Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-02, 17:58   #961
Zwies
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
ładne, aczkolwiek bałabym się zakładać klipsy na ślub

bardzo prawdopodobne, że się wypną jak o coś zaczepią...
Nie mam dziurkowanych uszu i mieć nie chcę

A klipsy tak przytrzymują ucho, że od niektórych aż mi się ranki porobiły.
Zresztą pewnie będę je testować

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 17:59   #962
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
ładne, aczkolwiek bałabym się zakładać klipsy na ślub

bardzo prawdopodobne, że się wypną jak o coś zaczepią...

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

chyba wiem, ale boję się jak się będę w tym czuła... a w dzień ślubu to już hardcore eksperymentować.... ratuuuuuuuj
zapytaj Jovanki co ona na to, nasycenie tego granatu moze zrobic takie samo jak czerni tylko granat swietnie Ci teczowke wyeksponuje i bedzie gites nie bedziesz zalowac , ile kosztuje u niej probny ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:00   #963
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
za✂✂✂iaszcze te torebki, błagam Ci kup mi taka czarna (pieniadze moge Ci przelac nawet teraz, musze ja miec musze)
bede tam jeszcze przed wyjazdem na pewno wiec jak beda to ci kupie i wtedy mi przelejesz bo nie wiem za ile mi sprzeda....a sa zarabiaszcze naprawde - zwracaja uwage. byla jeszcze w kolorze zgnilej zieleni tez ladna ale do niczego by mi nie pasowala.
Stary 2011-06-02, 18:01   #964
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
hej laski...pogoda sie popsula wiec ze spaceru i siedzenia w parku nic nie wyszlo...za to poszlysmy na turecki bazar i upolowalysmy skorzane torebki - jedna kosztowala normalnie 400 koron a ja wytargowalam dwie za 300 czyli 150 zl tzn ze za jedna skorzana torebke (a czuc po zapachu ze to skora a nie jakas sciema) zaplacilysmy 75 zl

torebki na zdjeciu - moja czerwona a kolezanki czarna - jak zobaczylam te koty to musialam kupic
śliczne
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:02   #965
stygmatek
Zakorzenienie

Zwies chyba już kiedyś o tym pisałaś, ale... dlaczego nie chcesz przekłuć uszu? nosisz klipsy, więc może lepiej sie przedziurkować i założyć normalne kolczyki, które są bardziej stabilne na uchu i na pewno mniej inwazyjne niż coś miażdżącego ucho?

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:03   #966
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Nie mam dziurkowanych uszu i mieć nie chcę

aha! no to ok!

Cytat:
zapytaj Jovanki co ona na to, nasycenie tego granatu moze zrobic takie samo jak czerni tylko granat swietnie Ci teczowke wyeksponuje i bedzie gites nie bedziesz zalowac , ile kosztuje u niej probny ??

bierzesz to na własne ryzyko - a jak się pobeczę, ze mi się nie podoba to co wtedy? klub!
Stary 2011-06-02, 18:05   #967
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Zwies chyba już kiedyś o tym pisałaś, ale... dlaczego nie chcesz przekłuć uszu? nosisz klipsy, więc może lepiej sie przedziurkować i założyć normalne kolczyki, które są bardziej stabilne na uchu i na pewno mniej inwazyjne niż coś miażdżącego ucho?
Bo nie chcę
Moja świętej pamięci Babcia nie chciała, żebym przekłuwała uszu, więc ich nie przekłuję

Stary 2011-06-02, 18:11   #968
Gleniusia
Zakorzenienie

Frezi fajny makijaż zazdroszczę tej sesji na panieńskim

Zwiesiu wg mnie mniejszym obciążeniem dla ucha będą kolczyki, mnie w klipsach już po 5 minutach tak bolą uszy, że nie wyrabiam no i łatwiej mogą spaść, to fakt...

Tż pojechał już...teraz aż do poniedziałku będę sama
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:13   #969
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Bo nie chcę
Moja świętej pamięci Babcia nie chciała, żebym przekłuwała uszu, więc ich nie przekłuję
a dlaczego nie chciala?
Stary 2011-06-02, 18:13   #970
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Bo nie chcę
chyba oczekiwałam bardziej... poważnego argumentu, niż "bo nie"

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:17   #971
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Zwiesiu wg mnie mniejszym obciążeniem dla ucha będą kolczyki, mnie w klipsach już po 5 minutach tak bolą uszy, że nie wyrabiam no i łatwiej mogą spaść, to fakt...

Tż pojechał już...teraz aż do poniedziałku będę sama
Bardzo możliwe Ja tak z 4h wytrzymuję
Tyle mi starczy

Do poniedziałku tylko 3 dni

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
a dlaczego nie chciala?
tak dokładnie to nie mam pojęcia
Moja babcia pracowała jako pielęgniarka i miała jakieś uprzedzenia co do sterylności
Nawet sterylnych igieł

Moja mama też nie ma przebitych uszu ma klipsy i to też jest całkiem ok

A tak zmieniając temat - mogą być? Bo zastanawiam się, czy kliknąć.
Chciałam takie właśnie trochę w kształcie rombu i w miarę długie.

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2011-06-02 o 18:18
Stary 2011-06-02, 18:19   #972
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

frezi ladny makijaz ale zgadzam sie z kawka co do granatu - mysle, ze bylony lepiej...i tez uwazam, ze ten ciemny powinien byc bardziej roztarty.....
i usta chyba nieco ciemniejsze bym dala...nie jakas krwista czerwien tylko troche ciemniejsze niz sa...

Cytat:

A tak zmieniając temat - mogą być? Bo zastanawiam się, czy kliknąć.
Chciałam takie właśnie trochę w kształcie rombu i w miarę długie.
no tak w ogole to bardzo ladne sa

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2011-06-02 o 18:20
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:22   #973
Zwies
Zakorzenienie

To klikam
I pomyśleć, że złożenie samej biżuterii wychodzi 3 razy taniej

Stary 2011-06-02, 18:23   #974
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
frezi ladny makijaz ale zgadzam sie z kawka co do granatu - mysle, ze bylony lepiej...i tez uwazam, ze ten ciemny powinien byc bardziej roztarty.....
i usta chyba nieco ciemniejsze bym dala...nie jakas krwista czerwien tylko troche ciemniejsze niz sa...

no tak w ogole to bardzo ladne sa
dziękuję

wezmę wszystkie rady pod uwagę
Stary 2011-06-02, 18:40   #975
Zwies
Zakorzenienie

Gwizduś patrzę na maila - ależ Ty ślicznie wyglądasz
Też bym chciała mieć taką ładną skórę na buzi

Stary 2011-06-02, 18:50   #976
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Clipboard01.jpg
jedno będzie dla Mateusza

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:08   #977
Anuszka89
Rozeznanie

Padam Posprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam pranie i tak patrzę czy by okien nie umyć, ale już mnie tak kręgosłup boli że nie dam rady, jutro umyję

Frezi starałam się nie widzieć przez tydzień Jak się uczę to zawsze jest bałagan, bo TŻ się przecież nie ruszy żeby posprzątać

Arrakis śliczne torebki

No a teraz idę zrobić kolację i ładnie się ubrać bo TŻ niedługo wróci
Anuszka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:08   #978
karola991
Zakorzenienie

a tak odbiegajac od tematu (nie znam poczty wiec i tak sie nie wypowiem ) to ostatnio robilismy z tż ognisko na ogrodzie i sobie kielbaski pieklismy i chlebek az tu nagle patrze na niebo i do tz "patrz to chyba nie samolot bo tak jakos spada..." a tż "to spadająca gwiazda gluptasie" ^^ i caly czas wypytywal mi sie o czym sobie pomyslalam.. no a wiadomo o czym... glupie pytanie ale kiedys jak widzialam spadajaca gwiade to byla taka bardziej efektywna.. a tak tak spadala spadala az nie zgasła ale teraz musi sie spelnic^^
Stary 2011-06-02, 19:10   #979
Anuszka89
Rozeznanie

Karola musi się spełnić, nie ma wyjścia Mi się kiedyś tak życzenie spełniło, więc Tobie też na pewno się spełni
Anuszka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:13   #980
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
I dasz radę w klipsach tyle czasu? Ja raz założyłam na godzinę i mi się krwiaki porobiły na uszach Później to już by chyba jakaś martwica była

Ale bajzel w mieście
http://www.mmszczecin.pl/373830/2011...?category=news
Myślał, że się zmieści i teraz mamy taki burdel na kółkach, że ledwo udało mi się wrócić do domu Szczecin to jednak jest kiepsko urządzony - jedna droga właściwie jest, która prowadzi na Prawobrzeże i jak coś zablokuje te kilka pasów, to całe miasto leży i kwiczy

A z innych wiadomości ,to kupiłam tego storczyka, co go sobie obiecałam za zdobycie pracy Nie mogłam się w sklepie zdecydować którego chcę
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:14   #981
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

dodam jeszcze tylko ze tesciowa wczoraj wyskoczyla z tekstem ze musimy sie z dziecmi spieszyc, nie wiem czy szanowny narzut juz jej powiedzial jakie mamy zdanie na ten temat

Stary 2011-06-02, 19:17   #982
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
chyba oczekiwałam bardziej... poważnego argumentu, niż "bo nie"
Ja przez dłuższy czas miałam argument "bo nie" na przekłuwanie uszu. Moja Świadkowa namawiała mnie ze dwa lata i jak mnie w końcu zobaczyła w kolczykach to prawie ze śmiechu i radości umarła

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
dodam jeszcze tylko ze tesciowa wczoraj wyskoczyla z tekstem ze musimy sie z dziecmi spieszyc, nie wiem czy szanowny narzut juz jej powiedzial jakie mamy zdanie na ten temat
Niech spada na bambus za przeproszeniem - to Wasza sprawa a nie jej. Jak tak chce dzieci, to niech sama się spróbuje jeszcze porozmnażać
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:22   #983
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
a tak odbiegajac od tematu (nie znam poczty wiec i tak sie nie wypowiem ) to ostatnio robilismy z tż ognisko na ogrodzie i sobie kielbaski pieklismy i chlebek az tu nagle patrze na niebo i do tz "patrz to chyba nie samolot bo tak jakos spada..." a tż "to spadająca gwiazda gluptasie" ^^ i caly czas wypytywal mi sie o czym sobie pomyslalam.. no a wiadomo o czym... glupie pytanie ale kiedys jak widzialam spadajaca gwiade to byla taka bardziej efektywna.. a tak tak spadala spadala az nie zgasła ale teraz musi sie spelnic^^
może to była satelita i dlatego się jeszcze nie spełniło
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Ale bajzel w mieście
http://www.mmszczecin.pl/373830/2011...?category=news
Myślał, że się zmieści i teraz mamy taki burdel na kółkach, że ledwo udało mi się wrócić do domu Szczecin to jednak jest kiepsko urządzony - jedna droga właściwie jest, która prowadzi na Prawobrzeże i jak coś zablokuje te kilka pasów, to całe miasto leży i kwiczy
OMG, serio myślał że zmieści się z dźwigiem pod wiaduktem ?
Cytat:
a ona wie o operacji ? Niech spada na bambus, boże jak można się tak wtrącać w cudze łóżko i życie... to nie ona będzie mieć dzieciaka 24 na dobę

Stary 2011-06-02, 19:25   #984
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Ja przez dłuższy czas miałam argument "bo nie" na przekłuwanie uszu. Moja Świadkowa namawiała mnie ze dwa lata i jak mnie w końcu zobaczyła w kolczykach to prawie ze śmiechu i radości umarła

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Niech spada na bambus za przeproszeniem - to Wasza sprawa a nie jej. Jak tak chce dzieci, to niech sama się spróbuje jeszcze porozmnażać
cała rodzinka mnie wykancza, przeczytaj klub

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
może to była satelita i dlatego się jeszcze nie spełniło

OMG, serio myślał że zmieści się z dźwigiem pod wiaduktem ?

a ona wie o operacji ? Niech spada na bambus, boże jak można się tak wtrącać w cudze łóżko i życie... to nie ona będzie mieć dzieciaka 24 na dobę
no wie tylko chyba nie wie ze nie chcemy miec dzieci

Stary 2011-06-02, 19:34   #985
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Hawwa też myślałam o tych butach bo wyglądają na wygodne - niestety nie mogę powiedzieć, że są ładne bo mi się absolutnie żadne białe buty nie podobają
Trochę mnie boli, że takie drogie buty w sumie nie jeden raz No, ale jak zaproponowałam P. kolorowe na ślub, to bardzo prosił, żeby jednak były białe Więc już tak zostało. No i widziałam masę innych, strasznie wyglądających, więc o tych mogę powiedzieć, że jednak mi się podobają

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

Wczoraj długo szukałam tych naklejek co Wam pokazywałam, bo t z linka były w hurtowni i tam można tylko hurtowe ilości zamawiać. W końcu znalazłam sklep internetowy, który w swojej ofercie miał inne naklejki tej firmy, napisałam do nich maila czy bi mi robaczków nie skombinowali i że o sprawa życia i śmierci i są przysłali mi linka do innego swojego sklepu, gdzie mają I tak 2 paczki robaczków i jedna paczka kwiatków już do mnie jadą
Super, że się udało Mrówa będzie musiała poznać swoją historię i skąd te robaczki na ścianach

Cytat:
Eeeej, ale przecież to są moje buty

Przydałabym się jeszcze ja do kompletu - siedzę obok, piję colę i piwo mnie zupełnie nie rusza
Hehe, kojarzyło mi się, że miałaś chyba z Growikaru, ale wzoru nie pamiętałam Mam nadzieję, że były wygodne?

A co do drugiego - mam dokładnie tak samo

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
A ja tez, tak jak Hawwa, mam buty. wczoraj mi przyslałi. są sliczne i wygodne, tylko kokardki z przodu cos im nie wyszly i bede dawała na reklamacje.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

jeszcze 65 dni
Mam nadzieję, że uznają Ci reklamację

Już coraz bliżej, ja mam dziś 51 dni

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość

ech idę zaraz na jazdę - od dwóch miesięcy miałam przerwę i strasznie się denerwuję, mam wrażenie, że zapomniałam jak się jeździ...a jutro o 18 kolejne podejście do prawka

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Hawwuś, fajne butki! Całkiem podobne do moich

przedwczoraj robiliśmy rozstawienie gości...masakra jak na razie jest 131 osób i nie powinno się nic zmienić (najwyżej w dół, gdyby komuś coś wypadło) chcieliśmy jeszcze doprosić 2 pary, ale się nie zmieszczą niestety...

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

aha, no i zapomniałam oczywiście się pochwalić obrączki przyszły!!!:j upi:
za prawko

Ja sobie dziś oglądałam moje obrączki, tak w przypływie doła egzaminacyjnego

Ja powysyłałam zaproszenia i mam nadzieję, że goście raczą potwierdzić obecność...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:34   #986
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anuszka89 Pokaż wiadomość

Hawwa zazdroszczę wakacji i życzę powodzenia na zaliczeniach Ja bym poszła 27 na ten egzamin, lepiej iść później i się chociaż trochę nauczyć, niż iść wcześniej i się bawić w poprawki a z kim masz ten egzamin? A buciki bardzo ładne
No do tych wakacji jeszcze trochę
Teraz już za późno na zmianę decyzji, ale mam wrażenie, że ten późniejszy termin niewiele by zmienił. Po prostu przedmiot masakra i prowadzący chyba też. Napiszę Ci na pw u kogo, może mi coś doradzisz, jeśli coś z nim miałaś

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Test mi totalnie nie podszedł, obym uzyskała te 30%, to resztę punktów nadrobię (mam nadzieję) kazusami i opisówkami.
Na pewno zaliczysz, tyle się uczyłaś, że nie widzę innego wyjścia Wczoraj o tym pisałam, ale się powtórzę, że podziwiam Cię za umiejętność tak długiej i konsekwentnej nauki na egzamin I zazdroszczę tego

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
pozagryzam ludzi od prawka... najpierw czekałam miesiąc przez ten ich pieprzony komunikat na stronie "proszę czekać" który dla nich oznacza "proszę nie czekać tylko wpłacić kasę" a teraz się jeszcze okazało że mimo że ✂✂✂✂a mać przelew doszedł to nie wysyłają moich dokumentów do robienia bo nie przyszłam do nich z potwierdzeniem przelewu który mają już na kompach
To ciekawe, ja płaciłam za prawko chwilę przed odbiorem, nawet babka dała mi jakiś kwitek, z którym miałam iść do kasy

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:35   #987
Ilsa Lund
Zakorzenienie

myślicie że ile by wzięła krawcowa za zwężenie spodni w udach ? Mateusz kupił mi w styczniu spodnie i w ogóle w nich nie chodzę bo czuję się w nich jak grubas - wiszą strasznie zabronił mi brać rozmiar mniejsze które pasowały bo widział jakieś niewidoczne fałdki nad talią

Stary 2011-06-02, 19:52   #988
kasia0912
Zakorzenienie

Hej

rodzice robią porządki i po kilku latach zobaczyłam swój dzienniczek z pierwszej klasy, opowiadania, rysunki z przedszkola i pozytywkę tort, który dostałam na pierwsze urodziny

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 20:12   #989
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

To ciekawe, ja płaciłam za prawko chwilę przed odbiorem, nawet babka dała mi jakiś kwitek, z którym miałam iść do kasy
Ja miałam tak samo a prawko miałam chyba już po 2 tygodniach
Stary 2011-06-02, 20:17   #990
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Ja miałam tak samo a prawko miałam chyba już po 2 tygodniach
buuuu przecież to głupie jest bo skoro wywalam kasę na prawko to chyba logiczne że opłacę plastik ? I nie można przy odbiorze ? Albo wytłumaczcie mi dlaczego, mając kasę na koncie, nie można wysłać tego do robienia tylko muszę przyjść i pokazać im potwierdzenie że to dostali, skoro widzą że dostali, to jest głupie !!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości