|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Hello!!!
Wiecie jaki jutro jest dzień??? Piątek!!! I weekendu początek ![]() W pracy się okazało, że wszystkie strony dostępowe do kont pocztowych zablokowane, więc odpada sprawdzanie maila prywatnego - pozostaje mi tylko służbowy :| Tak samo np. zablokowana jest strona gg i sam komunikator w sobie, więc też nie poszaleję. Jest do dyspozycji tylko komunikator wewnętrzny, ale też z kim ja pogadam, jak tam nikogo nie znam ??? Na wizaż boję się wejść, więc pozostaje tylko wieczorami w zaciszu domowym, bo po pracy teraz codziennie będę szła jeszcze do biura Mamy, a tam netu nie ma. Podpisałam dzisiaj też umowę. Myślałam, że dostanę próbny na 3 miesiące, a tu jednak zonk i na dwa w dodatku tydzień wypowiedzenia w razie co, więc mam stresa ogromnego. Od dzisiaj w ogóle pewnie przez połowę ludzi w firmie będę kojarzona przez ogromny kubek na herbatę jak zalałam rano herbatkę, to starczyło mi do południa spokojnie A jutro idę przed pracą na siłownię trochę pobiegać na orbitreku i pomaszerować na bieżni. |
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie oglądnęłam Och Karol 2. Nawet zabawne.
A teraz zmykam do łózka. Dobranoc
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś patelnię grillową , jutro wypróbowuję
ma może któraś z Was i powie czy jakieś inne mięso wychodzi niż na zwykłej patelni ??
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smażyłam piersiątka (nie swoje oczywiście) i wychodzą pycha, miękkie są , delikatne a robiłam tak, że rozbijałam, potem dawałam różne przyprawy i na patelnię, bez zbędnego panierowania i tłuszczu sama patelnię smarowałam chusteczką z tłuszczem piersi się szybko robiły do tego brokuł polany sosem czosnkowym i jedzenie jak ta lala
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Też muszę sobie patelnie grillową sprawić. Fajna sprawa.
Zwłaszcza piersiątka w towarzystwie brokuła z niej. Zaatakowaliśmy z TŻ truskawki i właśnie kończymy kilogram.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-02 o 23:05 |
|
|
|
#1716 |
|
Wtajemniczenie
|
stresa mam.
wena mi uciekła.
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
jak wyszlam z domu do pracy po 11 tak wrocilam przed 23
dobrze ze niedlugo urlop jutro tez sie bardzo ruchliwy dzien w pracy szykuje wiec nadrobie was przed praca bo jak tylko tu weszlam to widze ze 4 strony do nadrobienia mam a juz padam jeszcze kaszel meczy do tego tz tez zalatwiony na calego melduje ze nadrobilam a ja mam 171cm wzrostu i ... bylo 73kg jakies 3-4 tyg temu ale juz prawwie 2 mniej no i racja w moim wieku ciezej mi schudnac niz killka lat temu a mam 32 a czuje ze niemam wiecej niz 26-27 dobranoc Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-03 o 02:34 |
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Golden na pewno świetnie sobie dasz rade dzień dobry ja zaraz biore się za naukę a potem naleśniki z truskawkami będę robić
|
|
|
|
|
#1719 | ||
|
Konto usunięte
|
nie dziękuję bo chyba źle o kciuki poprosiłam
![]() Cytat:
prosze przekazać Cytat:
No to teraz tak: 1) witam piątek, piątek weeekendu początek! ![]() 2) zgadnijcie kto się wczoraj tak wypie***lił na rolkach przy facecie marzeń, że ma dwa olbrzmie krwiaki na udach, opuchliznę i ledwo może chodzić? ![]() miałam Was prosić o kciuki nie za randkę tylko za to żebym się nie wywróciła w każdym bądź razie boli jak cholera 3) mimo powyższego ktoś się chyba zauroczył mało tego wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że ze wzajemnością 4) jutro się ważę, 2 tygodnie diety za mną, przyjaciółka jak mnie wczoraj zobaczyła powiedziała, że bardzo schudłam najbardziej widzi po twarzy, donosze też że mam znowu płaski brzuch 5) kto chce schudnąć ten niech się zakocha najfajniejsza dieta z możliwych |
||
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i strasznie strasznie się ciesze, że randka sie udała pomimo, że się wywalilaś (miał się Tobą kto zaopiekować ![]() dziewczyny nie mam pojęcia co mi się dzieje z komputerem
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Kash, bardzo się cieszę, że układa się po Twojej myśli
![]() I gratuluję płaskiego brzuszka! Z tego się cieszę i tego zazdroszczę!
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Znów chłodek u mnie. Zmarzłam trochę w krótkim rękawku, ale ma być później 25 stopni więc dam radę. ![]() Kash, super z tym zauroczeniem. Tylko siniaków nie zazdroszczę, ale jak mówisz do wesela się zagoi. ![]() Takie zakupy poczyniłam na targu, że nie wiem jak do domu dojdę. ![]() Spłukałam się tez przy okazji, więc do wypłaty (tydzień czasu) trzeba trochę zacisnąć pasa. Dorwałam fasolkę szparagową za 13zł/kg. Nadal drogo, ale to nie 23. Piątek, piąteczek dzisiaj kochany! Wieczorem w planach rower i całkowicie bezkarne słodkie lenistwo.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-03 o 08:55 |
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Ja dzisiaj w domu siedze. Właśnie wstałam, zjadłam śniadanie, a teraz będę czytać książke.
Kash najważniejsze, że coś zaiskrzyło, a jakim sposobem zdobyte to nieważne ![]() Ja na 3 randce spadłam ze schodów, bo ubrałam nowe buty na obcasie a jeszcze nie umiałam w nich chodzić. Teraz z Ż jesteśmy kochającym się małżeństwem, więc dobrze wróże Waszemu związkowi
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Nic się nie martw, początki zawsze są trudne
![]() Kashmirka siniaków nie zazdroszcze, ale motyli w brzuchu tak No i płaskiego brzucha ![]() Haniulka bawcie sie dobrze i wygrzejcie się Ja biorę się za pracę Po 11 idziemy z tż na zdjęcia do dyplomu (nienawidze) i ja odrazu na zastrzyk. Potem dalej praca. Dziś pewnie sporo posiedzę
|
|
|
|
#1725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Dzisiaj całą noc spaliśmy przy otwartym balkonie, przynajmniej troszkę pokój się ochłodził, bo już siedzieć się w nim nie dało. Popołudniu wracam już do siebie. Cytat:
, mimo małego wypadku.
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Kash cieszę się że Ci się układa
Zakochańce Byłam na targu kupiłam kalafior, truskawki, nektarynki, winogrona, fasolkę żółtą i młode ziemniaczki Jeszcze muszę skoczyć po rybę (będzie dziś na obiad) z ziemniaczkami i fasolką. A jutro jajko z kalafiorem ![]() Muszę tylko poczekać aż podłoga przeschnie bo się uwięziłam w salonie Wczoraj poszłam grzecznie do łóżeczka a tż oglądał film. Ja padłam. Dziś boli mnie gardło i głowa
|
#1727 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Anastazja, trzymam kciuki żeby ten lekarz coś pomógł
i za pobyt również.Cytat:
Dlatego ja cały czas trzymam fason Cieszę się, że randera się udała A wiesz, takie wypadkowe sprawy do siebie zbliżają Także szkoda, że masz sińce ale, że glebę zaliczyłaś to na bank nie zaszkodziło ![]() Cytat:
Kupiłam dziś suszone bananki do pracy na przegrychę Mało brakowało a bym żądała urlopu bo jak wstałam z wyra chodzić nie mogłam Ale jakoś rozchodziłam i prawie nie czuję ![]()
|
|
|
#1728 | |
|
Rozeznanie
|
Hellou
![]() również z radością witam piatek, bo sobote mam wolną ![]() Cytat:
pkt 2 - auć ![]() gratuluje punktów 3 i 4 ![]() co do pkt 5 ja niestety nie skorzystam, bo mam już męża
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Kash- zazdroszczę motyli w brzuchu i randkowania, to jest fajne
no i gratuluję płaskiego brzuszka a siniaki zejdą z czasem![]() Haniula- udanego wypoczynku nad morzem Motylek- my zawsze śpimy przy otwartym balkonie jak jest ciepło bo bym nie wyrobiła Nadia- ale pyszne zakupy zrobiłaś Dodaja- ja też nienawidzę zdjęć u fotografa ![]() witam ![]() ja dzisiaj mam wolne ![]() wstałam po 8 o dziwo i w końcu się wyspałam ![]() mój tata wczoraj dzwonił do Rzecznika Praw Pacjenta z zapytaniem czy mogą z ZOLu mamę wyrzucić jak jest podpisana umowa do 30 września i mogą bo zakażenie bakteryjne mojej mamy zagraża innym pacjentom ehhh czyli jednak będzie mama w domu... jestem załamana, nie wiem jak damy sobie radę z opieką mamy 24h/dobę, no ale innego wyjścia nie ma, musimy stawić temu czoła i dalej walczyć o mamciedzisiaj idę z tatą popatrzyć panele i trzeba remont zrobić bo wykładzina jest u moich rodziców a musi być coś co łatwo można będzie umyć jakby coś się wylało np w ogóle dzwoniłam wczoraj do Castoramy i pytałam czy mają kogoś do położenia paneli, no to facet mi powiedział że współpracują z jakąś firmą i jak zapytałam ile wezmą za ok 60 m2 to powiedział ok 3000zł masakra! na szczęście rozmawiałam z kolegą Tż i położy z moim Tż za 500 zł
|
|
|
|
#1730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1732 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Ale porażka
|
|
|
#1733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- mama leży w ZOLu nie w szpitalu i oni sa wku....ni że musieli eksmitować z pokoju babcię która z mamą leżała
|
||
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1735 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
S✂✂✂✂ysyństwo
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja aż włos się na głowie jeży!!!
![]() Sama pracuje w służbie zdrowia i nie mogę uwierzyć, że nasz system jest tak bezduszny!!!
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
to jest w ogóle jakaś bzdura, całe życie płaciła moja mama składki i choruje od 4 miesięcy i cały czas coś
to jest jakaś paranoja, za ZOL płacimy prawie 3000 miesięcznie a oni nie mają szacunku do ludzi chorych niech najpierw mamę wyleczą jak zarazili a potem dadzą mi ja do domu, oni nie będą mieli problemu a ja będę musiała chodzić po całym mieszkaniu w fartuchu, masce i rękawiczkach ku.wa mać!
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh takie rzeczy to tylko w Polsce ![]() ![]() Do sprzątnięcia została mi jeszcze łazienka, wc i sypialnia. Póki co nie ruszę bo tż dalej śpi. Kupiłam rybkę i właśnie ją odmrażam. Będzie zdrowy obiad ![]() Wprowadzam w życie plan zdrowego/zdrowszego odżywiania
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś duszony schabik, szparagi
![]() Patrze na te moje okna i szlag mnie trafia. Jak dam radę to pomyję dziś u nas, a jutro może w dużym i kuchni. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

jak zalałam rano herbatkę, to starczyło mi do południa spokojnie 
Jestem żonką 

To dmuchanie oka miałam kiedyś, a teraz miało być innym sprzętem. Jak ona to nazwała - inwazyjnym...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mało tego wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że ze wzajemnością

i za pobyt również.
masakra! na szczęście rozmawiałam z kolegą Tż i położy z moim Tż za 500 zł