|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D
idę coś pożreć, bo mój tasiemiec się obudził
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też coś białego potrzebuję może spódniczkę a na pewno bokserki bo tak za✂✂✂iście wygląda biały do opalenizny ![]() to spora listę masz udanych zakupów
|
|
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tobie też udanych kiedy ruszasz na łowy? ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Buahhot a w Manhattanie jest Orsay?
|
|
|
|
|
#3904 | |
|
Wtajemniczenie
|
czeeeeeeeśc kochane
![]() ale ja dzisiaj źle spałam jakieś durne sny mnie nękały i chyba musiałam krzywo spac, bo szyja mnie z prawej strony boli..ale za to za oknem słoneczko w końcu świeci i można sobie jakoś przyjemnie dzień zaplanowac ![]() Cytat:
![]() a te sandałki z Housa bardzo bardzo ładne |
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze wam tych list zakupów
Ja bym chciała chociaz raz przez wakacje taka miec No ale nie mam co narzekać bo 3/4 ciuchów mam za darmo ![]() Ja musze jakies sandałki na małym koturnie albo na płaskim znaleźć, chociaz na małym koturnie chyba na upały też sie nadadzą, czy nie bardzo? ![]() Wybrałam w koncu podkład ![]() I zastanawiam sie jeszcze nad zakupem podgrzewacza do wosku Tylko tak myśle... kurde no depilacja fajna sprawa. Ale wosk tylko w miare długie włoski łapie, to jak beda odrastac to chyba musialabym poczekac az odrosna na tyle dlugie aż je wosk złapie A przy goleniu to jest tydzien czekania ![]() Nie wiem nie wiem A musze sobie wybrac cos na urodziny Albo ten podgrzewacz hmmmm
|
|
|
|
#3907 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego ja szanuje swoja bladosc, ewentualnie podsmaruje sie balsamikiem i ok ![]() a jak ktos glupie zaczepki robi w stylu- jaka biala! opalilabys sie! to odpowadam czy wie ze opalenizna byla od zawsze znakiem chłopek co wracaly z robot z pola- i nagle mina taka i milczenie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
ja uzywam depilatora do girek juz od 9,5 lat! i mam caly czas ten sam, starutki jeden z pierwszych philipsow i nadal jest genialny choc juz troszke dzwoni jak chodzi... ![]() ale depiluje nozki w zimie raz na 2 tyg. a latem raz w tyg i git ![]() nie wyobrazam sobie golic nog maszynka, a z woskiem jak mowisz- wloski musza miec co najmniej pol cm zeby jakos wzielo je- inaczej sie pourywaja i efekt taki ze moja kumpelka w zeszle wakacje chodzila tydzien z nogami golymi a potem 2 tyg je chowala a bol podobny, zreszta depilatorem boli tylko pierwsze kilka razy a i to znosnie. a depilator masz na lata i lapie ci wloski 0,5 mm
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tata mnie tego nauczył A jak zaczelam chodzic w tych sukienkach to sie tak dobrze w nich czuje ze nie mam najmniejszego zamiaru rezygnować z nich przez to ze jestem blada Bo jest mi tak wygodnie jak nigdy ![]() No też właśnie myślałam nad depilatorem, fakt ze włoski wrastać na pewno mi beda - ale to samo bedzie przy wosku. Ale właśnie ten ból mnie przeraża Bo pamietam jak mama kupiła depilator to potem go wywaliła do kosza Coś kupić musze bo z maszynką po prostu cholery kiedyś dostane. Zwłaszcza ze a to sie zatne, a to mi krostki wylezą, no i co 2 dzień Jedyna zaleta to że rach ciach i po sprawie.
|
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nikomu nie wytkam że jest biały i żeby się opalił to indywidualna sprawa każdego ![]() tylko irytuje mnie jak ktoś jest blady i narzeka na to nikt nie zabrania mu się opalać ![]() to tyczy się mojej koleżanki i strasznie mnie irytuje bo ciągle teksty jaka jestem blada jeju jaka jesteś opalona chciałabym założyć mini ale mam blade nogi przy Tobie wydaję się jeszcze bledsza niż myślałam i takie to wkurzyłam się i powiedziałam a kto zabrania Ci opalić się ![]() wiem wiem kolce takie będą już się naoglądałam dziewczyn które mają buty z podobnymi obcasami ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- wiecie ja to mam jakieś skąpe owłosienie na rękach w ogóle mi nie rosną a na nogach mam białe
|
|
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi to tylko na nogach przeszkadza A raczej przeszkadzało bo teraz juz mam to gdzies ![]() A jasna twarz mi sie podoba ![]() Kurna... wiedzialam. I nastepny podkład mi sie nawinął i znowu mam dylemat |
|
|
|
|
#3911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko 2x w tyg. peeling wlasnej roboty kawowo-cukrowy albo kawowo-solny zwlaszcza dzien przed depilowaniem- wtedy te co wrastaja wyjda na wierzch i je od razu usuniesz. jak mowie boli pierwsze kilka razy- potem czuc takie podszczypywanie i lekkie drapanie jak dla mnie nawet przyjemne no i po depilacji- jak dla mnie kolo 30 minut raz w tyg. co do wloska od razu balsam nawilzajacy na grubo i nastepnego dnia nogi jak z reklamy.tylko najlepiej depilowac wieczorem bo przez noc czerwone kropeczki poznikaja. i wiem ze jest jeszcze taka antybolowa alternatywa do kupienia w aptekach... zel ktory znieczula miejscowo- mozna kupic kilka saszetek i nozki wydepilowac pierwszym razem a poznej juz da rade- zreszta- jak mowie nie jest to bol nie do wytrzymania- wlaczasz glosno muzyke i sluchasz piosenek i gladzisz nogi depilkiem a nie patrzysz jak wyrywa te wloski bo sie wtedy na bolu skupiasz ![]() ale pachy czy bikini to juz ekstremal. choc moja sis depiluje... ![]() Cytat:
![]() raz ze moment mdleje a dwa plamy na ciele... i bable juz po 15 minutach w ostrym sloncu. i dla mnie takie zaczepki chamskie sa podle- bo moze akurat chcialabym sie poopalac a nie moge?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
litości
|
||
|
|
|
#3913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bikini to uuuu wyższa szkoła jazdy A szkoda Chociaż może takie nie bardzo głębokie bikini... ![]() Przejrze dzisiaj allegro ![]() Cytat:
![]() Jak gdzies do ludzi ide to nic nie mówie bo po co. Chyba że sie smiejemy z laskami to dla zartu coś palne ![]() A marudzenie to na kazdy temat jest czasem irytujace
|
||
|
|
|
#3914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko z tym drugim nie wiem jaki odcien i jest rozswietlajacy (nie wiem jakie ma drobinki, jak takie jak moj Astor to spoko, a jak wieksze to dupa ). A MF podobno mało trwały ![]() A z Revlonem mam problem bo jasniejszy odcień jest różowy, a ja musze miec neutralny albo ciepły, a ten ciepły może być za ciemny... chociaż buźka na pewno złapie troche słońca ... A juz nie mam teraz jak jechac i sprawdzać w Douglasie. Wziełabym sprawdzoną 102 z MF LAsting Performance, ale jak ja złapie chociaż ciut słonka to mam cieplejszą skóre a on wpada w róż i jest mi dobry tylko na zime :[ Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-06-03 o 12:32 |
|
|
|
|
#3916 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
tylko ch osowa, GB, madison, ch morena, alfa centrum i auchan ![]() Dziewczyny, fajne macie te listy zakupów
|
||
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze ty masz dlugie a one obgryzione? ![]() czeko jak cos to ja polecam philipsa- sama mysle o tym z najnowszej serii ale kolo 200zl kosztuje a w sumie moj stary jeszcze zipie... na pewno nie polecam ci brauna- cena wy✂✂✂ista a pęsetek malo i depilujesz nawet do godziny czasu same nogi- moja sis kupila najpierw brauna a teraz tez jakiegos philipsa.
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale dawno mnie nie było. Ale mam teraz tyle zaliczeń, w sumie na ten tydzień już starczy ale nastepny i nastepny egzaminy. Muszę w końcu zacząć ćwiczyć abs i buns ![]() Widzę że gadacie o opaleniźnie i depilacji ![]() Co do opalania to zaczal się jakiś boom na opalanie na forum? Ja byłam tydzień temu raz w solarium żeby przyzwyczaić skórę na 3 min i po tygodniu też na 3 minuty. I nie zamierzam chodzić częściej. A co do depilacji to ja depilatora nie moge bo włosy mi wrastają, nogi gole rzadko ![]() A pod pachami i bikini wydepilowałam sobie na stałe i nie mam już problemu
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy że włosy wyrywa i działa ![]() Niech tylko ten podkład dobiore i poszukam depilatorka
|
|
|
|
|
#3920 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
testowałam na dłoni podkład Revlon photoready oraz Revlon Beyond Natural. Widziałaś photoready na zywo? Ma on brokatowe drobinki, które rozświetlają skórę. Nie wiem czy zauważysz tutaj te drobinki w dolnym prawym rogu jest ten podkład- zdjęcie z fleszem http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...%3Disch&itbs=1 tzn ja go nie odradzam absolutnie, ale lepiej wiedzieć o istniejących drobinkach w podkładzie w sumie photoready czyli chyba ma zadanie rozswietlac skore tworzac efekt fotoszopu na zdjeciach ![]() a beyond natural to dosyć ciekawy podkład- po wyciśnięciu jest biały z ciemnymi drobinkami, a jak sie go rozsmaruje to daje kolor http://2.bp.blogspot.com/_iRMZ0nAH8n...lder+(3)56.jpg---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze najlepiej żebym zrobiła za free
|
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tym Beyond Natural nie słyszałam Zaraz poczytam.Generalnie kupuje z mamką na jednej aukcji wiec tak szukam zeby było wszystko na jednym i tak mi wpadł w oko ten Revlon. MF też mi sie podoba ale obawiam sie ze własnie bedzie mało trwały Bo w wiekszosci opini przeważa właśnie to ze jest nietrwały.
|
|
|
|
|
#3923 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Czeko tutaj widać na przykladzie odcienia Caramel http://dominichulinda.blogspot.com/2...n-caramel.html
i tutaj inny odcień http://cherylsbeautyblog.blogspot.co...oundation.html ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
to już nic nie mówię
|
|
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3925 |
|
Zadomowienie
|
i znów mnie nie było
szkoła załatwiona, będę studentką ![]() wczoraj farbowałam włoski: pół C12 na odrosty bez czekania na resztę nałozyłam mieszankę 0,5 C12 + 1 C10 w końcu moje włosy jakoś wyglądają jedynie mój naturalny odrost jest w kolorze złota, ale akurat był mały więc nie widać nawet bardzo ale reszta prawie jednolita platynka daje fotki za chwile
|
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
bo mam tak samo
![]() z tym tylko ze ja robie za koszt materialu sis i modelce z kursu a reszta ma normalna stawke ![]() dostalam wlasnie @ ![]() czeka mnie wspanialy zjazd... ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko teraz kolor ![]() zastanawiam sie nad 003 Shell albo 004 Nude, Shell różowawy bardziej a Nude beżowy. Tylko Nude moze byc za ciemny ![]() Z MF miałam Pastelle 102 i jak złapałam troche słonka to na zywo to sie tak nie odznaczało ale na zdjeciach miałam różowawą jasną twarz a ciało żółtawe No nie wiem który brac |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3928 |
|
Zadomowienie
|
Proszę
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
calkiem niezle wyszlo, ale wydaje mi sie ze z odrostem to bedziesz miec problem zeby byl rowny z dlugoscia...
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Ładnie
Kupiłam tego Revlona Mam nadzieje ze nie bede sie swiecic jak bombka choinkowa i wybrałam dobry odcien Ale wziełam drogą dedukcji z opini porównawczych z Healthy Mix z Bourjoisa ![]() Teraz ide szukać depilatorka ![]() A chciałam wam jeszcze powiedzieć, że moja maśc cynkowa mnie nie zawiodła po raz kolejny No i smarowałam tydzien Benzacne, żelami punktowymi. I nic Posmarowałam wczoraj maścią cynkową i mi prawie wszystko zeszło Zwłaszcza teraz w lecie jak potówki od grzywki czy coś może wyskoczyć bo działa naprawde błyskawicznie a kosztuje nie wiem... 4 zł? Najlepsze punktowe cudeńko |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

ja bym poszła na plażę, ale z @ nie bardzo 

A przy goleniu to jest tydzien czekania ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)