|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
i marzy mi sie indygo ale najpierw sprobuje orzecha dobranoc |
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/100-naturalne-indy...637352895.html zmieszalabym z henna zeby miec mocny chlodny odcien
ale kupie ja dopiero jak mi orzech nic nie da![]() naprawde juz zmykam bo sie oderwac nie moge ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- i kusi mnie na takie maselko:http://allegro.pl/maslo-shea-karite-...628997758.html bylo by zamiast balsamu szkoda, ze u mnie nic nie ma i musze zamawiac
|
|
|
|
#2044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piszą gdzieś tzn na wizażu w KWC o tych produkach?
|
||
|
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na all sa pokazane wloski po indygo jako czarne ja bym zmieszala z henna zeby miec prawie czarne ale to dopiero jak te plukanki choc troche ich nie przyciemnia bede zadowolona nawet z takiego efektu jak pokazywala kiedys corvette a jak sie nie uda to wracam do henny i indygopa |
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, takos nie uważnie tą strone na allegro przejrzalam.
Zerkne raz jeszcze. Swoją drogą, jakie teraz są wynalazki. ![]() pa eve. ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- agusia, a no to ciekawe rozwiązywałaś te zadanie domowe. Spiąca już jestem, za chwile zmykam spać czyt: wtulic się w mężnego. ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Dobranoc.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-01 o 23:45 |
|
|
|
#2047 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Poczytałam, pośmiałam się, aż miło.
Acha, źle zrozumiałam, myślałam że o to zadanie dla siostry chodzi. No i masz rację że sama musi próbować. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mam pojęcia. Miałam na myśli że można by taki zacząć ![]() Cytat:
![]() Od siebie dodam, że nie chodzi o to żeby się doszukiwać, i nie chodzi o to że wszyscy Polacy za granicą są bee. Ani o to żeby szpanować „bo u mnie za granicą...” Czy zgrywać wielką emigrantkę która postradała wszystkie klepki i nagle jest taka światowa że wszyscy mają padać jej do stóp. Mając okazję obserowania, oraz życia w obcym kraju, można założyć czego się można spodziewać po tubylcach, a czego po Polakach. Prawda jest przykra i taka jaką opisała Karinio. Nawet mając jednego sąsiada za Polaka, to w jakiś sposób robi się konkurencja...To jest idiotyczne. Ja nie mam ale przeżyłam, widziałam, słyszałam. Nawet na spotkanaich czy weselach, co jeden to się przechwala , by przebić tym, co ostatnia osoba powiedziała. Ja stronię od Polonii, i to jak najdalej. Po tylu latach co tutaj mieszkam i w różnych miastach, to mogę policzyć na jednej ręce tych naprawdę fajnych Polaków. Osoby które szczerze potrafią się cieszyć cudzym szczęściem. A biorąc pod uwagę populację Polaków tutaj...aż przykro. Cytat:
![]() A możesz rzucić fotką? Ja z tych wizualnych jestem, lubię popatrzeć. Jutro kolej na Twój sos, chyba że nas wywieje z domu. ![]() O! Ja ten też używam. Ja najpierw nawilżam miejsca, wycieram ręcznikiema, a dopiero potem nakładam krem, bo zauważyłam że włoski są miększe i dłużej jestem „bezwłośna”. A jeżeli są króciutkie ake je już widać, to zgarniam krem pod włos, starą kartą kredytową jak przy goleniu. Karta ma gładkie brzegi i nie mam po nich czerwonych krostek, jak np po użyciu gąbki itp. No ale to ja. ![]() Dziś wieczorem robiłam zadanie domowe z koleżankami. Mam jeszcze tylko do przepisania 6 stron. Nasz projekt jest o rodzinie zastępczej na przykładzie autentycznym, bo koleżanka tym się zajmuje zawodowo (przyznaje świadczenia dla rodziny zastępczej) Na 230 rodzin zastępczych, 200 to dziadkowie.[/QUOTE] Jeżeli dobrze przebierasz paluszkami to pewnie szybko pójdzie? Nie jestem zaskoczona. Jakoś tak się utarło że rodzice zamiast odpocząć na starsze lata, to bawią wnuki-wnuczki. Zrobiłam kotleciki z Twojego przepisu. Załączam fotkę. Może mi powiesz czy tak miały wyglądać? A tak na marginesie, to bardzo smakowały moim „chłopakom”. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój właśnie poszedł. Posiedzieliśmy przy drinku, pogadaliśmy. Fajnie było. Jutro ma wolne, więc może znowu nas pogoni. Ja będę się wtulać później. |
