|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
czy myslalyscie co zaloza Wasi przyszli Mezowie? Podobaja mi sie surduty angielskie lub fraki, musimy poszukac
wogole wchodze co jakis czas na youtube i niektore filmiki slubne sa przepiekne , mam nadzieje ze kazda z nas bedzie miela i takie.A za jakis czas zaprosze Was do obejrzenia naszej strony slubnej.Czy ktoras Was widziala cos takiego, bo my widzielismy kilka i stwierdzilismy ze chcemy miec nasza strone interntowa, na poczatek typowe informacje weselne z mozliwoscia potwierdzenia itp, a po slubie filmy i galeri slubna po to zeby nie trzeba bylo gosciom wysylac. ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- faktycznie, rowny roczekcholera psia kosc mac, musze zajrzec do profilu i zmienic nazwe bom kasiowa24 lat miala 3 lata temu ..ech ale ten czas leci, kiedys bylo blisko do 20ptki teraz do 30-stki |
|
|
|
#2852 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
witajcie
![]() praca bardzo mi sie podoba i jestem dobrej myśli ale wczoraj i dzisiaj po powrocie od razu kładłam sie do łóżka, bo jeszcze mnie trzyma to przeziębienie dziś co prawda jest już dużo lepiej, ale jeszcze mam zatkany nos ![]() na poczatek kupiłam sobie jednodniowe- 1•DAY ACUVUE TruEye. kupiłam od razu 30 sztuk. to dopiero 2 dni użytkowania, ale różnica między soczewkami a okularami jest kolosalna!!! nie wiem jak mogłam wcześniej ich nie nosić Cytat:
trafiłam też na dobrego lekarza, bo bardzo dokładnie i spokojnie ćwiczył ze mną zakładanie i zdejmowanie. i właśnie- coś za szybko mi idzie to zakładanie i zdejmowanie ale to podobno dlatego, że powieki w ogóle mi drgają i mam lepszą równowagę przynajmniej to stwierdził okulista . Cytat:
i powodzonka w poszukiwaniu WYMARZONEJ pracy Cytat:
gratulacje dziewczynki Cytat:
![]() Cytat:
szczęście, ze u Tż wszystko dobrze się skończyło nena na zaproszenia nie mogę się napatrzeć- są boskie magdziaS gratuluję dostania pracy ![]() dotka- spóźnione, ale najszczersze życzonka urodzinowe |
|||||
|
|
|
#2853 |
|
Zadomowienie
|
To ja już zmykam do łóżeczka a wam życzę kolorowych snów
Dobranoc
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiowa24 witaj w naszym gronie kurcze, coś mi się mało postów zacytowało muszę zerknąc jeszcze raz na poprzednie strony, bo chyba chciałam na więcej odp.
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nicku nie mozna chyba zmienic... tez bym chciala, bo mam taki glupkowaty, przeslodzony - paulinka- dobrze, ze nie paulisiunia czy cos:P ale to mi TZ zakladal opowiedz jeszcze wiecej o Was, gdzie mieszkacie, co robicie, jak Synek sie nazywa uwielbiam takie maluszki![]() teraz lece spac bo jakieś pachnące ciacho wyszlo z łazienki a jutro mam wolnnee ohhh yeahh;D
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-06-02 o 23:01 |
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
chyba się zbieram spać, bo zapowiadają sie 3 intensywne dni
jutro do pracy, potem szybko do domku spakować się, załapać jeszcze nauki i jedziemy do rodziców na wieś dobrej nocki wszystkim Pm-kom i ich Tż-tom
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my już naszą wstępną stronę mamy. Ostatnio nawet ją zaktualizowałam o nowe inspiracje.
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uciekam spać dziewczynki. Papa Pewnie do juterka...
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
też lecę spać
choć będzie cieżko bo mi się drą pod oknem gówniary jakieś
|
#2860 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Hej Dziewczyny!! Cały dzień się nie odzywałam bo rano byliśmy z Tż i małą na zakupach i zlecialo nam troche a pogoda dzisiaj rewelacyjna gorąco na max'a wiec na dworze cały dzien bylisy ... ![]() A teraz siedze z maseczka na wlosach no i zaraz ide sie kąpac i spac bom zmkeczona jak nie wiem...Dobranoc Dziewczynki
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-06-02 o 23:36 |
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
Nową PMkę witam serdecznie
MagdziaS gratuluję pracki Wstałam 45 min temu, ale to był zły pomysł, więc idę jeszcze na 2 godz do wyrka...
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj w naszym gronie gosza ty śpiochu jeden wstawaj pobudkaaaaaaaa ![]() a dziś ostatni dzień nauk i ostatni temat nawet żałuję bo księdza mamy do rany przyłóż taki życiowy i przesympatyczny a wszystkie te nauki prowadził z humorem aaaa dziś nam robi test z gotowania
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-06-03 o 07:29 |
|
|
|
|
#2865 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam piątkowo
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale z tego co mi wiadomo to nicku nie można zmienićKurde muszę dzisiaj zmarnować pół dnia aby jechać na 1,5 godziny na zajęcia do krk a z racji, ze mam 50 km w jedną stronę potem jeszcze przez krk się przebić to zejdzie gdyby nie to ,że muszę prace na zaliczenie oddać to bym sobie odpuściła , ale na pocieszenie może pójde na jakieś małe zakupy w krk ![]() Dobra lece dokończyć pisać prace żebym miała wogóle co oddać
|
||||
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ten czas zapiernicza, nie bój się masz nas mi i jagodzi zostało zaledwie 350 dni jak będziemy się wszystkie zbliżać do studniówki to dopiero będzie strach
|
|
#2868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i całe szczęście
|
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Słońce już ostro pracuje, więc szykuje się gorący dzień.Dobrze, że już piąteczek. Teraz tylko zebrać siły do pracy, żeby dzień szybko zleciał ![]() Cytat:
![]() Ostatnio rzuciłam hasło do TŻ, że jeszcze tyle i tyle dni do naszego ślubu, a on biedny zrobił wielkie oczy i pyta skąd ja to wiem. A ja mu na to, że Pmki mają zdolności w przeliczaniu dni
|
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
jest ranek, a już tak gorrrąco, że nie mogłam spać. Mam dziś masę rzeczy do zrobienia, całą listę (krakowie! nadchodzę), ale póki co piję kawkę i się obijam. Mam tyle rzeczy do nauki na poniedziałkowy egzamin, że szok, a nic nie zaczęłam
![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- święta prawda |
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jeszcze jakieś 455 na razie jestem spokojnaaa ![]() gosza podziwiam Cię że tak wcześnie potrafisz się wygrzebać z łózka! Ja dzisiaj wstałam troche przed 6, ale jestem niesamowicie wymięta wiec zaraz się zdrzemnę a poźniej pojadę na wykład.
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-06-03 o 08:49 |
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ..
Ile WY piszecie..ciężko Was nadgonić ![]() My stronę ślubną będziemy mieć na bank, chociażby dlatego, żeby goście zobaczyli jak dojechać na salę ... bo niby wszyscy mieszkają w okolicy a mało kto wie, gdzie to dokładnie jest ... Ja kupiłam już część dekoracji weselnych tj. wazony i świeczniki miałam kupić też świeczki i serwetki, ale nie zdecydowaliśmy się na jakiś konkretny kolor ... za tydzień idę na wesele i nie mogę się doczekać go, bo sobie podpatrzę co i jak no i właśnie mam głupi dylemat teraz ... będziecie robić paznokcie na wesele u kosmetyczki jakieś tipsy czy coś ?? Bo ja nigdy nie robiłam, bo mam z natury mam ładne , ale jak wiadomo czasem któryś niechcący pęknie i nie wiem czy na paznokcie też się zapisać czy nie ? Póki co kupiłam sobie odżywkę do paznokci i super się sprawdza, bo już kilka sytuacji miałam w których normanie paznokieć by poszedł, a nie złamał się
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2876 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
mam jakieś gorsze dni teraz, wybaczcie przyznaję sie bez bicia, że nie daję rady Was nadrobić, więc skorzystam dziś z wolniejszego dnia i poleże, poopalam się buziaki dla Was |
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2878 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
sezon na truskawki
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratulujęCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Lepiej późno, niż wcale Jeśli jest możliwość to czemu nie korzystać z "wynalazku" ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.papilot.pl/paznokcie/1098...-i-akryli.html Wypowiedz jednej z komentatorek: Dużo Pań nie rozumie co oznacza metoda Hybrydowa. Polega ona na nałożeniu na paznokieć naturalny substancji takiej jak lakier (lakier hybrydowy) który utwardzany jest pod lampę UV. Zabieg ten nie przedłuża paznokcia jednak staje się on twardy . Jeżeli paznokcie naturalne są długie ,dzięki lakierowi hybrydowemu paznokieć nie połamie się bo zostanie usztywniony. Zabieg ten powoduje , ze płytka staje się mocna i mniej wrażliwa. Jestem po takim zabiegu i na prawdę widzę różnice. Wcześniej paznokcie łamały się i były nieznośne. teraz mam twardą płytkę i naturalny własny paznokieć. Metoda hybrydowa ma na celu pomóc naturalnym paznokciom , krótkim jak i długim . Można zdobić tez lakierem , który nie odpryskuje jak zwykły lakier. Zaznaczam metoda hybrydowa to nie jest przedłużanie paznokcia - Panie nie mylcie tego z metodą żelową czy akrylową . Edytowane przez Irmelin333 Czas edycji: 2011-06-03 o 09:44 |
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Welon można przeprasować nie bezpośrednio, a przez jakąś ściereczkę bawełnianą evoniu to super, będę myślami z tobą w Ten dzień
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

wogole wchodze co jakis czas na youtube i niektore filmiki slubne sa przepiekne , mam nadzieje ze kazda z nas bedzie miela i takie.

ale wczoraj i dzisiaj po powrocie od razu kładłam sie do łóżka, bo jeszcze mnie trzyma to przeziębienie
dziś co prawda jest już dużo lepiej, ale jeszcze mam zatkany nos 
i powodzonka w poszukiwaniu WYMARZONEJ pracy 
ślub 28.04.2012

Pewnie do juterka...

po prostu trzeba się cieszyć i już
a i biednym zwierzątkom też się nic niestanie 
a z racji, ze mam 50 km w jedną stronę potem jeszcze przez krk się przebić to zejdzie
na razie jestem spokojnaaa