|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
A gdzie kash?
No rozumiem, że ma dzis randkę, ale chyba od rana się nie stroi. Zaraz lanie dostanie że nic nie pisze
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
O prosze to tez jest Nowy Szpital
![]() My do Wąbrzeźna jeździmy na konferencje kardiologiczne. Do hotelu Oaza
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze cos mamie wypadlo wczoraj wiem ze to nie wytlumaczenie ale jak zawsze sie cos pojawialo ... a daleko mieszkacie ? O matko jeszcze troche a moj tz bedzie spiewal wszystkie piosenki z polskich seriali ktore ogladalam ja tam sie nie smieje ale wiecie jak to brzmi w ustach francuza jak nagle zaczyna spiewac po polsku i to nic nie pijac albo leci sobie film a ten ,,dobra dobra " ,, rozumiesz" ... i jakies co ktores slowo powtarza oj cos czuje ze on szybciej sie polskiego nauczy niz ja francuza a mowia ze jezyk polski do latwych nie nalezy Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-02 o 12:04 |
|
|
|
|
#1594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja mama składała mi wczoraj życzenia, tzn ja dzwoniłam ale pewnie by i tak zadzwoniła. ![]() Skończyłam pisać wykłady więc mogę brać się za porządki, dzisiaj posprzątam w kuchni i łazience i może odkurzę w pokoju.
|
|
|
|
|
#1595 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o zakończenie (bo miałam jeszcze podsumowanie) to było ono bardzo krótkie i w sumie znowu się trochę powtórzyłam z tym początkiem,że ludzie są ważni w firmie, że trzeba dbać nie tylko o ich odpowiedni dobór, ale także motywację i szkolenia, bo tylko w ten sposób możliwe jest uzyskanie pewnej przewagi nad innymi przesiębiorstwami. Miałam tego zakończenia chyba z pół strony, a podsumowania 2. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja mama wysłała mi sama (pierwszy raz) esemesa z życzeniami Potem zadzwoniła, że tata coś tam dla mnie ma. Jestem pewna, że to pieniążki, które spożytkuje na fotografię do dyplomu i opłatę za dyplom![]() Wizyta u ginekologa załatwiona. Z piersiami wszystko w porządku. Tabletki przepisane i powiedział, że po tych dwóch opakowaniach spróbujemy zinnymi, jakimiś nowoczesnymi po których nie ma takich wielkich bóli piersi. Mam nadzieje, że mi przypasują. Potem zastrzyk, zakup owoców- truskawki i czereśnie Po ile u Was są truskawki i czereśnie? |
|||
|
|
|
#1596 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mój dziadek też coraz lepiej, ostatnio wymienił Mamie imiona wszystkich swoich wnuków- moje ofkors pierwsze pewnie dlatego, że najkrótsze Cytat:
![]() Mamy dzisiaj ciągłe przerwy w dostawie internetu, już mnie szlag trafia a poza tym proszę o 3manie kciuków za moją drugą randkę dzisiaj od 17 i chwalę się, że koleżanka załatwiła mi dodatkową pracę, co prawda telemarketing ale dość przyjemny i godziwie płatny, poza tym praca popołudniami, elastyczne godziny i mogę chodzić tyle ile będę chciała w poniedziałek idę na szkolenie i zobaczyć z czym to się je mam zamiar dorobić chociaż tyle żeby starczyło na moją podyplomówkę ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
nie bij proszę to wszystko wina przerw w dostawie netu
|
|||
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wstęp mam podobnie tak Ty, więc może mi uzna a i w czasie przyszłym miałam go napisać, i jakoś mi ciężko z tym było Natomiast w zakończeniu miałam streścić pracę. Tak mi napisał. Oby też było dobrze. kash będę wspaniałomyślna, wybaczam
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałam się trochę nagłowić żeby coś wymysleć.
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa- to smutne że mama nie zadzwoniła do Ciebie
![]() Irenka- dobrze idzie Twojemu Tż nauka polskiego ![]() Kash- czyli z dziadkiem jest poprawa ![]() tata mi z okazji dnia dziecka wczoraj zapłacił rachunek za internet i tv-250 zł a dlatego tak dużo bo zmienialiśmy usługi i 100 zł za dekoder z nagrywarką trzeba jednorazowo zapłacić![]() byłam w ZOLu zanieść zupę i rozmawiałam z dyrektorem, powiedział że raczej mamę wyrzucą ale jeszcze nie podjął ostatecznej decyzji nie wiem co my zrobimy będziemy musieli ją wziąć do domu niby oni powinni znaleźć jakiś ośrodek zastępczy ale to tylko od ich woli zależy;/ a gdzie niby mamę z tymi bakteriami przyjmą? ehhh, wszystko się wali...jedyna dobra wiadomość to taka że od jutra każdy z rodziny będzie mógł mamę odwiedzić |
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie wiem co bym tam wymyśliła. Ehhh tyle zachodu z ta pracą ![]() już mogło by być po
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
anastazja - widzisz jakos sprawnie mu to idzie
zmykam do pracy |
|
|
|
#1602 | |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() kashmirka Trzymam kciuki za udaną randkę i cieszę się, że z Twoim dziadziem jest lepiej ![]() Mi na dzień dziecka nikt życzeń nie składał, ale w sumie od kiedy mam własne dzieci to nawet na to nie czekam, bo dla mnie to ich święto ![]() U mnie pochmurno i duszno... Weekend się zbliża i pogoda musiała się popsuć Siedzę w pracy i odliczam godziny do wyjścia, a jutro wolnee
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jedną oddam i obronię się i zaraz do drugiej będę robiła przymiarki Anastazja, kurcze jak już jest cień nadzieii to znowu jest coś nie tak. Macie w sobie ogrom siły i oby ona Was nie opuszczała ![]() Kashmirka kciuki od 17 zapewnione Ciesze się, że dzidziuś wraca do formy Silny człowiek!
|
|
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Ye ye ye mogę drukować ![]() błyskawiczną odpowiedź dostałam Normalnie cieszę się już tak jakbym się obroniła Dobra nie marudzę.
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że możesz drukować Ja Cię w zupełności rozumiem, że tak bardzo się cieszysz!!
|
|
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Kash -
![]() Była facet, zrobił wycenę. Nie ma źle, powinno tarczyć na dodatki do salonu
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze kochana mi powiedz mi jakie mniej więcej te podziękowania dla promotorki napisałaś ?
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję pani..... za możliwość realizowania ciekawego tematu pracy licencjackiej.Ale jak chcesz bardziej rozbudowane, to na necie jest ich pełno. |
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
znowu na dworze jest HOT
byłam z małą w sklepie, 35 zł wydane. Pierwszy raz w tym roku kupiłam truskawki- 7 zł/kg. ![]() Teraz gotuję małej pomidorową z ryżem, a później zrobię ziemniaki z kotletem i kapustą gotowaną ![]() jem mniej, a nie widzę, żeby cokolwiek mi ubyło ![]() Nie kupuję chipsów, słodyczy, nie obżeram się na noc, piję wodę do tego dużo spaceruję i efekt zerowy
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-02 o 13:13 |
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Lili bo to nie takie hop siup
Ja np teraz ćwiczę i mniej jem ,a waga stoi w miejscu. I tez nie wiem odczego to zależy. Ale nie myślę o tym za bardzo i się nie poddaję. A najwazniejsze że mi nie przybywa.
|
#1612 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniejsza o to. Było minęło. Ja się z nią jeszcze za to rozprawię. ![]() Cytat:
![]() Również mam plan rozejrzeć się za czymś dodatkowym, ale do pracy w domu (projekty graficzne, opakowania). Cytat:
![]() Czasem mam wrażenie że ludzie, nie zachowują się jak ludzie. ![]() Mam nadzieję, że znajdziecie raz dwa dobre rozwiązanie tej sytuacji. Oo jak super. Gratulejszyn. ![]() Zjadłabym coś dobrego. Cholercia no. Prawda, że cudna sukienka (jak się ma taką figurę oczywiście)?
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie poddam się, bo przecież nie chcę utyć jeszcze bardziej )Będę walczyć ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- jak się ma taką figurę to nawet worek do pyrów wygląda ładnie
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziękowania zbierać będę po obronie ![]() Tak sukienka cudna lili jakbym miała się poddawać to już dawno zrezygnowała bym z ćwiczeń a to przecież liczy się systematyczność A teraz może inaczej organizm reaguje, bo w domu siedzisz, może jednak spacery to za mało.
|
|
#1615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, obawiam się czy aby te zmiany wystarczą. Żeby chudnąć potrzebny jest ujemny bilans kaloryczny, bez tego energia nie będzie pobierana z zapasów tylko cały czas z tego co jesz. Zastanów się też dokładnie, czy nie "nadrabiasz" czymś co wydaje się niegroźne, a tak na prawdę robi się to automatycznie i nie zwraca uwagi na dostarczane kalorie. Zwróć uwagę na masło, śmietanę, cukier, nawet sok czy częste porcje makaronu. To wszystko można zamienić na mniej kaloryczne składniki, gdzie różnice smakowe sa ledwo odczuwalne, a efekty wtedy dużo dużo większe. Cytat:
Do ego nam kobietom dochodzi sprawa cyklu. Ja np. teraz ważę prawie 2kg więcej niż będę ważyć za półtora tygodnia. @ przybędzie i pójdzie i na wadze od raz będzie to widać.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-02 o 13:28 |
||
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda
![]() Lili pamiętaj, że kobiety wraz z wiekiem coraz ciężej chudną. Ja też kiedyś przez wakacje tak schudłam, że laska nie z tej ziemii, a teraz organizm mi się już pozmieniał i nie ma tak łatwo. Poza tym sadełko chodowane przez zimę nie zejdzie tak szybko jak przybyło Trzeba ogromu pracy w to włożyć.
|
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na początku sezonu to bym się zziajała jakbym co najmniej na jakąś wysoką górę weszła, a teraz mogę chodzić i chodzić i się nie męczę Poza tym dzięki spacerkom opaliłam w końcu trochę ręce ![]() Będę oczywiście walczyć, bo wiadomo, że najważniejsze, żeby nie utyć bardziej
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeee nie.. bo wtedy kształtów nie bedzie wiadać i nie ma głowy.
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu ja chyba ostatnimi czasy tak przeginałam z jedzeniem, że teraz to co jem to jest pikuś, a być może nadal za dużo No trudno, najwyżej na weselu kuzynki będę wyglądała jak spuchnięta w ogóle to nadal się nie zważyłam ! boję się ! ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- to fakt ![]() po prostu ja mam rocznikowo 24 lata, a ciągle mi się wydaje jakbym miała 18 i porównuję jak wtedy chudłam do teraz
|
|
|
#1620 | |||||
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
praktycznie jednocześnie ruszamy z remontemCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() oo rzut beretem ode mnie ja z CH ...ży ![]() Cytat:
![]() byłam na zakupach lodówa sie niezamyka truskawki u mnie po 5.20![]() jutro botwinka ziemniaki z koperkiem i jajo na twardo
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2011-06-02 o 13:39 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

że nic nie pisze

, a moja mama nawet się nic nie odezwała - nawet życzeń
to wszystko wina przerw w dostawie netu

Musiałam się trochę nagłowić żeby coś wymysleć.
i cieszę się, że z Twoim dziadziem jest lepiej 
do tego dużo spaceruję i efekt zerowy 
)