|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
jaka marchewa
piekielnie rudy taki jak zwykle jeszcze się nie przyzwyczaiłaś ![]() ![]()
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
martucha nieeeee
moze to lampka ale teraz mi sie bardziej marchewkowo rudy wydaje:d moja mama tez taki kiedys miala na glowie
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny i ja się melduję w nowej części
Agatek trzymam kciuki za dzidzię, będzie dobrze. Moja przyjaciółka też brała ten lek i miała ciążę zagrożoną i teraz bawimy małego szkraba. Bądź dobrej myśli Ktosia trzymam kciuki za twój poród, oby Marcelinka już niedługo wyszła na świat Atomufka to oby zadzwonili do ciebie, jeżeli będzie to lepsza praca Goldi współczuję potyczek z mamą. Może ona troszkę zazdrosna jest o tz, że nie jesteś już jej małą dziewczynką. A masz rodzeństwo? Oby wasze stosunki się polepszyły, moim zdaniem nie powinnaś z nią zrywać kontaktu, bo jednak to mama. Fajnie, ze już kończycie wasze gniazdko. Martucha akcja z tamponem niezła ![]() ![]() ja pamiętam, że mi raz tampon przydał się do wycieraczek w aucie bo wysiadły i ciągnęłyśmy z koleżankami za sznureczek ale po całej przygodzie nie wyprałam niestety i byłam jeden w plecy (wtedy nie znałam jeszcze tego sposobu)![]() ![]() Bzyczko śliczną masz córcię, gratuluję bo chyba jeszcze nie miałam okazji. A ja mam tydzień wolnego Działka jest blisko naszego mieszkania, więc będę chodzić chociaż się poopalać.
|
#64 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tez poszedł na piwo z kolegami. I to w ciągu 10 min, więc się wnerwiłam! Że jak to mnie zostawia samą, ale jak już poszedł to zadzowniłam i przeprosiłam, że jestem jedzą. Ale przykro mi się zrobiło, to przynajmniej poczuł co go oczywiście nie powstrzymało przed wyjściem!Włosy jak zwykle genialne! No i na Pata się nie mogę napatrzeć! I widze, że długasna sukienka dzisiaj też była Ładnie ci w takim warkoczykuCytat:
A co do arbuza, to w k ostatnio podawałam ekstra sałatkę, ale na deser się nie nadaje ![]() a koperkowi i innej zieleninie mówimy kategoryczne NIE!!!!
|
|
#65 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrzyłam do lustra jest taki jak zawsze ![]() ![]() ![]() Cytat:
no boskie zastosowanie szkoda że go potem nie wyprałaś było by na zaś ![]() ![]() ooo będziesz ogrodniczką ![]() truskawki posadźcie ja bym mogła je jeść kilogramami iiiii czereśnie
|
|
|
#66 | ||
|
Zakorzenienie
|
tez sliczny
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja jutro znowu do pracy
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Ja juz po wycieczce Było bardzo fajnie, choc z przygodami Ale o tym w k. ![]() Marta no właśnie na kierownika wycieczki chcę No... mam nadzieję, że będzie tak jak napisałaś, zę skoro nic nie mówią, to znaczy, że jest ok ![]() Agatek odpoczywaj
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Czesc wszystkim, dawnoo mnie nei było:P
..ale obczaiłam , troche późno gratulacje z okazji narodzin mojej niuni, za co wszystkim serdecznie dziekuje miło sie czyta, Anika wykrakałaś:P hehe wspominając mnie:P mała już ma miesiac , rośnie i rośnie, jest przesłodka, a ja z mężem zakochana w niej na zabój ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#69 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a teraz czekam na wypłatę i chcę śmignąć do fryzjera![]() A w pracy to od początku wiedziałam dlaczego taka rotacja,ale teraz już się przekonałam na własnej skórze ![]() Cytat:
w ogole kliwia i martucha czy nasze lipcowe spotkanie aktualne?
|
|||
|
|
|
#70 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na opakowaniach serników jest napisane że można dodać by wzbogacić ![]() ![]() ojjj ty hetero jedna ![]() pokazałaś pazurki choć widzę mąż się nie przestraszył ![]() taaak sukienka dziś byłą bo niewyobrażalnie gorąco u nas pełne słońce to trzeba korzystać no i dziękuję za ciepłe słowa ![]() Cytat:
![]() to ja pójdę za ciebie mogeeee ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() super że napisałaś ![]() dużo zdrówka dla was ![]() Cytat:
![]() aż tak źle? jeśli o mnie chodzi to jak najbardziej - my będziemy jechać ostatni tydzień lipca mam nadzieję że wam pasuje....
|
|
|
#71 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym chciała jakieś warzywka chodowac ale moja działka jest w miarę blisko drogi i wielkiego zakładu który truje nam całe miasto, więc nie wiem czy jest sens. ja też truskawki i czereśnie uwielbiam i dzisiaj już się obżarłam jednym i drugim. Kolorek masz świetny, też taki mi się marzy ale odwagi mi brakuje aby spróbować, bo nie wiem czy będzie mi pasował. A jaki ty masz kolor naturalny włosów? Cytat:
|
|
#72 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Typ niepokorny!![]() Stokrotka, szalej! Co Ci zależy! Najwyżej przefarbujesz!
|
|
#73 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pożyczyłabym Ci mundur i bys miała cały dzien z dzieciakami, a jutro jeszcze ma byc tak goraco....tak w ogole dzis odebralismy słonia, ktorego narysowałam prwie 2 lata temu slon sie powiekszył, ma ok. 150cm wzrostu i jutro dzieciaki beda mogły robic sobie z nim zdjecia. jak bede miała fotki to wam pokaze
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Violisia witaj
Pokaż zdjęcie małej.Atomufka a co się stało? Marta dzięki za uwagę, zwrócę na to uwagę. |
|
|
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc spoko,tylko będę musiała wszystko zgrać z pracą.A wy zlądujecie w Poznaniu u Twojej kumpeli dobrze pamiętam:?Na razie nie jest tragicznie,bo za krótko tam pracuję ,ale wczoraj np zwróciła mi uwagę na to,że jak obsługuję klienta ,to nie mam go traktować jak w PRLowskim rzeźniku ![]() Cytat:
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-06-03 o 21:49 |
||
|
|
|
#76 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To ja się nie dziwię, że wymaga najlepszej obsługi, no ale niech nie przesadza!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-06-03 o 21:55 |
||
|
|
|
#77 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuję, a jak ci się kolorek marzy to zrób kurde to tylko włosy wszystko się da naprawić a one odrosną ![]() ja naturalny mam jak kameleon - od mysiej szarości po wyblakły rudy a dokładniej na jesień i zimą mam szary bo mało słońca jest, wiosną się robi blondynka ze mnie a na lato jak słońce mocno daje jestem złoto ruda ale nie ładnie złoto a wyblaknięte ![]() więc kolor mam różny w zależności od napierniczania słońca ![]() Cytat:
sam nie wiem co we mnie tkwi...![]() a Ty Guciosławo masz u mnie lanie! nie odzywam się do ciebie - czemuś się nie chwaliła że twym mężem jest Jacuś Stachurski!! co? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a klient.. dyszka na zaliczkę... to sorki ale co on zaliczkuje remont![]() a my mamy niby spać u przyjaciółki aleeee wiesz jak to z maluchem... chyba raczej wynajmiemy sobie coś zwłaszcza że wu sknera wyczaił ofertę super na rynku w hotelu ale trzeba rezerwować ciut wcześniej więc w tym tygodniu się wszytko okaże ![]() choć przyjaciółka krzyczy że u niej mamy spać ![]() spoko spoko moze być po pracy może być w weekend ja tam prosty człek jestem dostosuje się
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-06-03 o 21:59 |
||||
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Guciu faceci tak mają, zawsze chcą być panami i władcami, zrób sobie wieczór piękności dla siebie. Ty i tak widzę jesteś zawsze bardzo tolerancyjna i ugodowa, muszę się tego chyba od ciebie nauczyć, bo jak ja czasem się zagalopuję to dopiero jędza jestem przecież oni też chcą czasami sobie odsapnąć bez nas
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2011-06-03 o 22:02 |
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o słonu wiele pisac nie bede... po prostu jutro zrobi fotki to zobaczycie teraz juz zmykam spac, musze zebrac enegie na jutro ![]() dobranoc
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ci faaajnie ale kocana odpoczywaj nalezy Ci sie ![]() wspolczuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wrocilam wlasnie do domku Bylam na zakonczeniu roku u mojej malej Mala byla tak zestresowana ze ani nie zaspiewala ani wierszyka nie powiedziala ... po dyplom tez sie wstydzila podejsc .. ale nie ma sie co dziwic bylo strasznie duzo ludzi a ona nigdy wczesniej nie wystepowala Ok zmykam sprzatac ...a wieczorkiem babski wypad na drinka
|
|
|
#81 | |||
|
Zakorzenienie
|
MArtucha, nie mówiłam??? wyleciało mi z głowy!
![]() atomufka, martuś, kliwia, codziennie do wakacji będę Wam powtarzać, że Wam zazdroszczę!!!!!!!! ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
Także to ja od Ciebie prędzej powinnam się uczyć!no i też dlatego zadzwoniłam i przeprosiłam! Niech ma! A jutro idzie do pracy to i tak wróci wcześniej niż później ![]() szkoda, z tym kolorkiem... no a na takie ciemne nie chwyci, co? Cytat:
Cytat:
![]() A mala no cóż, trema Następnym razem będzie lepiej!
|
|
#82 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gucia na ciemne kolor nie chwyci niestety. O demnie to się lepiej nie ucz bo jak mój mąż mówi, potrafię być czasami terrorystka i heterą. No cóż prawdziwa lwica jestem
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2011-06-03 o 22:11 |
||
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo, Tyyyyy!!! Mój Ci on!!!
|
#84 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dokladnie trema za to mala przesiedziala u mnie caly czas ![]() Cytat:
no najwazniejsze ze stoi w miejscu a nie idzie w gore
|
|
|
#85 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śpij dobrze! Cytat:
![]() a jak zazdrościsz to cho z nami ![]() ![]() o jaaaa to klopsss ![]()
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do przemyślenia! chociaz troszkę mam nie po drodze...Aaaaa Martuś, zapomniałam jutro jest parda smoków w krk! Może jednak mała wycieczka za miasto? I pikniki są w sobotę i w niedziele....
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale damy rade ![]() kurde za późno powiedziałaś, a przyjechalibyśmy! buuu a tak na niedziele jesteśmy umówieni z moją chrześnicą, aaa jutro to już chyba nie bardzo, choć mały spontan... może... zapytam męża ale nie obiecuje
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
kobitki kochane help !
mąz mi dziś odebrał wyniki badan i martwi mnie toksoplazmoza IgM mam ujemne (0,177) IgG ddatnie (310) zestresowałam się- wie któras co taki wynik oznacza? bo czytam w necie ale sie skupic nie moge z nerwów.... |
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra to już teraz niech będzie twój, pozostanie mi tylko poślinić się do jego plakatów
![]() a no potrafię rogi pokazać, a mój mąż to takie spokojne dziecię jest, że czasem muszę podnieść mu adrenalinę, oby nie pomyślał, że żony nie ma ![]() neska niestety nie pomogę, nie znam się kompletnie na tym. Ale nie denerwuj się tak bardzo, pewnie dziewczyny zaraz rozszyfrują twoje wyniki
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2011-06-03 o 22:25 |
|
|
|
#90 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana, no muszę Ci powiedzieć, że na cholerę to Ty nie wyglądasz! No jak pozory mogą mylić! Troszkę adrenalinki każdemu sie przyda! Jasne!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

piekielnie rudy 
moze to lampka 
aaa i fryzjerowi się zachciało i zrobił mi warkoczyk dobierany
co go oczywiście nie powstrzymało przed wyjściem!
masakra:P
na pewno gdzieś to widziałam i podobnie wyglądało, a szukam, bo nie mogę sobie nazwy przypomnieć
nie panele, nie parkiet i nie deska berlinecka... znasz coś innego?