![]() |
#181 |
BAN stały
|
Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ola-Unhola
|
Hej
![]() Wiem, wiem, ze mnie lubicie ![]() Ja Was również ![]() Byliśmy dzisiaj na turnieju szachowym z Bartkiem, trochę kiepsko mu poszło, ale to tylko zabawa ![]() Poza tym, tam dzieci z kategoriami szachowymi w większości, a my tacy amatorzy ![]() 3 godzinki tam spędziliśmy, jutro częśc druga, a potem nagrody dla wszystkich ![]() Pandzia witaj, fajnego masz Stworka ![]() Idę kończyć botwinkową, póki Antolek śpi. Miłej soboty ![]()
#183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uroczy ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Nie pocytowało mi wszystkiego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
wazne ze rozumie
![]()
#185 |
Ola-Unhola
|
skierko, pytałaś jak nam idzie odcycowanie.
![]() Całkiem nieźle, karmię Antolka ok 4 jak się budzi, bo się domaga. Ale dzisiaj postaram się to ominąć. W tygodniu jestem tak nieprzytomna, ze nie mam na to siły, ale że dzisiaj week, to mocy więcej, więc się postaram ![]() sylko, ogólnie u nas ok. W tydzień zmęczona jestem mega, ale wiecie jak to jest. Żyję wakacjami, to już za miesiąc ![]() Wczoraj ustaliliśmy jednak, że nie jedziemy 17 na wesele do Krakowa. Teściowie sobie wyjeżdżają do znajomych (też do Krakowa...) i nie mam z kim zostawić Antosia...Trochę T zrobiła nas w jajo, bo kilka razy o tym przypominałam, zapisała nawet gdzieś. No ale Teść się umówił i nie ma wyjścia (ona).... Z dziećmi nie pojedziemy, bo to za bardzo na wariackich papierach by było z A, jak tu drzemkę zrobić jak msza w kościele o 13,30, potem dojazd 20 km do sali weselnej, tam jakiś obiad dla niego..nie, to zupełnie odpada... Pojedziemy sobie na działkę ![]()
#186 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() He,he jak pójdą do szkoły,to wtedy będą chcieli pospać dłużej ![]() ![]() Bartosz wstał dzisiaj o 6.15 ![]() ![]() Przeczytałam już ![]() ![]() Fajny kowboj Olaf ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() Miłego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się,że jest ok ![]() ![]() Pewnie troszkę żałujesz,że nie pojedziecie na wesele? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie 6 też urządza (a pomyśleć, że jakiś czas temu nie ![]() ![]() *** Mam dwa pytania ![]() Pierwsze do Dziewczyn z kręconymi włosami - jakich używacie szamponów i odżywek? Polećcie coś ![]() ![]() ![]() A drugie do posiadaczek czerwonych Tup Tupów - czy w Waszych przednie koło też tak "lata"? Tylne trzyma się sztywno, a przednie nie ![]() W zasadzie mam też trzecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
BAN stały
|
mąż już wrócił z pracy wiec jemy obiadek i lecimy do miasta na małe zakupy i jakieś lody
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ola-Unhola
|
sylka, Miramej
![]() No trochę jestem wkurzona na tą sprawę z weselem. .... Cieszę się, ze butów nie kupiłam do kiecki, a miałam to zrobić w piątek. Byłabym do tyłu 150 zł.. Nie ładnie z ich strony, szczególnie, że nigdy nie zostali z Antosiem i to nie byłoby po raz setny (w sensie nie wykorzystujemy ich w weekendy), a z Bartkiem też tylko raz na działce byli. Mogli pamiętać i się nie umawiać. No ale cóż, teraz i tak nic nie poradzę... Dzwoniłam już do brata ciotecznego, trochę mi głupio, ze tak wyszło. Ale stwierdziłam, że wyślę im poczta prezent ślubny i kartkę z życzeniami. Jakąś ekskluzywną pościel np, co myślicie? Joluś, kurcze, żadne pytanie nie do mnie ![]()
#190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam takie słoiczki z jagódkami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Kuba tak się wyhasał, że ledwie zdążyłam Go trochę umyć z piasku i mokry pobiegł do kuchni, dorwał miseczkę z rzodkiewkami ze śmietaną, które zrobiłam Mu na kolację i zjadł wszystko na stojąco
![]() Mam 2 nowe zdjęcia moich szczęśliwych plażowiczów (uprzedzam, że mnie tam nie było ![]() Dałam Małżowi koszulę w razie gdyby się ochłodziło, przydała się od razu, bo Kubę fala po pachy zalała ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | ||
Zakorzenienie
|
fajowy
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeśli zaś chodzi o mowę... tak jak pisałam przyjdzie taki dzień że i Ty nie nadążysz zapamiętywać nowych słówek Olafa ![]() Dzieci są jak kalejdoskop ![]() Cytat:
![]() a szkoda ![]() *** dzisiaj nocka... 16stu chłopa na stanie i oprócz tego inni goście... podsumowując full ![]() Długa noc przede mną ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
a gdzie pracujesz??
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- a najlepsze ostatnio z moim Malym to bylo to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On nie je wszystkiego, ale chętnie próbuje, np. ostatnio zrobiłam sałatę ze śmietaną, posmakował i wypluł ![]() ![]() Nie ma czego żałować, serio ![]() ![]() *** Dziewczyny, co do wody na pupę dla nieodpieluchowanego dziecia?
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-06-04 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
W tym roku kupię chyba jakieś pieluszki na wszelki wypadek, pampersa albo huggisa.
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
teraz huggies sa w promocji w biedronce do pływania własnie
![]()
#197 |
Wtajemniczenie
|
Jestem i ja
![]() Niedawno wróciliśmy z dworku ![]() ![]() Ja dwa piwka, po drodze przylazła @ i tak sobie się czuję. Pandzia witaj, fajnie że dołączyłaś do nas. A Olafek fajny chłopaczek ![]() Miramej u nas kółko jest ok, nie kiwa się ![]() ![]() Ada oby jednak nocka okazała się spokojna ![]() Unholyszkoda że wyjazd na wesele nie wypali, ale może nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ![]() Wojtusiu Oliwka znowu ma przeboje kupkowe? Może warto zbadać tą kupkę czy tam jakichś bakterii nie ma ![]() Czesc Wredna, Tomaszek i tak dużo mówi, Alan połowy, ba nawet 1/3 tego nie mówi ![]() ![]() ![]() Coś mnie głowa boli, chyba za dużo słońca - a co najlepsze gardło też mnie boli ![]() A właśnie, ja sie zastanawiałam na czym polega urok pieluszek do wody??? Ze co? Że one nie nabierają wody?? Przecież woda może dostać się do nich z każdej strony. Jak to jest, bo nie kumam czaczy??
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 ![]() Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2011-06-04 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Ola-Unhola
|
Tak są za 17,99.
Tu w gazetce str. 26/27 http://gazetka.biedronka.pl/g12,nasze_dzieci.html ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() No nie tylko na butach, benzyna 350, ew. nocleg z piatku na sobote 200 zł, krawcowa 50, garnitur małża i koszula - 600. Prezent wyślę, więc to jedyny wydatek. Ale ogólnie jesteśmy do przodu ![]() A co myślicie o tortach z ręczników? http://allegro.pl/tort-prezent-slubn...632607437.html
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
Ooooo Unhola tyyle kasy zostało w kieszeni
![]() ![]() Tort bardzo oryginalny, nie słyszałam o czymś takim i szczerze mówiąc nie wiem jakbym zareagowała gdyby ktoś mi taki prezent podarował ![]()
#200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z jednej strony praca fajna bo mam dniówkę - nockę - wolne -wolne, więc dużo jestem z małym bo pracyje jakieś 14-15 dni w miesiącu, ale z drugiej strony te nocki czasem mnie dobijają, zwłaszcza jak wracam do domu, maz idzie do pracy a ja sama z dzieckiem zostaje ![]() ![]() fajnie Olaf musiał wyglądać taki dumny majster ![]() Cytat:
Też mu cały czas proponuje... niestety póki co bez skutku... On po prostu nie ma ochoty próbować nowych rzeczy ![]() qrcze... ostatnio reklamowali jakieś pieluszki do wody ale co to była za firma ![]() *** Odstawiliśmy Przemkowi soczki od wczoraj i obserwujemy co się będzie działo z tą jego skórą... Dzisiaj mój mąż stwierdził, że buźka jakoś lepiej mu wygląda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie wiem, ale też chętnie się dowiem ![]() Cytat:
![]() Niektóre fajnie wyglądają, ale IMO trochę te figurki psują efekt.
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Ola, wyświetla mi się w innej przeglądarce, coś muszę mieć poblokowane w Iceweasel'u
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też nie kumam i staram się tego nie rozkminiać bo jak zacznę to będzie mnie to gnebić aż sie nie dowiem ![]() Cytat:
![]() mi się podoba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() ja mam nockę od 20 do 8 rano ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
ja od 17 do 2 a czasem do 9
![]()
#206 |
Wtajemniczenie
|
Laski, ja idę do łóżka.
Literki na klawiaturze mi się plącza, oczy same zamykają, chyba jestem zmęczona. Miłej o spokojnej nocki dla Was i Dzieciaków. Buuuuuuuzioleeeeeeee.
#207 | |||||||
Zakorzenienie
|
ja? no co ty
![]() Cytat:
Zaproś mnie, bo lubie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pamiętam kilka złotych zasad z kręcnoge forum, ale wybacz...nie poradzę nic bo ja aktualnie ani tzw zbędnego minimum nie używam Kółko jutro sprawdzę.Nie mam mocy schodzić, chyba że do basenu zejdę się zanurzyć jak na dobre się ściemni to rzucę okiem My też Dechatlonowy mamy. Cytat:
![]() Podobają mi się te torty.Szczególnie 18zestaw. Cytat:
Laura nie lubi rzodkiewek. Takie kupne zje bo nie są ostre, a te od mamy z ogródka tak palą że sama na kanapkę i to cienko kładę. Mały mors ![]() chciałam zapytać dlaczego, ale doczytałam że to tak na własne życzenie Cytat:
![]() Ja założyłabym same majtki. A te pieluszki pewnie że przemakają.Na moje oko mają mniej chłonny wkład i niczym innym się nie różnią.Nie ma do czego dochodzić. Cytat:
To byłoby zbyt piękne gdyby po odstawieniu alergenu w mig znikały różne skórne niespodzianki. Ja też się chyba odspawam od kompa, bo mam tyle do zrobienia i muszę się zmobilizować.Choćby żeby ciuszki uszykować na rano. Posiedziałam z małą w basenie i się opaliłam, aż czuję że mam ciepłe ramiona ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
Olafek 16 czerwca zaczyna testy skórne
![]()
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my też pewnie będziemy mieć... Jeszcze spróbuje zadziałać zewnętrznie, ale planuję wizytę u lekarza ![]() a coś mu się dzieje konkretnego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
ech u nas dług historia :0 zaczelo sie od "niby " skazy. Pil bebilon pepti ale nie przybieral na wadze i robil zielone kupy, mial zywe rany na buzi
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.