|
|
#4081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Truskaweczka mam nadzieję, że kicia nie zmieniła się dużo przez ten czas kiedy zdjęcie robiliśmy
dziękuję ![]() Isebelle dziękuję
|
#4082 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4083 |
|
Wtajemniczenie
|
Oby
|
#4084 |
|
Raczkowanie
|
Zmykam już spać bo nie wstane rano
Jutro Tż zabiera mnie do siebie na cały weekend więc pewnie wpadne do was po niedzieli i postaram się troszkę dłużej z wami popisać![]() Dobranoc
|
#4085 |
|
Wtajemniczenie
|
Truskaweczka to miłego weekendu
dobranoc
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
skończyłam skończyłam... mogę drukować
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam kochane
![]() Kobity nie macie kiedy pic tylko jak mnie nie ma ??Troszke sie zasiedzialam ...ale tak tak bylam grzeczna :brzydal :Pogadane jak za starych dobrych czasow ,buzie nam sie nie zamykaly ,musze sie tak czesciej odchamiac z kolega ![]() Kolega wrocil do Polski szukac zony i jest załamany ,bo uwaza,ze kobiety dziela sie tylko na dwie kategorie normalne ,ale zajete ,wolne ,ale kur.... ![]() Zauwazyl pierscionek ,ale przynal sie dopiero jak mu powiedzialam, ze jestem zareczona ,no i troche posmutnial wtedy hmm ciekawe czemu Kasikkkka ladne obraczki ,no no juz niedlugo coraz blizej twoj wielki dzien,wszystko juz zalatwione??
|
#4088 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi
![]() Kinia dobrze, ze Wa sie fajnie rozmawiało i ze spotkanie się udało
|
#4089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz co? Na takich Kanarach (i to 12 tygodni!!!!!) można niezłego faceta znaleźć Wielki przytulas ode mnie i nie myśl nawet o tamtym bydlaku..... Nie warto... Aluś ale torba Jak nie lubię tego sklepu to powiem, że torba świetna ![]() Santom gratuluję 4+ Ja mikroby będę miała dopiero od października ![]() Gaja ale boskie te teksty zaproszeń!!!!! ![]() I widzę, że coraz bardziej się zajeżdżasz dziewczyno Żebyś ty siły miała przy takiej ilości pracy Biedaczku! A ta suknia... Ta druga, Maggie Sottero.... Coś pięknego... Naprawdę, jak za takim typem nie przepadam to ta jest bardzo, bardzo, bardzo delikatna i ma w sobie to coś ![]() Studi gratuluję podwyżki ![]() Kinia babcia Ci mówi, że jesteś stara? No nieładnie Ogólnie to się tym nie przejmuj Kamea! Jak to zaręczyn nie było Ale, że tak planujesz już po salach pochodzić... ![]() ![]() ![]() Sylvuś widzę, że szalejesz na jakimś wygrzewaniu się bez Tż Podoba mi się to ![]() I czemu na żywo Tż Ci nie mówi takich rzeczy? Tylko smsem? Jlys cała ta sprawa z mieszkaniem się rozwiąże... I to pozytywnie! Nie martw się na zapas bo jak na razie to nie jest jeszcze aż tak źle ![]() Cytat:
Jestem z Ciebie dumna!!!!! Ale z tym pomaganiem to przegięłaś ![]() Truskaweczka oj, żeby ten Tż jak najszybciej Cię zaskoczył ![]() Paczek ale kicia! ![]() Gratuluję stażu!!! Santom myślę, że w tej Norwegii to już nawet teraz nie musiałabyś się martwić, że "nie czas na dzidzię" ![]() Kasik obrrrrączki Czekamy aż na paluchy sobie powkładacie Nie mogę się doczekać! A, że jesteś pierwszą prawienarzeczoną-narzeczoną pozostaje na Tobie obowiązek......zaprosić nas wszystkie na ślub ![]() Kinia dobrze, że byłaś grzeczna :P Ale kolegi trochę szkoda jeśli fajny ![]() No Wreszcie was nadrobiłam Dzisiaj było koło z biochemii, zobaczymy za tydzień jak będą wyniki ![]() A teraz ida spać bo jutro do pracy na 12 godzin! Ale w sobotę z wami posiedzę :P Dobranoc Dziołszki
|
|
#4090 |
|
Wtajemniczenie
|
Bjuti dziękuję
kurczę jak na 12h idziesz to faktycznie musisz się wyspać dobranoc![]() też się kładę bo jutro o 6 muszę wstać i jechać do UP po skierowanie na badania i do lekarza..a ja się boję igły dobranoc
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-06-02 o 23:47 |
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio jak pogadalismy to powiedzial na zywo.
mam nadzieje ze uda nam sie wyhaczyc jakies mieszkanko przed wrzesniem ![]() choleraaaaaaa nie mam hasła identyfikującego prace mgr..shittttttt;/ ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- cholibka na dwoch stronach nie mam numerów stron.. i za choinke ne wiem jak zrobic zeby byly bo na innych sa |
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sylvi uda się na bank wyhaczyć jakieś mieszkanie tylko oby nie stawiał oporów
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() ja już od 5:56 na nogach , jem sniadanko teraz i sie szykuje ![]() kasik fajnie , ze juz odebraliście obraczki ![]() Paczek nie bój sie igly ;D ni bedzie tak zle ![]() Kinia to fajnie , że spotkanie sie udalo no i dobrze , że bylas grzeczna
|
|
#4094 |
|
Konto usunięte
|
Witam, nie wyspalam się.
|
|
|
|
#4095 |
|
Zadomowienie
|
kinia no nasz wielki dzień zbliża się wielkimi krokami
![]() już coraz więcej rzeczy mamy załatwionych kupiłam już buty, no właśnie obrączki już są, garniak i wszystkie dodatki dla TŻ też już są, aaa w ostatni weekend zawieźliśmy moich przyszłych teściów do mnie, obejrzeli sobie salę (bo nigdy wcześniej jej nie widzieli) i kościół cieszę się, że się nawet nieźle dogadują z moimi rodzicami a my, skoro byliśmy już w moim rodzinnym mieście to poszliśmy do księdza i spisaliśmy protokół ![]() jeszcze został USC do załatwienia, no i czekam na tel w sprawie sukienki
|
|
|
|
#4096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak na dloni sie prezentuja Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kasikkkka, a butami to sie nie chwalilas pokazuj wszystko co juz masz!!Laski, ja dzisiaj sama w biurze wiec okupuje wizaz dawajcie duzo zdjec ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- I wstyd sie przyznac, ale nie pamietam jaka sukienke bedziesz miec poka jeszcze raz
|
|
#4097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
) z pierwszego ślubu (prawie) narzeczonej Cytat:
chyba, że nie dla mnie ten pierścień
|
|
#4100 |
|
Zadomowienie
|
zaproszenia
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Cudowna suknia
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- A masz juz pomysl na bukiecik? Jakis kolor bedzie dominujacy? Po zaproszeniu wnioskuje, ze złoto - brąz?
|
#4102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na bukiet pomysłu nie mam jeszcze, wiem, że na pewno nie będą to róże. Sama nie wiem może goździki, może jakiś mieszany bukiet, a może jeszcze coś innego wymyślę Kolory to róż-fiolet-lekki krem, coś raczej w tej tonacji.Co do koloru dominującego, to nie przywiązuję za bardzo do tego uwagi zaproszenia takie nam się spodobały i tyle teraz czekam na kuriera, bo już są zamówione
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo gozdziki sa cudowne
mam w domu kilka bukietow z nich 2 tys. za Maggie to bardzo malo ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Dziewczyny, za niedlugo koniec tej czesci
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Niedługo? jeszcze 900 postów trzeba nastukać
![]() Kasik, podoba mi się ten Twój slubny zestaw. Ładne ładne to wszystko ![]() I byłam na tej rozmowie. Zrezygnowałam. Pani chciała mi dać 700 zł netto, płatne zwolnienie, niepłatne urlopy, pracę od sierpnia/września na umowę zlecenie (więc wymagany status studenta) i pracę popołudniami (chyba od 15 do 19:00 czy jakoś tak). Za mało, popołudniami - nie, nie chcę na takich warunkach pracować poczekam aż się zrobi etat w moim kołchozie ![]() Bjuti, no ten tydzień jest ciężko, ale w kolejnym będę mniej tyrać Poza tym jakby nie było miałam dwa popołudnia zupełnie wolne i je przebimbałam, więc wiesz...
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
Kasika, śliczne wszystko
Gaja, dobrze, że nie zgodziłaś się na takie warunki, bo to śmierdziało troche wyzyskiem a do umowy zlecenie nie trzeba mieć statusu studenta - wiem, bo ja na zleceniu pracuję, a studentem już jakiś czas nie jestem
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
To babka widać chciała na łatwiznę iść. nie dam się, a co
|
|
|
|
#4107 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na fryzurę się jeszcze nie zdecydowałam, ale z racji tego, że mam kręcone naturalnie włosy, to raczej będzie to luźna fryzurka a nie żadne koki. Pewnie jakieś podpięcia będą, jeszcze zobaczę co mi fryzjerka poradzi ![]() Gaja z tą pracą to masz rację, nie daj się wykorzystywać
|
||
|
|
|
#4108 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
W końcu słoneczko Rano pojechałam do tego UP i do lekarza-buu jak ja igieł nie lubię...wyniki odbieram w poniedziałek, z tym do pracodawcy i znów UP-co za biurokracja ![]() Sylvi kurczę dziwne z tymi stronami;/ Jlys boję się ![]() Isabelle ja też...Teraz był u mnie Tż i się chyba spać położę a potem sprzątanko ![]() Kasik super że się dogadują gorset tej sukni jest przepięknyAlunie nie ładnie
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z grilla dupa bo tz powiedzial ze musi sie na jutro na egzamin uczyc i nie idziemy.za to wielkimi krokami zbliza sie wizyta u gina:P |
|
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

dziękuję 

Jutro Tż zabiera mnie do siebie na cały weekend
więc pewnie wpadne do was po niedzieli i postaram się troszkę dłużej z wami popisać
:brzydal :

Żebyś ty siły miała przy takiej ilości pracy Biedaczku!
Ogólnie to się tym nie przejmuj 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dobranoc

ciekawe jak na dloni sie prezentuja
poka jeszcze raz