Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-02, 17:50   #2791
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Ja sama nie wiem jak to będzie u Nas z podziękowaniami. Nie przepadam za publicznym okazywaniem emocji, a tym bardziej dziękować rodzicom.. jak cos podziękujemy im na osobności.. nie wiem. Jeszcze nie rozmawiałam z Tż o tym ale u mnie to odpada...

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-06-02 o 17:52
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 17:57   #2792
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
pewnie zazdrościsz jej welonu i dlatego podsunełaś jej ten pomysl;P
Haha nieprawda Na mój welon przyjdzie pora więc nie mam na niego specjalnego ciśnienia - najpierw wybór kiecki a potem dodatki
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:03   #2793
jagodzia133
Zakorzenienie

Cześć Kochane me JEZUUUUU nie miałam neta myślałam że padnę... to już uzależnienie od wizażu cały czas myślałam o czym piszecie itd. I zła byłam że Dotk4 nie mogłam złożyć życzeń tak więc teraz składam spóźnione sto lat kochana
Dzisiaj byłam znowu w hotelu i teraz jakoś często będę tam pracować więc trochę grosza wpadnie
Odebrałam sukienkę od cioci krawcowej więc mam kieckę na wesele teraz się moczy i czeka na pranie
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
boziu dostalam właśnie telefon od TŻ że miał wypadek tzn tłuczkę przywalili w jakiś ssmochod a jeszcze jeden w nich. Dobrze że nie TŻ kierował nic mu się nie stało. Ale jadę po niego. ale cholernie się przestraszyłam
oooo jejku dobrze że nic im się nie stało
Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
Kochane
loca1233
marta359

niut0
malinkowo88

za nasz ROCZEK do ŚLUBU

Dziewczynki gratuluję roczku
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Ta z obniżonym stanem to moja No i mówią, że zgrabniula jestem (ale za to bezcycna, ze sterczącymi obojczykami i chudymi rękami-przeszczepami ) także są szanse że będzie mi pasować

Welonik qyprasuj i obfociaj nam tu zaraz
brawo za skromność ja mam taką samą

Jak się za wami stęskniłam inaczej jest jak gdzieś się wyjeżdża a inaczej jak się neta nie ma
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:08   #2794
Nattiv
Zakorzenienie

Co do welonu to może udałoby się wyprasować go jeszcze kładąc na nim jakąś ściereczkę, a dopiero na to żelazko leciutko nagrzane.

Ja załatwiłam sobie kiedyś moją sexy koszulkę Miała dół z siateczki (podobnej do takiej jak welon), nie pomyślałam wcześniej, że się może spalić i teraz ma małą dziurkę Dalej prasowałam wyżej opisanym sposobem i było ok

Gratuluję dziewczynom co mają roczek do ślubu

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:11   #2795
__Paulinka__
Zakorzenienie

tez bym się bała prasować welon.. to takie delikutaśne:P a może najpierw namoczyć i powiesić?
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:14   #2796
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hehe bez przesady - za to uważam że mam fajną dupę i niezłe nogi, a co tam Tak naprawdę to każdy ma jakieś plusy i minusy, a grunt to zachować samokrytykę ale też cieszyć się z tego co nam wyszło tudzież akceptować siebie tak ogólnie mówiąc
bardzo mądrze powiedziane
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Masakryczna akcja z Twoim TŻem
Sytuacja na pogotowiu to już w ogóle paranoja. Jedziesz, aby Ci udzielono pomocy, to i tak się musisz zatroszczyć o odpowiedni lek, surowice, czy co tam akurat będzie potrzebne.

Ja miałam kiedyś podobną przygodę z pogotowiem. Ukąsiła mnie osa, a żę jestem uczulona to dostałam wstrząsu, nie mogłam oddychać, zaczęło mi puchnąć gardło. Mamuśka panika na maksa (to były chyba wakacje przed rozpoczęciem liceum), więc ja ledwo dychająca mówię jej, żeby jechała ze mną na pogotowie. Pakujemy się w taksówkę, docieramy na miejsce, a na pogotowiu nie mieli adrenaliny Dobrze, że taksiarz nie odjechał, to go mamuśka dorwała i jazda do apteki
W ogóle mi się pogotowie nie kojarzy z pomocą...
brak mi słów. Całe szczęście, że taksówkarz nie odjechał i Twoja mama mogła zakupić tę adrenalinę.
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Jak się za wami stęskniłam inaczej jest jak gdzieś się wyjeżdża a inaczej jak się neta nie ma
Witaj Jagodziu A wiesz, że dziś myślałam gdzie się podziewasz A tu proszę, Ty się pojawiasz.

Właśnie wypiłam koktajl z truskaw (które przed chwilą zebrałam). pychota. już drugi w tym dniu.
A zaraz się zbieram na aerobikkk. a co.

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:15   #2797
Madziuniusia
Zakorzenienie

Jagodzia a co będziesz robić w hotelu?

tusia ja też zajadam koktajl i maczam w nim herbatniki
Stary 2011-06-02, 18:18   #2798
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Kochane me JEZUUUUU nie miałam neta myślałam że padnę... to już uzależnienie od wizażu cały czas myślałam o czym piszecie itd. I zła byłam że Dotk4 nie mogłam złożyć życzeń tak więc teraz składam spóźnione sto lat kochana
Nic sie nie przejmuj Kochana, dziekuje i tak

A teraz znikam stad i uciekam na sale. Juz dawno odkrylam, ze na poznego kaca nic mi tak dobrze nie robi, jak wysilek fizyczny (a TZ w pracy, wiec trzeba znależć zastepstwo :P).
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:26   #2799
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Jagodzia a co będziesz robić w hotelu?

tusia ja też zajadam koktajl i maczam w nim herbatniki
aaaa jestem kelnerką na śniadaniach :P ooo pracowałam tam jakiś czas tak ogólnie to jestem z nim związana od 3 lat lubię tam pracować bo jestem doskonale obcykana uwielbiam chłopaków z którymi pracuję normalnie boki z nimi zrywać :P a do tego jest co w CV wpisać bo to 4 gwiazdki a tak poza tym najlepszy hotel w Lublinie.
Dzisiaj był u nas Maciek Stuhr jaki on milutki jest taki jakiś speszony chłopak no i przyznam że jego ekipa nieźle skacowana zeszła :P hihi
Lili & Gabryś

Stary 2011-06-02, 18:29   #2800
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Cześć Kochane me JEZUUUUU nie miałam neta myślałam że padnę... to już uzależnienie od wizażu cały czas myślałam o czym piszecie itd.
Dzisiaj byłam znowu w hotelu i teraz jakoś często będę tam pracować więc trochę grosza wpadnie

Super, że udalo Ci się zahaczyć w tym hotelu. Kasiorka Ci się przyda

Ja też nie mogę wytrzymać bez neta. Nawet jak nic nie robię na kompie lubię mieć tą świadomość, że ten net jest w kabelku i w razie potrzby mogę coś sprawdzić.
Ja w ogóle jestem zakręt masakryczny. Ostatnio mielismy w pracy awarię neta i pierwsze o czym pomyślałam, to żeby wejść na allegro skoro pracować nie mogę
A jak po ostatniej burzy nie było wieczorem światła, to stwierdziłam, że TV włączę, bo nie ma co robić Masakra ze mną...

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość

Właśnie wypiłam koktajl z truskaw (które przed chwilą zebrałam). pychota. już drugi w tym dniu.
Truskaweczki rządzą również u mnie Wprawdzie nie mam takich z własnego ogródeczka, ale i tak są pycha
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:32   #2801
Madziuniusia
Zakorzenienie

ooo nio to faktycznie nieźle. Mój hotel nie gości aż takich gwiazd, choć raz podobno Lepper u nas nocował
Stary 2011-06-02, 18:39   #2802
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Super, że udalo Ci się zahaczyć w tym hotelu. Kasiorka Ci się przyda

Ja też nie mogę wytrzymać bez neta. Nawet jak nic nie robię na kompie lubię mieć tą świadomość, że ten net jest w kabelku i w razie potrzby mogę coś sprawdzić.
Ja w ogóle jestem zakręt masakryczny. Ostatnio mielismy w pracy awarię neta i pierwsze o czym pomyślałam, to żeby wejść na allegro skoro pracować nie mogę
A jak po ostatniej burzy nie było wieczorem światła, to stwierdziłam, że TV włączę, bo nie ma co robić Masakra ze mną...
oooo nie dobre jazzy masz :P

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
ooo nio to faktycznie nieźle. Mój hotel nie gości aż takich gwiazd, choć raz podobno Lepper u nas nocował
zawsze to coś u nas są gabloty z politykami i z gwiazdami
raz koleżanka chciała zrobić sobie foto z wokalistą KOMBI a on jak szedł na restauracje to widział te gabloty i on do niej z tekstem: że za darmo hotelu nie będzie promował no kurcze co za koleś ona chciała zdjęcie dla siebie a on do niej z takim tekstem ;/ reszta takich problemów nie robi a pamiętam jak Ibisz był to my z dziewczynami to mało butów nie pogubiłyśmy tak chciałyśmy go zobaczyć koleś baaardzo wysoki a z 190ma i wtedy co był u nas to był po tym botoksie co było tak o tym głośno koleś taki napuchnięty czerwony myślałam że się zsikam od razu wiedziałyśmy z koleżankami co jest grane. A jaki wypeniany był siedział koło wieży wieża stała za zasłonką on usłyszał że mówili coś o Jak oni śpiewają to sobie od razu podgłosił żeby wszytko słyszeć... to jest dopiero chore podejście
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-06-02 o 18:41
Stary 2011-06-02, 18:47   #2803
__Paulinka__
Zakorzenienie

my kiedyś szliśmy od TZta do mnie z buta strasznie padało, nie bylo prądu, ciemno na ulicy, no i ja trzymalam parasol, naprawde lało:P no i nagle właczyly sie swiatla i TZ mowi: o prąd wlączyli, a wiecie co ja zrobilam? złożylam parasol on sie na mnie patrzy a ja nie wiem o co mu chodzi:P a przeciez padac nie przestalo:P ja to mialam wtedy film

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Tz sie na mnieteraz polozyl i zasnąl mi na brzuchu a laptopa mam na kolanach a myszke na Jego buzi i spi twardo
Stary 2011-06-02, 18:50   #2804
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
zawsze to coś u nas są gabloty z politykami i z gwiazdami
raz koleżanka chciała zrobić sobie foto z wokalistą KOMBI a on jak szedł na restauracje to widział te gabloty i on do niej z tekstem: że za darmo hotelu nie będzie promował no kurcze co za koleś ona chciała zdjęcie dla siebie a on do niej z takim tekstem ;/ reszta takich problemów nie robi a pamiętam jak Ibisz był to my z dziewczynami to mało butów nie pogubiłyśmy tak chciałyśmy go zobaczyć koleś baaardzo wysoki a z 190ma i wtedy co był u nas to był po tym botoksie co było tak o tym głośno koleś taki napuchnięty czerwony myślałam że się zsikam od razu wiedziałyśmy z koleżankami co jest grane. A jaki wypeniany był siedział koło wieży wieża stała za zasłonką on usłyszał że mówili coś o Jak oni śpiewają to sobie od razu podgłosił żeby wszytko słyszeć... to jest dopiero chore podejście
Ksyyyysiu Ybisz większego narcyza chyba w kraju nie ma

Dziadki z KOBI wrócili po latach na scenę i gwiazdorzą Na miejscu koleżanki bym wypaliła, że holtelu nie promują pseudogwiazdy

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
my kiedyś szliśmy od TZta do mnie z buta strasznie padało, nie bylo prądu, ciemno na ulicy, no i ja trzymalam parasol, naprawde lało:P no i nagle właczyly sie swiatla i TZ mowi: o prąd wlączyli, a wiecie co ja zrobilam? złożylam parasol on sie na mnie patrzy a ja nie wiem o co mu chodzi:P a przeciez padac nie przestalo:P ja to mialam wtedy film

[/COLOR]Tz sie na mnieteraz polozyl i zasnąl mi na brzuchu a laptopa mam na kolanach a myszke na Jego buzi i spi twardo

Bardzo oryginalna podkładka pod myszkę
Stary 2011-06-02, 18:53   #2805
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

no troche myszka slabo dziala na tej podkladce ale daje rade
Stary 2011-06-02, 18:53   #2806
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Nena, piękne te Wasze zaproszonka Zdolna bestyjka z Ciebie

No to fest A jakie to słówko słownik zaproponował wymienić na to wypier-papier?
Autor słownika miał chyba fantazję...

Ja miałam kiedyś podobną przygodę z pogotowiem. Ukąsiła mnie osa, a żę jestem uczulona to dostałam wstrząsu, nie mogłam oddychać, zaczęło mi puchnąć gardło. Mamuśka panika na maksa (to były chyba wakacje przed rozpoczęciem liceum), więc ja ledwo dychająca mówię jej, żeby jechała ze mną na pogotowie. Pakujemy się w taksówkę, docieramy na miejsce, a na pogotowiu nie mieli adrenaliny Dobrze, że taksiarz nie odjechał, to go mamuśka dorwała i jazda do apteki
W ogóle mi się pogotowie nie kojarzy z pomocą...
Słowo to wychodzić, ale bardziej chodziło o coś typu wychodzić przed szeregi, itp

Z pszczołą Cie rozumiem. Mnie lata temu w NOCY szerszeń dziabnął. Miałam gniazdo nad oknem, w dzień musiał wlecieć i w poszewkę się zaplątał. W nocy jak przewracałam się z boku na bok musiałam go uderzyć i mi się odwdzięczył. Jaki ryk był na całą chatę, a później podobno tak spuchłam, że oczu nie było mi widać. Pamiętam tylko jak nie mogłam oddychać, straciłam przytomność i obudziłam się w szpitalu. Mama do dzisiaj mówi, że wtedy w drodze do szpitala złamała chyba wszystkie możliwe przepisy o ruchu drogowym. A ja byłam taka otumaniona, że z tej nocy nic nie pamiętam. Widocznie w moim przypadku wszystko potrzebne w szpitalu mieli, a jak znam moja matkę to pewnie wszystkich tam na nogi postawiła.
I możecie sobie teraz moja mine wyobrazić jak szerszenia widzę...

Cytat:
aaaa jestem kelnerką na śniadaniach :P ooo pracowałam tam jakiś czas tak ogólnie to jestem z nim związana od 3 lat lubię tam pracować bo jestem doskonale obcykana uwielbiam chłopaków z którymi pracuję normalnie boki z nimi zrywać :P a do tego jest co w CV wpisać bo to 4 gwiazdki a tak poza tym najlepszy hotel w Lublinie.
Dzisiaj był u nas Maciek Stuhr jaki on milutki jest taki jakiś speszony chłopak no i przyznam że jego ekipa nieźle skacowana zeszła :P hihi
o młooooooody Stuhr!!!! "No cos Ty kretynko na pewno mnie nie słyszy!

http://www.youtube.com/watch?v=lLKaNQyySY8 uwielbiam!!!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:53   #2807
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Ksyyyysiu Ybisz większego narcyza chyba w kraju nie ma

Dziadki z KOBI wrócili po latach na scenę i gwiazdorzą Na miejscu koleżanki bym wypaliła, że holtelu nie promują pseudogwiazdy

ooooo matko szkoda że ja na to nie wpadłam
Cytat:

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Tz sie na mnieteraz polozyl i zasnąl mi na brzuchu a laptopa mam na kolanach a myszke na Jego buzi i spi twardo
o ja ale wy macie podpały a myślałam że ja mam nie równo pod sufitem :P
mój tż nie umie ze mną spać ;p wystarczy że ruszę palcem u nogi a on już nie śpi :P jak to on mówi ma czujne spanie przy mnie ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-06-02, 19:01   #2808
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

mój tż nie umie ze mną spać ;p wystarczy że ruszę palcem u nogi a on już nie śpi :P jak to on mówi ma czujne spanie przy mnie ;p
bedzie musial sie przyzwyczaic po slubie
Stary 2011-06-02, 19:03   #2809
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
o młooooooody Stuhr!!!! "No cos Ty kretynko na pewno mnie nie słyszy!

http://www.youtube.com/watch?v=lLKaNQyySY8 uwielbiam!!!!!!
oooooooooooooo mamo booooskie ale się uśmiałam
Lili & Gabryś

Stary 2011-06-02, 19:04   #2810
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:

a mój tż znowu się bardzo rozwala na łóżka bywa że budzę się a on na mnie leży

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:06   #2811
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
I możecie sobie teraz moja mine wyobrazić jak szerszenia widzę...
Jak widzę te latające pasiaste fuj to przestaję się ruszać, nie oddycham i zamykam oczy A TŻ od razu się zrywa, żeby zutylizować pasiaka...
Stary 2011-06-02, 19:08   #2812
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Jak widzę te latające pasiaste fuj to przestaję się ruszać, nie oddycham i zamykam oczy A TŻ od razu się zrywa, żeby zutylizować pasiaka...
no my ostatnio w zoo byliśmy siedzieliśmy pod parasolami jedliśmy sobie i gdyby nie spostrzegawczośc mojego 2letniego siostrzeńca nie zauważylibyśmy że nad głowami lata nam szerszeń

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:15   #2813
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
nie czuje się przy tobie bezpiecznie
Stary 2011-06-02, 19:16   #2814
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
oooooooooooooo mamo booooskie ale się uśmiałam
Uwielbiam Stuhra!!! Sikam ze śmiechu od tych jego gadek
Stary 2011-06-02, 19:20   #2815
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
nie czuje się przy tobie bezpiecznie
nie to raczej on się boi o mnie ;p tak twierdzi ;p ale tak się zastanawiam o co mu chodzi boi się że ucieknę
Lili & Gabryś

Stary 2011-06-02, 19:21   #2816
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
nie to raczej on się boi o mnie ;p tak twierdzi ;p ale tak się zastanawiam o co mu chodzi boi się że ucieknę
może jesteś lunatyczką i dlatego się boi?
Stary 2011-06-02, 19:24   #2817
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czemu sobie ubzdurałam, ze masz na imię MILENA, a tutaj patrze ze Weronika i bylo zdziwko a Twoj TZ to ma oryginalne mię
hehe, no tak dość oryginalne

[QUOTE=melod_y;27266693]
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Jest piekna!!! Z jakiego to salonu?

Dotk4 proszę link. jest też kilka innych równie pięknych

http://www.josephine.pl/items/1/ trzecia od góry to ta którą dołączylam
Znam ten salon, bo mój tż ma mieszkanie na staszica , to boczna szlaku...może was trochę załamię, ale ten salon nie robi wizualnie najlepszego wrażenia i ciągle jak przechodziłam obok, to był zamknięty. Wystawy żadnej nie ma, poza tym schodzi się schodkami na dół, trochę jak do piwnicy. Ale kto wie, może kryje skarby....

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A ja się wkońcu doczekałam na welon
ale Ci zazdroszczę...a kiedy mój przyjdzie?? ale ogólnie zadowolona jestes??

Cytat:
Tak właśnie! A co do ...To moja ulubiona część mojego ciałka
Moja nie bardzo, za to Tż szaleje. Nie uwierzycie, ale przy moich gabarytach mam tyłek niemal jak Kim Kardashian. Z profilu wyglądam jak deska z ogromnym, wystającym tyłkiem. Niestety w żaden sposób nie mogę się tego pozbyć (mimo że nie mam tłuszczu tylko takie wystające mięśnie). kiedyś instruktorka fitnesu powiedziała, że taka to właśnie moja uroda i dziewczyny z płaskimi tyłkami wiele by oddały za taki, może która chętna?? z chęcią zamienię na deskę

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:32   #2818
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
może jesteś lunatyczką i dlatego się boi?
niee nie jestem ;p oj po prostu jest nadopiekuńczy ;p dobra lecę z psami ;p i potem idę uprać tą sukienkę bo do jutra jej nie upiorę ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-06-02, 19:40   #2819
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
niee nie jestem ;p oj po prostu jest nadopiekuńczy ;p dobra lecę z psami ;p i potem idę uprać tą sukienkę bo do jutra jej nie upiorę ;p

pokaz nam sie w tej sukience!! ja jak przyjade do Pl tobbede musiala sobie wyszukac jakąs kiecke na wesele kuzyna TZta juz nie moge sie doczekac
Stary 2011-06-02, 19:49   #2820
magdziaS
Podróżniczka

Kurcze raptem od wczoraj wieczorem, a tu tyle nadrabiania Ale jesteście postopłodne

Dziewczyny muszę się Wam pochwalić Dzwonili do mnie dzisiaj i dostałam tę pracę, o której Wam pisałam
Na razie na okres próbny i mam przyjść jutro przedyskutować warunki Strasznie się cieszę, chociaż polubiłam bycie kurą domową to jednak nie nadaje się na typ siedzący w domu - wreszcie do ludzi! Nawet nie wiecie jak się cieszę

Muszę was nadrobić, ale net strasznie wolno działa i zanim się strony otworzą to będzie północ Ale na szybko musiałam się Wam pochwalić

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości