Włosomaniaczki cz. VII :) - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-01, 11:55   #3571
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

Bo to co dla Ciebie będzie ciepłe dla lapka może być gorące i jak będziesz suszyła lapka suszarką to mogą Ci się jego wnętrzności stopić.
Tak myślałam,że własnie można coś przepalić.

Cytat:
Muszę skorzystać w końcu z jakiegoś groupona Najchętniej to bym sobie gdzieś wyjechała na weekend tylko nie wiem co z psem
A rodzice by nie pomogli?

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

To przynajmniej zaoszczędziłaś skórze cierpienia.
Z kosiarkami, to tak zawsze jest : jak trawa do koszenia, to się kosiarka psuje . Złośliwość przedmiotów martwych.
Dziś nam korki padły Dzowniłyśmy po sąsiada,żeby co zrobił,a okazało się,że wystarczyło jeden pstryczke do góry dać

Jaki to jest zimny kolor włosów?

A co do matur-zaczynają się internetowe rejestracje i mam nadzieję,że dam sobie z tym radę Chociaż nie wiem,czy w moim przypadku jest sens...

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 11:58   #3572
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Tak myślałam,że własnie można coś przepalić.

Dziś nam korki padły Dzowniłyśmy po sąsiada,żeby co zrobił,a okazało się,że wystarczyło jeden pstryczke do góry dać

A co do matur-zaczynają się internetowe rejestracje i mam nadzieję,że dam sobie z tym radę Chociaż nie wiem,czy w moim przypadku jest sens...
zimny, masz kolory cieple i zimne, brąz moze byc zimny albo ciepły wpadający np lekko w rudy
nie wiem jak Ci to wytłumaczyc

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 12:11   #3573
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
zimny, masz kolory cieple i zimne, brąz moze byc zimny albo ciepły wpadający np lekko w rudy
nie wiem jak Ci to wytłumaczyc
Nigdy nie patrzy;lam na to pod tym kątem

Burza idzie;/

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-06-01, 12:16   #3574
NaKrawedzi
Zakorzenienie

a wiesz czy masz ciepły czy zimny odcien skóry?

mam nadzieję, że u mnie nie bd za wczesnie, bo muszę cos wypic z rozpaczy, ze kasa poszła się...

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-01, 12:32   #3575
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
a wiesz czy masz ciepły czy zimny odcien skóry?

mam nadzieję, że u mnie nie bd za wczesnie, bo muszę cos wypic z rozpaczy, ze kasa poszła się...
Nie wiem Boże. jestem kretynką.

Każdy powód jest dobry kiedy ja ostatnio piwo piłam?

Aaa i nie pochwaliłam się-znowu polazłam do ciuszka

Stary 2011-06-01, 12:45   #3576
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem Boże. jestem kretynką.

Każdy powód jest dobry kiedy ja ostatnio piwo piłam?

Aaa i nie pochwaliłam się-znowu polazłam do ciuszka
to jak sobie dobierasz podkład? pewnie masz źle dobrany ja mam cieply odcien, żółtawy nawet wiem, żę Aga i Karolina tez mają ciepły, a Asia jest chłodniejsza

co kupiłaś?

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-01, 12:47   #3577
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
to jak sobie dobierasz podkład? pewnie masz źle dobrany ja mam cieply odcien, żółtawy nawet wiem, żę Aga i Karolina tez mają ciepły, a Asia jest chłodniejsza

co kupiłaś?
Zawsze najjaśniejszy porcelanowy chyba z oriflame mi chyba najbardziej pasuje (wg mnie ;p). To jak mam to sprawdzić?

3bluzki i dwie pidżamy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 13:02   #3578
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze najjaśniejszy porcelanowy chyba z oriflame mi chyba najbardziej pasuje (wg mnie ;p). To jak mam to sprawdzić?

3bluzki i dwie pidżamy
ja tez zawsze uzywałam najjasniejszych a one byly najczesniej bezowe i troche za jasne, okazało się, że powinnam uzywac żółtych zrób zdjęcia szyi i twarzy bez makijazu wswietle dziennym, ale takie zeby serio pokazywało Twój kolor skóry to moze Ci powiemy

wrzuc foto

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-01, 14:27   #3579
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez zawsze uzywałam najjasniejszych a one byly najczesniej bezowe i troche za jasne, okazało się, że powinnam uzywac żółtych zrób zdjęcia szyi i twarzy bez makijazu wswietle dziennym, ale takie zeby serio pokazywało Twój kolor skóry to moze Ci powiemy

wrzuc foto
Okej to porobię,tak,żebyście się nie wystraszyły

http://i.pinger.pl/pgr356/b89190a5001967674de6240f/
http://i.pinger.pl/pgr131/90802563000aaccd4de623bc/
http://i.pinger.pl/pgr280/ad8f0ebc000ec7ac4de6242c/

Stary 2011-06-01, 16:20   #3580
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Mam to samo, tylko, że ja wioskowa. Ale mi jakby wstyd. Kiedy widzę na ulicy zadbane dziewczyny, to za każdym razem obiecuję solennie : od jutra . A tak : trochę podkładu, dwa pociągnięcia tuszem i koniec.

Jak tam matury ???

Zapomniałam Wam powiedzieć. Byłam u nowego fryzjera. Nic wielkiego - końcówki. Babka pewnie Wizaż czyta, bo zapytała : ile, jeden- dwa- centymetry. Ale nie w tym rzecz. Legnął w gruzach cały mój, od lat uprawiany wizerunek. Całe moje świadome życie byłam przekonana, że najbardziej pasują mi ciepłe odcienie koloru włosów i takie nosiłam / noszę. Poza okresem roku- półtora- kiedy to stosowałam "oberżynę". A ta fryzjerka do mnie : pani to byłoby lepiej w zimnym kolorze. Ja się zabiję ! A że poddatna na sugestie jestem, za trzy tygodnie wersję "zimnego brązu" sobie każę. A tak marzyłam o "koniaku" ...

Miłego dnia
Dokładnie

Matury spoko, gorzej z wynikami. Ale jeszcze miesiac do wynikow to mozna narazie spac spokojnie

A skad wiesz ze pani fryzjerka ma racje?

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
Mówi się trudno, nie wierzysz, twoja sprawa A ja właśnie przychodzę z obserwacjami, na twarzy często miałam jakieś zaczerwienienia, zmiany, ale nie chciałam tego pudrować, bo nie chcę niszczyć mojej skóry twarzy. Dzisiaj patrze, moja skóra na twarzy jest JEDNOLITA, a w dotyku kosmos taka gładziutka. Jedyne zaczerwienienia to trochę na policzkach, ale przez to daje mi wyraz zdrowej twarzy Także u mnie się sprawdziło, cieszę się bardzo, że o tym się dowiedziałam
Ja dzisiaj obudzilam sie z mniej przetluszczona twarza

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Już nawet nie pamiętam, bo to naprawdę dawno było, ale jednym z haseł był na pewni "Ridżowy" - wtedy moja mama namiętnie Modę na sukces oglądała i tak nam jakoś na mózg padło [SIZE=1][COLOR=Silver]
Wiem, dziwne, ale ja i mój brat to naprawdę szczególne przypadki psychiatryczne
[COLOR=Black][SIZE=3]

Dobre agenty z Was były

Cytat:
to śmigaj i zdawaj nam relacje

ooo czyli mniejsza pokusa

haha

u mnie są one w kazdej biedronce

mi się tez nie chce malowac, dlatego nie wiem kiedy zuzyje tyle cieni i lakierów

kupiła i podawała

a jakie to efekty

chciałabym

my chcemy zdjęcie i di end, ja Ci powiem jak się wrzuca zdjęcia na kompa, jak juz umiesz kopiuj-wklej to lajtowo dasz radę

dostałam mandat za jazde bez biletu! super dzień dziecka, miałam isc dzis sobie cos kupic a tu taka ale jestem wkurzona;/ normalnie nie wierze

popływałam za free na kajaku (cała morka byłam) i stwierdziłam, ze sobie podjade busem, bo z buta to ponad godzina i sobie podjechałam;/
A to moze sie przejde do mojej biedrony

Mandatu wspolczuje..ile?

