|
|
#2851 | |
|
Copyraptor
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- http://www.skarpetkowo.pl/Skarpetki_...DEO_p3565.html jest kupon na 39zł za 80zł, przy kupnie tych powyżej wychodzi 13 par trochę powyżej 3zł za jedną rozbieramy? |
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2853 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2855 |
|
Konto usunięte
|
ale fajna burza była wczoraj :P
miałam się uczyć ale nie, bo wolałam patrzeć na ekipę montującą rusztowanie naprzeciwko a jutro mam wolne, jeee
|
|
|
|
#2856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kto wymyslil przeglad przewodow kominowych o 8.30?
Cytat:
|
|
|
|
|
#2857 |
|
Konto usunięte
|
emilka zawsze przeglądy są o takich godzinach
ja wtedy jestem w pracy a sorry wolnego brała po to nie będę. A łaskawcy kominiarze nie chcą przyjść po południu, łee
|
|
|
|
#2858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I pierwszy raz zwrocono mi uwage na drzwi do lazienki, w ktorej jest piecyk gazowy-mam na dole takie 4 okragle otwory. Ponoc to za malo i mam zamontowac kratke-czemu nikt mi nie zwrocil na to wczesniej uwagi? Co ja mam teraz drzwi nowe pilowac czy jak? |
|
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() patrzcie jaką ofertę dostałam http://gruper.pl/x.php/1,4562/Foto-S...e2c535da7df3b6 akurat jak znalazł pod obronę ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- a zastanawiałam się cz brać....tiaaaa a późno napisałaś, trzeb było wysłać smsa. teraz musisz poczekać na przerzut od Kasiencji ooo .ooo eh Tyyyy mówiłam Ci. idę dzisiaj do GK, mogę Ci to zostawić, bo z tego co pamiętam nie pracujesz dzisiaj. Nie wiem tylko o której tam będę bo mam dzisiaj biegający dzień.Cytat:
u mnie jest tak, że łazienka jest na przeciwko drzwi wejściowych więc są one nieuszczelnione żeby był przewiew ) jak tylko chce. jak dla mnie są to jakieś średniowieczne metody, ale niestety w starszym budownictwie tak jest
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#2860 |
|
Zadomowienie
|
Emilka, z tą kratką to prawda. Nam powiedziano tak samo, ale właściciel mieszkania już rok zwleka
I przy plastikowych oknach montuje się jeszcze coś takiego jak "napowietrzacz". Wypada kupić Panu ze sklepu, który wczoraj pożyczył mi parasol, piwo? Generalnie ten Pan miał pod ladą 4 parasole i wszystkie pożyczył, więc nie jestem jakimś wyjątkiem, dlatego też pomyślałam o jakimś Carlsbergu
|
#2861 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko boje sie, ze jak sprzedaja kupony to wszystko bedzie robione 'na szybkiego' i fotki mi sie jak zwykle nie spodobaja ![]() 2. no wlasnie nie wiem czy kratka daje tak duzo wiecej od tych okraglych otworow...drzwi wejsciowe mam w mieszkaniu mega szczelne za to tez mam 'wywietrznik' w oknie w kuchni jak stoje w lazience to czasem czuje przez to przeciag :/---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ostatnich latach przyszła pora na ten.Ale nie wiem kto Cię może poratować Idę na wykład a potem do El. Miłego dnia i do wieczora
|
|
#2863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn nie ma znaczenia czy wypada czy nie. to jest po prostu miłe![]() Cytat:
a jeden zrobił mi 3ujęcia i powiedział, że więcej mi nie zrobi i mam wybrać tylko z tych. to powiedziałam mu żeby spadał![]() 2. oj u mnie są koszmarne przeciągi może zapytaj jakiegoś stolarza, bo to kwestia wycięcia dziury pod wymiar. rzeczywiście szkoda drzwi.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#2864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mysle, zeby wybrac sie do niego teraz poki jeszcze wiele osob nie robi zdjec do dyplomow...2. jak nie korzystam akurat z lazienki to zawsze zostawiam do niej lekko uchylone drzwi zeby sie wietrzylo-wiadomo, w lazience wilgotno musze sie spytac spoldzielni, czy planuja moze likwidacje piecykow gazowych - wtedy wieksze otwory (o lacznej powierzcgni 220cm2) nie sa potrzebne
|
||
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Emilka widzę że jeszcze chwila i fachowcem zostaniesz
![]() pamiętacie gdzie było to xero co chyba Cholerka wrzucała że jest 20stron ze free?
|
|
|
#2866 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda mi po prostu drzwi
Gdzie najtaniej oprawie prace? Na razie znalazlam oprawianie za 12 zl
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ mieszkał na Gramatyka
![]() Cytat:
to zostaw u mnie w pracy prosze ![]() będzie moja dobra koleżanka Kasia więc nie będzie problemu żadnego, ja jej napisze smsa że będziesz żeby nei była zaskoczona
|
|
|
|
|
#2868 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie po remoncie też była taka uwaga, tylko że ja miałam kratkę wentylacyjną. Kazali powiększyć kratkę ale mój eks wywiercił obok kratki otwory i to wystarczyło. Tak czy inaczej drzwi cięte być musiały. |
||
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojęcia:/ ja zazwyczaj wszystko robię w poligrafii na warszawskiej już znalazłam to xero ale bez sensu, że są wyznaczone dni. nie ma sprawy, tak zamierzałam
|
|
|
|
#2870 |
|
Konto usunięte
|
moje koleżanki też mają mężów, dzieci, bywają po rozwodzie i mnie to wali. Ja póki co nie chcę mieć dzieci
|
|
|
|
#2871 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A nawet przy zamkniętych drzwiach i oknach mam przewiewną łazienkę i skoro ja to wyraźnie czuję, to nie rozumiem, czemu kominiarskie wiatraczki nie.
|
|
|
#2872 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
u mnie na razie jeszcze spokój, ale wśród znajomych moich dwóch dobrych koleżanek z rocznika '89 już się właśnie zaczęły zaręczyny i śluby.... o matko. to ja dlatego nie zrobiłam żadnego zadania dodatkowego z rozwojówki ja nie mam żadnego dziecka w otoczeniu, w rodzinie, nic ![]() Cytat:
no chyba że rzeczywiscie ten makijaż Ci zrobią taki profesjonalny, a nie taki co sama sobie zrobię
|
|
#2873 |
|
Konto usunięte
|
Mnie w zasadzie też to wali ale mam jednak świadomość, że jest ograniczony termin, kiedy można te dzieci urodzić. I czasem można się za pozno zorientowac, że ten czas już minął
|
|
|
|
#2874 |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuję waszej pomocy!
Czy któraś z was ma maszynę do szycia i sprawne paluszki? Mam materiał, chciałabym coś uszyć... Za jakąś symboliczną opłatę albo najchętniej za którąś z rzeczy do wymiany z wątku w klubie Albo może choć polecicie mi jakąś tanią i dobrą krawcową?
|
#2875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2876 |
|
Konto usunięte
|
Mistrzyni ale skoro nie mam z kim mieć tych dzieci to chyba nie zrobię sobie ich z pierwszym lepszym. żaden facet nie jest chyba tak głupi żeby iść na coś takiego
![]() ja też bym tak nie zrobiła dla samego ich posiadania |
|
|
|
#2877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przecież pisałam, że to pytanie hipotetyczne
![]() Te duże nie gryzą, nie bój się Fajny, tylko raczej na noc bo jest gęsty i dość długo się wchłania. Ale nie trzeba po nim myć rąk bo świetnie pachnie Cytat:
Cytat:
Maseczkę
|
|
#2879 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zaraz mnie trafi....wrrrr.....nienaw idzę UE i tego pier***** o tym jakich to dopłat nie mamy, ile to można skorzystać itd. nie dość że jest jeden wielki bu***l jeśli chodzi o zdobycie informacji, przejście właśnie cholernych procedur, spełnienie warunków itd. to jeszcze człowiek po 5telefonie, 7mailu i 2spotkaniach dowiaduje się, że chcąc skorzystać z dofinansowanych studiów musi wyłożyć 1300zł
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

ale chciałam zapytać, jaką to ofertę upolowałaś na grouponie? 

Trafilabys tam chwilke przed 11?

ja wtedy jestem w pracy a sorry wolnego brała po to nie będę. A łaskawcy kominiarze nie chcą przyjść po południu, łee

Co ja mam teraz drzwi nowe pilowac czy jak?
mówiłam Ci. idę dzisiaj do GK, mogę Ci to zostawić, bo z tego co pamiętam nie pracujesz dzisiaj. Nie wiem tylko o której tam będę bo mam dzisiaj biegający dzień.
Tylko boje sie, ze jak sprzedaja kupony to wszystko bedzie robione 'na szybkiego' i fotki mi sie jak zwykle nie spodobaja 
może zapytaj jakiegoś stolarza, bo to kwestia wycięcia dziury pod wymiar. rzeczywiście szkoda drzwi.