|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Ale w ogóle- pomijając upiorną porę- podziwiam, odpowiedzialne zadanie- jaką fryzurę zrobiłaś?
Red- 53,2 ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Co do obuwia- MUSZĘ mieć czerwone szpilki! nie super wyjściowe, raczej takie wygodne do długich tras- niedługo będę chodzić bez balkonika (Guciowego wózka)- trzeba potrenować.
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Wróciłam od przyjaciółki niedawno.A teraz idę myć podłogi ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4384 |
|
Nindżopesz
|
Madzik przemówił ludzkim głosem!
![]() Osz Ty w rzyciu! U mnie bez zmian czyli jakieś 53,7-8. Trzeba coś wykombinować... Skarbitko, muszę się wyżalić, że chmiel mi nie rośnie Jeden z sześciu (!) wykiełkował i na wysokości 2 cm jakby usechł. Kobea nie lepiej, wyszły 3 z sześciu, jedna też uschła a reszta póki co się trzyma. Lawendy kupiłam 3 malutkie i dwie uschły ![]() Za to maciejka zgniła i zaśmiardła. A na różach pojawiły się mszyce i odpadają im pąki. Ja pitole. Już nie wiem czy podlewać czy nie podlewać. Jedyne co mi rośnie to te topole samosiejki, winorośl i zamioculcusy - te to szaleją. |
|
|
|
#4385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() toż to totalny pomorek..... chmiela trzymałaś w miejscu ustronnym, posianych roślinek nie wywaliłaś od razu na słońce? ![]() może to jeszcze urośnie... weź w takie miejsce żeby nie było ani silnego słońca ani zimna , chmiela możesz do domu ,dopóki nie wyrośnie... jeju jeju... no ale żeby tak wszystko pomarło ![]() a na róże kup szybko spray i prsykaj ale wiesz.. mi tego roku coś marnie chmiel rośnie, normalnie już by miał z półtora metra, a tak...ledwo kilkadziesiąt centymetrów
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
I myje podłogi. A właściwie już pomyła. Teraz gotuje obiad
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu mi źle. Pieprzone tabletki
|
|
|
|
#4388 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Lawendy pewnie zdechły podczas przesadzania. A na róże już zrobiłam miksturę z sody. Jeszcze bazylia mi rośnie jak durna na wys 30 cm ![]() A kawa brązowieje i opada. Zdurnieć można z tymi cwietami. |
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
KOMUNIKAT:
Jeśli ktoś nie chce, żebym go/ją malowala, to niech powie- bo co ja potem zrobię z tym obrazkiem? Lepiej, jak zapytam... ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Piniu
|
#4390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wymagają indywidualnego podejścia.... ![]() Chmiel- może jeszcze wyrośnie-daj mu szanse, niech ziemia będzie wilgotna ale nie przelana Lawenda- po przesadzaniu stała w cieniu? bo uschnięcie wskazuje że zostawiłaś na słońcu ![]() Na róże jeszcze możesz Ludwika zastosować A bazylię uszczykaj u góry- to się rozrośnie ładnie a o kawie to nic nie wiem
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-06-04 o 12:21 |
|||
|
|
|
#4391 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Potem dałam ją na słońce i nie podlewałam przez dwa dni. Czytałam, że lubi słońce i posuchę ale jak widać niekoniecznie.Ludwika nie mam akurat, jeszcze spróbuję z roztworem czosnkowym. O, przetrenuję patent z bazylią bo póki co bezmyślnie ucinałam łysawe gałązki u dołu a teraz widzę, że te kikuty wypuszczają młode listki. Dzięki Piniu Jak to jest z tymi spisami ludności, do kiedy można zostać wylosowanym? |
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Tak krótko byłaś czy tak długo?
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
Pin Up -
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Tak długo. Kompletnie tego nie planowałam Miałyśmy iść we dwie na JEDNO piwo. Skończyło się na tym, że były nas cztery i duuuuużo piwa. W efekcie wylądowałam u jednej w mieszkaniu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-06-04 o 12:37 |
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na żywo to by było co opowiadać, tutaj za duża widownia jednak... ![]() znowu Casablanca w tv
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
To fajnie Tym bardziej, że ten wypad bardzo dobrze Ci zrobił, bo jak pisała Red przemówiłaś ludzkim głosem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:d
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie nawcinałam kapusty przy szatkowaniu - dziś gotowana z koperkiem :zarklok: też tak macie, że wcinacie warzywa i owoce na surowo, najlepiej bez żadnych dodatków? ![]() Pin a można zmienić na jakieś inne? a propos krzakó balkonowych - Skrbitko, jak tam wisteria, nie zmarzła? bo moja zakrzaczyła już cały balkon
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-04 o 12:44 |
|
|
|
|
#4398 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
a zdarzyło się, że kogoś namalowałaś i ta osoba nie chciała kupić obrazka ze swoją podobizną?
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4400 |
|
never say no to panda
|
Piniu
![]() a ja se zrobiłam kawę z hektolitrem mleka i przyprawą do szarlotki - jest pycha ![]() zabieram się wreszcie za porządkowanie próbek, bo od 3 dni szuflada leży na kanapie, a ja coś nie mogę się wziąć w garść :/
|
|
#4401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym ja nikomu nie chcę się narzucać- maluję, bo tak mi w duszy gra... Cytat:
Już myslałam o Tobie ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
a takiej postaci szczególnie
|
|
#4402 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
W nocy poszukiwałam "Złego" bo pamiętałam że stał u mamy na półce ale nie znalazłam i się na razie Rodziewiczówną zadowoliłam
acha, Ju - póki pamiętam - poniedziałek jak najbardziej, najwcześniej 17.30 - ale to się jeszcze umówimy dokładnej (i, w razie czego, ja się widzę w zieleniach i szarościach )---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
właśnie przed chwila zeżarłam pół sałaty bez niczego ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Piniu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
któregoś roku miałam identycznie, a musiałam się uczyć na mega po✂✂✂any egzamin, to była trauma Cytat:
żadne cudo, bo ja zdolności fryzjerskich zbytnio nie mam chociaż z powodu skąpstwa ( przeczytałam myć nogi ![]() Skończyliśmy z TŻem właśnie największe sprzątanie jakie przeżyło moje mieszkanie od początku swojego istnienia (czegoż się nie robi przed wizytą teściowej )
|
||
|
|
|
#4404 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a, zapomniałam napisać że gdzieś od roku albo i dłużej rozważam zakup Pandzinych butównr 2
tylko nie wiem jaki rozmiar brać i w ogóle mierzyłam demonie w podobnym kształcie i były za szerokie więc obawiam się że te też mogą być zaale podobać to mi się podobają bardzo i rzeczywiście po cywilnemu też w nich można pomykać ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też cię tak widzę
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jestem ciekawa Teziaka i gryxa W sensie jak ich namalujesz
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Jako typy z Klubu Pickwicka
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
To tym bardziej się nie mogę doczekać
|
|
|
#4409 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A w temacie: studentki Akademii Muzycznej, które mieszkają pod nami, od czasu do czasu robią imprezy. Kiedyś, tak bodajże po pierwszej (w nocy oczywiście), zbudził nas polonez heroiczny Chopina ![]() Cytat:
W temacie zakupów - byłam, zobaczyłam, kupiłam: - przewodnik po Kleparzu - kapelusz słomkowy (dokładniej to z włókna papierowego - pytanie, czy przeżyłby deszcz ), w którym wyglądam! (w większości nakryć głowy wyglądam gorzej niż przysłowiowe pół dupy zza krzaka - więc sukces) ![]() - zajedwabiste, cudowne, wspaniałe, zachwycające i odlotowe półbuty w róże i z różowym wnętrzem Jednym słowem kwiczę ze szczęścia i zachwytu
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-06-04 o 16:39 Powód: interpunkcja :( |
||
|
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

Wróciłam od przyjaciółki niedawno.

Jeden z sześciu (!) wykiełkował i na wysokości 2 cm jakby usechł. 

)