ParóFkolandia- Nocne ParóFko-Marki o każdej porze dnia atakują po raz 4 ;) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-01, 02:26   #4831
nikamo36
Zadomowienie

Dot.: ParóFkolandia- Nocne ParóFko-Marki o każdej porze dnia atakują po raz 4 ;)

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Wsadzić palec dopochwy i szukać takiego jakby hmm żołędzia
Kurcze w poprzedniej częsci wątku opisywałam to baaardzo szczegółówo
Sory ale ja jestem tu od tego wątku,poczytam na poprzednim jak mówisz,już nie przeszkadzam,dzięki
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 03:00   #4832
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek
Dot.: ParóFkolandia- Nocne ParóFko-Marki o każdej porze dnia atakują po raz 4 ;)

Wiem kochana, ale chodzi mi o to, że wtedy miałam na to zajawke bo myślałam, że jestem w ciąży, a teraz pozapominałam już troszkę jak to się bada dokładnie co co znaczy itp
Jak serio jesteś zainteresowana wejdz na to forum: http://forum.28dni.pl/discussion/14/...szyjki-macicy/ tutaj wsyztsko jest sueer wyjaśnione

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 03:05   #4833
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Wiem kochana, ale chodzi mi o to, że wtedy miałam na to zajawke bo myślałam, że jestem w ciąży, a teraz pozapominałam już troszkę jak to się bada dokładnie co co znaczy itp
Jak serio jesteś zainteresowana wejdz na to forum: http://forum.28dni.pl/discussion/14/...szyjki-macicy/ tutaj wsyztsko jest sueer wyjaśnione
Dzięki,zajżę
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 09:51   #4834
drusia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Myślałam, że znajdę Was już w nowej części, ale jeszcze jesteście

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Napisane przez asik175 Pokaż wiadomość
dobranoc ATJ.

drusia a jak Ci się mieszka z Tż??

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

widzę, że i drusię gdzieś wcięło...
nic nie będę tu sama jak palec siedzieć idę spać/.
dobranoc.
Różnie bywa. Niby jest ok,ale czasem mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam.
Wcięło mnie w związku z tym, że bylam w pracy i musiałam iść na drugi konieć ośrodka po coś, tam zagadałam się z kolegą, a jak wociłam Was już nie było.

Nie liczę dni,
Sprawiam, że to dni się liczą...

drusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:23   #4835
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
jak odżywiasz się zdrowo to max przytyjesz 5-7kg,tak czytałam bo to wody płodowe i maleństwo
5-7 kg max - przytyć w ciąży??? moim zdaniem mało realne - ok są dzioszki co tylko tyle przytyją ale zwykle babki tyją trochę więcej!
Cytat:
Napisane przez drusia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Myślałam, że znajdę Was już w nowej części, ale jeszcze jesteście

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Różnie bywa. Niby jest ok,ale czasem mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam.
Wcięło mnie w związku z tym, że bylam w pracy i musiałam iść na drugi konieć ośrodka po coś, tam zagadałam się z kolegą, a jak wociłam Was już nie było.
W jakiej nowej części?? - jak tutaj stara zakończyć się nie chce - bo parófki hulają nie wiadomo gdzie. Przykładowo wolą się rozgadać z kolegą na korytarzu niż z nami

Dzień Dobry Parófczanki

Popijam kawusię właśnie i zbieram się - bo muszę do sklepu skoczyć po jakieś pierdoły.

