|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D
hello gwiazdeczki!
widze że temat depilatorów sie pojawił też ostatnio rozmyślałam czy sobie owego nie zakupić wiecie mnie też od kilku dni żółądek pobolewa i nie wiem od czego ale pierwsze co to mi się ta bakteria nasuwa z Hiszpani i w dodatku jak dziś robiłam zakupy w biedro patrze a tam wszytstkie warzywa z hiszpani i wiecie nikt nie chciał ich brać ,ludzie to aż na głos gadali że z Hiszpani!!! nie chcą!!! masakra ja też nic nie wzięłam oprócz pomidorków koktajlowych z polski ![]()
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Lady co masz podły humor? Gadaj!
![]() Ja jestem, okupuje youtube'a
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej wiecie co? ja się podniecam, że mam każdego dnia po 1000 odwiedzin na blogu, a teraz przeczytałam u Kenzy na blogu, że do niej zagląda 160 000 nic już nie chcę dodać ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- dziewczyny myślicie, że będę dobrze w takiej wyglądać? ![]() http://allegro.pl/rozkloszowana-suki...628383008.html |
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i jak jej powiedziałam że to z HIszpani to za głowe się złapała i nie wiem co z nimi zrobi mam nadzieje że nie przygotuje nam z nich obiadku? o rajciu prawdziwe wariactwo z tą Hiszpanią nastało Kitka to i tak sporo 1000 odwiedzin a kiecuszka super na pewno by było Ci ładnie jest zarazem skromna ale i seksowna
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2011-06-03 o 23:05 |
|
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a byłam na uczelni tylko w✂✂✂✂iłam się szkoda gadać
|
|
|
|
|
#4056 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
co tam oglądasz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
grubo nie penie, kiecka jest świetna, widziałaś u nieanonimowej? ehh będzie dobrze
|
||
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
kochana nie trop się
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#4058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a papryczki też można wyszorować albo i przysmażyć/ugotować przeżyjecie ![]() aaa Ty dzisiaj w szkole mój TŻ ostatnie zajęcia dziś miał ze stacjonarnymi, a chyba w ostatni weekend czerwca ma jeszcze zaoczniaków ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() jakoś niedawno pokazywała? ![]() nie wiem jaki kolor wziąć czarna by była za✂✂✂ista na wieczór i ogólnie nawet można by było nosić jesienią/zimą, niebieska jakoś nie podoba mi się, a kremowa super na lato hmm, co radzicie? ![]() ![]() 100 odwiedzin to i tak nieźle, niedawno zaczęłaś, mojego bloga na początku to nikt nie oglądał dosłownie, przez miesiąc chyba kurde
|
||
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Kotka
Jak wkladasz ten wosk do gara ![]() To czy sie nie poparzysz tym? ![]() Bo w podgrzewaczach jest jakas tam ograniczona tem. do nagrzewania sie. Bo tak sie zastanawiam czy nie zamówić tego wosku z rolka i do gara nie wsadzić
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ale ludzie to potrafią czasami człowieka z równowagi wyprowadzić ![]() Kitka sukienka fajna teraz szał na nie na wątku allegrowym było dużo real fot
|
|
|
|
#4061 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale podoba mi się i czarna i kremowa i różowa a nie, ona jest troszkę inna
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-06-03 o 23:13 |
|
|
|
|
#4062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja bym brała od tego użytkownika co ja wklejałam, bo brałam bluzkę od niej, szyją w Polsce i szybko wysyła, problemu nie ma a i jakość dobra ![]() tylko jaki kolor?
|
||
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ten w rolce nawet jak masz podrzewacz to musisz go odkładać do podkrzewacza co chwile bo inaczej ci zacznie zastygać. |
|
|
|
|
#4064 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
ewentualnie chabrowa i do tego czerwone lub białe dodatki i taki styl ,,marynarski'' powstanie
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Oki
![]() to ja w niedzielę lecę na rajd po sklepach i jeśli nie znajdę innej kiecki mnie zadowalającej to zamawiam tą i tak dopiero jeśli już to wyślą w poniedziałek, więc mam czas na to, aby się rozejrzeć ![]() Buahhot jedziesz ze mną na shopping?
|
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
idę lalki nie mam dziś humoru muszę się odstresić
![]() buziaki |
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo kupie podgrzewacz razem z woskiem ![]() A moze w tej puszce lepszy. Kurde juz nie wiem Lady Kochana nie daj sie tym wsterntym ludzikom. Ja dzis tez nie mam nastroju na nic. Jakas podminowana jestem. ![]() Chyba u Nas taki dzień laseczki. ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Kitka Dobranoc
|
|
#4072 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Puszke wsadzisz otwarta do garna z ciepłą wodą, nagrzeje sie i nie musisz tej puszki wyjmować łapami. A rolke bedziesz musiała a ciezko takie ciepłe złapać to raz, dwa nie bedziesz widziec kiedy juz wystarczy, a w puszce widać. Ja akurat wole normalnie podgrzewacz i rolke bo wygodniej jest. Ale są tacy co wolną szpatułke i puszke. A z puszki szpatułką na wąsik też sie da
|
|
|
|
|
#4074 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczynki
dziękuję za Wasze komentarze na temat moich włosków ![]() troszkę się wymyły i jest już ok ale i tak wrócę do Palette zaglądam do Was, ale nie mam nawet ostatnio czasu dokładniej czytać... mało czasu a mąż jeszcze zazdrosny o ten czas i mówi nie siedż przy komputerze, tylko ze mną, to co zrobić...
|
|
|
|
#4075 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() Cytat:
dobranoc ![]() Cytat:
ten sam tekst słysze od swojego Tż zmykam też laseczki
||
|
|
|
#4076 |
|
Zadomowienie
|
Odchodzę, chyba powrót do naturalek ciągnie mnie bardziej niż ciągłe farbowanie ma blond
Pa, pa farby i papa blondaski ![]()
|
|
|
|
#4077 |
|
Raczkowanie
|
apeluję do waszego doświadczenia- czy jeżeli zmieszam wodę utlenioną iluś tam procentową z szamponem (tylko jakim?) nałożę na głowę i będę masować czy coś tam- czy to rozjaśni włosy?
|
|
|
|
#4078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam !!!
Kurde ale jestem zla. Wlasnie sie dowiedziałam ze musze pracowac dzis do 20 a miałam juz taki piekny plam na popoludnie ![]() No nic juz nie zrobe ale zla jestem ![]() Katie To fajnie ze jestes choc na chwilke. Pochwal sie jak palettka bedziesz działać Czekoladowo Ja bym tego wosku z rolka w lapke nie brala tylko przez reczniczek. ![]() A nie chodziło mi o takie poparzenie tylko o to do jakiej temperatury wosk sie nagrzeje i czy jak tak se nim mazne to czy sobie skory nie poparze. ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
A chcesz mocno sciagnac kolor czy jak
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Adzi aaa no tak, musialabys na łapce kontrolowac. A w podgrzewaczu sie nagrzewa do konkretnej temperatury.
Kwestia tego do czego chcesz używać tego wosku, czy tylko do wąsika czy do całej depilacji... Kurcze, dostałam @ i nie ma zadnych tabletek przeciwbólowych ![]() Ale tak mnie boli że chyba zaraz łykne... No już nie wytrzymam. Próbuje oddechów, okładów, różnych pierdół i nic |
|
|
|
#4080 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ta hot
z jakąś mangą na bluzce jak taki dzieciuch ![]() ![]() Ja golę nogi maszynką bo szybciej itd.. ale właśnie bikini czy pachy jako, że jak odrastają to zawsze mnie swędziało i były te okolice podrażnione to zaczęłam golarką elektryczną i mam spokój ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poka Piękna pokażesz się nam? ![]() Cytat:
jak się załatwie to wszystko przechodzi nie wiem jak mam sobie z tym poradzić.. lekarz powiedział, że przy takim antybbiotyku nic więcej oprócz tego co biorę dać mi nie może ..No i nie wiem co mam ze sobą począć ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

też ostatnio rozmyślałam czy sobie owego nie zakupić
ale pierwsze co to mi się ta bakteria nasuwa z Hiszpani
i w dodatku jak dziś robiłam zakupy w biedro patrze a tam wszytstkie warzywa z hiszpani

nic już nie chcę dodać