|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
Hej Kochane ;*
Wczoraj miałam sądny dzień - najpierw burza nad moim miastem, a ja w sklepie musiałam stać i się martwiłam jak Fionka (koteczka moja) zniesie pierwszą w swoim żuyciu burzę więc nie patrząc na kałuże pobiegłam do domu :P Potem zrobiłam na obiad zapiekanką makaronową z mięskiem, warzywami, dla mnie była pycha. TZ ją zjadł, ale zaraz gadanie, że w sumie to On nie bardzo takie lubi, On jest ziemniaczany a nie makaronowy...a ja właśnie jestem bardziej makaronowo-warzywna. troszkę mnie wkurzył, bo ja się starałam, gotowałam...i przykro mi się zrobiło. A potem jeszcze się na mnie wydarł jak dla kota pazurki obcinaliśmy. tylnie dała bez problemu, ale przednie koszmar: miauczała, wyrywała się...ja wiem, że Ją to nie boli, ale jak Ona tak przeraźliwie miauczy to ja nie mogę, bo mam wrażenie, że Je ból sprawiam...I On krzyknął, że nawet kota nie umiem utrzymać. Efekt: popłakłam się, kot mnie zaczął pocieszać, potem TZ przepraszać. Co do zwierząt ja miałam prawie 10 lat królika, nabawiłam się przez Niego alergii i astmy, która jak zdechł przeszła :P potem moja mama nie chciała już żadnego zwierzaka, a ja zawsze kochałam koty... więc jak się przeprowadziłam i pojawiła się okazja zabrania małego kotka do domu nie zastnawiałam się. co prawda mama cały czas gada, że to obowiązek, że jak teraz gdzieś wyjedziemy, że przecież kota nie zostawimy...![]() Miłego dnia Ja dzisiaj idę do babci w odwiedziny, a jutro pierwsze zaproszenia rozdajemy ![]()
|
|
|
|
#3483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Cytat:
Niczego się nie spodziewała i to było najfajniejsze
|
|
#3484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A dla pocieszenia poczytaj: http://www.felisfan.pl/humor.html Niby zabawne, ale jakże prawdziwe wiedzą ci co po raz 1 próbowali swojemu kotu podać tabletkę gdy zachorował
|
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kotka do tego stopnia się wyspecjalizowała, że nie dała się nabrać nawet jak tabletka na robaki została pokruszona na drobniutkie kawałki i wciśnięta w kawałki jej ulubionego przysmaku - zostawiła w misce dokładnie te kawałki, w których była tabletka a resztę zmiotła Całe szczęście, że ktoś wymyślił lek na odrobaczanie w żelu, taki aplikowany na kark ![]() A w ogóle to cześć czytam Was, ale jakoś nie mam co napisać... może tylko trzy rzeczy:-to już ponad 4 miesiące od ślubu ![]() -we wtorek zaczynam pracę - wreszcie, po pięciu miesiącach poszukiwań -zostałam poproszona o bycie matką chrzestną siostrzeńca mojego Męża
|
|
|
|
|
#3486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() - gratulacje za znalezienie pracy. Czym będziesz się zajmować? - Super! Ja jeszcze nie mam żadnego chrześniaka
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3488 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -będę specjalistką ds. opracowań 2D/3D ![]() -to mój drugi chrześniak
|
|
|
|
|
#3490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3491 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Ale pospałam... Dopiero 5 min temu się otworzyłam oczy hehe. Pogoda fatalna za oknem... Szaro, buro i chyba pada ;/;/ A chciałam się opalać.
|
#3493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ten obcas ![]() Cytat:
tylko te wielkie obcasy ![]()
|
||
|
|
|
#3494 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie zauważyłam, że ominełam mój 1000 post ;/ I już się tu zadomowiłam
|
#3496 |
|
Wtajemniczenie
|
tak jak Wam pisałam motywem przewodnim była mafia i moja E. jako sexy lady no ale oczywiście nie mogłyśmy się zdradzić i cały czas wkręcałyśmy E., że ma się mocno wydepilować i szukać sobie różowej koszulki :P (jak nam później zdradziła cały czas myślała, że będzie króliczkiem playboya z ogonkiem i uszami :P ) W sobotę rano wszystkie wstałyśmy tak jak gdyby nigdy nic, łaziłyśmy w piżamach do późna, potem wyskoczyłyśmy do centrum na dobrą kawę i obiad. E. doleczała przeziębienie i narzekała trochę, że bolą ją plecy prosiła nawet którąś z nas o masaż ale udałyśmy, że tego nie słyszymy, bo nie mogłyśmy popsuć naszego misternego planu :P Kiedy wróciłyśmy do domu ułożyłyśmy E. wlosy, zrobiłyśmy makijaż ale same dalej byłyśmy w proszku, co widać bardzo E. dziwiło
