|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
![]() no i moj humor prysl... dzwonil mechanik, ze poszedl kabelek cisnieniowy od pompy koszt 120zl, no to spoko, dalej mowi, ze wtrysk rowniez poszedl-koszt 1250zl, to az sobie przysiadlam... zaproponowal regenracje za 600zl, ale auto trzeba transportowac do innego serwisu - bosha, bo tam sie tym tylko zajmuja. no to juz po moich zakupach
|
|
#3902 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciagle to samo, wstaje rano zaworze Zuzie do szkoly, robie obiad, jade po nią i co dalej? Nic. Sprzatam ,piore, gotuje i ide spac Dusze sie już w tym domu Chciałabym juz jak najszybciej iść do pracy, niestety ciagle szukam, musze miec prace dzienną, do wieczora maks, żeby Tz mógl chodzic do pracy a tak jest własnie ciężej cos znaleśc. Czasami sobie mysle że zmarnowałam sobie najlepsze lata w zyciu, miałam dobra prace szkołe i pełno znajomych, nie miałam czasu nawet na sen a teraz ? Wiem, że nie powinnam tak mówic ale czasami tak czuje i mnie to meczy, nie wiem czy jestem szczesliwa..Tak sie zastanawiam co by było gdyby....hm.. napewno ułozyłabym sobie zycie inaczej. Ale przepraszam nie bede Wam marudzić Cytat:
Sliczna sukienkaCytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
Edytowane przez _blondyneczka_ Czas edycji: 2011-06-02 o 12:40 |
||||
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3904 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2726294 1]snowhitee bardzo ladn sukienka
A można sie dowiedzieć gdzie kupiłaś?[/QUOTE] dziękuję kupiłam w House ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miło mi, że Wam się podoba ![]() Cytat:
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-06-02 o 13:10 |
|||
|
|
|
#3905 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
wciaz szukam pracy, byle czego, no oprocz hostessy, mam problemy z biodrem i nie moge stac dlugo w jednym miejscu. mi obojetnie, praca dorywcza, stala, czy pol etatu, wazne zeby byla... od konca maja zaczelam poszukiwania, porozsylalam juz pare CV i szukam nadal...
|
#3907 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dziewczyny, chciałabym Was zapytać. Miałyście lakiery Bell? Chodzi mi o te do frencha. Przejrzałam KWC ale opinie są różne, nie chciałabym kupić lakieru, który po jednym dniu by zaczął odpryskiwać. Mam z Eveline różowy do frencha i jest idealny, ale już zgęstniał, a nigdzie nie mogę takiego dostać...
|
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolor 04, jest to typowy roz, ladnie kryje po 2warstwach. od siebie powiem tak, ze kiedy ja dawalam warstwe odzywki, na to 2warsty frencha, pozniej pasek i na to jakis topik, to lakier schodzil po 2dniach (kiedy sie kapalam, zmywalam gary itp). natomiast kiedy bralam prysznic tylko, zmywalam tylko szklanki i naczynia, bez szorowania czegos, to potrafil dobic i 4dni, gdzie tylko koncowki mialam zdarte. 5dnia ochodzil juz platami po porannym prysznicu. dodam, ze ja mam ciezka plytke, bo wiele razy Wam juz pisalam, jak to tego samego dnia lakier z paznokci odszedl mi platami... dodaje zdjecia z pomalowanym bell i bez.
|
|
#3909 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a na końcówkach też masz z Bell? Chyba pójdę po niego do natury, teraz jest w promocji za 5,99 (normalnie 6,99)
|
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
snowhitee śliczna sukienka.
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bialego uzylam z Eveline French Manicure, jest cudowny, taki malutki (moze z 5ml ma? nie jest napisane) i to najlepiej kryjacy moj bialy lakier, nie robiacy takiego zgrubienia. Nie polecam bialego z GR nr 03, mimo ze do frencha, jest on poltransparetny i robi tak deeelikatny pasek, ze ledwo go widac. Jak masz u siebie kosmetyki Hean, to zobacz ich male lakiery, sa tanie jak barszcz (3zl) malutkie, a kolorem i trwaloscia powalaja
|
|
#3912 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
właśnie Eveline ma dobre lakiery
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
caate masz świetne włosy
snow ty nie masz na co narzekać, masz świetne nogi ! Ja mam takie dwa balerony okropne Dziewczyny zdjęcie z twarzą już dodaję do albumu (; |
|
|
|
#3914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz patrze ![]() Cytat:
? u mnie tez niby ma nie oficjalnie, a sa same lakiery i roze do policzkow w innej drogerii znalazlam zas tylko cienie. moze kiedys gdzies sie pojawia i u Ciebie, bo warto przetestowac je
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
angelinmyheart dziękuję
|
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
ekomoniko, uwazam, ze to jest Twoj kolor i w jasnych wlosach wygladasz najlepiej! zdecydowanie na plus zmiana
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3920 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2726842 1]3 choć osobiście bym szukała jeszcze czegoś innego bo są ładniejsze
[/QUOTE]O gustach się nie dyskutuje, to, że dla Ciebie ładniejsze, dla innych niekoniecznie
|
|
|
|
#3922 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Dziekuje bardzo ![]() Kupilam jeszcze granatowe rurki (troche niezbyt letnio ale trudno kolejne 2 schaumy kiwi (jak znajde to biore, mam juz 8 )szampon bingo keratynowy (ma litr, chyba nie wiem kiedy go zuzyje) emulsje gloria - mam nadzieje ze bedzie lepsza niz maska ktora mnie rozczarowala ![]() Caate - z autem Cie doskonale rozumiem Dostalam kosztorys za naprawe moich drzwi na bagatela ponad 6 tysiecy zl. Dobrze ze pojdzie z AC bo bym jezdzila z wgniecionymi. A policja umozyla sprawe bo to wg nich nawet nie wykroczenie (bo auto bylo puste, dopiero gdybym siedziala w srodku to by wszczeli postepowanie). No tak, lepiej zeby mi sie cos stalo A grzywka - mysle ze obie pasuja ![]() Snow - cuuuudowna sukienka ![]() Kalpana - rowniez ladna sukienka ![]() Blondyneczka - masz tak na wlasne zyczenie tak naprawde. Co robisz w kierunku szukania pracy? Cokolwiek? Zawsze tez sie mozesz doksztalcac w domu, sa rozne kursy i podnosic swoje umiejetnosci. A co wygladu to guzik prawda - ja aktualnie maluje do pracy tylko rzesy, nic wiecej. Buahhot - praca na pewno przejdzie gladko przez ten program i w mig sie obronisz 20 pytan to maaaaaluuutko
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Filtry, tusz do rzęs i czasami trochę rózu, balsam na usta![]() Ostatnio kupiłam z ori taki nowy tusz z mega dziwną szczoteczką. Trochę nie wiedziałam jak sie nim posłużyć, ale powiem Wam, że po żadnym tuszu nie mialam takich mega rzęs! To mój numer 1 |
|
|
|
|
#3924 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() własnie byłam w biedronce po zmywacz do paznokci i kurczę zobaczyłam, że jest zestaw z Eveline do francuskiego- lakier biały+ różowy i teraz sama nie wiem na razie nie kupuję tego z Bell muszę przemyśleć
|
||
|
|
|
#3925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to chyba ze zlota bedziesz miala te drzwi mojemu wujkowi ostatnio sarna wyskoczyla i poszla lampa, kierunkowskaz i niezle wgniecenie w masce mial. po 2dniach przyjezdza do pracy tym autem i ono naprawione, kazdy sie dziwi kto i kiedy mu to zrobil (pracuje od 6 do 18-20 a dojezdza codziennie do wro samochodem ok.1h) a on mowi, ze sam. Jak ja zobaczylam to auto, to nie moglam uwierzyc, ze on cala maske wyklepal na kolanie i nie ma NIC roznicy. zamontowal lampe za 250zl i kierunkowskaz za 70zl i tyle. a blacharz zawolal 2,5tys z malowaniem, ktorego niewiadomo po co komu. dobrze, ze masz AC, bo problem z glowy, tylko zanim to zrobia, to tez czasu minie... ja wciaz mam stresa, bo nawet jak zrobia mi regeneracje wtryskow, to moze ona nic nie dac i trzeba bedzie nowe zalozyc a doprawilam swoje autko najprawdopodniej zlym paliwem. Pozabijalabym tych wszystkich na stacji najchetniej, co oszczedzaja na paliwie i mieszaja z jakimis swinstwami![]() ![]() ciesze sie, ze odzywke znalazlas znowu ![]() mi gloria emulsja w ogole nie podpasowala, nie moglam jej uzywac, dlatego nie zakupilam maski, teraz znalazlam alterre i garniera i juz nie szukam dalej
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-02 o 17:16 |
||
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
moj TZ ma 100, a on pracuje zamiast sie uczyc
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

ale jakby były matowe i zniszczone to i z lampą by sie aż tak nie świeciły
moim zdaniem bardzo ładne masz włosy naprawdę

ja wlasnie mam wrecz odwrotne wrazenie, ze po tym farbowaniu tak zmatowialy, dlatego dziisiaj juz na noc bylo olejowanie
ciagle to samo, wstaje rano zaworze Zuzie do szkoly, robie obiad, jade po nią i co dalej? Nic. Sprzatam ,piore, gotuje i ide spac
Chciałabym juz jak najszybciej iść do pracy, niestety ciagle szukam, musze miec prace dzienną, do wieczora maks, żeby Tz mógl chodzic do pracy a tak jest własnie ciężej cos znaleśc.

na razie nie kupuję tego z Bell