|
|
#4201 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Boszz, co za dzień, od rana mnie meczo intelektualnie. Jeszcze wczoraj gościu z Komandora siedział do 22giej.
TŻ od trzech dni jeździ do Łodzi nauczać pracowników nowego systemu, wraca o 20tej a mi zostawił nadzór remontu, organizację zakupów, sprzątanie (to nie nowość) i tzw. całą resztę. A teraz mam zadanie: ustalić gdzie najbliżej Łodzi Fabr jest McDonalds jeśli będzie się kierował na południe Wyszło mi, że na Piłsudskiego prawie równolegle w dół od stacji PKP, a może coś bliżej?
|
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
uchachałam się z nowego wpisu Sabb na blogu
bo należę do tych, co Muglery lubią, w Angelu nie czuję żadnych trupów ani piwnic (tylko słodycz), a Womanity to dla mnie słodko-cierpkie owocki ![]() aha, a Alien jest od jaśminowca dość odległy, wczoraj robiłam testy perfumowo-kwiatkowe. Bardzo bliski jest A La Nuit, tylko unurzany w słodkim miodzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-03 o 09:33 |
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Ano tak bo Ty jutro Szwecja
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Zaraz idę do dentysty
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4205 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Nie chce mi się iść do pracy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4206 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
Aliena pozbyłam się szybko, bo był na mnie nijaki zupełnie, nawet nie pamiętam, czym pachniał, na mnie na pewno nie jaśminem. Womanity uważam za obrzydliwe, nie czuję w nim nic z seksu ani ludzkiej skóry, ani kawioru, ani alkoholu, a tylko nadgniłego melona stowarzyszonego ze zleżałą, stęchłą wanilią. Poszedł won, bardzo szybko poszedł won. |
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Californiacation się po 3 odcinku rozkręca, robi się nawet zabawnie i sympatycznie
|
|
#4208 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A charakterystyczną nutę Muglerowską lubię,ale w Womanity jej nie ma Jest tylko tak słodki i przecukrzony melon,że aż zęby bolą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4209 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam Chique Yardley'a, ale najbardziej taki zapach DeJardin (ale nie ten znany z lat 80tych)- pachnie jak nie wyrzucone smiecie z odpadkami, jadalnymi (owoce) - taki zapomniany przy wyjściu worek, rozszarpany z pasją przez psa- domownika, tym wścieklejszego, że w środku nie było nic ciekawego Cytat:
Biednw dziecko. Czty są jakieś szkoły czynne od 10tej? Cytat:
Malaria to był mój nick na Sympatii, kiedy poznałam Wojtka ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4211 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Aczkolwiek uważam, że zapachy Muglerowskie mają coś w sobie, na pewno nie są wtórne i nie w stylu "podobne do..." a tak w ogóle to piątek
|
|
#4212 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obejrzałam ciągiem wszystkie sezony Cytat:
bo ja zwsze patrzę na torebkę pod kątem tego czy zmieści się do niej mój mały, 13,5 calowy laptop w futerale ![]() Cytat:
nie umiem tego zrozumieć.... Cytat:
![]() Cytat:
i dlatego mi wstyd, że zazwyczaj jestem tak leniwa ze nawet głupiej kanapki mi się w domu nie chce przygotować, a co dopiero coś bardziej skomplikowanego chyba muszę się wziąć za siebie ![]() Cytat:
ja też to był pierwszy zapach w którym się tak zakochałam że specjalnie zbierałam kasę (pracowałam na durnych promocjach ) żeby sobie go kupić Już nie jest numerem jeden, wiadomo, ale sentyment został Dobry
|
||||||
|
|
|
#4213 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cześć
![]() o serialach widzę mowa, kiedyś dziecięciem będąc oglądałam i kochałam Santa Barbarę i jakieś tam różne co w tivi puszczali potem jakoś mi serialowo przeszło, trzy które poznałam później i lubię do tej pory i oglądam to Twin Peaks, Red Dwarf i Two Pints of Lager and a Packet of Crisps (ten ostatni namiętnie) Cytat:
Cytat:
gdybyś mogła to Ty też takich lubisz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4214 |
|
Nindżopesz
|
W temacie filmów, jak która lubi brytyjski akcent i tego drętwusa Colina Firtha to niech obejrzy sobie King's Speech. Aczkolwiek się wynudziłam.
Angela uwielbiam - na kimś albo z butelki. Alien śmierdzi tanimi gąbkami z drogerii. Womanity nie znam, chyba nie żałuję. |
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Z pozostałej części materiału Mała będzie miała kiecusię na lato
![]() zwykły trapezik na ramiączka. Jeszcze do tego kókardki na kucyki wyjdą - będzie komplet ![]() ps. muszę sobie wreszcie kupić maszynę do szycia. nie będę musiała z takimi rzeczami do mamy latać. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2011-06-03 o 11:38 |
|
|
|
#4216 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Font na dziś
![]() spadam się rentgenować,narka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-06-03 o 11:45 |
|
|
|
#4217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() Chciałam mu z tej okazji polecić jakieś chamele, hemale czy shemale
|
||
|
|
|
#4218 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- tak a propos, skierowanie na rentgen grzbieta to można od pierwszego kontaktu, czy ten, od ortopedy?
|
|
|
|
|
#4219 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() najbliższy, ale nie na południe to McD przy Magdzie na Jaracza na południe to rzeczywiście na Piłsudskiego - w Galerii Łódzkiej, ale to trzeba trochę w prawo odbić mam dziś poważny napad zakupoholizmu
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Ojej, co Ci pomaga? Może rzuć się na coś innego- włosy?
|
|
#4221 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
super
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Muglera: Angel ale już np La Rose Alien edp - , choć podobieństwa są Innocent - Womanity -
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4223 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jeździ... niee, popyla z buta a wcześniej ciapągiem
|
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
ko kufa
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaczy w dzień też może być. Betty, co tam? Flo- doszła przesyłka Strasznie się cieszę, bo się wydarłam nawet z podstawowych rzeczy kosmetycznych
|
|
#4227 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
złego diabli nie biorą
![]() będzie rebus: 1/3 z klik za zakłócanie ciszy nocnej o 4 am pierwszy w życiu - muszę to oblać wieczorem! cała akcja iście groteskowa ![]() nie wiem czy śmiać się czy płakać
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
wieczorem - teraz muszę dziecko z zielonej szkoły odebrać - jeszcze mi zabiorą...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

Wyszło mi, że na Piłsudskiego prawie równolegle w dół od stacji PKP, a może coś bliżej?

Prawda, prawda?

Jest tylko tak słodki i przecukrzony melon,że aż zęby bolą 

może się jeszcze rozkręci, ba na razie tylko buźka duchovnego ratuje sytuację
obejrzałam ciągiem wszystkie sezony 

nie umiem tego zrozumieć....
i dlatego mi wstyd, że zazwyczaj jestem tak leniwa ze nawet głupiej kanapki mi się w domu nie chce przygotować, a co dopiero coś bardziej skomplikowanego 

ale już np La Rose