I can be a freak, every day of every week
asik175 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 14:10   #4836
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

Witam.
Na początku chciałabym złożyć Wam życzenia: wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka.
Dla mnie ten dzień jest cudowny, dwie piąteczki na koniec semestru w ross kupiłam z koleżanką tonik 2 w cenie 1

niusiunia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:26   #4837
slonko8918
Zakorzenienie

Dzień dobry

Szyciolandia
slonko8918 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 16:58   #4838
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slonko8918 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
cześć słonko

Dzień Dobry Dziewczyny
Przyszłam rozruszać trochę towarzystwo
Myślałam , że tu lada chwila będzie nowy wątek ale jak tak dalej pójdzie to dopiero w przyszłym tygodniu się doczekamy

Nie pisałam , bo jak wiecie byłam w domu a jak wróciłam to miałam trochę spraw na głowie , które musiałam szybciutko pozałatwiać i które przysporzyły mi dużo stresu

Ale na szczęście mam już wszystko z głowy , jedyna rzecz która mi została to znalezienie sobie promotora i nauczenie się na egzamin na 21 czerwca

Dziewczyny chciałam się tez pochwalić, że po mistrzowsku zrobiłam dziś na laborkach swoje dwa zaległe związki i udało mi się je zaliczyć

Wczoraj miałam dużego stresa , bo gdyby mi się noga podwinęła to nie zaliczyłabym laborek i miałabym znów kolejnym rok w plery

Jestem szczęśliwa

Wasza Mary Louu może i jest niemota i tak się długo z robieniem związków męczyła ale jak ma nóż na gardle to potrafi się spiąć w sobie i "dobrze zrobić"

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

a tak w ogóle to zmieniłam Avatar

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 18:01   #4839
asik175
Zakorzenienie

Witajta Parófy odnalezione

MARY Gratulacje - tak myślałam, że laborki pochłoneły Cię na maksa i cieszę się, że w końcu je zaliczyłaś - w końcu środa może przestanie Ci się kojarzyć z traumą

Stary 2011-06-01, 18:07   #4840
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Witajta Parófy odnalezione

MARY Gratulacje - tak myślałam, że laborki pochłoneły Cię na maksa i cieszę się, że w końcu je zaliczyłaś - w końcu środa może przestanie Ci się kojarzyć z traumą
dziękuję

no ogólnie to się cieszę , że to moja ostatnia środa była
ja mam taki charakter że zawsze myślę o najgorszym i już mi się w głowie jawiły najstraszniejsze scenariusze : począwszy od tego , że nie zaliczam roku skończywszy na tym że mnie ze studiów wywalają

no ale mam zdane i jestem zadowolona

jak żyjecie parófy ??
asik co u ciebie ?

Stary 2011-06-01, 18:41   #4841
asik175
Zakorzenienie

U mnie?
nudy z budy
nic ciekawego.
zabrałam się w końcu za tą torebkę szydełkową co ją to wieki temu już zaczełam - dorobiłam jej uchwyty - zakupiłam wczoraj materiał na podszewkę i zamek.................... ..
a teraz to ja się głowię ja te części ze sobą połączyć i pojęcia bladego nie mam
na dodatek - ta torebka jest marszczona po bokach co dodatkowo utrudnia mi pracę i zwiększa rozkminkę.
Normalnie już drugi dzień myślę jak to wszystko razem zszyć aby miało ręce i nogi

A tak poza moim wielkim torebkowym problemem - to mam nowego "starego" sąsiada - kolega z polski przyjechał do pracy i wynajął pokój na samej górze w domu w którym mieszkam i ja. Także miałam z nim wczoraj troszkę biegania urząd, bank takie tam.

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

ahhhh zapomniałam dodać, że ja to szyję ręcznie <porażka> więc jestem już cała pokłuta od igły :P

Stary 2011-06-01, 18:43   #4842
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie?
nudy z budy
nic ciekawego.
zabrałam się w końcu za tą torebkę szydełkową co ją to wieki temu już zaczełam - dorobiłam jej uchwyty - zakupiłam wczoraj materiał na podszewkę i zamek.................... ..
a teraz to ja się głowię ja te części ze sobą połączyć i pojęcia bladego nie mam
na dodatek - ta torebka jest marszczona po bokach co dodatkowo utrudnia mi pracę i zwiększa rozkminkę.
Normalnie już drugi dzień myślę jak to wszystko razem zszyć aby miało ręce i nogi

A tak poza moim wielkim torebkowym problemem - to mam nowego "starego" sąsiada - kolega z polski przyjechał do pracy i wynajął pokój na samej górze w domu w którym mieszkam i ja. Także miałam z nim wczoraj troszkę biegania urząd, bank takie tam.
aha

no to ja jestem nie w temacie

nadrabiałam ale z tym sąsiadem to mi jakoś umknęło
a dlaczego "starego sąsiada" mieszkaliście już kiedyś wspólnie ??
cieszysz się z jego przyjazdu ??
no i pytanie jeszcze jedno- może kiedyś pisałaś ale mi umknęło - ilu was tam w mieszkaniu mieszka??
to jest chyba cały dom , prawda??

a jeśli chodzi o torebkę to na pewno sobie poradzisz
wierzę w twoje zdolności

Edytowane przez Mary Louu
Czas edycji: 2011-06-01 o 18:44
Stary 2011-06-01, 18:53   #4843
asik175
Zakorzenienie

nic Ci nie umkneło - zataiłam informacje o nowym sąsiedzie
jakoś nie pomyślałam aby o tym napisać dopiero dzisiaj
i w sumie to tak mieszkałam już kiedyś z nim - znaczy był moim sąsiadem w innym domu kilka lat temu.
nie mam do niego żadnych uczuć -ani go nie lubię ani go lubię jest mi neutralny i tyle.

Dom owszem cały - Ja i Luby wynajmujemy dół cały sami - mamy oddzielne wejście i my mamy swój: korytarzyk, wc, kuchnia+prysznic, sypialnia i salonik
A na górze na 1 piętrze są dwa pokoje - tam mieszka dwóch kolesi i na samej górze 2 piętro jest 1 pokój i tam się wprowadził ten co teraz przyjechał i oni mają razem: wc z prysznicem i wspólną kuchnię - dzielą lodówkę między sobą, pralkę itp
Ja to wszystko mam u siebie na szczęście
No i z kuchni i mojej i ich jest wyjście na ogród - gdzie z ogrodu korzystam głównie ja i Luby.

A Ty kiedy dokładnie wracasz do mamy??

Stary 2011-06-01, 19:04   #4844
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
nic Ci nie umkneło - zataiłam informacje o nowym sąsiedzie
jakoś nie pomyślałam aby o tym napisać dopiero dzisiaj
i w sumie to tak mieszkałam już kiedyś z nim - znaczy był moim sąsiadem w innym domu kilka lat temu.
nie mam do niego żadnych uczuć -ani go nie lubię ani go lubię jest mi neutralny i tyle.

Dom owszem cały - Ja i Luby wynajmujemy dół cały sami - mamy oddzielne wejście i my mamy swój: korytarzyk, wc, kuchnia+prysznic, sypialnia i salonik
A na górze na 1 piętrze są dwa pokoje - tam mieszka dwóch kolesi i na samej górze 2 piętro jest 1 pokój i tam się wprowadził ten co teraz przyjechał i oni mają razem: wc z prysznicem i wspólną kuchnię - dzielą lodówkę między sobą, pralkę itp
Ja to wszystko mam u siebie na szczęście
No i z kuchni i mojej i ich jest wyjście na ogród - gdzie z ogrodu korzystam głównie ja i Luby.

A Ty kiedy dokładnie wracasz do mamy??
no to fajnie , że macie wszystko oddzielnie
jak sobie wyobrażałam( kiedy opisywałaś swoje mieszkanie ), że razem ze współlokatorami wszystko dzielicie

hmmm , co do mojego powrotu to mam mieszane uczucia
bo z jednej strony mam 21 egzamin - ważny , a myślę że najlepiej będzie mi się uczyło mimo wszystko w Gdańsku

ale z drugiej strony mi się też trochę tu nudzi , z tą koleżanką z którą teraz jestem, mam średni kontakt i czuję się obco
no i jak bym była już u siebie to bym mogła kasy trochę zaoszczędzić i odłożyć na "warunek"który muszę opłacić we wrześniu - na który z resztą pół roku temu mama dała mi kasę a ja ją przehulałam i prawdę zataiłam

no ale po trzecie zaczął się też sezon plażowania więc fajnie by było nad morzem trochę poleżakować - to nic że teraz muszę na plaże dojeżdżać 30 min

nie mogę też wyjechać z gdańska nie załatwiwszy sobie promotora
od jutra zacznę go szukać
no i jeszcze jest parę spraw do załatwienia : zapłacenia za pobite szkło na laboratorium, zebranie wpisów do indeksu....

No i jeszcze jedna sprawa: w domu nie mam neta i żal mi paróF opuszczać

Podsumowując moją wypowiedź: Zamierzam wyjechać jakoś 23-24 czerwca.
Natomiast nie jest to powiedziane na 100% może się okazać , że jednak z jakiegoś powodu wyjadę wcześniej. Oczywiście Was wcześniej poinformuję

Czas edycji: 2011-06-01 o 19:06
Stary 2011-06-01, 19:08   #4845
asik175
Zakorzenienie

Mary opuścić nas nie możesz - bo parófkowy umrze....

zobacz kilka dni Cię nie było to parófy po kątach się rozwiały, zamiast nad tytułem części piątej myśleć

Stary 2011-06-01, 19:14   #4846
Mary Louu
Zakorzenienie

szkoda mi właśnie parówkowego opuszczać - na serio

kombinuję własnie jak tu net mieć w domu
mam parę opcji
ogólnie pisałam , że "podłączam" się pod jakoś bezprzewodową niezabezpieczoną sieć i " "ciągnę" w ten sposób neta

natomiast ostatnio jak byłam w domu , to normalnie baaardzo słabo mi net odbierał
nawet myślałam aby sobie na allegro zamówić antenę , która może poprawiałaby mi jakość sygnału

zastanawiam się też nad internetem z Orange - bezprzewodowym
za 19,90 abonamentu w godzinach 0:00- 8 :00 można korzystać bez limitu i opłat
tylko ruter kosztuje 300 zł i nie wiem czy przy moich "zarobkach " będzie mnie na to stać

Stary 2011-06-01, 19:21   #4847
asik175
Zakorzenienie

Ja sobie też nie wyobrażam nie wchodzić i nie patrzeć co tam u Parófek słychać.
Ostatnio jak mi padł komp i nie chciał się odpalić - to nie widziałam co ze sobą zrobić przez pierwszą godzinę - potem już sobie znalazłam zajęcie

A propo życia bez neta - ten kolega przyjechał coś koło 4 rano i obudził Lubego telefonem - Luby po niego pojechał na dworzec odebrali, przywieźli go powiedzieli idź sobie na samą górę i poszli spać....
Problem w tym, że zapomnieli mu ów pokój przygotować i nawet materaca mu tam nie wstawili i on tam się na podłodze położył i leżał
JA się obudziłam ok 11.30 zaprosiłam go na kawę a on zamiast mnie o materac spytać pyta czemu mu na górze net nie działa

Widać, że koleś uzależniony od neta bardziej niż od łóżka

Stary 2011-06-01, 19:28   #4848
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie też nie wyobrażam nie wchodzić i nie patrzeć co tam u Parófek słychać.
Ostatnio jak mi padł komp i nie chciał się odpalić - to nie widziałam co ze sobą zrobić przez pierwszą godzinę - potem już sobie znalazłam zajęcie

A propo życia bez neta - ten kolega przyjechał coś koło 4 rano i obudził Lubego telefonem - Luby po niego pojechał na dworzec odebrali, przywieźli go powiedzieli idź sobie na samą górę i poszli spać....
Problem w tym, że zapomnieli mu ów pokój przygotować i nawet materaca mu tam nie wstawili i on tam się na podłodze położył i leżał
JA się obudziłam ok 11.30 zaprosiłam go na kawę a on zamiast mnie o materac spytać pyta czemu mu na górze net nie działa

Widać, że koleś uzależniony od neta bardziej niż od łóżka
matko biedny chłopak

ale w dzisiejszych czasach to rzeczywiści życie bez neta jest ciężkie

mi jak nie raz net padał to się denerwowałam że jestem odcięta od świata.
miałam zaraz myśli , że ktoś się do mnie " dobija" np. na gg , mailu czy nk a ja nie mogę odpowiedzieć

albo jak wizaż wszystkim nie działał to ja miałam myśli ,że tylko mi się tak dzieje i pewnie wy sobie paróFkujecie , strony wątku lecą jak szalone a ja nie mam do tego dostępu

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

jeszcze 6 postów i mam 4700 na wizażu

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

a swoją drogą teraz weszłam na "wizażowe społeczności" aby sprawdzić kto ma najwięcej postów w naszym wątku i wyszło na to , że ja

myślałam , że będę gdzieś piąta w "klasyfikacji generalnej" a tu taka niespodzianka

Stary 2011-06-01, 19:29   #4849
asik175
Zakorzenienie

a jak to się sprawdza?
tą klasyfikację??
bo ja jestem ciekawa którą mam pozycję??
haha

Stary 2011-06-01, 19:36   #4850
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
a jak to się sprawdza?
tą klasyfikację??
bo ja jestem ciekawa którą mam pozycję??
haha
wchodzisz na wizażowe społeczności i tam odnajdujesz nasz wątek
po prawej stronie będziesz miała zapisane ile postów jest już ogółem "natrzepane"w naszym wątku. klikasz w to i wyświetla ci się lista wszystkich osób które u nas pisały i ile mają postów

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

ty masz asik 500 z kawałkiem
aż dziwne , bo przecież ty się często udzielasz
może dla tego , że dzielisz z Lubym kompa

wychodzi na to , że jestem molem wątkowym , bo mam 800 +.... kiedy ja to zdążyłam napisać wszystko

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Swoją drogą ASIK jak Twoja dieta ??Jesteś na niej ??
Kupiłaś jagody ??

Ja sobie ostatnio pofolgowałam i od jutra znów na dietę przechodzę

A boję się co to będzie w domu - tam mama zawsze ma jakieś słodycze , którymi mnie częstuje

Czas edycji: 2011-06-01 o 19:39
Stary 2011-06-01, 19:37   #4851
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
cześć słonko

Dzień Dobry Dziewczyny
Myślałam , że tu lada chwila będzie nowy wątek ale jak tak dalej pójdzie to dopiero w przyszłym tygodniu się doczekamy

Nie pisałam , bo jak wiecie byłam w domu a jak wróciłam to miałam trochę spraw na głowie , które musiałam szybciutko pozałatwiać i które przysporzyły mi dużo stresu

Ale na szczęście mam już wszystko z głowy , jedyna rzecz która mi została to znalezienie sobie promotora i nauczenie się na egzamin na 21 czerwca

Dziewczyny chciałam się tez pochwalić, że po mistrzowsku zrobiłam dziś na laborkach swoje dwa zaległe związki i udało mi się je zaliczyć

Wczoraj miałam dużego stresa , bo gdyby mi się noga podwinęła to nie zaliczyłabym laborek i miałabym znów kolejnym rok w plery

Jestem szczęśliwa

Wasza Mary Louu może i jest niemota i tak się długo z robieniem związków męczyła ale jak ma nóż na gardle to potrafi się spiąć w sobie i "dobrze zrobić"

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Gratulacje
Ja już swoją licencjacką oprawiłam, zapłaciłam 225 zł Teraz w pracy jestem. A poza tym to po staremu. Odchodzę z końcem z czerwca z pracy, i szukam już pracy tam u B. Także jak się obronię i załatwię pracę wyjeżdżam

Szyciolandia
Stary 2011-06-01, 19:41   #4852
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
wchodzisz na wizażowe społeczności i tam odnajdujesz nasz wątek
po prawej stronie będziesz miała zapisane ile postów jest już ogółem "natrzepane"w naszym wątku. klikasz w to i wyświetla ci się lista wszystkich osób które u nas pisały i ile mają postów w wątku

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

ty masz asik 500 z kawałkiem
aż dziwne , bo przecież ty się często udzielasz
może dla tego , że dzielisz z Lubym kompa

wychodzi na to , że jestem molem wątkowym , bo mam 800 +.... kiedy ja to zdążyłam napisać wszystko

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Swoją drogą ASIK jak Twoja dieta ??Jesteś na niej ??
Kupiłaś jagody ??

Ja sobie ostatnio pofolgowałam i od jutra znów na dietę przechodzę

A boję się co to będzie w domu - tam mama zawsze ma jakieś słodycze , którymi mnie częstuje
Dziękować za instrukcje
Jesteś niezastąpiona - właśnie się dowiedziałam, żem jest czwarta hmmm to pewnie przez ten mój wyjazd do pl...... hihihi
dieta??? -hmmm - właśnie obok mnie stoi kawałek pizzy który mi został z dzisiejszego obiadu.......
więc nie jestem na żadnej diecie i jagód jeszcze nie kupiłam...

ale apropo owych jagód to mam dla Ciebie nowinę jak one działają: otóż koleżanka która je zażywa zauważyła: zmniejszenie apetytu - znaczy je ale nie tyle co kiedyś bo po prostu już nie wciśnie (kiedyś jadła każdą ilość:P) plus - zanikł jej wszelki cellulit jaki miała

Stary 2011-06-01, 19:44   #4853
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje
Ja już swoją licencjacką oprawiłam, zapłaciłam 225 zł Teraz w pracy jestem. A poza tym to po staremu. Odchodzę z końcem z czerwca z pracy, i szukam już pracy tam u B. Także jak się obronię i załatwię pracę wyjeżdżam
tak drogo za oprawienie??
w jakiej odległości od B mieszkasz ??
i czy będziecie mieszkali razem ??
fajnie , że się zdecydowałaś. nie ma to jak związek bez zbędnych kilometrów

a planujesz kontynuować studia ??

słonko przepraszam jeśli odpowiadając będziesz musiała "powtarzać się " ale nie jestem w stanie spamiętać wszystkiego co piszecie

Stary 2011-06-01, 19:45   #4854
asik175
Zakorzenienie

Slonko witaj
no proszę proszę jakie zmiany się szykują
i bardzo dobrze z tego co pamiętam Twoja praca dość Cię męczyła ostatnio więc na pewno nie zaszkodzi się rozejrzeć za czymś nowym.

Stary 2011-06-01, 19:46   #4855
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękować za instrukcje
Jesteś niezastąpiona - właśnie się dowiedziałam, żem jest czwarta hmmm to pewnie przez ten mój wyjazd do pl...... hihihi
dieta??? -hmmm - właśnie obok mnie stoi kawałek pizzy który mi został z dzisiejszego obiadu.......
więc nie jestem na żadnej diecie i jagód jeszcze nie kupiłam...

ale apropo owych jagód to mam dla Ciebie nowinę jak one działają: otóż koleżanka która je zażywa zauważyła: zmniejszenie apetytu - znaczy je ale nie tyle co kiedyś bo po prostu już nie wciśnie (kiedyś jadła każdą ilość:P) plus - zanikł jej wszelki cellulit jaki miała
spokojnie asik to jesteśmy we dwie , bo ja wcinam zapiekanki własnoręcznie zrobione

co do jagód to ja bym sobie też kupiła , bo jak wam kiedyś wspominałam jestem "troszkę" obłemna i mogłabym jeść wszystko w dużych ilościach
potrzebuję czegoś co zahamuje mój nieposkromiony apetyt

a udało jej się na tych jagodach schudnąć ??
pewnie tak skoro mniej jadła

Stary 2011-06-01, 19:54   #4856
asik175
Zakorzenienie

mnie się wydaje, że cosik schudła - ale kolosalnej różnicy nie widzę.
Tyle, że z tego co ja się orientuję ona je dość nieregularnie je, więc nie wiadomo w sumie....
Ja planuję zakupić je jakoś na dniach - pomyślałam, że może jutro bym skoczyła - ale jest dupa - bo jutro u nas jest jakieś święto i sklepy wszystkie są pozamykane...

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

ja znikam na razie bo Luby prosi o kompa...

ale wrócę
do potem Parófy

Stary 2011-06-01, 19:55   #4857
Mary Louu
Zakorzenienie

trzymaj się asik
do potem

Stary 2011-06-01, 19:56   #4858
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
tak drogo za oprawienie??
w jakiej odległości od B mieszkasz ??
i czy będziecie mieszkali razem ??
fajnie , że się zdecydowałaś. nie ma to jak związek bez zbędnych kilometrów

a planujesz kontynuować studia ??

słonko przepraszam jeśli odpowiadając będziesz musiała "powtarzać się " ale nie jestem w stanie spamiętać wszystkiego co piszecie
Mieszkamy od siebie 80 km. Nie na razie będę mieszkać sama, jak się wszystko ułoży i się dotrzemy to B. się do mnie wprowadzi. No też się cieszę. Studia planuję kontynuować Mam nadzieję, że sobie poradzę. Nic nie szkodzi, nie pisałam chyba o tym, a nawet jeśli to nic

Cytat:
Slonko witaj
no proszę proszę jakie zmiany się szykują
i bardzo dobrze z tego co pamiętam Twoja praca dość Cię męczyła ostatnio więc na pewno nie zaszkodzi się rozejrzeć za czymś nowym.
No strasznie mnie męczy, mam jej dość strasznie. świątek, piątek czy niedziela, tydzień temu myślałam, że już w ogóle je..bnę nie dość, że do szkoły to jeszcze zapierdziel w robocie, całe dni

Szyciolandia
Stary 2011-06-01, 20:06   #4859
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkamy od siebie 80 km. Nie na razie będę mieszkać sama, jak się wszystko ułoży i się dotrzemy to B. się do mnie wprowadzi. No też się cieszę. Studia planuję kontynuować Mam nadzieję, że sobie poradzę. Nic nie szkodzi, nie pisałam chyba o tym, a nawet jeśli to nic
no pewnie, dobra decyzja
80 km to dość sporo
ja nigdy nie byłam w związku na odległość i nie wiem czy bym potrafiła
sądzę jednak ,że jak dwoje osób się kocha to odległość nie ma znaczenia.
moja kumpela była w takim związku przez trzy lata.
ona w liceum , jej facet na studiach w trójmieście - 250 km odległości
i jakoś ten związek przetrwał

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
No strasznie mnie męczy, mam jej dość strasznie. świątek, piątek czy niedziela, tydzień temu myślałam, że już w ogóle je..bnę nie dość, że do szkoły to jeszcze zapierdziel w robocie, całe dni
najważniejsze , że praca już oprawiona i gotowa do oddania

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

A swoją drogą śmiesznie : parófy nauczyły się wstawiać tekst w tabliczkę i prawie każda ma podpis zrobiony w ten sposób

Stary 2011-06-01, 20:07   #4860
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

Cytat:
cześć słonko

Dzień Dobry Dziewczyny

Jestem szczęśliwa

witam ponownie, dopiero burza opuściła moje skromne progi nudziło mi się.
Gratuluję Mary

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Gratulacje
225? co tak drogo? mi wyjdzie ok 40 zł z bindowaniem

niusiunia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości