Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-02, 17:23   #1681
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
dziewczyny ja mam rocznikowo 37 lat(masakra) a czuje ze sie zatrzymałam gdzieś koło 22-24 lat
He he, w życiu nie powiedziałabym, że nie masz maks 30 lat

Cytat:
a wiecie kupiłam sobie dziś torebkę na ciuchach firmy xoxo nówkę nieśmiganą za....50 gr interes życia
na bank interes życia.
A moja torebusia jest już u mnie i jest boska

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Moi teściowie cały czas odkładają. Nidgy nie byli na żadnej wycieczce bo muszą mieć kase na koncie
Ja żałuję, że nie mam kasy na koncie teraz. Kiedyś czułam się pewniej jak mieliśmy chociaż tysiąc No ale bez przesady

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Ja znów uważam, że czasem jest lepiej poodkładać i kupić jedną rzecz a porządną.
Ale też nie zamierzam ściubić aby było na koncie, tylko chcę normalnie chodzić na zakupy.
Dokładnie Lepiej kupić coś droższego na dłużej niż co chwila jakieś badziewko.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Nurek to bardzo drogie czereśnie. U mnie po 8 pln i już wydawały mi się drogie Za truskawki 7,5/kg.
U mnie czereśnie po 10 a truskawy 9-8-7.

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
jeszcze mi się przypomniało. gdyby któraś z SPD byłaby taka miła i kliknęła "lubię to!" w dwóch linkach:
AIP
Coffee News
A co to?

Wróciłam z pracy... ale dzisiaj były nudy Polazłam w dżinach bo szefa miało nie być a tu suprajs

Zjadłam obiadek i muszę pomyśleć co dalej

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 17:26   #1682
golden_eye
Wtajemniczenie

właśnie problem mam z wydaniem albo puderek nowy, bo potrzebny, albo torebka, albo puderek i zostanie mi 10 zł i do tego dołożę i kupię jeszcze torebkę P. proponuje samą torebkę, no ale decyzja moja
Stary 2011-06-02, 17:26   #1683
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
A co to?
Zjadłam obiadek i muszę pomyśleć co dalej
AIP moje miejsce pracy, CN zaprzyjaźniona redakcja, która rusza i potrzebuje motywacji
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 17:39   #1684
nurek119
Zakorzenienie

coś mi komputer szwankuje?? a raczej internet bo nie moge wejść na niektóre strony nawet na fc;(
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 17:51   #1685
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
i te tabletki ktore chce kupić też pewnie koło 150zł...
Kochana, jak będziesz mieć receptę na kilka opakowań to możesz zrobić odpis w aptece i kupować co miesiąc po jednym.
Twój portfel tak tego nie odczuje.

Cytat:
po ile u was szparagowa fasolka? bo u mnie po 23 zł za kg
Ooooo ku***!
A miałam jutro ją w planach na obiad. Niech się buja.

Obiadzio zjedliśmy, zaraz bieramy się na zakupy bo lodówka świeci pustkami. A później rower.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 17:59   #1686
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Kochana, jak będziesz mieć receptę na kilka opakowań to możesz zrobić odpis w aptece i kupować co miesiąc po jednym.
Niekoniecznie. Lepiej sie upewnic w aptece bo w niektorych jest tak ze owszem, mozna zrobic odpis ale tylko raz bo potem odpis z odpisu juz odpada.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:09   #1687
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
A miałam jutro ją w planach na obiad. Niech się buja.

kup sobie brokuła, wychodzi taniej

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:12   #1688
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Niekoniecznie. Lepiej sie upewnic w aptece bo w niektorych jest tak ze owszem, mozna zrobic odpis ale tylko raz bo potem odpis z odpisu juz odpada.
aha czyli jak mam recepte na 3 opakowania (bo taką mam) to moge najpierw kupić jedno opakowanie a potem dwa?
Stary 2011-06-02, 18:13   #1689
Julka27
Raczkowanie

Hej Dziewczęta

Anastazja ucieszyła mnie wiadomość, że ten doktor podejmie się operacji, jakie to ważne żeby wspierał także lekarz

Dudi bardzo jestem ciekawa jak wygląda torebka za 50 gr, cyknij fotkę, bo cena zwala z nóg.

Witam Amandi

Dodaja przeczuwałam, że z Ciebie będzie dobry kierowca, oby tak dalej, kiedy następna jazda bo już nie pamiętam czy wspominałaś?

Kraven jest wielu takich ludzi jak Twoi teściowie, także nie zgadzam się z takim podejściem do życia, które przecież mamy jedno. Nie wyobrażam sobie tak ściubić pieniądze całe życie i nie porwać się na odrobinę szaleństwa. No chyba, że mnie sytuacja zmusi.

Tallu za to podejście Twoich rodziców jest super!!jak człowiek pracuje, to coś mu się od życia należy.

Byłam dziś na bazarku, ale był żar z nieba.
Kupiłam pół kg truskawek- 6/kg, ale ceny się wahały 5-8zł. Czereśnie widziałam za 8 zł ale nie takie dorodne, za to dorodne za 20 zł Pomidory bardzo ładne są za 4,50-4.Ogórki gruntowe 2 coś.
Ogólnie żal serce ściska, że wszystko takie drogie. A to przecież podstawowe produkty. 50 zł teraz to leci że hoho.
U nas czeriwec też nie zapowiada się kolorowo- idziemy na wesele, potem na chrzciny (ja będę chrzestną), za mieszkanie trzeba wiadomo, ale i za prąd za 4 miesiące no i ubezpieczenie samochodu, przegląd itp. Nie wiem jak nasze konto to wytrzyma.

Dziś planuję zrobić smaczny(tzn. okaże się) obiadek-pierwszy raz zrobię bitki schabowe w sosie chrzanowym, boję się czy wyjdzie, ale jak nie zrobię to się nie przekonam.
Julka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:23   #1690
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
aha czyli jak mam recepte na 3 opakowania (bo taką mam) to moge najpierw kupić jedno opakowanie a potem dwa?
Tak, nie ma problemu
Natomiast w wiekszosci aptek jakbys chciala najpierw jedno, potem odpis i juz z odpisu wykupisz tez jedno to to trzecie Ci przepada

Julka27 - ja sie staram zyc tak samo jak Oni
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:26   #1691
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, nie ma problemu
Natomiast w wiekszosci aptek jakbys chciala najpierw jedno, potem odpis i juz z odpisu wykupisz tez jedno to to trzecie Ci przepada
ooo to super nie wiedziałam ze tak można
Stary 2011-06-02, 18:39   #1692
kraven
Zakorzenienie

Moi rodzice też szaleją, tyle o ile wiek im pozwala.

Właśnie tydzień temu wrócili z Tatr. Jak jechali to mówili, że oni tylko już po dolinkach pochodzą bo zdrowie już nie to i wiek nie ten. A któregoś dnia do mnie dzwonią i mówią że właśnie schodzą Z Kasprowego. Jak zadzwoniłam wieczorem i zapytałam jak się czują, mówią, że troche zmęczeni i dzisiaj już nie idą na Krupówki., Ja na to żartem, że przecież cały czas w dół schodzili to sie nie namęczyli. A oni mówią, że jak już zeszli do Kuźnic to jeszcze na Kalatówki poszli, żeby sprawdzić czy dadzą rade...
Całe szczęście dali radę

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Edytowane przez kraven
Czas edycji: 2011-06-02 o 18:41
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:42   #1693
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie tydzień temu wrócili z Tatr. Jak jechali to mówili, że oni tylko już po dolinkach pochodzą bo zdrowie już nie to i wiek nie ten. A któregoś dnia do mnie dzwonią i mówią że właśnie schodzą Z Kasprowego. Jak zadzwoniłam wieczorem i zapytałam jak się czują, mówią, że troche zmęczeni i dzisiaj już nie idą na Krupówki., Ja na to żartem, że przecież cały czas w dół schodzili to sie nie namęczyli. A oni mówią, że jak już zeszli do Kuźnic to jeszcze na Kalatówki poszli, żeby sprawdzić czy dadzą rade...
Całe szczęście dali radę
dla rodziców
Ja w tamte wakacje (nie...dwa lata temu) zaliczyłam Giewont ale umierałam!!

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-06-02 o 18:46
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:05   #1694
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Opowiadala Ci o przykladaniu tonometru do rogowki czy tym elektronicznym sprzetem?
Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Danae przecież badanie ciśnienia to chwila moment i po krzyku - tak mi się kojarzy, że to wyglądało jak dmuchnięcie powietrza do oka - dosłownie ułamki sekund. Ale już ok wszystko ?
Tylko opowiadała, że coś do oka będzie przykładać. Potem zobaczyłam jak coś na jakiś sprzęt wkręcała i wtedy spanikowałam To dmuchanie oka miałam kiedyś, a teraz miało być innym sprzętem. Jak ona to nazwała - inwazyjnym...

Dzisiaj neurolog. I dostałam skierowania na rentgen szyi i od razu na niego poszłam Jutro wyniki, za tydzień kolejna wizyta Być może jakaś rehabilitacja będzie potrzebna zamiast leczenia farmakologicznego...

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
CZEŚć

wreszcie jestem we wrocku !! intensywny przedłużony weekend, cały czas na nogach, wstawanie o nienormalnych dla mnie porach ( np. dziś o 5 ) oprócz Bełchatowa , odwiedziłam ŁÓdź, piotrków trybunalski, tychy i katowice ... jestem wykończona ...
No wróciłaś! A już Ci miałam pisać smsa, że można iść na kolejną wyprawę

W pracy miałam dzisiaj mega lenia. Wybitnie zły dzień miałam. No ale pracownik miesiąca może zrobić sobie dzień lenia

Nie mam siły ostatnio za dużo na wizażu pisać. Ale staram się chociaż po łepkach nadrabiać. Późno wracam do domu, wcześnie chodzę spać i tak jakoś dzień ucieka...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:39   #1695
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dziewczyny no ja nie nadążam was czytać Pędzicie jak szalone a ja nie mam czasu na nic w pracy pełno roboty normalnie full. Po pracy w domku ugotować obiad dziś był gotowy o 17.40 zanim zjedliśmy 18 a gdzie więcej masakra.

Ja chyba w pracy złożę wniosek do szefa o godzinę wolnego na nadrabianie was

Marcia a możesz zdradzić co to za firma gdzie Cię zaprosili na rozmowę może to firma w Ząbkach?? (nie wiem czy to akurat 20 km ale tak strzelam)

Anastazja bardzo się cieszę, że udało się znaleźć lekarza z powołania który wam pomoże. Teraz czekamy na kolejną konsultację co powie jak zobaczy resztę papierów. Trzymam mocno kciuki cały czas za waszą rodzinkę a szczególnie za zdrówko mamy.

Kashmirka i jak tam randka?

Talu ja też mam mocne nerwy mi raczej o zapach chodziło jednak mój nos jest wrażliwy na nietypowe zapachy.

Punto możesz podać linka jeśli gdzieś w necie kupowałaś torebeczkę jest przepiękna

Dudi pochwal się swoją zdobyczą 50gr cena zabójcza pokazuj Ciekawa jestem perełeczki którą dziś złowiłaś.

Paulunia dobrze, że zmieniłaś małej porę kąpieli, bo kąpiel pobudza i mała mimo iż przed może być śpiąca po kąpieli ma zregenerowane siły i wtedy wam broi.
Nawet mogła byś ją kąpać o 18.30 tak by później mogła obejrzeć bajeczkę chwilkę posiedzieć i spać. Ja pamiętam moja mam tak z nami robiła, pamiętam jak płakałam, że inne dzieci biegają po dworze a ja muszę iść spać. Ale rodzice mieli już o 20 spokój więc mogli sobie wypocząć bądź inaczej wieczór zaplanować czy gdzieś wyjść zostawiając nas pod opieką dziadków, którzy w sumie tylko zaglądali do nas czy na pewno śpimy.

Dodaja super zdolna z Ciebie dziewczynka na pierwszej jeździe tak chwalona no no, a tak tu pisałaś, że sie boisz i w ogóle, a tu proszę zdolna dziewczynka z Ciebie Będziesz kierowca jak się patrzy

ja prawko zdałam za 4 czy 5 razem już nie pamiętam ale przeboje były. W każdym razie zdałam je w moje 25 urodziny, choć myślałam że nie zdam bo na dzień dobry facet mnie opieprzył tekstem " pani skargi, pisma, zażalenia pisze a pani jeździć nie umie" więc sobie dałam na wstrzymanie i jechałam po prostu bo już wiedziałam, że nie zdam a facet na placu do mnie że zdałam.
A skargi pisałam dlatego, że egzamin wcześniej (tak to był 4 raz) już się stresowałam na łuku ( gdzie przy pierwszych 3 podejściach nie miałam problemu ale z kolejnym razem już mną nerwy targały) i cofając pokazuję do egzaminatora, że się nie zmieszczę w łuku i że chcę ponownie spróbować a ten patafian przez tel gadał i mnie nie zrozumiał czy coś albo ja jego bo mi się wydawało że mam cofnąć i spróbować drugi raz.
I w tym momencie zatrzymał mnie i oblał bo najechałam na linie
Pierwszy raz oblałam w momencie gdy ledwo wyjechałam z worda niestety jest w takim miejscu, że szok i przez innego kierowcę oblałam który nie był za bardzo zdecydowany czy jechać prosto czy skręcić (później sie dowiedziałam że w ty miejscu kiedyś egzaminatorzy podstawiali specjalnie takich głupków by ludzi uwalać).
Drugi raz tak wracałam już do Worda z uśmiechem na buzi, że zdałam - zielona strzałka nic więcej nie muszę mówić.
Trzeci raz - myślałam że zdałam wróciłam na plac Wordu A wiadomo kto wraca ten zdał. Jeszcze pod samym wrodem robiłam nawracanie za pomocą wstecznego. Pamiętam jak się cieszyłam, że udało mi się zdać tż zadwolony stał jak widział, że wjeżdżam do ośrodka. A jakież to było moje zdziwienie jak Pani mi powiedziała przykro mi ale Pani nie zdała Nosz poryczałam się pierd.... drzwiami i poszłam.
Czwarty raz to był wspomniany łuk.
A 5 no zdałam pomimo, iż od początku dano mi znać, że wiedzą kim jestem że na egzaminatorów donoszę tz ja odwołanie pisałam, żeby mi za ten egzamin oddali kasę bo błąd egzaminatora. No ale zdałam.

Na dzień dzisiejszy jeżdżę jakiś super kierowca nie jestem. Ale daję radę i zagrożenia nie stwarzam tak mi się zdaje

jak zwykle idę was nadrabiać bo mam 7 stron :p
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 20:22   #1696
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
A można zrobić dwa odpisy - każde na jedno opakowanie? Powiedzmy mając trzy, kupić jedno i zrobić dwa na kolejne dwa osobno?

Ja kiedyś robiłam z recepty dwu-opakowaniowej, większej ilości nie próbowałam.
Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

kup sobie brokuła, wychodzi taniej
Dokładnie tak zrobiłam.

Zakupy zaliczone - prawie 100zł pękło, ale nazbierało się rzeczy niejedzeniowych, przejażdżka rowerowa też za nami.
Normalnie uwielbiam tą porę roku. Koniec dnia i widno!

Jutro piątek sialalala. W weekend TŻ niestety pracuje (chociaż nie możemy narzekać, bo BARDZO solidnie ostanie ta jego praca dodatkowo nagrodzona), a ja mam ambitny plan zrobić dużo rzeczy w domu.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-06-02 o 20:28
Stary 2011-06-02, 20:32   #1697
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Po ile u Was są truskawki i czereśnie?
Czereśni w ogóle nie widziałam, truskawki kupiłam za 7zł/kg.

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
byłam w ZOLu zanieść zupę i rozmawiałam z dyrektorem, powiedział że raczej mamę wyrzucą ale jeszcze nie podjął ostatecznej decyzji nie wiem co my zrobimy będziemy musieli ją wziąć do domu niby oni powinni znaleźć jakiś ośrodek zastępczy ale to tylko od ich woli zależy;/ a gdzie niby mamę z tymi bakteriami przyjmą? ehhh, wszystko się wali...
jedyna dobra wiadomość to taka że od jutra każdy z rodziny będzie mógł mamę odwiedzić
Trzymam kciuki, żeby jednak pozwolili jej zostać

Cytat:
oo rzut beretem ode mnie ja z CH ...ży
Z tego miasta pochodzi mój Tż Ma tam rodzinę, więc czasem się pojawiamy.

Cytat:
Moi teściowie cały czas odkładają. Nidgy nie byli na żadnej wycieczce bo muszą mieć kase na koncie
Mój tata tak ma niestety. A mama przez to cierpi

[QUOTE=golden_eye;27268928]
resztę zieleniny biorę w biedro, bo ceny gdzie indziej mnie zabijają.
[QUOTE]

Ja kupuję w Kauflandzie, duży wybór i ceny też nienajgorsze.

Zmykam chwilowo do kuchni, gotuję jak zwykle Dziś na szybko wymyślałam obiad na jutro dla Tż i pyyycha mi wyszło
Stary 2011-06-02, 20:45   #1698
wiznatalka
Rozeznanie

Dobry

ja dziś raczyłam się truskawkami 8zł/kg a czeresnie widziałam za 20
mi też nikt nie złożył życzeń na dzień dziecka, nic też na pewno nie dostane, ale u mnie to norma

Ala, super, że praca już do druku idzie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
byłam w ZOLu zanieść zupę i rozmawiałam z dyrektorem, powiedział że raczej mamę wyrzucą ale jeszcze nie podjął ostatecznej decyzji nie wiem co my zrobimy będziemy musieli ją wziąć do domu niby oni powinni znaleźć jakiś ośrodek zastępczy ale to tylko od ich woli zależy;/ a gdzie niby mamę z tymi bakteriami przyjmą? ehhh, wszystko się wali...
jedyna dobra wiadomość to taka że od jutra każdy z rodziny będzie mógł mamę odwiedzić
żeby się sprawa pozytywnie rozwiązała
no i super sprawa z tym neurologiem co chce się podjąć leczenia mamy

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Bry

Siedziałam wczoraj, a właściwie to już dzisiaj do 3:30 nad projektem na egzamin. Dzisiaj na 9 musiałam być już na uczelni...no ale 5 z egzaminu jest

W ogóle czerwiec ledwo się zaczął, a już wiem że to będzie ciężki miesiąc pod względem finansowym. Wszystko przez to, że właścicielka rachunki zaległe ze stycznia nam poprzywoziła i wychodzi po 150 zł na głowę. A niedługo przyjedzie podpisać umowę nową więc będzie trzeba wyłożyć. Przyjechała siostra TŻ do nas i szuka pracy na wakacje więc mieszka teraz z nami i będzie się dokładała do zakupów itd, ale z po odłożeniu na wszystkie rachunki, bilet i to co wydaliśmy wczoraj (bo zrobiliśmy większe zakupy) niewiele zostało mi z pieniędzy od rodziców. Jeszcze właśnie był kurier z karmą dla kota. Ehhh Mamy plan mocno oszczędzać w czerwcu, mamy pieniądze, ale nie chcemy ich zbytnio wydać.
za piątke i za oszczędzanie

Cytat:
hasło mojego taty: "w trumnie nie ma kieśni"

Cytat:
. Wysłalam CV w 3 miejsca i mam nadzieję, że wyjdzie cokolwiek abym w wakacje mogła popracować

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
jeszcze mi się przypomniało. gdyby któraś z SPD byłaby taka miła i kliknęła "lubię to!" w dwóch linkach:
AIP
Coffee News
kliknięte

Cytat:
I jeszcze mam przezycia z naprawa auta - jakis kretyn mi wgniotl na maxa drzwi (sa do calkowitej wymiany) i zwial, spisalam nr, wezwalam policje a oni umozyli sprawe bo wg polskiego prawa jezeli w srodku auta nikogo nie bylo to nie jest to nawet wykroczenie. I pojdzie z mojego AC (wstepny kosztorys ponad 6000). No tak, lepiej zebym byla w tym aucie kiedy walnal, nasze przepisy mnie zadziwiaja
chore to

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
uciekam płodzić pierwszy tekst do zgłoszenia, Dodaja mi pomaga - dziękuję trzymajcie kciuki
na pewno sobie poradzisz

Cytat:

Całe szczęście dali radę
też bym tak chciała "na starość", żeby mi się chciało..

oczywiście nie zacytowało mi wszystkiego..
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 20:47   #1699
dudipopka
kobieta za ladą

no to chwale sieprzypominam 50 gr heheh
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0306.jpg (121,9 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0303.jpg (110,6 KB, 33 załadowań)

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 20:55   #1700
Nadia5
Zakorzenienie

A my zaliczyliśmy spacer
Ja robiłam zawsze odpis - jedno plus dwa i szczerze mówiąc nie wiem czy można rozbić trzy na trzy

Stary 2011-06-02, 21:08   #1701
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Kurde nie zacytowało mi
któraś z Was pytało kiedy kolejna jazda. Jeszcze nie wiem, ma do mnie gość dzwonić i na bieżąco się umawiać

Byłam na mszy za moją rodzinę, a potem poszłam z rodzicami do nich na herbatkę. Tata sypnął groszem na dzień dziecko, ale wszystko wydam na szkołę Dostałam kawał łopatki, śledziki i parówki

Tż bidok poprawia magistra i końca nie widać.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 21:36   #1702
ijaa
Zakorzenienie

Ooo rany, jak mi się nie chce podnieść z tej kanapy.
Dobra, jeszcze pół godziny.

Mam jeszcze kursa do kuchni by przygotować jedzonko do pracy.

Pies włazi na parapet cały czas i nie chce schodzić. A ja się boję, że coś go wystraszy i wypadnie - zawsze tak lubił leżeć, ale teraz to już przegina (z łapami na wierzchu).
Chociaż jakby się zastanowić, gdybym miała tyle futra to też bym chciała najbliżej świeżego powietrza być.

Kto był na "Kac Vegas 2"? Przyznać się? Właśnie nie umówiliśmy ze znajomymi na przyszły tydzień i się zastanawiam czy dobrze zrobiliśmy.

Stary 2011-06-02, 21:37   #1703
Kelpie
Zakorzenienie

Uciekam odsypiać...Do jutra
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 21:39   #1704
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo rany, jak mi się nie chce podnieść z tej kanapy.
Dobra, jeszcze pół godziny.

Mam jeszcze kursa do kuchni by przygotować jedzonko do pracy.

Pies włazi na parapet cały czas i nie chce schodzić. A ja się boję, że coś go wystraszy i wypadnie - zawsze tak lubił leżeć, ale teraz to już przegina (z łapami na wierzchu).
Chociaż jakby się zastanowić, gdybym miała tyle futra to też bym chciała najbliżej świeżego powietrza być.

Kto był na "Kac Vegas 2"? Przyznać się? Właśnie nie umówiliśmy ze znajomymi na przyszły tydzień i się zastanawiam czy dobrze zrobiliśmy.

Kac w vegas 2 od jutra chyba jest tak mi się wydaje.
My obowiązkowo idziemy Może w sobotę

sprawdziłam. pierwszy seans jest dziś o 24

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-06-02 o 21:40
Stary 2011-06-02, 21:43   #1705
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Kac w vegas 2 od jutra chyba jest tak mi się wydaje.
My obowiązkowo idziemy Może w sobotę

sprawdziłam. pierwszy seans jest dziś o 24
Aaaaa.. to dobrze, że my dopiero w czwartek. Jakieś opinie będą.

Stary 2011-06-02, 21:49   #1706
Paulunia8713
Zadomowienie

Ijaa Oliwka dziękuje za wsparcie w podjęciu tak trudnej dla mnie decyzji. Wkońcu sama muszę z taką marudą przyzwyczajoną do długiej drzemki w dzień wytrzymać. Po dzisiejszym dniu padam mimo, że Julunia spała od 21 do uwaga 8.30
Prawie cały dzień na podwórku potrafi wymęczyć. TŻ skończył pracę o 16 i razem poszliśmy na długi spacer. Pobiegałam sobie troszkę i od razu czuję się lepiej Jutro też nie zamierzam jej kłaść bo widzę, że daje radę i wkońcu z TŻ mamy czas dla siebie
jeszcze mama dzwoniła, że tacie pekł zbiornik paliwa. Biednemu zawsze wiatr w oczy
Stary 2011-06-02, 21:53   #1707
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Punto możesz podać linka jeśli gdzieś w necie kupowałaś torebeczkę jest przepiękna
Kupiłam na all. Jest za✂✂✂iaszcza Już się w nią przepakowałam

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 22:02   #1708
Haniula
Zakorzenienie

dzien dobry kochane
wiem ze mnie a nie SPD, ale ostatnio duzo sie dzieje, i w ogole nie mam głowy aby zaglądać ale mysle o was systematycznie

Jutro jedziemy z tż na weekend do Łeby, bedziemy prażyć dupki na słoneczku
A dzis poszalelismy i tz kupił sobie telefon a mi aparat foto
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 22:17   #1709
alazkrainy
Zakorzenienie

Ufff
prace wydrukowane
dziekuję za pochwały
zobaczymy czy obronie

dwa drinki wypite,czekam na kolejne
och jak dobrze, że jutro wolne

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 22:37   #1710
zetafon
Zakorzenienie

witam,
ja bylam dzisiaj na Gnomeo i Julia- nie polecam.bajka dla dzieci i robiona na siłe zeby była śmieszna.za to przed kinem kupiłam śliczna spodniczke w orsayu za 50zl.jest porzadna, czarna z jasnym paseczkiem na gorze i u dolu,plisowana.kupilam jeszcze w Super Pharm plyn do demakijazu,emulsje nawilzającą ziaja i maseczki oczyszczające.w sumie poszlo na kosmetyki 30zl.potem jeszcze 5.20 w spożywczym.

aha, bijcie mnie bo zjadlam paczke czipsów

anastazja dobrze ze mama ktos sie zajmie.
oliwka ale mialas przejscia z prawkiem.wspolczuje straconych nerwow i pieniedzy.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości