|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
cześć laseczki
zarzucę nowy temat- tatuaż, co myślicie o tatuażach, a może macie ja byłam zawsze sceptycznie nastawiona do tego typu ozdób, ale w zeszłym roku siostra tż zrobiła sobie takie cudeńko wokół kostki i wchodzi na stopę, jakiś motylek, kwiatek i wywijasy, specjalnie pojechała do warszawy do jakiegoś studia i wybuliła 5 stówek, ale efekt fajny sobie raczej nie zafunduję, bo co zrobię jak mi się znudzi a taki sam jak ma ona to na bank odpada
|
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki, jak zawsze rano z kawą
![]() Ja też wszystko piorę w pralce...a jesli chodzi o dom to nigdy mi sie nie marzył, ale za to takie duże mieszkanie 4-pokojowe to już chętnie... Jakoś nie wyobrażam sobie nie mieszkać na blokowisku i jeszcze robić przy wielkim ogrodzie i domu(wiem, leniwa jestem... ) Ostatnio byłam u koleżanki, mieszka w domku i tam każde dziecko w swojej piaskownicy się bawi...ależ się uśmialam...Ja mam koło domu park i tam plac zabaw mały i duży...dzieci się fajnie bawią....![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Ach co mi przyszło po tym Dniu Dziecka...składam właśnie zabawki z jajek kinder...czemu zawsze właśnie moim dzieciom trafiają się składane... |
|
|
|
|
#2703 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
Jest ich chyba najwięcej.
|
|
#2704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczynki dziś mam intensywny dzien---lece po Amelke z psem i chomikiem, idziemy do weta ze zwierzakami, potem szybki obiad i musze 4 dziewczyny pomalować w 2 godziny Wczoraj zadzwoniła do mnie liderka, że jedzie do Katowic i nie da rady ich pomalować Z innej beczki: wczoraj tato mi mówił, że mam iść dalej na studia i rozglądać się za lokalem (bo nie chce żebym na kogoś pracowała). Z tego się cieszę bardzo Już przeglądam sprzęt do SPA bo u mnie nie ma Spa w miasteczku ![]() i jeszcze chciałam wam powiedzieć, ze wczoraj weszłam do drogerii Aster (nowootwarta), bo zastanawiałam się czy nie ma tam żadnej kartki typu "przyjme do pracy". Stoją tam jakies 2 siksy (sprzedawczynie) z takim make-upem, że każdemu odechce się kupowania cieni do powiek --- laski typu "puk puk!kto jest po drugiej stronie tapety". Przychodzi klientka, młode dziewczę i chce by doradziły jej podkład... pani pieknie usmiechnieta podchodzi do niej i wali jej podkład z testera na dłoń ![]() w pierwszym odruchu chciałam szepnąć jej do ucha, że to nie tak, ale nie chciałam jej kompromitować przy klientce... Wzięłam tarkę do stóp drewnianą i plastikową i pytam o opinię. Mina laski ![]() ale się czepiam, nie??
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki
![]() nie ma to jak wrócić z pracy po 23 h ide spać , dobranocka perelki
|
#2706 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobranoc i tak patrze na twój podpis...no rzeczywiście -- twoja osoba była całodobowa ozdobą
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz mogła nie używać akurat tych tarek, ale coś wymyślić- np"wie Pani ja przeważnie używam drewnianej i się sprawdza"...
|
|
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo go lubię... Zrobiłam go sobie w anglii, wydałam 400 funtów, bo poszłam do takiego studia, zeby sie niczym nie zarazić, więc bulic musiałam... chcialam skorpiona, ale z prostym ogonem i gościu mi wymalowal kilka projektów... nie chciałam trybalnego, ale coś koło tego wyszło... i mam go na krzyży, wiec go nie widzę i mi sie nie nudzi... Ale jestm ''podpisana" Jeszcze marzy mi sie jeden na kostce własnie... Ale w pl nikt nie potrafi mi takiego namalować... chcę węza zawinietego wkoło zewnetrznej kostki i z łbem idącym ku duzemu palcu u stopy, ale zeby przy paznokciu był wystawiony jezor... Ten w Uk mi namaolwal i był idealny, a tutaj to węże jak z bajki.. Więc chyba dopiero przy kolejnej wizycie w uk..---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Wiesz co? To nie tak, że sie czepiasz... ja wczoraj byłam z mamą w masarnni i wchodzimy do jednej.. bardzo ładnie, czysto, ale ta gościówa... Masacra!!! Zero uzmiechu, nawet na klientów nie patrzyła..Nie była niemiła, ale taka zimna... Zero ludzkości jakos tak... Mam nadz, ze mi sie nigdy taka pracownnica nie zdarzy.. |
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2710 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Uważam, ze jeżeli ktoś chce sie zdecydować to powinien być w 100% pewien, ze chce posiadać cos takiego na całe życie..... Tak, będę kiedyś babcią lub prababcią z tatuażami![]() Cytat:
. Tak na serio.... Jeżeli ktoś ceni cisze i spokój, a czasami dobijająca nudę, to powinien zamieszkać na jednej z mazurskich wsi.
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Z tatuażami jest tak, że warto zainwestować więcej pieniędzy...w końcu to na całe życie
Mnie często kusi makijaż pernamentny...kreska na lini rzęs...ale boję się że dziewczyna mi zrobi źle i będę musiała z tym chodzić...
