Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-03, 21:47   #1321
SimplyDivine
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Wow ale super! A gdzie pracujesz że masz całe weekendy wolne?
Ja pracuje teraz jako Sales Administrator w biurze fabryki, czyli korespondencja, telefony, customer service i wprowadzanie zamowien do systemu i kontakt z klientami zagranicznymi, ale od lipca bede Sales Supervisor a od wrzesnia firma wysyla mnie na kurs HR i bede HR Assistant

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2011-06-03 o 21:48
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 21:52   #1322
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

To może dżdżownica pójdzie do Waszej sypialni?

A co do alergii - dobrze Cię rozumiem. Też mam alergię na trawy I teraz się odczulam, do tego biorę tabletki, bo pylą brzozy, a na to mnie nie odczulają, a jestem na nie tak samo mocno uczulona jak na trawy i i tak kicham Bez tabletek to nie wiem, co by było...

A przez to, że biorę ślub, alergolog zmieniła mi odczulanie na całoroczne, bo potem wróży mi ciążę i nie będę mogła się odczulać
no właśnie już uświadomiłam męża, że zamieszka na mojej nocnej szafce dobrze że on jest wyrozumiały

kurcze, to może mnie teraz tak brzoza rozwala... w testach mi wyszły tylko trawy, za to odczyn jaki miałam na ręku został sfotografowany i poleciał do jakiegoś atlasu jako wzorcowy Alergolog myślałam że się zapłacze nad urokiem bąbla, a ja że się zadrapię

Alergolog dobrze gada, jakbym wiedziała co mnie czeka, też bym się całorocznie odczuliła...
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Gwizdak mam nadzieje, ze Mrowa nie bedzie musiala doswiadczyc zadnych alergii bo to udreka na cale zycie i mnostwo wyrzeczen...
Cytat:
Ja tam bym jej nie życzyła nawet uczulenia na trawę Paskudztwo, bo trawy nie unikniesz... W ogóle alergia to zło
ale jest teoria, że chroni przed nowotworem

No ja jej najbardziej pokarmowej nie życzę, bo to mordęga i dla dziecka i dla rodziców. AZS to koszmar. Leczyłam żywieniowo niemowlęta z AZSem, to wiem (chociaż może leczyłam, to za duże słowo, bo w takim wypadku się dziecku daje nutramigen i nie wiele można więcej)
Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Ja nie kupowałam butów
eee, to która takie ładne pantofle wystawiła? Bisia?
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
nocni goście
co do biustu - wypowiem się jak już wykarmię Ale koleżanka, która rok temu urodziła, biust jej się zwiększył o 3 rozmiary i niedawno odstawiła młodego wygląda bardzo zachęcająco

Tak, już wiem co się tam w głowach roi, owszem, będzie czworokąt
Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że trudniej dojść do siebie po cesarce.
oj, zdecydowanie - to w końcu interwencja chirurgiczna, trzeba do siebie dojść jak po każdej operacji.

Posprzątałam salon i kuchnię, sypialnię olewam - zamknę drzwi, to nie będą zaglądać

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Ja pracuje teraz jako Sales Administrator w biurze fabryki
oo, czyli widzę, że bie w fabrykach zasuwamy
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 21:55   #1323
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

oo, czyli widzę, że bie w fabrykach zasuwamy
Tiaaa A jak mowie, ze w fabryce pracuje to wiekszosc osob sie mnie pyta na jakiej linii produkcyjnej Moja tez troche medyczna - produkuje podwyzszone deski toaletowe, komody dla osob starszych, ochraniacze przed moczem, uchwyty na kran dla osob z artretyzmem itp itd
Stary 2011-06-03, 21:57   #1324
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Tiaaa A jak mowie, ze w fabryce pracuje to wiekszosc osob sie mnie pyta na jakiej linii produkcyjnej
mam to samo na początku mnie samą śmieszyło,że w fabryce tyram, a teraz się jakoś zżyłam i nie wydaje mi się to dziwne

A moja to nie medyczna raczej, tylko kosmetyczno - domowo chemiczno - zwierzęco karmowo - pielęgnacyjna aaa i spożywcza jeszcze.

Chociaż moja fabryka to tylko pielęgnacja
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2011-06-03 o 21:58
Stary 2011-06-03, 21:58   #1325
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pracuje teraz jako Sales Administrator w biurze fabryki, czyli korespondencja, telefony, customer service i wprowadzanie zamowien do systemu i kontakt z klientami zagranicznymi, ale od lipca bede Sales Supervisor a od wrzesnia firma wysyla mnie na kurs HR i bede HR Assistant
ooo no to fajnie! Ja różnymi bzdurami się zajmuje jak przyjezdzam, ale mam nadzieje ze jak za ok pojadę na dłużej to znajde prawdziwa, normalną prace...
Stary 2011-06-03, 21:58   #1326
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

glenia gratki
Stary 2011-06-03, 22:00   #1327
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie już uświadomiłam męża, że zamieszka na mojej nocnej szafce dobrze że on jest wyrozumiały

kurcze, to może mnie teraz tak brzoza rozwala... w testach mi wyszły tylko trawy, za to odczyn jaki miałam na ręku został sfotografowany i poleciał do jakiegoś atlasu jako wzorcowy Alergolog myślałam że się zapłacze nad urokiem bąbla, a ja że się zadrapię

Alergolog dobrze gada, jakbym wiedziała co mnie czeka, też bym się całorocznie odczuliła...

ale jest teoria, że chroni przed nowotworem

No ja jej najbardziej pokarmowej nie życzę, bo to mordęga i dla dziecka i dla rodziców. AZS to koszmar. Leczyłam żywieniowo niemowlęta z AZSem, to wiem (chociaż może leczyłam, to za duże słowo, bo w takim wypadku się dziecku daje nutramigen i nie wiele można więcej)
Jak chroni przed nowotworem, to może powinnam się cieszyć, że mam alergię?

Moja alergolog o moich wynikach na trawy i brzozy powiedziała, że już gorsze być nie mogły Także przybij piątkę

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 22:03   #1328
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Jak chroni przed nowotworem, to może powinnam się cieszyć, że mam alergię?

Moja alergolog o moich wynikach na trawy i brzozy powiedziała, że już gorsze być nie mogły Także przybij piątkę
no ja się tym pocieszam układ immunologiczny osoby alergicznej jest tak wyczulony, że radzi sobie z pojedynczymi komórkami rakowymi bardzo szybko. Niestety alergia umiera przed człowiekiem i potem już można sobie raczka rozwinąć

Piona
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2011-06-03, 22:03   #1329
kasia0912
Zakorzenienie

Hej. Ej czy ja przesadzam? TŻ poszedł spotkać z kumplem no i okej, a teraz dzwoni i,że jest i jego dziewczyna, która raz jest jego,a raz nie. No kurde oni sobie siedzą i dobrze bawią,a ja sama w domu. Chciał spotkania z kumplem okej,ale z jakiej racji ona. Nie znam jej,ale wkurzyłam się,że ma być męskie spotkanie,a ten przychodzi z dziewczyną i to któryś raz. Jak my mieliśmy się spotkać w trójkę to nie bo głupio samemu i jeszcze miał o 22 być w domu,ale oczywiście dobrze się bawią wrrr

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 22:06   #1330
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Hej. Ej czy ja przesadzam?
no trochę ale tylko trochę może nie wiedział, że kolega przyprowadzi laskę. Poza tym nie czekaj na niego z utęsknieniem - on się dobrze bawi i Ty też się dobrze baw Zrób sobie nie wiem... domowe SPA i poczytaj książkę
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2011-06-03, 22:06   #1331
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Aaa, chyba że tak ale to dobrze, bo w niedzielę jadę po jakieś buty na wesele i mam nadzieję, że znajdę coś fajnego
Gwizdak,przyszłość już Ci przewidziała, więc bierz pierwsze lepsze
Cytat:
To niezłe awanse się szykują A klienci zagraniczni to z jakich krajów?
Gwizdak, to były buty Bisi
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 22:08   #1332
kasia0912
Zakorzenienie

Okej nie wiedział,ale to posiedział by do 22,a nie oczywiście znowu nie dotrzymał słowa.
Wkurza mnie to,że on nie umie powiedzieć ja już spadam tylko siedzi i mnie wkurza.
Ale oczywiście to on się wkurzył....

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-06-03, 22:08   #1333
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
no to właścicielka inna, ale buty wciąż super Wybacz Bisiu błąd
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2011-06-03, 22:09   #1334
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
mam to samo na początku mnie samą śmieszyło,że w fabryce tyram, a teraz się jakoś zżyłam i nie wydaje mi się to dziwne

A moja to nie medyczna raczej, tylko kosmetyczno - domowo chemiczno - zwierzęco karmowo - pielęgnacyjna aaa i spożywcza jeszcze.

Chociaż moja fabryka to tylko pielęgnacja
Tutaj ludzie wciaz sie dziwia, ze jak to Polka w biurze pracuje i to jeszcze do tlumaczen jest wzywana szkoda tylko, ze fabrycznych godzin nie pracuje bo wtedy zamiast o 15.15 skonczylabym o 12.15 dzis

Kosmetyczno - pielegnacyjna Chcesz sie zamienic na fabryki?

Cytat:
ooo no to fajnie! Ja różnymi bzdurami się zajmuje jak przyjezdzam, ale mam nadzieje ze jak za ok pojadę na dłużej to znajde prawdziwa, normalną prace...
Jak przylecialam do UK prawie 4 lata temu to pracowalam jako kelnerka w hotelowe restaruacji, potem kelnerka w pubie i fuksem dostalam ta prace w ktorej jestem od 2 lat i w ktorej pozwalaja mi na rozwoj Wiec i Tobie sie uda

Ide wziasc prysznic, pomalowac paznokcie na fuksjowo (to kolor tej akcji) i przygotowac sie psychicznie do jutrzejszego biegu
Stary 2011-06-03, 22:11   #1335
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Okej nie wiedział,ale to posiedział by do 22,a nie oczywiście znowu nie dotrzymał słowa.
Wkurza mnie to,że on nie umie powiedzieć ja już spadam tylko siedzi i mnie wkurza.
do 22 to się siedziało, jak rodzice ciszę nocną wyznaczali daj mu pożyć

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Tutaj ludzie wciaz sie dziwia, ze jak to Polka w biurze pracuje i to jeszcze do tlumaczen jest wzywana szkoda tylko, ze fabrycznych godzin nie pracuje bo wtedy zamiast o 15.15 skonczylabym o 12.15 dzis
to ile u Was pracownik fabryczny na zmianie pracuje?u nas 8
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2011-06-03, 22:13   #1336
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:

To niezłe awanse się szykują A klienci zagraniczni to z jakich krajów?
Kazdy kraj, ktory nie jest Wielka Brytania Glownie Niemcy, Dania, Holandia, Hiszpania, Wlochy, USA, Australia, Nowa Zelandia i Izrael, to sa tacy stali klienci. Ale zdazaja sie i z innych krajow Niestety nie dane mi bylo wybrac sie w odwiedziny do zadnej z firm, ale jak juz bede Supervisorem to kto wie
Stary 2011-06-03, 22:13   #1337
kasia0912
Zakorzenienie

Gwizdak ale on SAM powiedział będę o 22 w domu. Ja tylko stwierdziłam,że nie będzie i tak. i na prawdę nie wkurzyłam jak zadzwonił,że go nie będzie,ale fakt,że jest ich trójka. Gdybym znała ją to pewnie bym się nie wkurzyła,ale sam mi mówił,że ona robi co jej się podoba. A ten jego kolega to w ogóle. Nie mógł powiedzieć,że jest z dziewczyną i,że innym razem albo,że w ogóle będzie. Dla mnie męskie spotkanie to męskie wrrr

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-06-03, 22:16   #1338
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:

to ile u Was pracownik fabryczny na zmianie pracuje?u nas 8
Pracuja po 39 godzin tygodniowo, od 7.45 do 16.45 od poniedzialku do czwartku i od 7.45 do 12.45 (albo 12.30 ) w piatki. Chyba, ze pracuja na maszynach to wtedy na 3 zmiany - ranna, popoludniowa i wieczorna.

A ja to mam pokrecone godziny w tej chwili bo wyrabiam nadgodziny, ale oficjalnie to 9.30 do 17.15 pon - czw a w piatek 9.30 do 15.15.
Stary 2011-06-03, 22:21   #1339
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

Mogę się pochwalić butami, mogę?
O Jezuuuuuuuuuu jakie one są śliczne

Cytat:
Ej, nie jestem wątkowym zbokiem po prostu mam superudany związek w każdej materii (poza weddingową )

Korni, wysokie, wysokie ja bym brała max. 6 cm
wcale nie jesteś wątkowym zbokiem - czego one od Ciebie chcą to ja nie wiem

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
zadzwoniła w niedzielę na 13 idę do sklepu na próbę

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
hejka zazdrośnice

Melduję się i ja, chyba pierwszy raz w tej części piszę nie wiem już kiedy nadrabiałam. Mój tydzień wyglądał tak: wychodziłam rano, wracałam wieczorem, robiłam coś do jedzenia i jak zaczynałam Was w łózku nadrabiać to mi się oczy normalnie zamykały i dawałam sobie spokój, bo norrrmalnie nie mogłam i kima...
Czytam teraz, że Bisia ma jakieś buty (czyżby ślubne?), to aż norrrrmalnie sobie cofnę i nadrobię chociaż dzisiaj
U mnie w pracy coraz fajniej mimo, że mamy teraz trudne i długie faktury do wpisywania i już nie zarabiam aż tyle co na początku, a za tydzień mamy imprezę firmową w knajpie No i spisuję dalej, jeszcze 40 punktów a poza tym marynuję właśnie mięso, bo jutro organizujemy grilla dla znajomych i nocujemy 5 osób, ciekawe co by na to teście powiedzieli idę jeszcze zapeklować pałki i wracam do Was poczytać ?
na pewno w dłuższej perspektywie będzie lepiej z fakturami

i udanej imprezy

Cytat:

A z ciekawostek coś zaczęło pylić tak, że kicham 15x na minutę. Zarąbiście.Mrówie najwyraźniej to pasuje, bo co kichnę, to ona wierzga Masakra
ale fajnie - że się jej podoba.... nie że Ci się kicha bo mój ma ten sam problem i strasznie narzeka

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Ach no cieszę się niesamowicie, szkoda tylko, że z Tż nie mogę poświętować, bo go nie ma

Plac zaliczyłam bezbłędnie, wszystkie manewry zrobiłam, na karcie mam tylko jeden błąd przy zmianie pasa ruchu i ogólnie super!!! denerwowałam się strasznie, usta miałam suche jak wiór, ale nic to wyściskałam na koniec egzaminatora i pana ochroniarza, bo przed wejściem powiedział, że zdam na pewno, a jak wychodziłam to stał na zewnątrz i mówi, że wszystko widział normalnie kamień spadł mi z serca, nie wiem tylko teraz - ja muszę jakiś wniosek jeszcze składać? Muszę w ogóle się dowiedzieć, może wstrzymają na chwilę ten wniosek, bo bez sensu robić plastik jak i tak zaraz zmieniam nazwisko

DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE KCIUKI, TYM RAZEM NIE BYŁO ŚCIEMY I SIĘ UDAŁO

superrrrrrrrrrrrrr!!! gratuluję!!!!!!!!

SimplyDivine - za jutro DASZ RADĘ!!!!!!!!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 22:26   #1340
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
jak czytam różne fora, to dziewczyny piszą, że np. całą ciążę dbają o siebie, smarują oliwkami i kremami i jest ok, a 2 tygodnie przed porodem przychodzą mega rozstępy i dupa blada. tego się boję
kiedys powiedziałam tż, że nie będę karmić dzieci, żeby nie mieć obwisłych cycków, ale to takie głupie żarty
tez sie tego troche boje. ale tylko troche
Cytat:
nie rozumiem tych slow w sensie tego, co bedziesz robic.

Cytat:

co do biustu - wypowiem się jak już wykarmię Ale koleżanka, która rok temu urodziła, biust jej się zwiększył o 3 rozmiary i niedawno odstawiła młodego wygląda bardzo zachęcająco

Tak, już wiem co się tam w głowach roi, owszem, będzie czworokąt
jak jej nie wrócą do poprzedniego rozmiaru, to WOW
a wczoraj urodziła moja znajoma fajny maluch

nic mi się nie roi - wszak ja już nie jestem zboczona

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

btw. kupilismy dziś nowe herbatki zielone i chyba idę wypróbować
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 22:31   #1341
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:

Sales Administrator - to zwykly pracownik biura sprzedazy + troche sekretariatu
jako Sales Supervisor bede odpowiedzialna za nowego Sales Administrator'a a jak zaczne kurs HR - Human Resources to bede HR Assistant odpowiedzialna za sprawy kadrowe glownie i translacje
Stary 2011-06-03, 22:39   #1342
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Hej. Ej czy ja przesadzam? TŻ poszedł spotkać z kumplem no i okej, a teraz dzwoni i,że jest i jego dziewczyna, która raz jest jego,a raz nie. No kurde oni sobie siedzą i dobrze bawią,a ja sama w domu. Chciał spotkania z kumplem okej,ale z jakiej racji ona. Nie znam jej,ale wkurzyłam się,że ma być męskie spotkanie,a ten przychodzi z dziewczyną i to któryś raz. Jak my mieliśmy się spotkać w trójkę to nie bo głupio samemu i jeszcze miał o 22 być w domu,ale oczywiście dobrze się bawią wrrr
Cytat:
Ja Cię doskonale rozumiem bo nie raz to przerabiałam, powiem więcej - przerabiałam to już tyle razy że wiem że trzeba odpuścić - wiem, że CI obiecał, wiem że sam to powiedział, ale nie naskakuj na niego bo to nic nie zmieni a jeszcze bedziecie sie niepotrzebnie klocic...

Cytat:

Kosmetyczno - pielegnacyjna Chcesz sie zamienic na fabryki?

Jak przylecialam do UK prawie 4 lata temu to pracowalam jako kelnerka w hotelowe restaruacji, potem kelnerka w pubie i fuksem dostalam ta prace w ktorej jestem od 2 lat i w ktorej pozwalaja mi na rozwoj Wiec i Tobie sie uda

Ide wziasc prysznic, pomalowac paznokcie na fuksjowo (to kolor tej akcji) i przygotowac sie psychicznie do jutrzejszego biegu
Właśnie to zrobiłam przez chwilą

Cytat:
Gwizdak ale on SAM powiedział będę o 22 w domu. Ja tylko stwierdziłam,że nie będzie i tak. i na prawdę nie wkurzyłam jak zadzwonił,że go nie będzie,ale fakt,że jest ich trójka. Gdybym znała ją to pewnie bym się nie wkurzyła,ale sam mi mówił,że ona robi co jej się podoba. A ten jego kolega to w ogóle. Nie mógł powiedzieć,że jest z dziewczyną i,że innym razem albo,że w ogóle będzie. Dla mnie męskie spotkanie to męskie wrrr
j.w.

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Jak to nie rozumiesz?! HR to Chorwacja przecież, więc najpierw wysyłają ją na kurs HR (chorwackiego) żeby się mogła dogadać i potem będzie asystentem w Chorwacji...
Stary 2011-06-03, 22:42   #1343
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Sales Administrator - to zwykly pracownik biura sprzedazy + troche sekretariatu
jako Sales Supervisor bede odpowiedzialna za nowego Sales Administrator'a a jak zaczne kurs HR - Human Resources to bede HR Assistant odpowiedzialna za sprawy kadrowe glownie i translacje
to ten HR Assistant brzmi baaaaaaardzo fajnie
idź już spać, bo musisz być jutro pełna energii

zrobiłam sobie herbatkę "Egzotyczny sen" - mniam

Kasia, wrzuć na luz... Szkoda sobie nerwy psuć z tak błahego powodu, naprawdę

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Capri, ja właśnie tak zrozumiałam, że Simply ma być asystentem Chorwacji - takim jakby dyplomatą - ale uznałam, że coś źle tłumaczę, nie wiem dlaczego. w końcu to było takie logiczne
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 22:46   #1344
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Capri, ja właśnie tak zrozumiałam, że Simply ma być asystentem Chorwacji - takim jakby dyplomatą - ale uznałam, że coś źle tłumaczę, nie wiem dlaczego. w końcu to było takie logiczne
Naj, jesteś niezastąpiona!
Stary 2011-06-03, 22:56   #1345
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Piasek & Krajewski
Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 22:56   #1346
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
zrobiłam sobie herbatkę "Egzotyczny sen" - mniam
to kiedyś była ulubiona herbatka piczona

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 23:03   #1347
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka_88 Pokaż wiadomość
piasek & krajewski
:d e no nie chce mi emotka wskoczyć...miało być tak:

Edytowane przez Gleniusia
Czas edycji: 2011-06-03 o 23:28
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 23:10   #1348
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam prośbę, jeśli znajdziecie chwilkę wypełnijcie mi ankietę sprawdzając czy rozumiecie, czy wszystkie odpowiedzi są etc. Uwagi prześlijcie mi na priv. Ankieta jest w dwóch częściach, które stanowią całość

Dla podejmujących trud wielkie dzięki i

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

ankieta jest na a n k i e t k a . pl Dopiszcie sobie przed

/ankieta/65054/ankieta-o-czasopismach-hobbystycznych-wlascicielimilosnikow-i-hodowcow-psow-do-pracymagisterskiej-wersja-probna-czesc-pierwsza-z-dwoch.html

/ankieta/65058/ankieta-o-czasopismach-hobbystycznych-wlascicielimilosnikow-i-hodowcow-psow-wersjatestowa-czesc-druga-wypelnij-tez-pierwsza.html

Edytowane przez Smerfetka_88
Czas edycji: 2011-06-03 o 23:22
Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 23:58   #1349
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
A co z Pony? Odezwali się do niej, bo się zagapiłam?

Noooooł... Nie odezwali się... Jeszcze...
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 00:00   #1350
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
o, Madzia znowu zmieniła podpis - zaczerwieniła i wyśrodkowała bardzo za was trzymam kciuki, kochanie. Musisz wytrzymać jeszcze do tych wspólnych wakacji a potem będziecie na zawsze razem
ale Ty spostrzegawcza jesteś

dziekuje Niunia wytrzymam

Cytat:
spodobała to mało powiedziane... Kocham ją....
no to jeszcze bardziej słodko

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Plac zaliczyłam bezbłędnie, wszystkie manewry zrobiłam, na karcie mam tylko jeden błąd przy zmianie pasa ruchu i ogólnie super!!! denerwowałam się strasznie, usta miałam suche jak wiór, ale nic to wyściskałam na koniec egzaminatora i pana ochroniarza, bo przed wejściem powiedział, że zdam na pewno, a jak wychodziłam to stał na zewnątrz i mówi, że wszystko widział normalnie kamień spadł mi z serca, nie wiem tylko teraz - ja muszę jakiś wniosek jeszcze składać? Muszę w ogóle się dowiedzieć, może wstrzymają na chwilę ten wniosek, bo bez sensu robić plastik jak i tak zaraz zmieniam nazwisko

DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE KCIUKI, TYM RAZEM NIE BYŁO ŚCIEMY I SIĘ UDAŁO

gratuluje!

Cytat:
Dziewczyny prosze o kciuki jutro o 11.00 (12.00 w PL) bo juz jutro moj bieg na 5km a ja nie trenowalam zbyt duzo

Cytat:
taka choroba, na szczęście jemu się całkiem ładnie goi, no i nie był okrutnie rozległy raczej, ma martwe podniebienie, ale dzięki logopedzie mówi wszystkie głoski z ”r” na czele poza tym do tej pory ma operacje plastyczne, pod koniec czerwca jedziemy do Polanicy na kontrolę po operacji nosa.
mój brat w ogóle chorowity się urodził (dziury w sercu, zwężenie lewej tętnicy płucnej), a jak miał 9 lat, to autobus go potrącił, takze wziął na siebie choroby za całą rodzinę. ale jest super z wyglądu tylko trochę chudy i się garbi
biedny

Cytat:
super

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości