|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
A może szukałaś jakimiś specjalnymi słowami? Bo kurcze też będę niedługo szukać kopert i nie chcę tyle płacić, jak można mniej...Cytat:
Trzeba było od razu, że jak w bibliotece, jam jest córką bibliotekarki, to do mnie przemawia No pomysł jest ciekawy, goście będą mieli takie swoje karteczki, będzie łatwiej to logistycznie zorganizować na weselu, bo nikt nie będzie musiał czekać, aż inny się wpisze Ja się właśnie zastanawiam nam czymś w rodzaju segregatora, gdzie karty byłyby wpinane - też wtedy każdy mógłby sobie wyjąć, wygodnie napisać i wsadzić z powrotem, bo w sumie w takich księgach mało wygodnie się pisze. Potem można te karty też zalaminować, żeby były na dłuuugo - haha, właśnie to wszystko wymyślam, dzięki Tobie, chyba jesteś dziś sztuczko moją muzą weselną ![]() Ja Cię do nauki zaganiać nie mam serca, zresztą wtedy sama musiałabym się zabrać za magisterkę, a właśnie wróciłam z misji Rodzice i ciężkie zakupy, więc jedyne, co w tej chwili mogę, to siedzieć i sączyć zimną wodę ze świeżym listkiem mięty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
, żeby się wypowiadać... Co do pogrubionego - szczerze, to też bym skapitulowała i dobrze, jakbym nie zemdlała ![]() Cytat:
Suknia piękna, ale niestety nie dla mnie, bo z obniżonym stanem, a ja takich sukni już nawet nie mam co przemierzać.... Ale falbanki piękne
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Nena - Zdolniacho zaproszenia pierwsza klasa
![]() nie wiem czemu sobie ubzdurałam, ze masz na imię MILENA, a tutaj patrze ze Weronika i bylo zdziwko a Twoj TZ to ma oryginalne mię dzisiaj rozmiawialm z moim TZcikeim o podziekowaniach dla Rodzicow, jak to bedzie wyglądac.. oboje stwierdzilismy ze sie nie nadajemy do wielich przemowien, bo ja pewnie bede cala zaryczana i nie wydusze slowa, a TZ to raczej niesmialy jak ma cos publicznie mowic wiec zapodałam pomysl, zeby nakecic taki krótki filmik gdzie bedziemy My i tak powiemy parę słow do Rodzicow, jacy Oni cudoowni, itp plus moze jakies foteczki i jakaś ładna muzyczka wyciskająca łzy mysle, ze to by byla dla Rodzicow fajna niespodzianka, nie byloby stresu, ze sie zająkniemy czy cos i po tym filmiku z kwiatami i jakims drobiazgiem dla Rodzicow podchodzimy i bylby wspolny taniec co Wy na to?? Moj TZ mowi, ze swietny pomysl a dodam, ze na naszej sali jest projektor wiec problemu z wyswietleniem by nie bylo
|
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci że ta wstążka jest na prawde bardzo piekna
|
|
#2764 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My też mieliśmy przerwę na wakacje i też się TŻ bał, że wszystko zapomniał, ale na pierwszych zajęciach następnego poziomu było przypomnienie wszystkiego i potem już poleciało Także spokojnie idźcie na ten drugi, a w wakacje postarajcie się pójść czasami gdzieś potańczyć, czy nawet w domu sobie czasem włączyć jakiś mjuzik i powtórzyć kroki, wiem, że trudno się zebrać, ale bardzo to pomaga ![]() My teraz byliśmy w sobotę u mojej Przyjaciółki na urodzinach w Kaczce na Polach Mokotowskich i tak się nam fajnie tańczyło, chociaż w sumie mało ostatnio mieliśmy czasu, więc dawno nie tańczyliśmy. A takie wyjście gdzieś od czasu do czasu i potańczenie na luzie dużo daje, bo i kroki się utrwalają i chłop nabiera lekkości i się nie stresuje, jak Mu coś nie wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() My się zastanawiamy nad nagraniem jakiejś piosenki dziękującej, żeby było trochę inaczej i puszczenie jej podczas wspólnego tańca z Rodzicami jako niespodziankę. Ale parę słów na pewno powiemy, a wszystko to będzie potem na filmie, także nagrane i tak będzie
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() :hah aha: |
|
|
|
|
#2766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Delikatnie mowiac :P |
|
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ze mnie taki głupol jest, ze sie wzruszam na weselach, np jak Mlodzi wchodzą do kosciola, jak wychodzą, na przysiedze i na podziekowaniu dla rodzicow.. wiec co to dopiero bedzie na wlasnym weselu?:P dlatego chcemy uniknąc jakiejkolwiek wpadki a wogole dziwne, ze ja sie tak wzruszam bo na codzien to jestem bardzo wesola i wszystkich rozbawiam, a Moj TZ mowi zebym sobie do koscioła meliskę zaparzyła w termosik |
|
|
|
|
#2768 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie za to nena kochana natchnęła I tak to się kręci tu u nas "szalonych planowaczek swoich ślubów" A pomysł z tym segregatorem jest extra I faktycznie - w takich kupnych ślubnych księgach bardzo ciężko się pisze - aż wstyd się przyznać, ale 3 lata temu na jednym weselu taką księgę połamałam Oczywiście nieumyślnie - chciałam ją tylko bardziej wyprostować bo zupełnie nie szło w niej cokolwiek pisać ![]() Hehe teraz to się tłumaczę, że robię przerwę bo zgłodniałam więc wsunęłam sobie grześka i waniliową kaszkę Także chwila oddechu mi się należy ![]() Co do sukni to cieszę się, że się podoba No właśnie ja jestem dość patyczakowa (172cm) i w miarę szczupła, mam długie nogi i wklęsły brzuch więc myślę, że mogę sobie pozwolić na obniżony stan No i kto wie - może to będzie pierwsza suknia ślubna jaką w życiu przymierzę ? Może okaże się tą ostatnią i jedyną Cytat:
Bardzo mi się "like it" ![]() Cytat:
Ja w sumie nie mam zdania jeśli chodzi o gorsety - albo mi się podoba albo nie Ale generalnie to wolałabym z ramiączkami (wszystkie suknie Lisy Ferrery mają "w załączniku" ramiączka więc po problemie - tak mi mówiła babeczka z salonu jak na jesiennej gali z nią rozmawiałam) hehe Kolorowej wstążki w ogóle nie brałam pod uwagę, a w przypadku tej sukni okazało się, że bardzo mi się spodobała
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=D0tk4;27266523]Jest piekna!!!
Dotk4 proszę link. jest też kilka innych równie pięknych http://www.josephine.pl/items/1/ trzecia od góry to ta którą dołączylam
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocham takie falbanki, zwiewność jedyne czego się boje to to, że często mi się zmienia zdanie, ale mam nadzieje że nie przestanie mi się podobac i że będzie ładnie leżeć
|
|
#2772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja przyjaciolka mieszka na Szlaku wlasnie, wiec jak ja odwiedze, to na bank wejde do tego salonu
|
|
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo podobają mi się z falbankami ale tak żeby gorset nie byl przesadzony.. żeby dół sukni przyciągał uwagę...
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku jak będziesz w tym salonie to koniecznie zdaj relacje.. na prawde licze na to że sukienki będa przyzwoitej jakości... Niby mieszkam niedaleko Krakowa ale teraz mam ciągle nauke na głowie, a w tygodniu Tż pracuje więc nie mam szans
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne te suknie. Ta z obniżonym stanem to oczywiście tylko dla bardzo zgrabnej dziewczyny.
A ja się wkońcu doczekałam na welon
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę że możesz kompletować już po troche do swojego ślubnego stroju
|
|
#2777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) także są szanse że będzie mi pasować Welonik qyprasuj i obfociaj nam tu zaraz
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Fotki wrzuce wieczorem bo już lecę do TŻ
o 19mamy spotkanie w poradni. Także do wieczorka
|
#2780 |
|
Rozeznanie
|
Hehe bez przesady - za to uważam że mam fajną dupę i niezłe nogi, a co tam
Tak naprawdę to każdy ma jakieś plusy i minusy, a grunt to zachować samokrytykę ale też cieszyć się z tego co nam wyszło tudzież akceptować siebie tak ogólnie mówiąc
|
#2781 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiec jak odwiedziesz ten salno, to koniecznie powiedz jak bylo!
|
|
|
|
|
#2782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze przypomniałaś mi, że muszę truskawki w ogródku pozbierać na koktajl.
|
|
#2783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jakie to słówko słownik zaproponował wymienić na to wypier-papier?Autor słownika miał chyba fantazję... Cytat:
![]() Sytuacja na pogotowiu to już w ogóle paranoja. Jedziesz, aby Ci udzielono pomocy, to i tak się musisz zatroszczyć o odpowiedni lek, surowice, czy co tam akurat będzie potrzebne. Ja miałam kiedyś podobną przygodę z pogotowiem. W ogóle mi się pogotowie nie kojarzy z pomocą... |
|||
|
|
|
#2784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
NIE PRASUJ WELONU!!! Nie prasuję się welonu. Jedyne co, to kilka dni przed slubem wiesza się go w łazience i on sam ładnie się prostuje. Nie prasuj, bo spalisz.
|
#2786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ani wy się nie będziecie stresować, ani rodzice. Jestem na TAK ![]() U nas za to sytuacje rodzicielskie są lekko pokomplikowane, więc w ogóle zrezygnujemy z podziękowań. Nie będziemy nic uskuteczniać, żeby tylko było. ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie zazdrościsz jej welonu i dlatego podsunełaś jej ten pomysl;P
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

A może szukałaś jakimiś specjalnymi słowami? Bo kurcze też będę niedługo szukać kopert i nie chcę tyle płacić, jak można mniej...
Ze zmieszczeniem się czy niezmieszczeniem nie będzie najmniejszego problemu - przecież karteczki można dowolnie przekładać tak, żeby znajdowały się za odpowiednią zakładką z pierwszą literką nazwiska danego gościa
A karteczek przecież można natrzaskać nawet 2 razy więcej niż jest gości żeby na pewno starczyło czy jak ktoś będzie chciał od nowa się wpisać bo się pomyli czy coś
Trzeba było od razu, że jak w bibliotece, jam jest córką bibliotekarki, to do mnie przemawia
które mu zrobiło wiertło. Najpierw chciałam poznać szczegóły wypadku, ale jak usłyszałam "krew" i "moje mięso wisiało na wiertle" to skapitulowałam
Suknia piękna, ale niestety nie dla mnie, bo z obniżonym stanem, a ja takich sukni już nawet nie mam co przemierzać.... Ale falbanki piękne 
więc mam nadzieję ze jakoś damy radę

I tak to się kręci tu u nas "szalonych planowaczek swoich ślubów"
Oczywiście nieumyślnie - chciałam ją tylko bardziej wyprostować bo zupełnie nie szło w niej cokolwiek pisać 

). Zrobiliśmy sobie koktajl z truskawek, wszamaliśmy arbuza i szarlotkę.