|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
widziałam na grzędzie ze dwa dni temu
![]() Cytat:
![]() to kup , warto gdzieś linki wklejałam , ale kultowa co mam ją szarą też niczego sobieczekaj idę z Tobą ![]() ale Ci się nazbierało nadrobiłam
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
łee, w jednym serialu od początku gołe doophy i się jeno bzykają, w drugim też od razu gołe doophy...
![]() Ech, gdzie tamte czasy i seriale pokroju Archiwum x, gdzie bohaterowie ubrani od stóp po szyję, a tak iskrzyło, że człek siedział jak na szpilkach - czy się pocałują w końcu czy nie... dzie te czasy, kiedy w serialach komediowych najśmieszniejsze były aluzje i niedomówienia, a nie podane na tacy "momenty" i to jeszcze 5 razy na odcinek dzie pociągający faceci, piękne i inteligentne babki i zaskakująca fabuła, a nie, że po samym ubiorze i sposobie kadrowania postaci widać, że ten wąpierz, a nie człek zwykły...A póki co fidzeu same baby puszczalskie albo idiotki szczerzące zymby ze szparą na żetony, a faceci albo psy na baby albo niegroźne wampirki powstałe na fali zmierzchomanii ![]() szkoda czasu, ideu spać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-02 o 23:38 |
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam- i nic. Ludzie kupy zbierają i społeczeństwo ubożeje
Cytat:
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
dla Rozterki
![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0327 jest super ale przestrzeń w środku oraz dwie zapinane kieszenie na froncie i dwie z tyłu (b. głębokie) wynagradzają wszystko ![]() oraz kultowa Emili (patrz odpowiedni font) http://etorebka.pl/s03.php?f=0101 no też niczego sobie bardzo fajna derma, taka gruba, mięsista, nie jak te ceraty co teraz w sklepach sprzedają fujjjj i wykonane wzorowo żadnych niedoróbek kurcze co ten wizaż robi z ludzi co następne
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-02 o 23:40 |
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet House'a zaczęli psuć: hotele, dziwki, śluby, więzienia, strzelanie kartoflami... wtf powinni skończyć na 7 serii i basta, bo zaczynają ciągnąć na siłę i wymyślac goopoty ![]() taa, przypomniałam se dzisiaj, czemu seriali w tv nie znoszeu i prawie nic nie daję rady oglądac dłużej niż kilka/kilkanaście odcinków ![]() pa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-02 o 23:49 |
|
|
|
|
#4176 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kufa, nie lubię Was, 6 stron do przelecenia. Idę Was odlubić na fejsie. A potem umyję się w misce. Ale sprzątanie poremontowe odwaliłam
|
|
|
|
|
#4177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak w ogóle to przecież 6 stron to nie dużo ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4178 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
a nie mowilam? tobie sie zmierzch podobal c'nie? jeszcze nie spotkalam osoby ktora lubilaby jedno i drugie.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#4179 |
|
Nindżopesz
|
I z naszej klasy
![]() ![]() Idę spać bo padam na ryjek. |
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może u mnie na wsi coś się znajdzie ![]() Tru jako posiłek nie odchudzający zdecydowanie polecam hod-dogi ze stacji paliw ![]() a tak serio to np. galaretka z kurczaka/indyka/ryby z warzywami do tego zdrowy pieczyw i posiłek jak marzenie
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Tak, to jest jak człowiek oznajmia wszem i wobec,że zawsze wypowiada sie wprost ![]() w trzy godziny , to bym pół domu zdażyła wyniśc ![]() miałam na mysli,że od trzech godzin usiłuję wynieśc śmieci ( w domyśle : wizaż mnie przykuł na amen) ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Nie spac !!!! Pisac !!!!
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-03 o 00:34 |
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
O!
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
tak , zmobilizowałam sie o 23-ciej , byłam taka przejeta ,że wreszcie się oderwałam od kompa , że nawet się przed wyjściem poperfumowałam
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Idę znów niezobowiązująco wejść w kupę- inaczej zostaje tylko sen- o słoniu najlepiej, z efektownym zakończeniem
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze, to jakieś wyjście. na dodatek, samsara tak się cudnie rozpachniła dzisiaj na mnie ,że zastanawiam się czy jej nie ściagnąc z aukcji ![]() A co polecasz ? ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- ale o którym zakończeniu mówisz
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-03 o 00:56 |
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Oj usypiam nad kompem, dobranoc Dziewczynki
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4188 | ||
|
Zakorzenienie
|
kopulować !!! Cytat:
![]() ja dziś nie pachnę , chciałam coś przetestować w S. (więc powierzchnię skórną zostawiłam wolną) ale nic mi się nie podoba ![]() Cytat:
kolorowych kufa muszę się i Pę. spakować ![]() ![]() to ja mykam, kolorowych
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-03 o 01:29 |
||
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki
|
#4190 | ||||||
|
Wiedźma
|
Najpierw odpowiem Polly, bo wcześniej umknął mi Jej post, a potem nie będę smęcić. Dobrze?
Cytat:
Ja zaś spłodzę z prawnikiem oficjalne pismo, w którym poproszę go o zaprzestania działalności na moją szkodę i oczerniania mnie. I będę bardzo ostrożna... Nawet moja naiwność ma swoje granice. ![]() Cytat:
Cytat:
Ale kumpel zdradził mi pointę, po usłyszeniu której prawie się poplułam piwem. Cytat:
Co jest złego w doopach? Byle były ładne i męskie. I bez żetonów. Cytat:
Cytat:
A fogle, to gdzie te czasy, kiedy bar był czynny całą dobę. Teraz pustki...
|
|
#4191 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wstawać
![]() Macie pozdrowienia od Gryszarda-dobre-kufa-sobie Jak mi napisał,cyt:Wrócę niebawem,prędzej lub później ![]() Dobra,idę zaprowadzić dziecko do szkoły i chyba wrócę jesszcze pospać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4192 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo zamiast zjeść jak człowiek w spokoju, w kuchni, to pogryzam przy biurku ![]() A to chudnięciu nie sprzyja ![]() Cytat:
Ja dzisiaj zakładam swoje ![]() Cytat:
A domowe jedzenie to duża korzyść dla zdrowia Cytat:
![]() Ciężko Ci coś polecić, bo kręcisz nosem na obiektywnie najlepsze możliwe propozycje. Seriale, które mi bardzo podeszły: Gra o tron Dexter Californication wszystkie serie CSI, ale ja lubię kryminały Bones - powód jak wyżej Cougar Town-komediowy Heroes - sci-fi, fajny The vampire diaries Detektyw Monk-staroć, ale uwielbiam to tylko to co mi przychodzi do głowy na szybko Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki
|
|
#4193 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ja uważam, że koniecznie jakiś posiłek na ciepło - masz możliwość mikrofali np? Wtedy warto zabrać w pojemniku ryż z warzywami i mięsem, albo makaron jakiś z sosem do odgrzania. Cytat:
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ju, świetnie! Czy to prawda, że jestem tam bez majtek? Prawda, prawda?I jeszcze zaciśnięta pieść, symbolizująca "ja wam kur*a pokażę"! Super ! ![]() A tymczasem wyglądam jak dżuma. Albo nie, jak malaria. Dżuma była za pierwszym razem
|
|
|
|
#4195 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyna różnica, że tym razem to ona słyszy myśli wszystkich ludzi oprócz niego ![]() Cytat:
obejrzałam jeden odcinek i na razie nuda kompletna - wiadomo że baba leci od 1 spojrzenia na wampira, murzynka jest pyskata, w dodatku od razu widać kto jest w filmie dobry, kto zły (łee, mogliby chociaż nieco lepiej to zamotać )jakbym se chciała na doopy popaczeć, to bym se film dla dorosłych puściła wolę jednak subtelniejszy dowcip słowny i sytuacyjny, bo póki co tylko kilka zdań mnie rozbawiło ![]() Cytat:
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-03 o 10:46 |
||||
|
|
|
#4196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Polecam: Scrubs -genialny od 1-7 serii Battlestar Galactica - trza całość zobaczyć .
|
|
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
chyba jednak wróce do filmów, bo serialowo jestem jeszcze bardziej wybredna
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektóre po opisach też mnie zniechęcały, ale po zobaczeniu pierwszego odcinka wciągały na maksa. mój tż ogląda i się zachwyca.
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oesu, naprodukowaliście 8 stron. Jak j a mam to nadrobić. powie mi ktoś? Zaniosłam wczoraj mamie spódnicę do skrócenia, bo była do kostków. No i skróciła. .... do połowy uda - wyglądam w niej jak "dzidzia piernik" ale i tak dzisiaj założyłam do pracy, co mi tam - zgrabne nogi mam
|
|
|
|
|
#4200 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
sab..ło matko... ![]() co go pisania do nie go chodziło mi raczej o konkret w sensie-zrobiłeś to i to, ja mam na to takie a takie spojrzenie i jak on widzi rozwiązanie tej sytuacji . W sensie ze dajesz mu okazję do wykazania się dobrą wolą, do naprawienia i odkręcenia tej sytuacji. Dajesz mu mozliwość zadoścuczynienia w sposób jaki on chce, a jak nie zechce to prawnik sie o to postara.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

, warto 

może się jeszcze rozkręci, ba na razie tylko buźka duchovnego ratuje sytuację