|
|
#4111 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
ale to bedzie kameralna impreza..na tym dziedzincu to sie wiele ludziuf nie zmiesci ![]() a ktore kawałki som najfajniejsze? moze ja źle trafiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
o jaaaa..serio tak ci sie skojarzyło? prade to ja mam...całą butle wykonczyłam i o ile edp ambrowa jest to ziołowo-glebnej paczuli ni w zomb nie czujeu....a l'eau ambree to raczej taka cytruskowata była... czy to mozliwe byłoby zeby sie na kims innym tak cudnie rozwinęła? ![]() w sumie pacze ze paczule ma w składzie Cytat:
wiesniaka, grahamke i banana... ale ja sie mało znam
|
|
|
#4112 | ||
|
Zakorzenienie
|
eeee to z kim ja bym aileenn pomyliła
![]() zaraz.... idę pyrać we fontku edit: ooo bosheeeee..... pomyliłam aileenn z Anetunią demencja...jak w morde strzelił
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-06-02 o 20:54 |
||
|
|
|
#4113 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja zauwaszyłam noooogi-jesczze dłuższe niz reszta dostała , ponczoszki tesz zauwazyłam i óże..na anal nie mam siły dziś
|
|
|
#4115 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Gdzie Ty masz tu normalnych ludzi?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To znak, że dziewczyny się coś za mało udzielają ![]() Gdzie Anetunia jest fogle? ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo ciemny chleb, twarożek z dużą ilością zieleniny i pomidora albo jeśli macie mikrowelę to makaron z sosem pomidorowym (rano zrobienie całości zajmuje jakieś 20 minut) Albo sałatkę owocową (taka z lodówki jest boska w upał)
|
|
#4119 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chyba wątki inne odwiedzasz i Ci się porypało
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4120 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Oooo, na Safari bym była chętna
Cytat:
), ale jak zobaczyłam obrazek to poczułam ciary z zachwytu. Bossssski ![]() Thx nie lubieu. Ale spróbuję Cytat:
Wszystkie! Decades, Atmosphere, Love will tear us apart, Isolation, She's lost control, Atrocity exhibition, Heart and soul, Ice age, Wilderness, Interzone...Cytat:
![]() Hm... Chyba potrzebuję trochę L'Eau d'Ambree bardziej jak likierowa czekoladka z paczulą. Dzięki
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Ju ile masz tego Safari?
|
#4122 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Zrobiłam sobie tak fajnie, że wychodzę o 6.00, a wracam najwcześniej o 18.30, także muszę coś wykombinowac, bo chyba zaczynam chudnąć, a zdecydowanie nie o to mi chodzi. Także żarełko może być bardzo kaloryczne
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4123 |
|
BAN stały
|
Polly, a The Smiths znasz/słuchasz/lubisz/nie lubisz?
|
|
|
|
#4124 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ooo
![]() Cytat:
chcę, ale przede wszystkim bardzo chcę sobie przypomnieć, od czasu zagadek no logo kiedy to rozkminiałam na czynniki pierwsze co to za fantastyczny złożony i na pewno bardzo niszowy zapach Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() np. ten
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4125 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie nie tzn ponieważ będziemy ich gościć pierwszy raz to na pewno nam nie wypomni wprost, ale wolę zeby sobie nie miała nawet o czym pomyśleć Cytat:
i chyba to zrobił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja używam ale zawsze sprawdzam czy mi jakiś gupot nie wpisało ![]() Cytat:
na ślubnym ją widziałam ostatno, wyszła za mąż w maju |
|||||
|
|
|
#4126 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly, a znasz The Birthday Party?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ryż z warzywami i kurczakiem jest fajny. Jak wiem,że będę mieć zabiegany dzień to często biorę naleśniki do pracy. Z farszem ruskim, a ostatnio na słodko z serkiem waniliowym i truskawkami. Można wciągać na zimno, albo z mikroweli. Albo można upiec/kupić chałkę, a do tego masełko i dżem/miód plus jakieś owoce. brać pudełko z sałatką grecką, albo jakąś inną. ja lubię mieć zawsze w pracowej lodówce awaryjny jogurt i płatki w szufladzie
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie jak tak
Dlaczemu nie? ![]() Ja często jem warzywa z indykiem i powstaje coś a'la warzywna sałatka No chyba, że o czymś innym pomyślałaś albo ja źle to nazwałam ![]() No ;( Oooo No to musi się mężem nacieszyć ![]() Za jakiś miesiąc wróci
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), parówki na ciepło...no chyba, że kcesz naprawde kaloryczne na przyrost, to hamburgery, kupne wielkie kanapki z kurczakiem itp, czekolada... działa
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
Gryszarda wcięło na ajment
![]() może P. jednak namówił go na terenowe pranie muska
|
#4131 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Matko,może On też się żeni?
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4133 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
topra-bede suchac ![]() ![]() Cytat:
[/QUOTE] o mamo! l;eau anbre likierowata? to ja chyba mialam co innego w tej prupce... cholerka no i mam zagwozdke-w sumie po nutach co pisze na flaszcze to by sie zgadzało z tym co na tej lasce wyczułam ...ale to było zupełnie coinnego niz mam we flaszce nie ideu obluczyc ![]() Cytat:
nieeee ![]() huehue ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
mhmmm...chyba nie lubieu jak ktos tak pomrukuje pod nosem
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie ... (patrz poniżej...)
![]()
|
|
|
#4135 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
O,coś nowego
Ewoluujesz kobieto To P. się żeni i Gryks w rozpaczy
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
lecimy sprawdzić na ślubne?
Cześć ![]() Madzik, rozwiodłaś Gryszarda?
|
#4137 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam ostatni film online z listy filmów do obejrzenia
![]() what's next ![]() może jakiś serial? Chociaż nie znoszeu seriali, bleh... poza Arhiwum X, House i TP ![]() Odpalam Californiacation... a potem... hm, jakaś True Blood, Mad men
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-02 o 21:55 |
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Ale z Madzikiem?
![]()
|
|
|
#4140 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

I się nie chce objawić paskuda?!
Co brac do jedzenia do pracy, żeby mieć energię i być cały dzien pełnosprawna umysłowo i nie być głodna? 

Gdzie Ty masz tu normalnych ludzi?

rower
), parówki na ciepło...