|
|
#3031 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Powiedz od razu: Wojtek jest wytworem mojej imaginacji.
|
|
#3032 |
|
Copyraptor
|
Granatowo - rany, jak ja nie znoszę szczęśliwie zakochanych ludzi. Idźcie wy sobie być szczęśliwie zakochani gdzie indziej, bo mnie tu w oczy kłujecie i zazdroszczę
|
|
|
|
#3033 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja też takich nie lubię. Zmykam do Słodziaka. Paaaa!
|
|
#3034 |
|
Copyraptor
|
|
|
|
|
#3035 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to widzimy się w poniedziałek po 19, tak? a jak byś się wcześniej umówiła z Melką po odbiór bielizny to moją też byś mogła wziąśc?
|
|
#3036 | |||
|
Pani Buka
|
eeej, a to nie jutro?
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co do drugiej -
|
|
#3037 |
|
Copyraptor
|
Kasiencja, jakieś tu w pobliżu
na dwie godzinki raptem, i niedrogo, bo 25zł/h za wynajęcie łajbki, a w 4 osoby płyniemy
|
|
|
|
#3038 |
|
Pani Buka
|
fajnie
![]() ej, dziewczyny, ktora z Was to Ewelina S..? bo mi się pojawiła na fejsbuku, i jestem pewna że to ktoś z wątku a nie wiem kto (może być na PW)edit: ok, poznałam, wiem ![]() edit2: ten pokaz światło-dźwięk pod Wawelem jest jutro o 22:00 - teoretycznie są jakieś bilety (wyprzedane), ale to pewnie tylko po to, by móc usiąść na krzesełkach, ja i tak bym się przeszła i zobaczyła o co chodzi
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-06-03 o 22:47 |
|
|
|
#3039 |
|
Wtajemniczenie
|
Muffinki truskawkowe staly sie moimi ulubionymi muffinkami
![]() Cholerko a moge liczyc, ze wrzucisz niedlugo jakis przepis na latwe ciasto z truskawkami?
|
|
|
|
#3040 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() I cieszę się, że Ci podeszły. Mój autorski przepis, bo nie miałam połowy składników wymaganych w innych które znalazłam |
|
|
|
|
#3041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet sie zastanawialam, czy moge wlasnie rabarbar zastapic truskawkami ![]() Raz zrobilam to ciacho na szybka impreze-mialam godzine na ogarniecie sie i wrzucenie czegos do piekarnika Jak znajomi przylezli to ciasto sie jeszcze pieklo a zapach byl taki ze mi chlopaki prawie do piekarnika powlazili Duza blacha poszla w 5 minut...Ale muffiny
|
|
|
|
|
#3042 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
I można śmiało zastąpić truskawami Piekarzynka się z Ciebie robi! Przestań prosić o proste przepisy, tylko się bierz za te skomplikowane
|
|
|
|
|
#3043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie w domu sie w ogole nie piecze, ja zaczelam w tym roku troche z nudow i z milosci do Twoich 'lopatologicznych' przepisow
|
|
|
|
|
#3044 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3045 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba że od Melki zdążę odebrać![]() bo ja też chcę! kiedyś dałam się namówić, wynajęliśmy łódkę 8m długości, wypłynęliśmy na jezioro i jak od ręki ucichł wiatr. i co? wiosłowanko do brzegu.... jakoś tak mnie się łódki nie spodobały ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hope przepraszam Cię jeszcze raz czuję się przy Was coraz bardziej leniwa i nieutalentowana kulinarnie ale jeszcze mogę sobie wciskać wytłumaczenia i wybaczać bo piekarnik jaki mam mnie odstrasza. ale muffiny truskawkowe zjadłabym ze smakiem a można je zrobić w samych papilotkach bez tej dziurkowanej blachy?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że ma...
Ja ostatnio zrobiłam komuś wielką przyjemność dzięki Twojemu przepisowi na kurczaka z ziemniakami pieczonymi. Pychotka ![]() Masz jakiś przepis na muffiny z masłem orzechowym?
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Taki błyszczące drobinki
![]() Cytat:
Odbierzesz moje ZSK od Mju?
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-06-03 o 23:18 |
|
|
|
|
#3048 |
|
Copyraptor
|
GG, no to daj się bratu kiedyś wyciągnąć i nie jęcz
większe żaglówki mają silniki, nie trzeba wiosłować I raczej bez blachy z dziurami nie wyjdzie chyba, że powkładasz po dwie papierowe, a ciasta wlejesz tak do połowy papilotki. To wyjdą mini, i musisz trochę skrócić czas pieczenia, ale powinny się udać.Shiru, super piszcie mi o tym w komentarzach na blogu, baby, ja się wtedy tak zawsze cieszę A na muffinki z masłem orzechowym przepisu nie mam, ale zbieram się, żeby wypróbować...zwłaszcza, że sobie robię ostatnio masło orzechowe notorycznie. Więc odkąd mam je 3x taniej niż w sklepie, to mogę sobie pozwalać (pytam trochę z głupa, bo w sumie nie wiem, jak się da |
|
|
|
#3049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedys bral dziewczyny na lodke taty pod jednym warunkiem-mialy opalac sie bez stanikow2. wioslowania nie bedzie, silnik mocny jest tez!
|
|
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chcę wiedzieć, jak duże mają być te dwa kawałki żeberek do grochówki
I ile to jest niewielki ogień :P
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3052 | |
|
Copyraptor
|
No tak zwyczajnie, ucieram orzechy
żeby było bardziej kremowe dodaję albo oleju orzechowego albo masła (ale wtedy trzeba trzymać w lodówce, za to jest lepsze), z łyżkę cukru, i czasami różne dodatki typu cynamon albo wanilia Cytat:
i nie wiem jaką masz kuchenkę - ja mam elektryczną gdzie przedział jest od 1-3, to się pyrkoliły maksymalnie na 1.
|
|
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to by się z moim dogadał ponad 3000km w 30dni przez 10 krajow Europy w tym przez Alpy;]i cały czas się odgraża że znwu musi się na wyprawę wybrać;] powiedzial, że mnie zabierze ze sobą... po 2 latach treningu
|
|
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Ucierasz orzechy czym?
Chętnie wypróbuję jakiś przepis na muffiny z masłem orzechowym. Jak masz jakiś na oku to podrzuć proszę
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję jutro w końcu wyjdę z domu to się obkupię :P
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3056 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
http://runs-with-spatulas.blogspot.c...a-muffins.html te mi wpadły w oko, tylko ze zwykłym masłem orzechowym ![]() grochówkę w takie temperatury, podziwiam.
|
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znasz mojego faceta, jak mam mu zrobić zupę to musi być treściwa
bo będzie narzekał, że jest głodny i mam mu zrobić mięso
|
|
|
|
#3058 |
|
Matka Smoka
|
Szkoda masła na muffinki. Ja robiłam takie, że do ,,ciasta" się dodawało i jeszcze kulkę w środek. Wymieszane nie było czuć, a kulka taka twardawa była i w ogóle nie pasowała do reszty.
|
|
|
|
#3059 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cały czas wożę ze sobą Twoje deo i bluzkę
|
|
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani doktor jest rewelacyjna Nikt jeszcze nigdy ze mną nie omawiał tak dokładnie wszystkich wyników i w ogóle widać, że robi to z sercem
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.