|
|
|
|
#2712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.sklep.house.pl/pl/open/catalog ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
Demona na ramieniu, ale nie pamiętam, na której ręce![]() Ja chciałam sobie zrobić małą biedronkę na linii włosów, ale Benkowski krzyczał, że jeden kolorowy wystarczy Podobam mi się nowy tatuaż Sablewskiej - taki delikatny napis
|
||
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ale na mazurach nigdy nie byłam.A ja mam do was kobietki pytanie, planuje rodzicom kupić w prezencie na wszystkie okazje (wiem wygodna jestem ) w tym roku wyjazd, myślałam o szczyrku bo tam jest oferta razem z zabiegami rehabilitacyjnymi a tato narzeka na kręgosłup. Teraz jest fajna oferta na gruponie . Była któraś z was w Szyrku? ładnie tam jest? Będzie co robić przez tydzien?
|
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo bukowina tatrzańska i tam wody termalne itp![]() A tak z innej beczki nie wiecie gdzie można kupić te lakiery do paznokci z maybelline http://allegro.pl/lakier-express-fin...636304017.html, bo zachorowałam na taki kolor i nie wiem czy w rossmanie albo drogerii natura, wispolu czy czymś takim będą
|
|
|
|
|
#2716 | ||
|
szeryfcio
|
Cześć
![]() Cytat:
Fakt, ze jestem z pokolenia, w którym tatuaże mieli tylko więźniowie i panowie na budowie i kojarzyły się bardzo wulgarnie. No ale nadal nie podobają mi się i ozdabianie ciała akceptuję tylko wśród członków określonych kultur.![]() Cytat:
Tak więc, gdyby to było w mieście (bo wolę miasto) to mogłabym w domku mieszkać. Z ogrodem "po mężowsku" czyli drzewa i krzewy, bez kwiatów i warzyw i bez problemów z odśnieżaniem.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-02 o 11:58 |
||
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Też chcę! ![]() Zbliżają się moje urodziny, o których B. nie pamięta I znajoma powiedziała, że kupi mi pękacz i kategorycznie zabroniła mi samej sobie kupować A na allegro można dostać 2 w cenie 1, więc dostanę dwa
|
|
|
|
#2718 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Nigdy ich nie pytam, bo wiem, że one są tam od sprzedawania, a o kosmetykach wiedzy nie mają (no chyba, ze któraś się tym interesuje).Kiedyś poszłam do Douglasa kupić podkład IsaDory i wiedziałam dokładnie który chcę (taki do mieszanej), no ale skoro pani pyta w czym pomóc, to mówię, że przyszłam po podkład do mieszanej, a panie podaje mi inny. Patrzę co na nim napisane: do suchej. Pokazuję jej to i pokazuję, że do mieszanej jest drugi. A ona: tak, tamten też może być ![]() No ja dziekuję za taką pomoc. Nigdy ich nie pytam, chyba, że: gdzie na półce znaleźć to i to..... Nie spotkałam się jeszcze z profesjonalną wiedzą o kosmetykach u sprzedawczyni z drogerii.
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- właśnie mnie olśniło, że mamy dzisiaj 4 rocznicę slubu całkiem zapomniałam
|
|
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() musso4 - najlepszego z okazji rocznicy dziś dalszy ciąg szaleńczego szukania sukienki Szkoda, że mam mało czasu, wszystko przez tą nieszczęsną chorobę... Popsuła cały mój misterny plan
|
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
kiedy to wesele, bo pisałaś, ale nie pamiętam
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-06-02 o 13:25 |
|
|
|
|
#2723 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może bitą śmietanę? Olejek do masażu? ![]() Jeśli nie, to zaproś Męża pod prysznic, kiedy sama będziesz się kąpać Będzie bardziej zadowolony niż jakby dostał jakiś wybajerzony prezent |
|
|
|
|
#2726 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to nie tak daleko :P W sumie wczoraj znalazłam sukienkę, która jest nawet ładna, ale kosztuje kupę kasy. Dziś idę jeszcze coś pomierzyć, jak nic nie znajdę, to trudno, wezmę tę wczorajszą, poświęcę się dla koleżanki :P
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli masz, to śmiało
Normalnie jak dziecko
|
|
|
|
#2729 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
za to TŻ chciałby żebym miała (on nie ma) Cytat:
![]() Cytat:
Eh, teraz nie bede myśleć o niczym poza fasolką ![]() Cytat:
|
|
#2730 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://cache-cache.fr/mode_feminine/...-10676-c-7.htm |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

zarzucę nowy temat- tatuaż, co myślicie o tatuażach, a może macie
ja byłam zawsze sceptycznie nastawiona do tego typu ozdób, ale w zeszłym roku siostra tż zrobiła sobie takie cudeńko wokół kostki i wchodzi na stopę, jakiś motylek, kwiatek i wywijasy, specjalnie pojechała do warszawy do jakiegoś studia i wybuliła 5 stówek, ale efekt fajny
sobie raczej nie zafunduję, bo co zrobię jak mi się znudzi

ide spać , dobranocka perelki 

Fakt, ze jestem z pokolenia, w którym tatuaże mieli tylko więźniowie i panowie na budowie

Szkoda, że mam mało czasu, wszystko przez tą nieszczęsną chorobę... Popsuła cały mój misterny plan