|
|
#2911 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Super są
podobają mi się kolory cytrynka i ten taki jasnobłękitnoszary |
|
|
|
#2912 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A właśnie - byłaś w końcu na czerwonych wieszakach? ![]() Cytat:
Zresztą SdC ostatnio chciała komuś odsprzedać A jasnobłękitnoszary też mi się podobał, ale stwierdziłam ostatecznie że jednak za szary Widziałam na próbniku na Szewskiej
|
|
#2913 |
|
Konto usunięte
|
Wątek lakierów Colour Alike i odzywek do paznokci jest już w klubie, zapraszam!
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy fitness Glamour już działa normalnie po zalaniu??
bo dawno nei byłam więc trzeba się wybrać bo jak się uze dużo to zajadam się czekoladą jak głupia;/ |
|
|
|
#2915 |
|
Konto usunięte
|
Czy jest tu ktoś kto byłby w stanie zamówić mi palete cieni ze strony http://www.lookfantastic.com/beauty/...6;palette.html ? Bo nie robiłam nigdy zakupów na zagranicznej stronie.
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam kartę i mogę Ci zamówić
|
#2917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mogę Ci coś kupić tylko na pewno nie w przyszłym tygodniu, gdzieś po 10.06.Widzimy się jutro? jeśli tak to weź i bon![]() Cytat:
![]() klasyczne perełki dokładnie w tym stylu co wkleiłaś mam- sprawdziły się przy fioletowej sukience,. po kminach mam do wyboru 1-goła szyja+ dłuuuugie kolczyki z cyrkoniami+ branzoletka 2- czarny naszyjnik+ kolczyki naszyjnik kupiłam w celach przymiarkowych bo do 28dni mogę go zwrócić ![]() Cytat:
i Tobie rolkę tez mogę kupić,ale musisz mi się przypominać dziekuję ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- ale ładne te lakiery najgorsze jest to, że mam ich cały wagon, prawie w ogóle nie maluję kolorami bo mi na 2-3 dzień już odpryskują, a chciałabym mieć je wszystkie![]() dzisiaj na poczcie panna miała taaaaki cudny morski lakier! ale była tak niemiła, że nie pytałam gdzie kupiła. Głupia nie chciała wydać mi listu bo nie zgadzał się adres zameldowania z zamieszania a moja siostra się wydurniała i napisała zamiast imienia Tamagoczi
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#2918 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jw ![]() Byłam ale nie na samym początku więc nie widziałam poturbowanych ludzi Ale to co się tam działo to masakra ![]() A z wieszakami to jakiś zonk bo ludzie myśleli że łap-cap i wieszak ich A do 11 znaleziono tylko 2 czy 3 wieszaki z 29 i to te z najmniejszą nagrodą Ja nie wiem gdzie oni je pochowali Ale za to kupiłam piękne pudełko na drobiazgi z Audrey Fitness działa cały czas z tym, że zajęcia są na hali Akurat szefowa szła sprawdzić jak idzie remont więc ją zagadałam i powiedziała, że jak się wyrobią z remontem to jutro już będzie wszystko normalnie. Ale nie wiem bo tam syf był straszny po tym zalaniu...Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
Ja wezmę jakiś lakier ale nie mogę się zdecydować ![]() A żeby Ci nie odpryskiwało to trzeba było wziąć udział w moim zamówieniu, o! Cholera!!!! Ty to jesteś. Muffiny z truskawami
|
|
#2919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tymi wieszakami to myślałam, że właśnie od razu je będzie widać i że po 5 minutach nie będzie śladu Jakbym wiedziała, że trudno je znaleźć to postarałabym się później przyjechać! ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
http://sklep.barbra.pl/produkty.php?...d_produkt=1170 to jest różowy czy szary bo ślepa jestem?
http://sklep.barbra.pl/produkty.php?...d_produkt=1172 a ten jest perlisty? chyba za długo przed kompem siedze....
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. chyba ma jakiś shimmer
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak myślałam właśnie ![]() A tu po pół godziny szukania babka znalazła pierwszy pod ręcznikami Nie wiem czy do wieczora wszystkie zostały znalezione bo zaglądnęłam tam jeszcze po zakupach w galerii i wszystkie torby, walizki itd. były przekopane a wieszaków nie było
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
ale zaczęło u mnie padać
|
|
|
|
#2924 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Ja marzę o którejkolwiek od nich od 3 lat
(zresztą chyba Ci nawet o tym mówiłam )
|
#2926 |
|
Konto usunięte
|
To podbij do oli_gie zeby kupiła dwie ( ale się zrymowało ) :P
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz chyba nie da rady
Po ile one wyjdą? gdzieś 150?
|
#2928 |
|
Konto usunięte
|
Tak, około 150 zł ale chyba przesyłka jest gratis poza tym na allegro chodzą dopiero od 205 zł. Zreszta wydaje mi sie, że mają malą ich ilośc wiec oferta moze sie szybko skonczyc bo na ta paletke taki szał przeciez jest.
|
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie widziałam, że przesyłka gratis, super.
A skąd wiesz ile ich mają?
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
beż może być
a co to shimmer? ![]() 6m- o jakim zamówieniu mówisz, co tam bylo? kupiłam jakiś utwardzać nie chce mi się sprawdzać jak się nazywa i na 2gi dzień już miałam odpryski
|
|
|
#2932 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() tamagoczi ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2934 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie ma to jak spacer o północy w deszczu
![]() A ja podziękuję. Cenię sobie spokój.
|
|
#2935 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
w ogóle pewnie można tam upolować sporo rzeczy jak są jeszcze przeceny przecen ![]() no że się błyszczy ![]() ha, jak ja się cieszę, że znowu zaoszczędzę kasę na lakierach ![]() tamagotchi dostało mój pędzelek? to może wieczorem wpadnę po niego ![]() coś Wam powiem z samego rana... aleśmy wymyśliły z tymi klipsami do staników
|
|
#2936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gdy jechałam na tą Eskę to zdjęłam całą górę z siebie, żeby założyć ten klips na kolanie. Wstyd jak cholera, no bo widno jeszcze było a inni kierowcy nas mijali. Jednak nie pomogło. Zakładając biustonosz odpadł mi ![]() Więc potem TŻ na czerwonym świetle mi zapinał ![]() Kasia znów maila nie wysłałam. Jak wyszłam z domu o 8 to wróciłam o 21. Może dziś...I znów idę. Do później
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się też tak wydawało
.Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2938 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moi rodzice kiedys przekazywali mi paczke pociagiem-z domowym jedzeniem w sloikach Zaadresowana byla normalnie ale markerem obok napisali 'dla zarloczka' Ja sie chyba w nocy przebudzilam jak tak lalo...usnelam nad notatkami jak dziecko A teraz znow od rana orzeczenia, postanowienia i wyrokiCytat:
![]() Pocieszam sie jednak ze moge baardzo mocno wygiac rece do tylu wiec moze jakims cudem i z tym zapieciem sobie poradze
|
||
|
|
|
#2939 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię popadania w skrajności; to przecież od człowieka zależy Miałam napisać, że u mnie na studiach jeszcze nikt w żadnym formalnym związku nie jest, ale zapomniałam, że studiuję z 19latkami Ale wokół mnie (a jestem z przywołanego '89): są już osoby, które mają mężów, dzieci mniej, chociaż moja najbliższa koleżanka będzie przewodzić chyba macierzyńskiemu ciągowi, bo jest w ciąży. Ale na szczęście ona ma w miarę dobrą sytuację i warunki na dziecko. Chyba.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

podobają mi się kolory cytrynka i ten taki jasnobłękitnoszary 

jeśli tak to weź i bon
najgorsze jest to, że mam ich cały wagon, prawie w ogóle nie maluję kolorami bo mi na 2-3 dzień już odpryskują, a chciałabym mieć je wszystkie

Akurat szefowa szła sprawdzić jak idzie remont więc ją zagadałam i powiedziała, że jak się wyrobią z remontem to jutro już będzie wszystko normalnie. Ale nie wiem bo tam syf był straszny po tym zalaniu...

a tu już 2 po ślubach, jedna dzieciata, jakieś 2 biorą ślub w wakacje. a u TŻ-ta to wiele się pobrało wkrótce po maturze, czasem to była wpadka, ale czasem nie
Miałam napisać, że u mnie na studiach jeszcze nikt w żadnym formalnym związku nie jest, ale zapomniałam, że studiuję z 19latkami