jaki miała
|
|
|
#4853 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w jakiej odległości od B mieszkasz ?? i czy będziecie mieszkali razem ?? fajnie , że się zdecydowałaś. nie ma to jak związek bez zbędnych kilometrów a planujesz kontynuować studia ?? słonko przepraszam jeśli odpowiadając będziesz musiała "powtarzać się " ale nie jestem w stanie spamiętać wszystkiego co piszecie
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#4854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Slonko witaj
![]() no proszę proszę jakie zmiany się szykują ![]() i bardzo dobrze z tego co pamiętam Twoja praca dość Cię męczyła ostatnio więc na pewno nie zaszkodzi się rozejrzeć za czymś nowym.
|
|
|
#4855 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do jagód to ja bym sobie też kupiła , bo jak wam kiedyś wspominałam jestem "troszkę" obłemna i mogłabym jeść wszystko w dużych ilościach potrzebuję czegoś co zahamuje mój nieposkromiony apetyt a udało jej się na tych jagodach schudnąć ?? pewnie tak skoro mniej jadła
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#4856 | ||
|
Zakorzenienie
|
mnie się wydaje, że cosik schudła - ale kolosalnej różnicy nie widzę.
Tyle, że z tego co ja się orientuję ona je dość nieregularnie je, więc nie wiadomo w sumie.... Ja planuję zakupić je jakoś na dniach - pomyślałam, że może jutro bym skoczyła - ale jest dupa - bo jutro u nas jest jakieś święto i sklepy wszystkie są pozamykane... ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- ja znikam na razie bo Luby prosi o kompa... ale wrócę ![]() do potem Parófy
|
|
|
#4857 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
trzymaj się asik
do potem
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4859 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
80 km to dość sporo ja nigdy nie byłam w związku na odległość i nie wiem czy bym potrafiła sądzę jednak ,że jak dwoje osób się kocha to odległość nie ma znaczenia. moja kumpela była w takim związku przez trzy lata. ona w liceum , jej facet na studiach w trójmieście - 250 km odległości i jakoś ten związek przetrwał ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- A swoją drogą śmiesznie : parófy nauczyły się wstawiać tekst w tabliczkę i prawie każda ma podpis zrobiony w ten sposób
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nudziło mi się.Gratuluję Mary ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- 225? co tak drogo? mi wyjdzie ok 40 zł z bindowaniem
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

jak odżywiasz się zdrowo to max przytyjesz 5-7kg,tak czytałam bo to wody płodowe i maleństwo