![]() |
#3571 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jaki to jest zimny kolor włosów? ![]() A co do matur-zaczynają się internetowe rejestracje i mam nadzieję,że dam sobie z tym radę ![]()
![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak Ci to wytłumaczyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Burza idzie;/
![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
a wiesz czy masz ciepły czy zimny odcien skóry?
![]() mam nadzieję, że u mnie nie bd za wczesnie, bo muszę cos wypic z rozpaczy, ze kasa poszła się... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każdy powód jest dobry ![]() ![]() Aaa i nie pochwaliłam się-znowu polazłam do ciuszka ![]()
![]() |
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co kupiłaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3bluzki i dwie pidżamy ![]()
![]() |
![]() |
#3578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wrzuc foto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://i.pinger.pl/pgr356/b89190a5001967674de6240f/ http://i.pinger.pl/pgr131/90802563000aaccd4de623bc/ http://i.pinger.pl/pgr280/ad8f0ebc000ec7ac4de6242c/
![]() |
![]() |
#3580 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Matury spoko, gorzej z wynikami. Ale jeszcze miesiac do wynikow to mozna narazie spac spokojnie ![]() A skad wiesz ze pani fryzjerka ma racje? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobre agenty z Was były ![]() Cytat:
![]() Mandatu wspolczuje..ile? ![]() bylam w tym rossmanie i kupilam szampon figowy z Zaji do wlosow normalnych, sklad calkiem spoko sie wydał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Imm fajne zakupy, pizama z hello kity dobra ![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-06-01 o 16:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3581 | ||
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
właśnie, narazie spokój z maturami ![]() No widzisz i po co kupowac jakieś za przeproszeniem g*wna kosmetyczne, którym i tak nie ufam, nie lepiej zaufac naturze i zaoszczędzić parę 'groszy'? ;-)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3582 | |||||||
Zakorzenienie
|
Podawała i kupiła
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Psa im nie oddam bo mogliby sobie nie poradzić a nawet jakby im się udało to moja kocica przez ten cały czas nie weszłaby do domu - ma straszną traumę ![]() Cytat:
![]() Niezła burza u mnie, zastanawiam się czy kompa nie wyłączyć bo nie chciałabym, żeby mi się sfajczył ![]() Cytat:
![]() Ale jak pójdziemy na zakupy - oj, będzie się działo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3584 | |
Wiecznie niezdecydowana
|
Czyżby zmienił się trochę 'dizajn' ikonek wizażu ?
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Napewno nic złego Ci się nie stanie ;-)
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.` Mój skromny kosmetyczny blożek ![]() Edytowane przez alevE Czas edycji: 2011-06-01 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3585 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 50 zł udało mi się załatwic, płatne od razu ale gdyby nie taki młody koles to by mi babka wlepiła te 90zł;/ a gdyby nie babka to by mnie koles puscił bez mandatu;/ tez muszę kupic jakies serum wyszczuplające teraz na lato xD tylko teraz kasy nie mam;/ Cytat:
![]() kapie ze mnie tak zmokłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3586 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() W ogóle fajne zakupy ![]() Nadal są ![]() Jak mi kiedyś brat maila napisał, to nikt oprócz mnie nie mógł go zrozumieć ![]() Oj, dużo takich numerów było... Cytat:
![]() Burza przeszła obok... nachmurzyło się, powiało, spadły trzy kropelki i po wszystkim ![]() Kupiłam ten tani zestaw pędzlaków na ebayu i żel-liner. Teraz tylko jakieś 3 tygodnie czekania na przesyłkę...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3587 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, właśnie przeczytałam w wiadomościach, że w niektórych częściach Polski tragedia z burzami, nawałnicami i podtopieniami. Jak tam u Was ?!
Hejloł !!! Cytat:
Jak długo już stosujesz tę kuracje ? Cytat:
Smaku sobie sama narobiłam - muszę jutro koziego sera kupić. Cytat:
Prawdę powiedziawszy, mimo wyskoków, jestem baaaardzo zadowolona z ich pracy. Pierwszy raz odkąd tu mieszkam, spotkałam Kaszubów, którzy znają się na kalendarzu i zegarku. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Prawie każdy kolor może mieć odcień "zimny" i "ciepły". Żółty może być "zimny" - cytryna lub "ciepły" - słońce. Tak samo np. z zielenią, brązem, a nawet odcieniami czerwieni. Wcale nie jesteś ! Myślisz, że ja aż tak się znam ?! Co tam ja . Często wizażystki, są wizażystkami tylko z nazwy. ![]() E tam, od razu źle dobrany . Ja dobieram "na oko", praktycznie. Teoria z praktyką często nie idą w parze. A jak "kryje" ten podkład ? Cytat:
![]() Pidżamy - bomba ! Nie wiem . Ale jak nie sprawdzę, nie będę wiedziała. Cytat:
Trochę mi to jedynie wiekowo nie pasuje, ale jak Wy, szczupaki, za odchudzanie już się brałyście, nic mnie już nie zdziwi. To niech nie będzie ta co ryje i poda raz jeszcze . Wypróbowałam te żelowe zapiętki {znalazłam !}. To takie paski, które wkleja się w "piętę" buta i mają chronić pietę przed obtarciem. http://fleczki.pl/pl/p/Zapietki-ZELO...oprzylepne/202 = coś takiego. Ja mam z firmy Coccine. Działają !!! Może ja i durnowata jestem . Od paru dni nurtuje mnie zagadnienie : jeśli SLS zmywa silikony, to gdy używamy szamponów z SLS i silikonami, to te ostatnie nie powinny zostawać na włosach. Od razu zaznaczam : nie wierzę i nikt mnie nie przekona w działanie środków pt. : dwa w jednym, np : szampon i odzywka, płyn do mycia naczyń z pielęgnacją dłoni, inteligentne proszki do prania, rozróżniające kolory itp. Miłego dnia ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czekam na pędzle z Eco Tools ![]() ![]() Cytat:
Podaję ![]() http://allegro.pl/elf-fun-brush-pedz...636336460.html Asia, stwierdziłam, że jak będę do Ciebie jechać to jednak nie pociągiem tylko autobusem - autobusem trochę bezpieczniej (i może taniej) a poza tym nie ma bezpośredniego pociągu, wszystkie są z przesiadką i jadą przez Warszawę ( ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-02 o 07:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3589 | |
Wiecznie niezdecydowana
|
U mnie jak dotąd żadnych burz nie było.. a mleko używam stosunkowo krótko, gdzieś z 1,5 tyg. ^^
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.` Mój skromny kosmetyczny blożek ![]() Edytowane przez alevE Czas edycji: 2011-06-02 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3590 |
Zakorzenienie
|
Aga - dzięki !
Macie ode mnie w prezencie {do poczytania ![]() http://www.naturalne-piekno.pl/index...&Itemid=100097 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
Mnie zakrywa te czerwone diody
![]() Co do cellulitu- fakt, nawet niektóre modelki mogą go mieć ![]() Chciałam się zarejestrować na stronę Uniwersytetu Rolniczego i nie wiem jakim sposobem mam się zalogować na dany kierunek skoro nie mam wyników matury ![]()
![]() |
#3592 | |||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Oby tak zostało ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przez lata [zanim na wizaż trafiłam] używałam Garniera - Długie i lśniące, szampon i odżywka. Dopiero jak się na rzepową Joannę przerzuciłam [bez silikonów, z SLES], zobaczyłam różnicę w wyglądzie i połysku. Te zestawy dwa w jednym - są trochę bogatsze w składzie, niż oddzielne preparaty. Dodatki odżywcze trochę łagodzą działanie detergentów. A w proszki inteligentne też nie wierzę, to już za dużo nawet jak na moją naiwność ![]() Cytat:
![]() Takie coś dla autobusów znalazłam: Np: http://bilety.rez.pl/bus/%28S%28230b...chResult2.aspx
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3593 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie umiem jeździć pociągami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak jest beżowa to luźna gumka, tylko praktycznie kazda kobieta mysli, ze jest beżowa a tu taki psikus ![]() ale jestem pełna ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
Jest nowy imidż znowu,czy mnie się strona źle ładuje?
Zaraz wrzucę fotki ryjka ![]()
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
Dodałam
![]() ![]()
![]() |
#3597 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie (a tu różnie bywa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- http://demotywatory.pl/3124750/Wegetarianom |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widziałam to wczoraj. Tyle,że nie sami wegetarianie jadają ogóry ![]() Segreguję piosenki ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Teraz sprawdziłam-resztę podkładów mam ciepły/jasny beż
![]() |
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
to jest ponac na ogórkach, pomidorach, sałacie i kij wie na czym jeszcze, ale ja i tak jadam warzywa
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() na opakowaniach to pisze duzo rzeczy np. ivory=kość słoniowa, a to się z kością słoniową ew. przez tel widziało xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3600 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pytałaś kiedyś o Glee- jestem w drugim sezonie i podoba mi się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.