|||||||
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem zaskoczona. Jakoś tak się utarło że rodzice zamiast odpocząć na starsze lata, to bawią wnuki-wnuczki. Zrobiłam kotleciki z Twojego przepisu. Załączam fotkę. Może mi powiesz czy tak miały wyglądać? A tak na marginesie, to bardzo smakowały moim „chłopakom”. [/QUOTE] Jak nawilżasz, balsam przed kremem veet? Z moich obserwacji wynika, że niektórzy dziadkowie więcej się zajmuje dziećmi niż rodzice. Np. mój wujek bawił od poniedziałku do piątku, spały u niego, a w weekend też często. Nie miał wogóle życia prywatnego, bo miał wnuki. Teraz trochę odetchnął, bo już nie mieszkają z nim i chodzą do szkoły. Moje kotleciki wyglądają podobnie. Rozpoczęłam sezon z kalafiorem. Uwielbiam na obiad usmażony (wcześniej oczywiście ugotowany) |
|
|
|
|
#2049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic dodac nic ująć. O to właśnie chodziło,chodzi ![]() Cytat:
To fajnie masz, posiedzieliście prz drineczku, pogadaliście. Tzn my też rozmawiamy, tylko nie przy drinku. i napewno spędzicie wspólnie bardzo miłoooooo czas
|
||
|
|
|
#2050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozmowa to podstawa, nic tak nie zbliża jak codzienne choćby godzinne posiedzenie sobie przy czymkolwiek. My mamy taki rytuał przy herbacie. Po prostu pogadanie sobie o wszystkim i o niczym. Na luzie bez stresu. Staramy się tak 1,5 h do dwóch usiąść na kanapie zrobić sobie herbatkę i posiedzieć, pogadać przytulać się. Winka nie pijemy, troszkę szkoda ale mój mąż wogóle nie pije. Co kto lubi. Z moich obserwacji wynika, że takie codzienne chwile razem w rozmowie, tak zbliżają do siebie i jednocześnie uczą kultury rozmowy, że jak przychodzi jakieś napięcie, bez szemrania jest ono zaraz przegadane na spokojnie. W związku z tym nie ma możliwości kłótni, cichych dni, obrażania się. Warto mieć jakiś jeden swój rytuał na co dzień. ![]() Obudziłam się Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-06-02 o 10:24 |
|
|
|
|
#2051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() lubisz patrzec ok wstawie dla Ciebie ![]() wiem i biorac pod uwage, ze henna i tak sie zmyje to moglabym tak zrobic ale najpierw trzymam sie orzechowego planu
|
||
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
olenko, dokładnie.
![]() eve, nie dziwie Ci się że wyglądasz tak jak oglądasz coś na allegro, aczkolwiek ja robie tak na jakieś nowinki.
|
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo takie o ktorych nie slyszalam![]() odwiedzi mnie zaraz kolezanka jest w moim wieku i ma synka |
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fajnie że odwiedzi Cię koleżanka miłych pogaduchów życze.
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajnie nawilża ![]() Widzę tu włosomaniaczki wśród Was ![]() Ja swego czasu maiłam hopla na punkcie włosów. siedziałam na wizazowym wątku i kupowałam co dziewczyny polecały, wszystko jak najbardziej naturalne itp w końcu większość mojej łazienki zajmowały mazidła do włosów ![]() Przestałam uczestniczyć w wątku, kiedy któraś z dziewczyn napisała że myje włosy w deszczówce i reszta się tym zachwycała i chciała to samo Poczułam że to już nie jest normalne ![]() Cytat:
i z takich wypowiedzi uzbierała się chyba spora lista ![]() Dziewczyny z zagranicy, nie sądziłam że aż tak to wygląda w takim razie współczuję ![]() Ja myślałam ze jak Polak Polaka spotka poza PL to się cieszą, witają, rozmawiają itp Nigdy w życiu nikomu niczego nie zazdrościłam i nie robiłam przykrości z zazdrości i nie wyobrażam sobie by poza PL miało być inaczej ![]() eve tez mam takie koleżanki że potrafią sie pół roku nie odzywać a potem dzwonią ze chcą pożyczyć jakiś ciuch czy coś innego przez jakiś czas miałam z nimi taki układ, ja na tej samej zasadzie pożyczałam coś od tej koleżanki, ale skończyło się, jak raz, drugi, nie odpisała na sms lub stwierdziła ze nie nic takiego a wiedziałam że ma... potem ja też jej już nie odpisywałam Ostatnio nam się kontakt odnowił, poplotkowałyśmy na ławeczce pod domem jednej z nich, przy piwku, zeszli sie starzy znajomi z okolicy i całkiem fajnie było ale juz mam do nich ograniczone zaufanie, bo kilkakrotnie przyłapałam na kłamstwie ![]() Ja dzisiaj nie żyję nie wiem co mi się dzieje, wszystkie mięśnie mnie bolą i w ogóle nie kontaktuję już marzę o wieczorze, a tu jeszcze wielkie zakupy mnie czekają po pracy i prawdopodobnie, w końcu wypad do Leroy po te płotki
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uuuu, dobrze że skleroza nie boli Ja chyba sobie kawe zrobie. Może mi się polepszy. Dziękuje, nawzajem
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-02 o 13:45 |
|
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja sama o nie dbam to inna lista nie spozywcza a ciuchowo-mazidlowa juz moge z niej wykreslic kostium ktory wstawilam, teraz czeka mnie to co napisalam karinio wczorajto fakt nie zafajne kolezanki ja nie lubie pozyczac ciuchow bo ostatni jaki pozyczylam(nowy) wyglada juz jak stara sciera i nigdy wiecej |
|
|
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze o niej pamietac bo wczoraj do pozna bylam na int i jak doszlam do lozka to padlam dziekuje zmykam do kurczaka a potem do watrobki
|
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swoje też doprowadziłam do super stanu, po rozjaśnianiu
![]() Ale nie dawno znów rozjaśniłam (chciałam sobie zrobić ciemny blond z ciemniejszymi "odrostami" przy głowie ) i znów są w nie najlepszym stanie a mnie nie chce się za nie wziąć, no ale muszę w końcu Póki co tylko szampon i odżywka, a muszę olejki zastosować i żółtka- bo to super na nie działało, zwłaszcza oliwa z oliwek ![]() Zaraz mi przyniosą lasagne z pizzerii obok już się nie mogę doczekać
|
#2065 |
|
Raczkowanie
|
hey mozna sie dolaczyc jeszcze? czy macie juz swoja scisła grupę
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2067 |
|
Raczkowanie
|
to swietnie dziekowac
![]() zanim przeczytam wszystkie wypowiedzi troche minie, dlatego tez w krotkim skrócie jesli mozna.. o czym najczesciej piszecie. o wszystkim i o niczym czy moze jakies bardziej spreacyzowane teamty?
|
#2068 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprostu Twój umysł zakodował, to co pisze eve, tzn to co eve potrzebuje i stąd Twoja wiedza. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oby nie Też tak dzisiaj mam, najchętniej chciałabym już wieczór, wtulić się w męża. To udanych zakupów życze. ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() Podziwiam, że chcesz tzn macie chęci nadrabiać tyle postów. ![]() Tak w skrócie to Ci napisze, że piszemy tu o wszystkim i o niczym ![]() Tematyka dowolna
|
||||
|
|
|
#2069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co prawda nie mam pojecia o co chodzi i byc moze wyrwane z kontekstu kilka zdan nie powinnam opiniowac, ale po przeczytaniu tego tekstu niestety musze powiedziec ze jak Polak Polaka spotyka na ulicy to raczej sie nie cieszy ze swojego ludzia spotkał ,tylko raczej cichna wtedy rozmowy i najlepiej to odwrocic glowe by przypadkiem nie dac sie zaskoczyc w typu Dzien dobry ... no coz mieszkam juz nie na swoim landzie 12 lat i z roku na rok jest coraz gorzej. Rózne sa tego aspekty,ale niewatpliwie tak jest niestety.A ktoras z Was jest moze z NL?
Serce obawia się cierpień, żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia Edytowane przez kasiaweronika Czas edycji: 2011-06-02 o 14:41 |
|
|
|
|
#2070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie ją pije. No tak, no przecież zawsze pijasz kawe z mężem ![]() Toś Ty ładnie wczoraj zaszalałas. ![]() Prosze ![]() Mniami ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Ja nie jestem z NL. ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Już wiem jaki może być tytuł następnej części tego wątku. Tzn jak ten skończymy. A tytuł; Scisłej grupy tu nie mamy, więc wszystkie mężatki na plotki zapraszamy
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

Swoją drogą, jakie teraz są wynalazki. 

nic dodac nic ująć. 

na jakieś nowinki. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a potem do watrobki
już się nie mogę doczekać