W końcu nadszedł moment zero. Musiałyśmy wygonić E. z apartamentu, żeby przygotować go do imprezy i jedna z nas wywiozła naszą PM do salonu odnowy na wcześniej umówiony ...masaż Jak tylko zamknęły się za nią drzwi wpadłyśmy w dziki popłoch i zaczęłyśmy dmuchać balony, rozwieszać girlandy i plakaty ze zdjęciem jej TŻ (takim jak na dzikim zachodzie poszukiwano przestępców - wanted ded or alive i nagroda ) Jeden taki plakat wylądował na klatce na drzwiach wejściowych do apartamentu :P Stół zastawiłyśmy dobrym jedzonkiem i zaraz przyszła reszta dziewczyn. Wszystkie byłyśmy wystrojone w czarne spodnie, białe koszule, szelki, kapelusze, krawaty i szpilki itp. Niedługo potem wypatrzyłyśmy, że do klatki zmierza już nasza E. Słyszałyśmy jak stanęła pod drzwiami i zaczęła śmiać się z plakatu na drzwiach. Przywitałyśmy ją gromkim NIESPODZIANKA i specjalnie ułożoną na tę okazję rymowaną przysięgą, którą oczywiście musiała powtórzyć. Dostała od nas też do przebrania sexowną cekinową sukienkę i kwiat do wpięcia we włosy. Potem zaczęły się różne konkursy sprawdzające czy będzie dobrą żoną - za kazdy konkurs mogła sobie wylosować nagrodę ale najpierw musiała powiedzieć do czego przyda jej się to w przyszłym małżeńskim życiu. Były to np. APAP - żeby nigdy nie mówiła, że boli ją głowa ale też kajdanki, bita śmietana, kostka z kamasutrą i masę innych gadżetów - bo każda z dziewczyn przyniosła coś od siebie. Cały czas tańczyłyśmy i się wygłupiałyśmy. E. dostała też od nas tort w kształcie łózka z przyczepionym kajdankami panem pod kołderką. Okazało się, że jak się zje kołderkę, to pod spodem ten pan jest cały golusieńki i ma jąderka na wierzchu Śmiechu przy tym było co niemiara. Najważniejszy prezent dostała na sam koniec. Był to sexowny gorset z zapinkami do pończoch na noc poślubną i podwiązka na ślub. Oczywiście zanim go dostała, dałyśmy jej z pełną powagą pięknie zapakowane wielkie gacie w kolorową łączkę, twierdząc, że jest to najwspanialszy prezent składkowy od nas wszystkich :P No a potem poleciałyśmy do klubu, gdzie miałyśmy wynajętą lożę...ale to już osobna historia
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() _______________________ Cześć
|
|
#3499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie nadrabiam, jestem zawalona robotą Jeszcze jeździłam dziś do urzędu z wymianą dowodu rejestracyjnego, nowe prawko już mam, jeszcze na dowód osobisty muszę 2 tygodnie czekać. Nie wyrabiam się z niczym.
|
|
|
|
#3501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a nam panowie robia dziś szafy w przedpokoju i wzieliśmy próbki wykładzin do sypielni zeby cos dopasować..koło 15 jedziemy chyba na protokol a wieczorkiem kolejne zapraszanie - ale czuje sie cos dzisiaj paskudnie- boli mnie gardło itp.../ |
||
|
|
|
#3502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super
|
|
#3503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z powodu wszystkich myślników
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zbieram sie do banku bo karta mi nie dziala
![]() I na 16 idę do księdza ugadać sie na protokół
|
#3505 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale musiałaś się naszykować świetna impreza!Za 7 dni mam studniówkę.. a wydaje mi się, że jestem w mega proszku, jestem nawet na etapie przed proszkiem
"Każdy może być palantem, ale decyzja, by nim zostać, jest ściśle osobista." Jeffrey Capshew Edytowane przez zaraza3 Czas edycji: 2011-06-02 o 13:04 |
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
yy ja wlasnie zobaczyłam u jenny ze mamy mniej niz 80 dni...
a ja jem coastko ![]() |
|
|
|
#3507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a dni do ślubu zostało zaledwie 72---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- idę robić zalewę do pieczonego łososia na dzisiejszy obiadek. Kochanie będzie wniebowzięte
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!!!
normalnie padam dziennie mam poczte zasypaną mailami w sprawie zadań na egzamin :P normalnie nie mam czasu teraz pisać pracy a musze się sprężyć. przez najbliższy czas może mnie być jeszcze mniej niż jest w ogole ale to brak czasu. |
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
kurcze mam -kieliszki dla Młodych -110 kotylionów -54 kartki do kołocza -49 naklejek na wódkę nie chce któraś??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

więc jak się przeprowadziłam i pojawiła się okazja zabrania małego kotka do domu nie zastnawiałam się. co prawda mama cały czas gada, że to obowiązek, że jak teraz gdzieś wyjedziemy, że przecież kota nie zostawimy...
Ja dzisiaj idę do babci w odwiedziny, a jutro pierwsze zaproszenia rozdajemy 

wiedzą ci co po raz 1 próbowali swojemu kotu podać tabletkę gdy zachorował 

a dni do ślubu zostało zaledwie 72