|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Ja sama nie wiem jak to będzie u Nas z podziękowaniami. Nie przepadam za publicznym okazywaniem emocji, a tym bardziej dziękować rodzicom.. jak cos podziękujemy im na osobności.. nie wiem. Jeszcze nie rozmawiałam z Tż o tym ale u mnie to odpada...
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-06-02 o 17:52 |
|
|
|
#2792 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
Na mój welon przyjdzie pora więc nie mam na niego specjalnego ciśnienia - najpierw wybór kiecki a potem dodatki
|
|
#2793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane me
JEZUUUUU nie miałam neta myślałam że padnę... to już uzależnienie od wizażu cały czas myślałam o czym piszecie itd. I zła byłam że Dotk4 nie mogłam złożyć życzeń kochana ![]() Dzisiaj byłam znowu w hotelu i teraz jakoś często będę tam pracować więc trochę grosza wpadnie ![]() Odebrałam sukienkę od cioci krawcowej więc mam kieckę na wesele teraz się moczy i czeka na pranie ![]() Cytat:
![]() Dziewczynki gratuluję roczku Cytat:
brawo za skromność ja mam taką samą ![]() Jak się za wami stęskniłam inaczej jest jak gdzieś się wyjeżdża a inaczej jak się neta nie ma
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Co do welonu to może udałoby się wyprasować go jeszcze kładąc na nim jakąś ściereczkę, a dopiero na to żelazko leciutko nagrzane.
Ja załatwiłam sobie kiedyś moją sexy koszulkę Miała dół z siateczki (podobnej do takiej jak welon), nie pomyślałam wcześniej, że się może spalić i teraz ma małą dziurkę Dalej prasowałam wyżej opisanym sposobem i było ok ![]() Gratuluję dziewczynom co mają roczek do ślubu ![]()
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
tez bym się bała prasować welon..
to takie delikutaśne:P a może najpierw namoczyć i powiesić?
|
|
|
|
#2796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mądrze powiedziane ![]() Cytat:
Cytat:
A tu proszę, Ty się pojawiasz.Właśnie wypiłam koktajl z truskaw (które przed chwilą zebrałam). pychota. już drugi w tym dniu. A zaraz się zbieram na aerobikkk. a co. |
|||
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Jagodzia a co będziesz robić w hotelu?
tusia ja też zajadam koktajl i maczam w nim herbatniki
|
#2798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A teraz znikam stad i uciekam na sale. Juz dawno odkrylam, ze na poznego kaca nic mi tak dobrze nie robi, jak wysilek fizyczny (a TZ w pracy, wiec trzeba znależć zastepstwo :P). |
|
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię tam pracować bo jestem doskonale obcykana uwielbiam chłopaków z którymi pracuję normalnie boki z nimi zrywać :P a do tego jest co w CV wpisać bo to 4 gwiazdki a tak poza tym najlepszy hotel w Lublinie.Dzisiaj był u nas Maciek Stuhr jaki on milutki jest taki jakiś speszony chłopak no i przyznam że jego ekipa nieźle skacowana zeszła :P hihi
|
|
#2800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie mogę wytrzymać bez neta. Nawet jak nic nie robię na kompie lubię mieć tą świadomość, że ten net jest w kabelku i w razie potrzby mogę coś sprawdzić.Ja w ogóle jestem zakręt masakryczny. Ostatnio mielismy w pracy awarię neta i pierwsze o czym pomyślałam, to żeby wejść na allegro skoro pracować nie mogę A jak po ostatniej burzy nie było wieczorem światła, to stwierdziłam, że TV włączę, bo nie ma co robić Cytat:
Wprawdzie nie mam takich z własnego ogródeczka, ale i tak są pycha
|
||
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
ooo nio to faktycznie nieźle. Mój hotel nie gości aż takich gwiazd, choć raz podobno Lepper u nas nocował
|
#2802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
u nas są gabloty z politykami i z gwiazdami ![]() raz koleżanka chciała zrobić sobie foto z wokalistą KOMBI a on jak szedł na restauracje to widział te gabloty i on do niej z tekstem: że za darmo hotelu nie będzie promował no kurcze co za koleś ona chciała zdjęcie dla siebie a on do niej z takim tekstem ;/ reszta takich problemów nie robi
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-06-02 o 18:41 |
||
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
my kiedyś szliśmy od TZta do mnie z buta strasznie padało, nie bylo prądu, ciemno na ulicy, no i ja trzymalam parasol, naprawde lało:P no i nagle właczyly sie swiatla i TZ mowi: o prąd wlączyli, a wiecie co ja zrobilam? złożylam parasol
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Tz sie na mnieteraz polozyl i zasnąl mi na brzuchu a laptopa mam na kolanach a myszke na Jego buzi i spi twardo
|
|
|
|
#2804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
większego narcyza chyba w kraju nie ma ![]() Dziadki z KOBI wrócili po latach na scenę i gwiazdorzą Na miejscu koleżanki bym wypaliła, że holtelu nie promują pseudogwiazdy ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() Bardzo oryginalna podkładka pod myszkę
|
||
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z pszczołą Cie rozumiem. Mnie lata temu w NOCY szerszeń dziabnął. Miałam gniazdo nad oknem, w dzień musiał wlecieć i w poszewkę się zaplątał. W nocy jak przewracałam się z boku na bok musiałam go uderzyć i mi się odwdzięczył. Jaki ryk był na całą chatę, a później podobno tak spuchłam, że oczu nie było mi widać. Pamiętam tylko jak nie mogłam oddychać, straciłam przytomność i obudziłam się w szpitalu. Mama do dzisiaj mówi, że wtedy w drodze do szpitala złamała chyba wszystkie możliwe przepisy o ruchu drogowym. A ja byłam taka otumaniona, że z tej nocy nic nie pamiętam. Widocznie w moim przypadku wszystko potrzebne w szpitalu mieli, a jak znam moja matkę to pewnie wszystkich tam na nogi postawiła. I możecie sobie teraz moja mine wyobrazić jak szerszenia widzę... Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=lLKaNQyySY8 uwielbiam!!!!!!
|
|
#2807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój tż nie umie ze mną spać ;p wystarczy że ruszę palcem u nogi a on już nie śpi :P jak to on mówi ma czujne spanie przy mnie ;p
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Jak widzę te latające pasiaste fuj to przestaję się ruszać, nie oddycham i zamykam oczy
A TŻ od razu się zrywa, żeby zutylizować pasiaka...
|
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Stuhra!!! Sikam ze śmiechu od tych jego gadek
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
nie to raczej on się boi o mnie ;p tak twierdzi ;p ale tak się zastanawiam o co mu chodzi
boi się że ucieknę
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=melod_y;27266693] Cytat:
, to boczna szlaku...może was trochę załamię, ale ten salon nie robi wizualnie najlepszego wrażenia i ciągle jak przechodziłam obok, to był zamknięty. Wystawy żadnej nie ma, poza tym schodzi się schodkami na dół, trochę jak do piwnicy. Ale kto wie, może kryje skarby....ale Ci zazdroszczę...a kiedy mój przyjdzie?? ale ogólnie zadowolona jestes?? Moja nie bardzo, za to Tż szaleje. Nie uwierzycie, ale przy moich gabarytach mam tyłek niemal jak Kim Kardashian. Z profilu wyglądam jak deska z ogromnym, wystającym tyłkiem. Niestety w żaden sposób nie mogę się tego pozbyć (mimo że nie mam tłuszczu tylko takie wystające mięśnie). kiedyś instruktorka fitnesu powiedziała, że taka to właśnie moja uroda i dziewczyny z płaskimi tyłkami wiele by oddały za taki, może która chętna?? z chęcią zamienię na deskę
|
||
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
niee nie jestem ;p oj po prostu jest nadopiekuńczy ;p dobra lecę z psami ;p i potem idę uprać tą sukienkę bo do jutra jej nie upiorę ;p
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaz nam sie w tej sukience!! ja jak przyjade do Pl tobbede musiala sobie wyszukac jakąs kiecke na wesele kuzyna TZta juz nie moge sie doczekac
|
|
|
|
|
#2820 |
|
Podróżniczka
|
Kurcze raptem od wczoraj wieczorem, a tu tyle nadrabiania
Ale jesteście postopłodne Dziewczyny muszę się Wam pochwalić Dzwonili do mnie dzisiaj i dostałam tę pracę, o której Wam pisałam Na razie na okres próbny i mam przyjść jutro przedyskutować warunki Muszę was nadrobić, ale net strasznie wolno działa i zanim się strony otworzą to będzie północ Ale na szybko musiałam się Wam pochwalić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

Na mój welon przyjdzie pora więc nie mam na niego specjalnego ciśnienia - najpierw wybór kiecki a potem dodatki
JEZUUUUU nie miałam neta myślałam że padnę... to już uzależnienie od wizażu cały czas myślałam o czym piszecie itd. I zła byłam że Dotk4 nie mogłam złożyć życzeń
więc trochę grosza wpadnie 
gratuluję roczku
) także są szanse że będzie mi pasować
inaczej jest jak gdzieś się wyjeżdża a inaczej jak się neta nie ma
18.08.2010 - zaręczyny
to takie delikutaśne:P a może najpierw namoczyć i powiesić? 

Wprawdzie nie mam takich z własnego ogródeczka, ale i tak są pycha

no kurcze co za koleś ona chciała zdjęcie dla siebie a on do niej z takim tekstem ;/ reszta takich problemów nie robi
większego narcyza chyba w kraju nie ma