![]() |
#31 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
dzień dobry
![]() witam się w nowej części ![]() i jak?? ciężko jest? ... też mam na nie ochotę, ale hyba najpierw muszę wybielić jedynkę u dentysty ![]() Cytat:
![]() ostatnio mi chyba wcieło Twojego posta ... współczuje problemów z samochodem ![]() jak Wam idzie odpieluchowywanie? My wczoraj zaczęliśmy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja zawsze dawałam smecte, lacidfilu nie miałam to nie pomogę ![]() Mam nadzieję, ze to takie jednorazowe było ![]() Cytat:
![]() cieszę sie, ze Antoś lepiej się czuje ![]() ![]() Niezły psuj z tego Twojego małża ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cieżko powiem ci, powinno sie trzymać 2-4 godzin dziennie, co dla mnie jakąś abstrakcją jest, w ogole nie da sie mówić w tym, nie mówiąc juz o tym, że ślinie sie ze szok ![]() tez mam taką nadzieje, obudziła sie i zrobiła jeszcze jedną kupę, ale mnejszą niż pozostałe, zjadła troche kaszki ryżowej z/w |
||
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to faktycznie nie fajnie masz w pracy ![]() a myślałam, że gorzej niż w Polsce już być nie moze... (nie piszę tutaj o mojej pracy, bo na szczęście ja dobrze trafiłam ![]() Twoim przełożonym nalezą się ![]() raz jeszcze zdrówka dla Antonia ![]() Jeśli chodzi o zdolności męża ![]() ![]() Na szczęście nie jest najgorzej, ale rozpracowanie telefonu zajmuje mu dobrych kilka dni, mi kilka minut :cwaniak:... Kiedyś wzięliśmy od rodziców taki lepszy aparat do Zakopca jak ze znajomymi jechaliśmy... Skasował niemota wszystkie zdjęcia ![]() ![]() dziękuję za życzenia zdrówka ![]() nie wiem o co chodzi, ale to był jakiś jednorazowy incydent bo o 10 rano już śladu po temp. nie było ![]() ![]() *** nooo.... byłam chwilę z małym na podwórku ale jakoś mi się dzisiaj nie chce tam siedzieć ![]() ![]() idę sprobować dać młodemu jogurta ![]() Wojtusia mam nadzieje, że to nie jakieś grypsko żołądkowe ![]() ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-06-02 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja
![]() ![]() Mariolka ![]() ![]() Wojtusiu, mam nadzieję, że Oli szybko minie biegunka ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
narazie jest Oki, troche smekty w nią wmusiłam. szaleje jak zwykle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
melduje sie
![]() wie ktos czy da rade tu wstawić fotkę z komórki? kupiłam dziś znajomym prezent na ślub, a właściwie dodatek do koperty ![]() Edytowane przez kamilka Czas edycji: 2011-06-02 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, coś jest nie tak ze skórą Przemka...
brzuszek i nóżki ma w takich krostkach, albo delikatnie czerwonych albo widocznych pod światło... Nie wiem co to... W przyszłym tyg wybieram się do lekarza (bo musi mi dać skierowanie do alergologa, albo dermatologa tak? ) ale moze zaczne go kąpać w tych całych specyfikach ![]() Czego używałyście do kąpieli jak Wasze pociechy miały problemy skórne? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
ja mam wrażenie ze te wszelkie płyny sa po to by skurę dodatkowo nawilżyć. I tyle. Aktualnie mamy emolium bodajże. Ale teraz kupię chyba poprostu oliwkę i będę dolewać do wanienki. Nie wiem. Za to u nas super sie sprawdza krem nivea sos do wrażliwej skóry, mozna go na buzię, cale cialko i na pupkę tez... jest bardzo fajnie nawilzajacy. i zdecydowanie wole go niż Oilatum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przemko stroni od wszelakich owoców ![]() nic nowego do diety mu nie wprowadzałam (bo nic nowego nie chce ![]() Do lekarza chcę iść, bo coś jest nie tak... Wcześniej była buźka... raz było lepiej a raz gorzej... Wydaje mi sie, że jak smarowałam mu kremem bambino to było lepiej na drugi dzień. Teraz widzę że brzuszek ma wysypany i już całe nóżki a wcześniej tylko na łydkach bylo gdzieniegdzie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio Przemko owoców nie lubi? Żadnych?
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
Zameldowywuję sięi ja ![]() Nie mam siły nawet na pisanie. Później napiszę o rowerku ![]() Dobranoc ![]()
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Żadnych ![]() Jedyne co zje to: kaszki, mleko (wypije), zupy jarzynowe, rosół (w każdej ilości), mięso ale bez sosu i najlepiej żeby nie było panierowane ani nic takiego, ewentualnie pulpety zje, jajko w zupie mu podaje takie drobno posiekane, parówke (znalazłam takie z szynki, skład na opakowaniu nie jest zły), chleb solo, bułkę solo, musli z mlekiem, od czasu do czasu jogurt. to wszystko ![]() Oczywiście do tego chętnie zje frytki, ostatnio dałam mu spróbować kebaba i mu zasmakował, paluszki, corn flake, i oczywiście kolada (czekolada) czyli wszystko to co ja niezbyt chętnie mu daję ![]() staram się mu podsuwać, proponować, zachęcać wyglądem, zapachem... i ciągle słyszę nie cie i dziękuje bardzo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |||
Wtajemniczenie
|
A mi się podoba
![]() ![]() czeko ![]() Cytat:
![]() ![]() Bartoś nie miał nigdy biegunki,ale jak miał wirusówkę żołądkową i wymiotował,to podawałam Lacidofil ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |||
Zakorzenienie
|
Akurat miałaś w pracy winko i byś ze mną wypiła
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I dla Tosia ![]() Cytat:
U nas jak występowały jakieś problemy skórne to używaliśmy do kąpania oilatum plus smarowaliśmy kremem oilatum. Ostatnim razem zdecydowałam się na oliwkę i dała radę bez problemu. Te krostki Zuzi to takie szorstkie się robiły. Najpierw smarowałam Ją na mokre ciałko ale lepiej działa na suche od razu po kąpieli. Oliwka ładnie się wchłania i nawilża ![]() ![]() ![]() Chciałam się jeszcze wyżalić. Małż straci dwie umowy zlecenia, dla nas to będzie cios i na gwałt muszę szukać pracy... pieniądze nie były wielkie ale ucieknie nam trochę gotówki a wydatków mamy masę... Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2011-06-02 o 20:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To emolium ma też właściwości myjące? ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() to może spróbuję najpierw oliwkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy
![]() jesli chodzi o samochod to malz rozmawial dzisiaj z mechanikiem i koszt naprawy to ponad 1000zł ![]() ![]() Aniu pytalas jak nam idzie odpieluchowanie, a wiec tez zakladam tylko na noc ![]() ![]() ![]() Wojtusia doczytalam ze juz lepiej z Oliwka ![]() ![]() Kamilka zaszalejemy w sobote-chociaz powiem ze wcale nie mam ochoty isc na to wesele no chyba ze humor mi sie polepszy ![]()
#48 |
Ola-Unhola
|
![]() Dobranoc ![]()
#49 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Spróbuj może zrobić Mu szaszłyki z owoców, może Go zainteresują i zje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wielkie brawa dla Werki i dla Ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm u nas drzemki sa rzadko ale jak sie zdarzy to nie zaloze,idzie nam coraz lepiej ![]()
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#52 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasze to płyn który dolewa się do kąpieli, ale są też chyba myjące... Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Wojtusiu, nie wiem - mi się nie udało zużyc połowy strzykawki na jeden raz, ale ja nakładam tylko do przetrzonowców, a nie na całą szynę
![]() chyba nawet nie wychodziło tyle na górę + dół.... nie pamiętam spróbuj mniej, najwyżej dołożysz ![]() przechowuje się w lodówce
![]() |
#54 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zakładam jeszcze Bartoszowi pampersa do spania,do kościoła i jak jedziemy na dłużej do miasta ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-06-02 o 21:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a może smectę w soku przemycisz? Cytat:
![]() ![]() ehhh chociaż bym sobie z Twoim Mężem popisała a tu taka psuja ![]() ![]() Cieszę się że z Antosiem lepiej ![]() ![]() niedobry ![]() ![]() Cytat:
![]() ...a co z Zuzią? może Mąż znajdzie jakieś inne zlecenia?.. No a My po pierwszej przejażdżce ![]()
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
my zaczelysmy tydzien temu i z dnia na dzien jest lepiej, sama chetnie siedzi na nocniku nawet godzine potrafi siedziec a w miedzyczasie sie bawi
![]() ![]() a czemu tak sadzisz? Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec zdziwilam sie ze nagle jej przeszkadza
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.