|
|
#4231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
![]() Cytat:
a reszty nie mogiem ściągnąć po polsku ani znaleźć online bo na dysku mam około setki filmow, zachomikowane na czarną godzinę (tzn. ewentualne problemy z sieciunią )śniadanie - garść czereśni, drugie śniad - garść czereśni, obiad - makaron z czereśniami - jeeaaah
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-03 o 13:25 |
||
|
|
|
#4232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mić, stęskniłam się Cytat:
Specjalnie przyjadę wieczorem do Baru, żeby zagłębić się w szczegółach
|
|
#4233 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Hurraaaaa! nie wygrałam aukcji pierścionka- modliłam się, żeby mnie kto przebił- i udało się!
Bo wypatrzyłam ładniejszy
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie- poza przyjemnościami Przynajmniej Gucio już chodzi bez pieluszki- tylko 2 wpadki, lżejsze na 2 tyg
|
#4237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam na opowieść ![]() no oblukaj sobie, fajne jest: http://www.filmweb.pl/serial/Sze%C5%...%85-2001-89546 Cytat:
jesteś niesamowita ![]() Odgruzowałam pokój, było to straszne ale chyba jest lepiej, dużo rzeczy wyrzuciłam Za to nie mam siły gotować obiadu
|
||
|
|
|
#4238 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
no chyba że sobota albo niedzielaa w Łazienkach wstyd sie przyznać jeszcze nidgy nie spacerowałam, tym bardziej się cieszę Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno,
to może jutro o dowolnej porze?
|
#4240 | ||
|
Zakorzenienie
|
a po co?
jak już sdą takie doźrzałe, nabrzmiałe i suotkie, że zjem kilkanaście sztuk i jużem najedzona ![]() (choć jadłabym na kilogramy, ale dieta Ciepło jest do września mogłabym sie odżywiac wyłącznie owocami i lodami ![]() Cytat:
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-03 o 15:09 |
||
|
|
|
#4241 |
|
never say no to panda
|
czy ktoś ma pomysł na bzdury, które można wcisnąć sznownemu piczonowi ze spisu powszechnego?
ten niebywały zaszczyt mnie dziś kopnął w totka to kufa wygrać nie mogę, a na te 20% wylosowanych do spisu się kufa załapać musiałam nosz, ja pitolę
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-03 o 15:09 |
|
|
|
#4242 |
|
Wpisz tu zomzing
|
początek jest fajny, reszty nie chciało mi sie oglądać
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- wersja z nieruchomością, czy bez? wcisac się za bardzo nie da, bo i tak te dane mają :/ |
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
jadłam lody różane z Grycana. Mówię Wam jaki czad
![]() a teraz pakuję się i wybywam na jakiś tydzień
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4245 |
|
never say no to panda
|
no ale np. durnoty w stylu znajomość języków obcych już da radę
Sindarin, Quenya i Starsza Mowa
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
pÓJDĘ DZIŚ W TWOJE ŚLADY- PAMIĘTAJ O MNIE, JAK BĘDZIESZ W wWIE I BAW SIĘ DOBRZE!!!
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
może spróbuję pociągnąć, razem z Mad Men i Dexterem, jak zdążę
chyba, że mnie Californiacation mnie fciongnie, bo teksty są fajne szkoda tylko, że nadal są sceny typu jęczące baby machające cyckami, brzydki łysol walący konia czy czyjeś rzygowiny, bo takie cuś mnie zwyczajnie obrzydza i zniechęca do filmu od którego oczekuję rozrywki ![]() ![]() Cytat:
|
|
#4250 |
|
Wpisz tu zomzing
|
obejrzyj dziś pilota
|
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4252 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
pisałam wyżej że mnie nie ma do niedzieli
Cytat:
![]() a co do totka, łatwiej się jednak załapać na 1:5 niż na 1:miliard pińcet ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-06-03 o 15:31 |
||
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda,że nie będę tym razem w spożywczaku nie widziałam. Jadłam w Malcie. Na parterze, na przeciwko SP mają lodziarnię. Jedziemy z chuopem do Krakowa, potem do Zakopca i na Słowację. Martwi mnie tylko pogoda Ciekawe na ile jest prawdopodobne,że sprawdzą się netowe prognozy-cały tydzień deszczu i burz Panowie oczywiście balkonu nie skończyli robić, a że pracę zaczynają raniutko, to ktoś pewnie będzie musiał u nas cały tydzień pomieszkać.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-06-03 o 15:33 |
|
|
|
|
#4254 |
|
Nindżopesz
|
A ja się pokłóciłam z nietopszem w kwestii remontowej, powiedziałam że się wszystkiego czepia a to nasze mieszkanie i nasz problem
O wannę poszło i nóżki do niej. Oczywiście zaczęła od "...nie chcę się wtrącać ALE..." Podobno wanna jest kiepska bo tania i sie zaraz rozpadnie a zamiast nóżek i bocznej obudowy za łączną kwotę 410 zeta powinniśmy kupić za✂✂✂isty wkład za ponad 1000, który już nóżek nie wymaga i nóżki to ZŁO. Argument "nie stać nas na takie bajery" nie przeszedł albowiem zaprawdę teściowa powiada nam: "jak cię nie stać na remont to nie rób". Jeszcze na końcu złośliwie skomentowała "czyli rozumiem że oszczędzasz na remoncie na zimowe ubrania dla P.?" bo wg niej on ma od 20-tu lat jedną kurtkę, którą sama mu kupiła i jeden garniak z bierzmowania. I nie dbam o niego, ma niezapastowane buty, brudny garnitur, umazane farbą dżinsy. Prawda jest taka, że kupuje ubrania w tym samym kroju i kolorze więc nietopszowi się pieprzą i no sory ale nie będę mu pastować butów ani zrywać dżinsów jeśli ma fantazję malować w nich ściany i moje prośby "zdejmij" nic nie dają. Tłumaczyłam jej to ale chyba uważa, że kłamię. Moja matka jej kiedyś fajnie powiedziała: "no ma brudne buty i ciuchy ale to ty go wychowałaś na brudasa. Przy K. (mnie) przynajmniej zaczął się regularnie kąpać" ![]() Najgorzej mnie wkufia, że nie umiem spokojnie znosić gadania nietopsza i się kłócę po czym ona z wyższością stwierdza "ale nie denerwuj się". Ponarzekałam |
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już dawno bym jej coś powiedział,dziwie się Ci się Red że jeszcze wytrzymujesz takie narzekania itp...
|
|
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, to wycieczka prima sorte, bawcie się dobrze ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Red ![]() Ja wiem co możesz jej powiedzieć. Że zacytuję: dirty dirty dirty dirty sucker, you think i can't get hurt like you, motherfucker...
|
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cbr, koniecznie podaj jeszcze znajomość micielańskiego i perfumeryjno-barowego I sieu pownerwiałąm na siorę, bo dzwonię, że zawiozę jej czereśni, a ta od razu z truciem, żeby przyjechac w tę niedzielę. A wała, u nas też gospodarstwo jest, a jakoś się z rodzicamy mamy zamiar zabrać wszysycy doopy w troki i jechać na cały dzień na wycieczkę i nikt nie dzwoni po jakąś siostrę szwagra, żeby teraz nam chałupy pilnowała co za ludzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-03 o 15:58 |
|
|
|
|
#4258 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wszyscy sąsiedzi poszli zapalić? ![]() Cytat:
![]() ty sie nie tłumacz -to nic nie da-trzeba ją zagiac w taki sposób zeby nie widziala jak zareagowac .twoje reakcje są przewidywalne, ona dobrze wie co ty jej odpowiesz i czuje sie pewnie -jest panią sytuacji .próbowałabym zabic ironią ![]() np o tym stelażu- bym powiedziała: -dobrze mamusiu juz biegnę ( nabyc stelażyk)
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-03 o 15:59 |
||
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci, że niby problem typowy, ale ciężko się to czyta. Ja spokojnie nie umiem. Kameno- skleroza ![]() To może pon?
|
|
#4260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śmiech wariata dosłownie.....albo płacz...z rozpaczy....
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

obejrzałam ciągiem wszystkie sezony 
a reszty nie mogiem ściągnąć po polsku ani znaleźć online
bo na dysku mam około setki filmow, zachomikowane na czarną godzinę (tzn. ewentualne problemy z sieciunią
)