Krakowianki - część XI - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-02, 02:04   #2851
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: Krakowianki - część XI

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Cholerko - niestety nie służę dzieckiem ale chciałam zapytać, jaką to ofertę upolowałaś na grouponie?
Ściankę wspinaczkową, ale to dla brata Kudłacza

---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ----------

http://www.skarpetkowo.pl/Skarpetki_...DEO_p3565.html

jest kupon na 39zł za 80zł, przy kupnie tych powyżej wychodzi 13 par trochę powyżej 3zł za jedną rozbieramy?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 06:07   #2852
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Najlepiej wrzuć adres do konta użytkownika może ma jakieś inne produkty którymi dziewczyny będą zainteresowane, nawet, jeżeli nie pasemkami.

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

A, dziewczyny. Bardzo ważna dla mnie sprawa, i bardzo duża prośba.

Czy ktoś mi może załatwić dziecko? ()

A tak poważnie - na zaliczenie technik projekcyjnych muszę oddać pracę dotyczącą obserwacji dziecka przy zabawie. Przy czym ważne jest to, że dziecko musi mieć 4-8 lat...a ja znam same kompletnie maluchy, albo 10-11 czy ktoś nie ma siostrzenicy/pod opieką/znajomej która ma malucha w takim wieku? Potrzebuję tę obserwację przeprowadzić do przyszłej środy...szukam i szukam, i nic Upiekę ciacho w ramach "wynagrodzenia"
A plac zabaw albo przedszkole?:P Ja bym w akcie desperecji zapytala w przedszkoplu czy moge przycupnac w kacie na pare chwil albo okupowala plac zabaw
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 06:40   #2853
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
A, dziewczyny. Bardzo ważna dla mnie sprawa, i bardzo duża prośba.

A tak poważnie - na zaliczenie technik projekcyjnych muszę oddać pracę dotyczącą obserwacji dziecka przy zabawie. Przy czym ważne jest to, że dziecko musi mieć 4-8 lat...a ja znam same kompletnie maluchy, albo 10-11 czy ktoś nie ma siostrzenicy/pod opieką/znajomej która ma malucha w takim wieku? Potrzebuję tę obserwację przeprowadzić do przyszłej środy...szukam i szukam, i nic Upiekę ciacho w ramach "wynagrodzenia"
Moja ma 4 lata, jeno na Śląsk pojedź, gratis dorzucam chłopca lat 4 i dziewczynkę lat 7.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 07:12   #2854
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Tylko ze ja mam wydzial na ul. Gramatyka-kolo miasteczka Trafilabys tam chwilke przed 11?

p:
Też miałam wydział na Gramatyka

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 07:25   #2855
2016070953
Konto usunięte

ale fajna burza była wczoraj :P
miałam się uczyć ale nie, bo wolałam patrzeć na ekipę montującą rusztowanie naprzeciwko a jutro mam wolne, jeee
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:18   #2856
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Kto wymyslil przeglad przewodow kominowych o 8.30?

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
on i bez Was ma duzo fanek więc chyba jednak dalej będę trzymała w ukryciu
Zaraz na facebooku pojde go poszukiwac!

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:35   #2857
2016070953
Konto usunięte

emilka zawsze przeglądy są o takich godzinach ja wtedy jestem w pracy a sorry wolnego brała po to nie będę. A łaskawcy kominiarze nie chcą przyjść po południu, łee
Stary 2011-06-02, 08:42   #2858
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
emilka zawsze przeglądy są o takich godzinach ja wtedy jestem w pracy a sorry wolnego brała po to nie będę. A łaskawcy kominiarze nie chcą przyjść po południu, łee
No u mnie zawsze sprawdzali po poludniu, w tym roku cos im sie zmienilo...
I pierwszy raz zwrocono mi uwage na drzwi do lazienki, w ktorej jest piecyk gazowy-mam na dole takie 4 okragle otwory. Ponoc to za malo i mam zamontowac kratke-czemu nikt mi nie zwrocil na to wczesniej uwagi? Co ja mam teraz drzwi nowe pilowac czy jak?

Stary 2011-06-02, 09:05   #2859
gg22
Zakorzenienie

hej
patrzcie jaką ofertę dostałam http://gruper.pl/x.php/1,4562/Foto-S...e2c535da7df3b6
akurat jak znalazł pod obronę

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Daj Huli, daj Huli!
a zastanawiałam się cz brać....tiaaaa a późno napisałaś, trzeb było wysłać smsa. teraz musisz poczekać na przerzut od Kasiencji ooo .ooo

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
gg tak wogóle to co z moją kartą i jak sie umawiamy na odbiór?
eh Tyyyy mówiłam Ci. idę dzisiaj do GK, mogę Ci to zostawić, bo z tego co pamiętam nie pracujesz dzisiaj. Nie wiem tylko o której tam będę bo mam dzisiaj biegający dzień.

Cytat:
I pierwszy raz zwrocono mi uwage na drzwi do lazienki, w ktorej jest piecyk gazowy-mam na dole takie 4 okragle otwory. Ponoc to za malo i mam zamontowac kratke-czemu nikt mi nie zwrocil na to wczesniej uwagi? Co ja mam teraz drzwi nowe pilowac czy jak?
kratkę w drzwiach? przecież to bez sensu, bo daje tyle samo co i otwory u mnie jest tak, że łazienka jest na przeciwko drzwi wejściowych więc są one nieuszczelnione żeby był przewiew i w kuchni jest pod oknem mini kratka otynkowana i wiatr hula() jak tylko chce. jak dla mnie są to jakieś średniowieczne metody, ale niestety w starszym budownictwie tak jest
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 09:13   #2860
granatowo
Zadomowienie

Emilka, z tą kratką to prawda. Nam powiedziano tak samo, ale właściciel mieszkania już rok zwleka I też mamy cztery kółka a potrzebny prostokąt.
I przy plastikowych oknach montuje się jeszcze coś takiego jak "napowietrzacz".

Wypada kupić Panu ze sklepu, który wczoraj pożyczył mi parasol, piwo? Generalnie ten Pan miał pod ladą 4 parasole i wszystkie pożyczył, więc nie jestem jakimś wyjątkiem, dlatego też pomyślałam o jakimś Carlsbergu
Stary 2011-06-02, 09:15   #2861
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
hej
1. patrzcie jaką ofertę dostałam ...

2. kratkę w drzwiach? przecież to bez sensu, bo daje tyle samo co i otwory u mnie jest tak, że łazienka jest na przeciwko drzwi wejściowych więc są one nieuszczelnione żeby był przewiew i w kuchni jest pod oknem mini kratka otynkowana i wiatr hula() jak tylko chce. jak dla mnie są to jakieś średniowieczne metody, ale niestety w starszym budownictwie tak jest
1. tez sie nad tym zastanawialam-potrzebuje zdjec do dwoch dyplomow Tylko boje sie, ze jak sprzedaja kupony to wszystko bedzie robione 'na szybkiego' i fotki mi sie jak zwykle nie spodobaja

2. no wlasnie nie wiem czy kratka daje tak duzo wiecej od tych okraglych otworow...drzwi wejsciowe mam w mieszkaniu mega szczelne za to tez mam 'wywietrznik' w oknie w kuchni jak stoje w lazience to czasem czuje przez to przeciag :/

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Emilka, z tą kratką to prawda. Nam powiedziano tak samo, ale właściciel mieszkania już rok zwleka I też mamy cztery kółka a potrzebny prostokąt.
I przy plastikowych oknach montuje się jeszcze coś takiego jak "napowietrzacz".
No to bede musiala pokombinowac...ale kto mi to zrobi tak, aby jednoczesnie nie zniszczyc drzwi? I tak sie dziwie, ze powiedziano mi to dopiero teraz

Stary 2011-06-02, 09:19   #2862
granatowo
Zadomowienie

Cytat:

No to bede musiala pokombinowac...ale kto mi to zrobi tak, aby jednoczesnie nie zniszczyc drzwi? I tak sie dziwie, ze powiedziano mi to dopiero teraz
No wiesz, przepisy się zmieniają W ostatnich latach przyszła pora na ten.
Ale nie wiem kto Cię może poratować

Idę na wykład a potem do El. Miłego dnia i do wieczora
Stary 2011-06-02, 09:25   #2863
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Wypada kupić Panu ze sklepu, który wczoraj pożyczył mi parasol, piwo? Generalnie ten Pan miał pod ladą 4 parasole i wszystkie pożyczył, więc nie jestem jakimś wyjątkiem, dlatego też pomyślałam o jakimś Carlsbergu
wypada tzn nie ma znaczenia czy wypada czy nie. to jest po prostu miłe

Cytat:
1. tez sie nad tym zastanawialam-potrzebuje zdjec do dwoch dyplomow Tylko boje sie, ze jak sprzedaja kupony to wszystko bedzie robione 'na szybkiego' i fotki mi sie jak zwykle nie spodobaja

2. no wlasnie nie wiem czy kratka daje tak duzo wiecej od tych okraglych otworow...drzwi wejsciowe mam w mieszkaniu mega szczelne za to tez mam 'wywietrznik' w oknie w kuchni jak stoje w lazience to czasem czuje przez to przeciag :/

1. to się umów odpowiednio wcześniej i nie daj się olać. ja kupiłam, bo i tak 35zł u "normalnego" fotografa się wyda. jak robiłam zdjęcia do mgr obeszłam 3poleconych fotografów, nigdzie nic nie wybrałam mimo że robili mi 20min zdjęcia- w takiej sytuacji uwielbiam, wykorzystuję i cenię sobie zasadę "klient nasz pan" a jeden zrobił mi 3ujęcia i powiedział, że więcej mi nie zrobi i mam wybrać tylko z tych. to powiedziałam mu żeby spadał

2. oj u mnie są koszmarne przeciągi może zapytaj jakiegoś stolarza, bo to kwestia wycięcia dziury pod wymiar. rzeczywiście szkoda drzwi.
.
Stary 2011-06-02, 09:34   #2864
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
No wiesz, przepisy się zmieniają W ostatnich latach przyszła pora na ten.
Ale nie wiem kto Cię może poratować
No juz sobie przepisy wygooglalam...Bede meczyc panow w dziale technicznym spoldzielni, czy nie znaja kogos dobrego

Cytat:
1. to się umów odpowiednio wcześniej i nie daj się olać. ja kupiłam, bo i tak 35zł u "normalnego" fotografa się wyda. jak robiłam zdjęcia do mgr obeszłam 3poleconych fotografów, nigdzie nic nie wybrałam mimo że robili mi 20min zdjęcia- w takiej sytuacji uwielbiam, wykorzystuję i cenię sobie zasadę "klient nasz pan" a jeden zrobił mi 3ujęcia i powiedział, że więcej mi nie zrobi i mam wybrać tylko z tych. to powiedziałam mu żeby spadał

2. oj u mnie są koszmarne przeciągi może zapytaj jakiegoś stolarza, bo to kwestia wycięcia dziury pod wymiar. rzeczywiście szkoda drzwi.
1. ja jestem zadowolona ze zdjec zrobionych u fotografa na ul. Rakowickiej - a ile sie komplementow nasluchalam mysle, zeby wybrac sie do niego teraz poki jeszcze wiele osob nie robi zdjec do dyplomow...
2. jak nie korzystam akurat z lazienki to zawsze zostawiam do niej lekko uchylone drzwi zeby sie wietrzylo-wiadomo, w lazience wilgotno musze sie spytac spoldzielni, czy planuja moze likwidacje piecykow gazowych - wtedy wieksze otwory (o lacznej powierzcgni 220cm2) nie sa potrzebne

Stary 2011-06-02, 09:40   #2865
gg22
Zakorzenienie

Emilka widzę że jeszcze chwila i fachowcem zostaniesz

pamiętacie gdzie było to xero co chyba Cholerka wrzucała że jest 20stron ze free?
.
Stary 2011-06-02, 09:43   #2866
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Emilka widzę że jeszcze chwila i fachowcem zostaniesz
Szkoda mi po prostu drzwi

Gdzie najtaniej oprawie prace? Na razie znalazlam oprawianie za 12 zl

Stary 2011-06-02, 10:00   #2867
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Też miałam wydział na Gramatyka
mój TŻ mieszkał na Gramatyka

Cytat:

eh Tyyyy mówiłam Ci. idę dzisiaj do GK, mogę Ci to zostawić, bo z tego co pamiętam nie pracujesz dzisiaj. Nie wiem tylko o której tam będę bo mam dzisiaj biegający dzień.

to zostaw u mnie w pracy prosze
będzie moja dobra koleżanka Kasia więc nie będzie problemu żadnego, ja jej napisze smsa że będziesz żeby nei była zaskoczona
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 10:12   #2868
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Ja sie nie moge przyzwyczaic do tego, ze niektore kolezanki maja juz 'mezow' brzmi to eee strasznie dorosle
Moje koleżanki mają już nie tylko mężów ale i dzieci. Bierze mnie przerażenie nie dla tego, że one mają już dzieci, tylko dlatego, że ja ich jeszcze nie mam i w najbliższym czasie nie chcę mieć

Cytat:
Mnie też to irytuje. Sprawdzanie instalacji elektrycznej, gazowe, przewody kominowe.... jakbym nie miała po co wolnego brać tylko czekać na sprawdzenie.

Cytat:
.
U mnie po remoncie też była taka uwaga, tylko że ja miałam kratkę wentylacyjną. Kazali powiększyć kratkę ale mój eks wywiercił obok kratki otwory i to wystarczyło. Tak czy inaczej drzwi cięte być musiały.
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 10:13   #2869
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda mi po prostu drzwi

Gdzie najtaniej oprawie prace? Na razie znalazlam oprawianie za 12 zl
no nie dziwie się, a zapytaj w spółdzielni czy Ci tego nie wymienią w ramach hmmm obowiązków spółdzielni, bo w końcu chyba tego typu rzeczy do nich powinny należeć

nie mam pojęcia:/ ja zazwyczaj wszystko robię w poligrafii na warszawskiej

już znalazłam to xero ale bez sensu, że są wyznaczone dni.

Cytat:
to zostaw u mnie w pracy prosze
będzie moja dobra koleżanka Kasia więc nie będzie problemu żadnego, ja jej napisze smsa że będziesz żeby nei była zaskoczona
nie ma sprawy, tak zamierzałam
.
Stary 2011-06-02, 10:46   #2870
2016070953
Konto usunięte

moje koleżanki też mają mężów, dzieci, bywają po rozwodzie i mnie to wali. Ja póki co nie chcę mieć dzieci
Stary 2011-06-02, 10:52   #2871
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nie ale są 3 produkty paletka, róż i błyszczyk. A limitowanki mają też być trzy, ale Śródziemnomorska pierwsza, w lipcu chyba Karaibska i na jesień In the Nude każda ma się składać właśnie z 3 kosmetyków.
Dzięki Tobie przestałam zastanawiać się, czym różnią się od siebie paletki spod 3 wklejonych na Paatalu linków...
Cytat:

Cytat:
U mnie też chodzą po południu, też mam 4 dziurki i też narzekają.
A nawet przy zamkniętych drzwiach i oknach mam przewiewną łazienkę i skoro ja to wyraźnie czuję, to nie rozumiem, czemu kominiarskie wiatraczki nie.
Stary 2011-06-02, 11:02   #2872
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Jak się umawiałam z m^6 na odbiór House'owych koszulek w zimie i mi napisała, że wzięła T-shirt dla męża to byłam pewna, że spotykam się z jakąś starszą panią, a nie z młodą, śliczną dziewczyną
racja poważnie to brzmi u mnie na razie jeszcze spokój, ale wśród znajomych moich dwóch dobrych koleżanek z rocznika '89 już się właśnie zaczęły zaręczyny i śluby....

Cytat:
o matko. to ja dlatego nie zrobiłam żadnego zadania dodatkowego z rozwojówki ja nie mam żadnego dziecka w otoczeniu, w rodzinie, nic najmłodsze 11 lat

Cytat:
hej
patrzcie jaką ofertę dostałam http://gruper.pl/x.php/1,4562/Foto-S...e2c535da7df3b6
bez jaj że zdjęcia tego typu są takie drogie... nie wierzę, że to jest warte 190zł, 45 to dla mnie dużo no chyba że rzeczywiscie ten makijaż Ci zrobią taki profesjonalny, a nie taki co sama sobie zrobię

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:05   #2873
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
moje koleżanki też mają mężów, dzieci, bywają po rozwodzie i mnie to wali. Ja póki co nie chcę mieć dzieci
Mnie w zasadzie też to wali ale mam jednak świadomość, że jest ograniczony termin, kiedy można te dzieci urodzić. I czasem można się za pozno zorientowac, że ten czas już minął
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:32   #2874
Annabelle
Zadomowienie

Potrzebuję waszej pomocy!
Czy któraś z was ma maszynę do szycia i sprawne paluszki? Mam materiał, chciałabym coś uszyć... Za jakąś symboliczną opłatę albo najchętniej za którąś z rzeczy do wymiany z wątku w klubie

Albo może choć polecicie mi jakąś tanią i dobrą krawcową?

Annabelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:57   #2875
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
U mnie też chodzą po południu, też mam 4 dziurki i też narzekają.
A nawet przy zamkniętych drzwiach i oknach mam przewiewną łazienkę i skoro ja to wyraźnie czuję, to nie rozumiem, czemu kominiarskie wiatraczki nie.
Wiatraczki pokazaly, ze jest ok...ale wymog kratki o okreslonej powierzchni pochodzi z przepisow-co tam, ze dziurki przez kilka lat sprawdzaly sie doskonale

Stary 2011-06-02, 13:06   #2876
2016070953
Konto usunięte

Mistrzyni ale skoro nie mam z kim mieć tych dzieci to chyba nie zrobię sobie ich z pierwszym lepszym. żaden facet nie jest chyba tak głupi żeby iść na coś takiego
ja też bym tak nie zrobiła dla samego ich posiadania
Stary 2011-06-02, 13:49   #2877
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dzięki Tobie przestałam zastanawiać się, czym różnią się od siebie paletki spod 3 wklejonych na Paatalu linków...

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
racja poważnie to brzmi u mnie na razie jeszcze spokój, ale wśród znajomych moich dwóch dobrych koleżanek z rocznika '89 już się właśnie zaczęły zaręczyny i śluby....
Toż to 22-latki

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 13:53   #2878
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
dziewczyny, bo znowu polecą punkty
Przecież pisałam, że to pytanie hipotetyczne

Cytat:
U mnie wywoluje prawie taka panike jak pajak
Te duże nie gryzą, nie bój się

Cytat:
Chciała A fajny jest?

Fajny, tylko raczej na noc bo jest gęsty i dość długo się wchłania. Ale nie trzeba po nim myć rąk bo świetnie pachnie

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
oj, zdarza się
najbardziej w sumie mi na rękawiczkach zależało, bo nie mogę nigdzie takich znaleźć a potrzebuje
Mi się nie nie zdaża A będę musiała za to wszystko zapłacić

Cytat:

i wogole mam takie pytanie czy na pewno jestem ze wszystkimi za wszystko rozliczona?
lalaith doszly do Ciebie pieniądze za avon? dziękuje za zamówione rzeczy
Jeszcze nie patrzyłam, jak sprawdzę to dam znać

Cytat:

o właśnie - Lalaith ja u Ciebie coś mam do odebrania?
Maseczkę
Stary 2011-06-02, 14:27   #2879
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
bez jaj że zdjęcia tego typu są takie drogie... nie wierzę, że to jest warte 190zł, 45 to dla mnie dużo no chyba że rzeczywiscie ten makijaż Ci zrobią taki profesjonalny, a nie taki co sama sobie zrobię
tez mi się nie chce w to wierzyć, ale tak czy siak zdjęcia do dyplomów i to za 4sztuki są za mniej więcej taką cenę (raczej taniej się nie spotkałam) więc co mi tam

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Mnie w zasadzie też to wali ale mam jednak świadomość, że jest ograniczony termin, kiedy można te dzieci urodzić. I czasem można się za pozno zorientowac, że ten czas już minął
mnie to przeraża

Cytat:
Wiatraczki pokazaly, ze jest ok...ale wymog kratki o okreslonej powierzchni pochodzi z przepisow-co tam, ze dziurki przez kilka lat sprawdzaly sie doskonale
procedury, procedury, procedury... kocham je

zaraz mnie trafi....wrrrr.....nienaw idzę UE i tego pier***** o tym jakich to dopłat nie mamy, ile to można skorzystać itd. nie dość że jest jeden wielki bu***l jeśli chodzi o zdobycie informacji, przejście właśnie cholernych procedur, spełnienie warunków itd. to jeszcze człowiek po 5telefonie, 7mailu i 2spotkaniach dowiaduje się, że chcąc skorzystać z dofinansowanych studiów musi wyłożyć 1300zł w skali całych studiów to nie jest wiele, ale nie można tak od razu powiedzieć???
.
Stary 2011-06-02, 15:09   #2880
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Te duże nie gryzą, nie bój się
Ja sie boje, ze on bedzie chcial mnie dotknac

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości