|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
![]() i paseczek fajniutki |
|
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To czekam na zdjęcia na Tobie to może sama sobie taką sprawie. ![]() Jutro mam proseminarium i mam je na 13, a muszę wyjść z domu po 10, żeby autobusem, czy pociągiem dojechać. Też kończy się o 16 i za nim będę w domu do będzie przed 18, a Tż. jutro robi urodziny o 18 i się spóźnię. W ogóle napisałam do jednej z dziewczyny co jeździ z koleżanką autem i nie odpisała to zadzwoniłam. Powiedziała, że nie ma kasy na tel. i zapyta się tej koleżanki. A teraz mi napisała, że jadą pociągiem. Jakoś mi się wydaje, że ściemniają tylko nie wiem po co. Nie mam zamiaru się ich prosić.
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi proste proste, sie podobaja, dlatego, ze jak wyprostuja to sa ciagle proste a jak mam pocieniowane i wyprostowane, to potrafia sie konce skrecac. zapewne ponosze troche proste i tez mi sie znudzi ale to normalne, moze gdyby ja trafila na kogos kto by mi slicznie pocieniowal to zmienilabym zdanie jak Ty tylko, ze juz sie boje, bo z natury mam cienkie wlosy, wcale duzo ich nie mam
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam głupie pytanie.... Jak wcieracie w skórę głowy kosmetyki przeznaczone do tego? Bo nie wiem czy dobrze robię....
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padam na twarz, rano wstane i zrobie jeszcze jeden opis techniczny, bo dzis juz nie dam rady... dobranoc
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja tak na szybko bo zaraz do pracy jadę ![]() caate i buahhot dziękuję za odpowiedź Miłego dnia
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ja tylko na chwile, chcialam zyczyc milego week u mnie jak zwykle szkola + wystawa prac zapewne odezwe sie po week lub jutro nad ranem jak dam rade
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
|
|
#4060 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() mnie znowu brzuch trochę boli ![]() zaraz muszę iść na pocztę, mam nadzieję, że kolejki chociaż nie będzie
|
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja biorę się za pracę, a potem jakieś pamowanko
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za naukę, ale najpierw pomaluję paznokcie
Miłego dnia
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak moje paznokcie tez muszą dziś zostać zregenrowane ! Malne je na pomarańczowo
Taka pogoda, że najchętniej bym się poopalała, poleniuchowała, a tu dupka blada. Jeszcze trzeba obiad ukręcić i chałupkę ogarnąć
|
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jutro mamy w planach przejechać się nad jezioro i wywalić tyłki na słońce , ale co z tego wyjdzie nie wiem
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Caate dzięki za wytłumaczenie ![]() Dziewczyny stosowała któraś z Was ocet jabłkowy na odchudzanie? Podobno jest bardzo skuteczny. Myślę żeby zacząć go stosować+ćwiczenia i ograniczanie się w jedzeniu, czyli w sumie to co do tej pory i mam nadzieję, że do ślubu zrzuciłabym to co mam za dużo.... Z naszego wyjazdu do krakowa nici, bo kuzyn nagle nie ma czasu, a sam nas zapraszał i nie mamy gdzie przenocować. Jestem zła na niego, bo tylko niepotrzebnie zawracałam TŻtowi głowę
|
|
|
|
#4068 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
ja dziś byłam na małych zakupach kosmetycznych, ale wróciłam jeszcze z spódniczką mam ochotę na taki wypadzik nad wodę, ale jak pomyślę o mnie w bikini to
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tŻ właśnie poszedł nad wodę, mieliśmy iść razem ale przymierzyłam strój z tamtego roku i moje cycki już się nie mieszczą..
|
|
#4070 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć dziewczyny
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2729776 7]Bardzo ładna. Najchętniej bym sobie ją zamówiła ale jak jest bez ramiączek to odpada.[/QUOTE] nie lubisz takich bez ramiączek? ehh właśnie wróciłam wymęczona znad wody... nie opalałam się, widzę, że buzia nawet się nie zaróżowiła
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
hej
cholera, taki długi post napisałam i komputer mi się wyłączył W skrócie : whiskey witaj buahhot świetna kiecka, ja bym brała Dzisiaj mam urodziny i nawet czasu nie mam na świętowanie, brat ma jutro komunię i muszę cały dom ogarnąć Ja to pieprze, ja mam fajrant już.
|
|
|
|
#4072 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Uff jak ja nie lubie takiej pogody, wyszlam rano na zakupy i myslalam ze sie rozplyne, w ogole obudzilam sie ze strasznym bolem glowy, bardzo duszno u mnie i dopiero tabletka i 2 kawy pomogly ![]() Wlasnie gotuje pieczarkowa a na jutro planuje sobie bardzo zdrowo zjesc - pieczony losos w ziolach i brokul gotowany z czosnkiem Skorzysta i cera i figura ![]() Kupilam dzis krem nawilzajacy Celia kolagen plus algi za zawrotna cene 3,60 Ale nie ma zlych opini to wyprobuje (chce cos nawilzajacego do nalozenia po retinoidzie od czasu do czasu bo tak na codzien to wystarcza mi serum plus filtr ).buahhot - no wlasnie na pierwszy rzut oka moze sie tak wydawac ze ramiaczka sa ukryte gdzies pod falbankami ![]() ekomonika - to wszystkiego najlepszego, duzo szczescia w zyciu i spelnienia marzen
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-06-04 o 16:10 |
|
|
|
#4073 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Ekomonika wszystkiego najlepszego
kurczę, chcę zamówić pędzel do blendowania cieni, ale sama już nie wiem który lepszy, czy Hakuro h77 czy Maestro 480 rozmiar 10 a chcę jakiś kupić. Tyle, że Maestro jest droższy...oglądam nawet recenzje na yt i dalej nic nie wiem Kalpana jak się sprawuje Maestro 497? Jest twardy? Czuć go na powiece tzn drapie w oczy? Po opiniach na kwc widzę, że z niego niezły drapacz... Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-06-04 o 16:27 |
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
tallulah, buahhot dziękuję
U mnie w domu wszyscy zapomnieli o moich urodzinach |
|
|
|
#4076 |
|
Zadomowienie
|
ekomonika - wszystkiego najlepszego
kieckę pokażę, ale jutro bo dziś to mam już mało czasu
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
ekomonika spełnienia marzeń!
Ja idę za chwilkę na urodziny Tż. na działce.
|
|
#4078 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
Nadrabiam Was powoli, bo nie miałam ostatnio czasu... Kalpana śliczna sukienka. Figura też niczego sobie. A waxa jakiego kupiłaś? Polskiego, czy zagranicznego? A co Bednarka, to ja np. bardzo lubię reggae, ale jego jakoś strawić nie mogę, ale ludzie z mojego otoczenia, którzy reggae nie słuchali jego słuchają i chwalą... caate, przykro mi z powodu samochodu. A włosy śliczne i jakie masz długie paznokcie snowhitee mi moje nogi wydają się akurat OK, ale za to spotykam się z opiniami, że są za chude, a osoby bardziej bezpośrednie potrafią mi powiedzieć, że są wręcz straszne, takie patyki... Kiedyś nawet dostałam radę, żebym chodziła tylko w długich spódnicach i sukienkach... A ja kocham moje nogi, bardzo mi się podobają (to jest część ciała która mi się u mnie najbardziej podoba ) cóż za skromność z mojej strony , i uwielbiam chodzić w krótkich spódniczkach i szpilkach... A sukienka śliczna... Ale ja to ogólnie strasznie polubiłam sukienki ostatnio i mój zapas sukienek stale się powiększa i są przeróżne ![]() Talullah ja używałam szamponów BINGO swego czasu. Niby litr mają, ale są strasznie nie wydajne... Albo ja nie umiem ich używać... Bądź co bądź u mnie się nie sprawdziły, bo żeby umyć dobrze moje włosy musiałam je myć albo 3 a nawet 4 razy albo dawać duuużo więcej szamponu niż innego. Ale z maseczek do włosów BINGO jestem bardzo zadowolona... buahhot ja bym na Twoim miejscu sukienkę jednak założyła. Ta sukienka z allegro śliczna, mi się najbardziej podobają te dwie pierwsze, jasne Ta z tego drugiego linku tez śliczna. Gdybym miała wybierać ciężko byłoby mi się zdecydować... ekomonika wszystkiego najlepszego _blondyneczka_ ale Ty jesteś zgrabna Ostatnio zaczęłam regularnie balsamować się po każdym myciu. Po tygodniu takiego balsamowania skóra zrobiła mi się niesamowicie miękka i delikatna (w porównaniu z tym co było wcześniej, gdy balsamu używałam od czasu do czasu, gdy widziałam poważne przesuszenia). A przed wczoraj wieczorem zrobiłam sobie peeling kawowy całego ciała (pierwszy raz w życiu, zawsze były sklepowe), fusy z kawy zmieszałam z żelem pod prysznic i powiem Wam, że efekty były bez porównania lepsze niż po sklepowych peelingach, a skórę miałam taką miękką, gładką, delikatną... Dziś planuję powtórzyć. Tylko wkurza mnie to, że depilatorem muszę się depilować na łydkach 2 razy w tygodniu, żeby były idealnie gładkie ![]() Ostatnio, dzięki Wam chyba, zaczęłam bardzo dbać o siebie. Może nie tyle bardzo, co systematycznie. Nie chodzę już z odpryśniętym lakierem na paznokciach, co trzy dni maseczka i peeling enzymatyczny na buzię (i nie śpię w makijażu, co wcześniej mi się niestety zdarzało), co trzy dni depilacja łydek, a raz w tygodniu tak profilaktycznie ud, pach i okolic bikini. Smarowanie rączek kremem po każdym myciu, po prysznicu delikatne i krótkie co prawda, pumeksowanie stóp. Może źle robię, ale wolę delikatnie, króciutko je przejechać pumeksem codziennie, niż raz na jakiś czas porządnie, no i obowiązkowo krem do stóp po każdym myciu stóp. Teraz wprowadziłam jeszcze balsamowanie się po każdej kąpieli/prysznicu i co drugie mycie włosów WAX na całą noc pod folię i czapkę. Dzięki Wam stałam się systematyczna w dbaniu o siebie, widzę już efekty i czuję się taka piękna, co dodaje mi pewności siebie
|
|
|
|
#4079 |
|
Zadomowienie
|
muszę spróbować tego peelingu, dziś zastanawiałam się czy kupić samoopalacz w piance z Daxa i właśnie peeling, nie kupiłam nic, trochę żałuję, że nie wzięłam tego Daxa, ale obawiam się smug i tego jak się będzie zmywał (nie wiem, jakaś uprzedzona jestem do samoopalaczy)
i muszę też zadbać porządnie o stópki bo je ostro zaniedbałam ![]() ja dziś chyba klub, razem z tż chociaż mam problem z nim ;/ a może raczej z sobą haha ;d
|
#4080 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba też spróbuję tego peelingu, muszę się w końcu systematycznie zabrać za swoją skórę, bo ja zawsze tak z doskoku, jak sobie przypomnę to wszystko na raz, a czasami nic a nic
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

Chyba duzo teraz jest takich sukienek 

W ogóle napisałam do jednej z dziewczyny co jeździ z koleżanką autem i nie odpisała to zadzwoniłam. Powiedziała, że nie ma kasy na tel. i zapyta się tej koleżanki. A teraz mi napisała, że jadą pociągiem. Jakoś mi się wydaje, że ściemniają tylko nie wiem po co. Nie mam zamiaru się ich prosić.

ladne

)

Ja to pieprze, ja mam fajrant już.