bylam w tym rossmanie i kupilam szampon figowy z Zaji do wlosow normalnych, sklad calkiem spoko sie wydał , maske z granatem i aloesem z alterry, serum z eveline wyszczuplające i taki walek gumowy do masazu, na cellulit tak zaraz uslysze ze chuda jestem, ale celulit i galarete na brzucu mam i chcialam tusz jakis ale nie bylo tego wibo czy jak mu tam ani nic taniego i nie mam sie czy malowac

Imm fajne zakupy, pizama z hello kity dobra

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2011-06-01 o 16:23
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 16:37   #3581
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Dokładnie

Matury spoko, gorzej z wynikami. Ale jeszcze miesiac do wynikow to mozna narazie spac spokojnie

Ja dzisiaj obudzilam sie z mniej przetluszczona twarza

właśnie, narazie spokój z maturami

No widzisz i po co kupowac jakieś za przeproszeniem g*wna kosmetyczne, którym i tak nie ufam, nie lepiej zaufac naturze i zaoszczędzić parę 'groszy'? ;-)
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 20:14   #3582
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Podawała czy kupiła ? Wybaczcie, skleroza .
Podawała i kupiła Po kilkukrotnym użyciu stwierdzam, że spełnia swoją rolę, wszystko bardzo ładnie zmiata ale troszeczkę czuć go na policzkach, nie jest super miękki

Cytat:
Teraz kryzys i mało gości. 90 % hoteli / pensjonatów przyjmuje psy. Jedni za darmo, w innych trzeba dopłacić.
To mam nadzieję, że kiedy będę miała urlop to też tak będzie.

Cytat:
W tym samym czasie puść im ciężki metal. Tylko jak prostaki, to nie zrozumieją.
Ja swoich od disco polo, wykończyłam chórami męskimi i operą. Mogę Ci w razie czego podesłać coś z Verdiego { }, a on mocny jest, skurczybyk .
Tam chyba jakieś staruszki mieszkają, aż by się prosiło, żeby wysłać ich do przychodni po aparat słuchowy

Cytat:

Nagotuj ryżu, kup sos Dawtony, do tego jakieś mięso [piersi kurczaka?] - tanie, szybkie i bez wysiłku . A skoro sie chłopaki nie popisali wczoraj i zachlali, to za karę nawet i bez mięsa może być
Dokładnie coś takiego miałam dziś na obiad - szybko się robi w stanie ściorania

Cytat:
No to teraz nie unikniesz i będziesz musiała się nam pokazać
Albo kolorek chociaż
Popieram

Cytat:
Psa im nie oddam bo mogliby sobie nie poradzić a nawet jakby im się udało to moja kocica przez ten cały czas nie weszłaby do domu - ma straszną traumę Jedyne wyjście to takie, żeby moja mama przez te parę dni pomieszkała u mnie z psicą.

Cytat:
Gdyby nie Ty to bym chyba do tej pory nie wiedziała, że mam patrzeć na szyję i że taka żółta jestem

Niezła burza u mnie, zastanawiam się czy kompa nie wyłączyć bo nie chciałabym, żeby mi się sfajczył

Cytat:
Ty się lepiej u mnie zgruponuj i to najlepiej wcześniej niż w sierpniu. Co będziesz kasiore na hotel wydawała, skoro na kosmetyki możesz
Pomyśl, ile to sztuk będzie
No niestety, urlop dopiero w sierpniu
Ale jak pójdziemy na zakupy - oj, będzie się działo

Cytat:
Może im wrzuć coś na balkon ze stosowną notką

Jak mieszkałam u rodziców i byłam duuuuuuużo młodsza, to wrzucaliśmy sąsiadom zrulowane gazety albo ziemniaki z odpowiednią informacją wypisaną flamastrem na skórce
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 20:39   #3583
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie, narazie spokój z maturami

No widzisz i po co kupowac jakieś za przeproszeniem g*wna kosmetyczne, którym i tak nie ufam, nie lepiej zaufac naturze i zaoszczędzić parę 'groszy'? ;-)
Dokładnie mam tylko nadzieje, ze mojej twarzy nic sie nie stanie

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 20:41   #3584
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Czyżby zmienił się trochę 'dizajn' ikonek wizażu ?

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Dokładnie mam tylko nadzieje, ze mojej twarzy nic sie nie stanie
Napewno nic złego Ci się nie stanie ;-)
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Edytowane przez alevE
Czas edycji: 2011-06-01 o 20:42
Stary 2011-06-01, 21:15   #3585
NaKrawedzi
Zakorzenienie

fajne choć nie maj stajl xD

Cytat:
A to moze sie przejde do mojej biedrony

Mandatu wspolczuje..ile?

bylam w tym rossmanie i kupilam szampon figowy z Zaji do wlosow normalnych, sklad calkiem spoko sie wydał , maske z granatem i aloesem z alterry, serum z eveline wyszczuplające i taki walek gumowy do masazu, na cellulit tak zaraz uslysze ze chuda jestem, ale celulit i galarete na brzucu mam i chcialam tusz jakis ale nie bylo tego wibo czy jak mu tam ani nic taniego i nie mam sie czy malowac

Imm fajne zakupy, pizama z hello kity dobra
a przejdz się

50 zł udało mi się załatwic, płatne od razu ale gdyby nie taki młody koles to by mi babka wlepiła te 90zł;/ a gdyby nie babka to by mnie koles puscił bez mandatu;/

tez muszę kupic jakies serum wyszczuplające teraz na lato xD tylko teraz kasy nie mam;/

Cytat:
[COLOR=Purple][I]Gdyby nie Ty to bym chyba do tej pory nie wiedziała, że mam patrzeć na szyję i że taka żółta jestem
gdyby nie wizaż to ja też co nie zmienia faktu, ze kolor potrafię dobrac sobie tylko w minerałkach, bo żaden drogeryjny podkład mi nie pasuje, a jak juz znajdę cos żółtego to albo jasne albo ciemne;/

kapie ze mnie tak zmokłam

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-01, 22:05   #3586
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Hello Kitty genialne
W ogóle fajne zakupy
Cytat:
Dobre agenty z Was były
Nadal są , ale trochę mniej już teraz.
Jak mi kiedyś brat maila napisał, to nikt oprócz mnie nie mógł go zrozumieć
Oj, dużo takich numerów było...
Cytat:
Dokładnie coś takiego miałam dziś na obiad - szybko się robi w stanie ściorania

Niezła burza u mnie, zastanawiam się czy kompa nie wyłączyć bo nie chciałabym, żeby mi się sfajczył
Ja teraz poszłam na łatwiznę, gotuję wywar na cały tydzień 'roboczy' a potem tylko smak/warzywa dodaję i miksuję

Burza przeszła obok... nachmurzyło się, powiało, spadły trzy kropelki i po wszystkim

Kupiłam ten tani zestaw pędzlaków na ebayu i żel-liner. Teraz tylko jakieś 3 tygodnie czekania na przesyłkę...

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-02, 04:27   #3587
Heroldin
Zakorzenienie

Dziewczyny, właśnie przeczytałam w wiadomościach, że w niektórych częściach Polski tragedia z burzami, nawałnicami i podtopieniami. Jak tam u Was ?!

Hejloł !!!

Cytat:
Także u mnie się sprawdziło, cieszę się bardzo, że o tym się dowiedziałam
To fajnie, że Ci mleko pomaga .
Jak długo już stosujesz tę kuracje ?

Cytat:
Hm, a mi to nawet całkiem całkiem pasuje. W końcu mleko to jakieś tam substancje organiczne, białka/aminokwasy/proteiny, cukry jakieś też zapewne - w sumie ma szansę zadziałać.
Wiesz, jak tak pomyśleć, to jest to logiczne. Przecież Kleopatra kapała się dla urody w mleku. Tylko, że ona koziego mleka używała, które najbardziej bogate w przeróżne dobrocie jest.
Smaku sobie sama narobiłam - muszę jutro koziego sera kupić.

Cytat:
Napisane przez Estelle
A skoro sie chłopaki nie popisali wczoraj i zachlali, to za karę nawet i bez mięsa może być
Zrobiłam prawie tak, jak napisałaś . Tylko bez tego sosu, za to dużo jarzyn + kurkuma.
Prawdę powiedziawszy, mimo wyskoków, jestem baaaardzo zadowolona z ich pracy. Pierwszy raz odkąd tu mieszkam, spotkałam Kaszubów, którzy znają się na kalendarzu i zegarku.

Cytat:
Napisane przez Estelle
No to teraz nie unikniesz i będziesz musiała się nam pokazać
OK, jak się naumiem foto wstawiać. A ... i jeszcze ten mój wypasiony { } fotoaparat obsługiwać. Jeśli, po dwóch latach leżakowania, jeszcze działa.

Cytat:
Też niedawno tak miałam. Czajnik mi korki wysadził. Już siedziałam i ryczałam, bo miałam wizje jak mi będą ściany pruć. Sąsiad pyta : a korki sprawdziłaś ? Ja - a gdzie ja mam korki ?! Nic nie odpowiedział, przyszedł, pstryknął i popukał się w głowę.

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Idź do sklepu z farbami do włosów, otwórz pierwszy z brzegu próbnik i sama się zorientujesz.
Prawie każdy kolor może mieć odcień "zimny" i "ciepły". Żółty może być "zimny" - cytryna lub "ciepły" - słońce. Tak samo np. z zielenią, brązem, a nawet odcieniami czerwieni.

Cytat:
Boże. jestem kretynką.
Wcale nie jesteś ! Myślisz, że ja aż tak się znam ?! Co tam ja . Często wizażystki, są wizażystkami tylko z nazwy.

Cytat:
to jak sobie dobierasz podkład?
E tam, od razu źle dobrany . Ja dobieram "na oko", praktycznie. Teoria z praktyką często nie idą w parze.

Cytat:
z oriflame mi chyba najbardziej pasuje (wg mnie ;p).
A jak "kryje" ten podkład ?

Cytat:
Napisane przez Immortalłover
To jak mam to sprawdzić?
W lustrze, przy dziennym świetle.

Cytat:
to porobię,tak,żebyście się nie wystraszyły

Pidżamy - bomba !

Cytat:
A skad wiesz ze pani fryzjerka ma racje?
Nie wiem . Ale jak nie sprawdzę, nie będę wiedziała.

Cytat:
Napisane przez nibynic
tak zaraz uslysze ze chuda jestem, ale celulit i galarete na brzucu mam
Nie usłyszysz . Cellulit i szczupłe kobitki może dopaść .
Trochę mi to jedynie wiekowo nie pasuje, ale jak Wy, szczupaki, za odchudzanie już się brałyście, nic mnie już nie zdziwi.

Cytat:
Podawała i kupiła

To niech nie będzie ta co ryje i poda raz jeszcze .

Wypróbowałam te żelowe zapiętki {znalazłam !}. To takie paski, które wkleja się w "piętę" buta i mają chronić pietę przed obtarciem.
http://fleczki.pl/pl/p/Zapietki-ZELO...oprzylepne/202
= coś takiego. Ja mam z firmy Coccine. Działają !!!

Może ja i durnowata jestem . Od paru dni nurtuje mnie zagadnienie : jeśli SLS zmywa silikony, to gdy używamy szamponów z SLS i silikonami, to te ostatnie nie powinny zostawać na włosach. Od razu zaznaczam : nie wierzę i nikt mnie nie przekona w działanie środków pt. : dwa w jednym, np : szampon i odzywka, płyn do mycia naczyń z pielęgnacją dłoni, inteligentne proszki do prania, rozróżniające kolory itp.

Miłego dnia

Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-02, 06:31   #3588
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam ten tani zestaw pędzlaków na ebayu i żel-liner. Teraz tylko jakieś 3 tygodnie czekania na przesyłkę...
O ile dojdzie
Ja czekam na pędzle z Eco Tools I na ten eyeliner też

Cytat:
Dziewczyny, właśnie przeczytałam w wiadomościach, że w niektórych częściach Polski tragedia z burzami, nawałnicami i podtopieniami. Jak tam u Was ?!
U mnie wczoraj kilka godzin non stop lało, grzmiało, błyskało się itd - już dawno takiej burzy nie było. Dzisiaj jest chłodniej i bardzo się z tego cieszę.

Cytat:
To niech nie będzie ta co ryje i poda raz jeszcze .
Podaję
http://allegro.pl/elf-fun-brush-pedz...636336460.html

Asia, stwierdziłam, że jak będę do Ciebie jechać to jednak nie pociągiem tylko autobusem - autobusem trochę bezpieczniej (i może taniej) a poza tym nie ma bezpośredniego pociągu, wszystkie są z przesiadką i jadą przez Warszawę () a autobusem będę sobie jechała od początku do końca

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-06-02 o 07:47
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-02, 08:22   #3589
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:

Hejloł !!!

To fajnie, że Ci mleko pomaga .
Jak długo już stosujesz tę kuracje ?
U mnie jak dotąd żadnych burz nie było.. a mleko używam stosunkowo krótko, gdzieś z 1,5 tyg. ^^

Edytowane przez alevE
Czas edycji: 2011-06-02 o 08:40

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-02, 08:30   #3590
Heroldin
Zakorzenienie

Aga - dzięki !

Macie ode mnie w prezencie {do poczytania }

http://www.naturalne-piekno.pl/index...&Itemid=100097
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-02, 08:32   #3591
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
A jak "kryje" ten podkład ?
Mnie zakrywa te czerwone diody i nie święcę się po nim

Co do cellulitu- fakt, nawet niektóre modelki mogą go mieć

Chciałam się zarejestrować na stronę Uniwersytetu Rolniczego i nie wiem jakim sposobem mam się zalogować na dany kierunek skoro nie mam wyników matury

Stary 2011-06-02, 09:31   #3592
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
U mnie na razie spokój. Coś się zachmurzyło teraz, wczoraj tez na chwilę pociemniało, spadły trzy krople deszczu na krzyż i na tym cała 'nawałnica' się skończyła...
Oby tak zostało bo ja dzisiaj w robocie w letnich ciuszkach...
Cytat:
Zrobiłam prawie tak, jak napisałaś . Tylko bez tego sosu, za to dużo jarzyn + kurkuma.
Prawdę powiedziawszy, mimo wyskoków, jestem baaaardzo zadowolona z ich pracy. Pierwszy raz odkąd tu mieszkam, spotkałam Kaszubów, którzy znają się na kalendarzu i zegarku.
No to super w takim razie , nawet libację można wybaczyć

Cytat:
OK, jak się naumiem foto wstawiać. A ... i jeszcze ten mój wypasiony { } fotoaparat obsługiwać. Jeśli, po dwóch latach leżakowania, jeszcze działa.
Działać pewnie działa, tylko baterie naładuj
Cytat:
Może ja i durnowata jestem . Od paru dni nurtuje mnie zagadnienie : jeśli SLS zmywa silikony, to gdy używamy szamponów z SLS i silikonami, to te ostatnie nie powinny zostawać na włosach. Od razu zaznaczam : nie wierzę i nikt mnie nie przekona w działanie środków pt. : dwa w jednym, np : szampon i odzywka, płyn do mycia naczyń z pielęgnacją dłoni, inteligentne proszki do prania, rozróżniające kolory itp.
Jak dla mnie - zostają. A takie szampony nie domywają dobrze włosów.
Przez lata [zanim na wizaż trafiłam] używałam Garniera - Długie i lśniące, szampon i odżywka. Dopiero jak się na rzepową Joannę przerzuciłam [bez silikonów, z SLES], zobaczyłam różnicę w wyglądzie i połysku.
Te zestawy dwa w jednym - są trochę bogatsze w składzie, niż oddzielne preparaty. Dodatki odżywcze trochę łagodzą działanie detergentów. A w proszki inteligentne też nie wierzę, to już za dużo nawet jak na moją naiwność
Cytat:
O ile dojdzie
Ja czekam na pędzle z Eco Tools I na ten eyeliner też

Asia, stwierdziłam, że jak będę do Ciebie jechać to jednak nie pociągiem tylko autobusem - autobusem trochę bezpieczniej (i może taniej) a poza tym nie ma bezpośredniego pociągu, wszystkie są z przesiadką i jadą przez Warszawę () a autobusem będę sobie jechała od początku do końca
Trzymam kciuki za paczuszki

Takie coś dla autobusów znalazłam:
Np: http://bilety.rez.pl/bus/%28S%28230b...chResult2.aspx

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-02, 13:48   #3593
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:

to bd biba jak się spotkacie

ja nie umiem jeździć pociągami

Cytat:
Aga - dzięki !

Macie ode mnie w prezencie {do poczytania }

http://www.naturalne-piekno.pl/index...&Itemid=100097
ja nie znaju tego wynalazku

Cytat:
Też niedawno tak miałam. Czajnik mi korki wysadził. Już siedziałam i ryczałam, bo miałam wizje jak mi będą ściany pruć. Sąsiad pyta : a korki sprawdziłaś ? Ja - a gdzie ja mam korki ?! Nic nie odpowiedział, przyszedł, pstryknął i popukał się w głowę.

E tam, od razu źle dobrany . Ja dobieram "na oko", praktycznie. Teoria z praktyką często nie idą w parze.

to nawet ja wiem, ze jak nagle brakuje prądu to się korki sprawdza

jak jest beżowa to luźna gumka, tylko praktycznie kazda kobieta mysli, ze jest beżowa a tu taki psikus może akurat ma dobry, nie wiem, ale przed erą minerałów ja, Aga, Karolina nie wiedziałysmy, ze potrzebujemy żółtych podkładów;p (znaczy Karolina chyba wiedziała, ale chyba i tak nie miała dobrze dobranego)

ale jestem pełna

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-02, 13:58   #3594
ImmortalLover
Zakorzenienie

Jest nowy imidż znowu,czy mnie się strona źle ładuje?
Zaraz wrzucę fotki ryjka się proszę ze mnie nie śmiać ^^

Stary 2011-06-02, 14:05   #3595
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Jest nowy imidż znowu,czy mnie się strona źle ładuje?
Zaraz wrzucę fotki ryjka się proszę ze mnie nie śmiać ^^
spróbujemy xD żartuję

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-02, 14:24   #3596
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dodałam jak widać mam dużo plamek i ogólnie powinnam zbierać na operację

Stary 2011-06-02, 14:41   #3597
NaKrawedzi
Zakorzenienie

jak dla mnie (a tu różnie bywa) to jesteś beżowa ew. beż z lekką nutą brzoskwini, ale bez wymyślania masz jasna karncje co prawda nie porcelanową, ale tak na miare najjaśniejszego dcienia z drogeryjnych podkładów, więc raczej problemów z dobieraniem odcienia specjalnych mniec nie bd;D

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

http://demotywatory.pl/3124750/Wegetarianom

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-02, 14:45   #3598
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
jak dla mnie (a tu różnie bywa) to jesteś beżowa ew. beż z lekką nutą brzoskwini, ale bez wymyślania masz jasna karncje co prawda nie porcelanową, ale tak na miare najjaśniejszego dcienia z drogeryjnych podkładów, więc raczej problemów z dobieraniem odcienia specjalnych mniec nie bd;D

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

http://demotywatory.pl/3124750/Wegetarianom
Czyli aż tak źle nie typowałam Dzięki

Widziałam to wczoraj. Tyle,że nie sami wegetarianie jadają ogóry

Segreguję piosenki już mam dość

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Teraz sprawdziłam-resztę podkładów mam ciepły/jasny beż

Stary 2011-06-02, 14:47   #3599
NaKrawedzi
Zakorzenienie

to jest ponac na ogórkach, pomidorach, sałacie i kij wie na czym jeszcze, ale ja i tak jadam warzywa

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Czyli aż tak źle nie typowałam Dzięki

Widziałam to wczoraj. Tyle,że nie sami wegetarianie jadają ogóry

Segreguję piosenki już mam dość

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Teraz sprawdziłam-resztę podkładów mam ciepły/jasny beż
ale na opakowaniach tak pisze?
na opakowaniach to pisze duzo rzeczy np. ivory=kość słoniowa, a to się z kością słoniową ew. przez tel widziało xD

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-02, 14:48   #3600
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
to jest ponac na ogórkach, pomidorach, sałacie i kij wie na czym jeszcze, ale ja i tak jadam warzywa
Ja też
I pytałaś kiedyś o Glee- jestem w drugim sezonie i podoba mi się pościągałam sobie nawet piosenki z tego

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:

ale na opakowaniach tak pisze?
na opakowaniach to pisze duzo rzeczy np. ivory=kość słoniowa, a to się z kością słoniową ew. przez tel widziało xD
Tak na łapie jak dla mnie wszystkie są takie same

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości