|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
agusia, to życze udanej zabawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tzn jak byl maly to lubilam sie nim bawic a jak zaczal sie ruszac to wtedy sie go balam ![]() wiesz jak wtedy zlosc we mnie rosla jak maz je podstawial do mnie a ja przy kol nie chcialam nic mowic ![]() ![]() ![]() ![]() kupilam dzis 10 samiczek i 10 samcow ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz lepiej zasypiam ale to od tych tabl ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Napisane przez evelineau ![]() witajcie fatalnie sie czuje moje przyzwyczajanie organizmu do tej tabl poszlo na marne przez to pominiecie jednej i jeszcze ja zwymiotowalam wczoraj niedlugo bede wychodzic i cos czuje ze moje wloski bedzie suszylo sloneczko Współczuję Ci . Może świerze powietrze poprawi Ci samopoczucie. no niestety u mnie wczoraj bylo strasznie burzowo i jak robilam watrobke to mnie oslepialy blyskawice , jak to fajnie miec kuchenke zaraz przy oknie Masz na myśli moją? jeżeli tak, to standartowo jest. nie wziela syna ale powiedziala ze zrobi to nastepnym razem zrobilas watrobke? i jak smakowala? Była pyyychaaa. Sos smakował, a mąż zapytał czy można użyć tego sosu do spagetti. Powiedziałam że zrobię osobno i spróbujemy. załączam fotkę sosu, może podpowiesz mi czy tak miał wyglądać? (podejrzewam że powinien być ciemniejszy, ale zapomniałam kupić śmietany, więc użyłam śmietanki 35% i sos od razu zrobił się jaśniejszy, ale i tak smaczny wyszedł) Dziękuję ja dzis sie tez spotkam z siostra, ciekawe czy mi orzechy przywiezie No to miłej wizyty życzę i duuużo orzechów ![]() moje powietrze bylo tak upalne, ze chyba bardziej mnie dobilo ![]() mowilam, ze ten sos jest pyszny ![]() ![]() ![]() ![]() nie przywiozla mi siostra orzechow ![]() kupilam 2 kg truskawek ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Widze nowe podczytujące mitsui, Dorotheaa, molly83. ![]() ![]() Cytat:
![]() Rozumiem ![]() ![]() ![]() Trzeba było powiedzieć, rozmiar samca dorodny, a samicy dopasowany do samca. ![]() ![]() Ojaaaaaaa, mniami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Sąsiedzi grilla robia, bo pachnie mi kiełbachą. ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-03 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Można się do Was przyłączyć?? Jestem mężatką od roku Moje koleżanki z wątku już tu dołączyły teraz kolej na mnie /QUOTE] ![]() witaj eff8 ja tez swiezutka i dziewczynki przyjely mnie jak swoja ![]() Cytat:
![]() |
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kruche bylo bardziej jak bylo male ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no rozmiar samicy musi byc idealnie dopasowany do samca ![]() ![]() ![]() to idz w odwiedziny do sasiadow ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
Mąż wrócił, więc potem Was nadrobie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrej nocki dla wszystkich szcesliwych męzatek ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- hmmm moj ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja również, życze dobrej nocy wszystkim tu zgromadzonym ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Byliśmy To zgłosić na Policje, ale Komisiariat koło Nas był zamknięty. ![]() ![]() Jestem głodna, musze iść coś zjeść. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No, taaa znam to bo mam bratanka 6,5 miesiecznego i jak rozmawiam na skypie a np ktoś go ma na kolanach, to wszystko łapie i do buzi bierze. ![]() Uuu, przy takim dziecku trzeba mieć oczy na dokoła głowy. Ad rozmarów. to ![]() ![]() Nie poszłam do sąsiadów, podziel się truskawkami. ![]() ![]() http://kwejk.pl/obrazek/122883 ![]() Kupiłabym takie ręczniki mężowi http://kwejk.pl/obrazek/123907/sexy,towels.html ![]() ariena ![]() Mam nadzieje, że jutro będzje taka super pogoda jak dzisiaj i wczoraj. ![]() Abyśmy mogli sobie pojechać nad te morze. ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-04 o 11:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ten pierwszy obrazek pokazywalam wczoraj mezowi ![]() fajny ten drugi recznik ![]() a ja znowu po ciezkiej nocy ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co podobał mu się ten obrazek? ![]() ![]() No ![]() ![]() ![]() Aaaa i zapomnialam, już lece po truskawki ![]() Wygrzebałam ze skrzyni, gdzie mamy płyty. Dwie płyty CD Timbalanda i Rihanny i teraz słucham i sprzątam ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-04 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smial sie ![]() ok czekam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-04 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
zjadlam juz
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- dzis otwarcie pizzerii ktora jest kilka metrow ode mnie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2011-06-04 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super ![]() ![]() Wiecie co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-04 o 14:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szkoda, ze nie maja kebabow tam ![]() oj tam nie walniesz focha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Zadomowienie
|
hejka dawno się nie udzielalam ale jakoś brak czasu a teraz piecze się ciastko z truskawkami więc mam chwilkę
tyle skrobiecie że nie mogę wszystkim odp pozdrawiam
![]() ![]() tak - na zwsze ![]() 30,09,2012 ![]() ![]() 30.03.2016 ![]() Edytowane przez kajaja Czas edycji: 2011-06-04 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, obyśmy mieli spokój, a nie na odwrót. ![]() No, szkoda szkoda. ![]() Pewnie, że nie walne focha. Żartowałam z tyn focha walnięciem ![]() Dzwoniłam do męża powiedzieć co się sąsiadom stało. Fakt ten samochód był stary i ciekło z niego, ale tak czy siak szok. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | ||||
Zakorzenienie
|
To super że można
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gorzej właśnie jak trafią wtedy na temperamentną kobitkę (ale to raczej dla niej gorzej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja niunia dziś (ma 8 miesięcy) jak byliśmy chwilę nad wodą to nawet nie wiem kiedy zaczęła wcinać piasek ![]()
![]() |
#2156 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie trzeba każdemu odpisywać, można nadrobić czytając i poprostu pisząc coś od siebie ![]() Pozdrawiam również. ![]() No, zabrałam się za porządki i wybiłam się z rytmu jak usłyszalam tą wiadomośc. Głodna jestem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Śmiało ![]() Herbata z afrodyzjakiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mały głodomorek ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oby ![]() ![]() moze i stary ale niektorych nie stac na lepsze(kolega meza jezdzi starym autem, spawa go co chwile ale chyba by sie poplakal jakby mu ktos podpalil) i kazdego autka szkoda ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() fajny masz avek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zrobiłam babkę cytrynową dukanowską, po raz pierwszy w sumie, mam nadzieje że będzie dobra. W sernikach dukanowskich doszłam już do perfekcji. ![]()
![]() |
#2159 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz, nie o to mi chodziło że o stary i ich nie stać i dlatego takim jeżdzą ![]() Najważniejsze, że jej nic się nie stało. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój mąż jest udany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Smiałam się i żartowałam też, że ukrytą leske ze mnie robi, albo bi. ![]() ![]() Między jednym odpisywaniem a drugim, zjadłam obiad. ![]() ![]() ![]() ![]() Tak pięknie było, ale pogoda się psuje. Tzn nadal ciepło, wręcz gorąco, że aż duszno. No, ale chmurzy się i zapowiada się że może będzie padać. A chciałam sobie dzisiaj zrobić spacer do męża pracy. Chyba sobie daruje spacer, w dodatku oczy mi się kleją i głowa zaczyna bolec. ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-04 o 17:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No faktycznie pikuś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W ogóle jakaś rozkojarzona chodzę...robiąc herbatę, wyciągłam ją z zaszetki. Saszetkę papierową włożyłam do kubka, zalałam wodą, doprawiłam cukrem i cytryną, a herbatę .... wyrzuciłam do kosza. ![]() Zimno dzisiaj...mokro i..ciemno. Może po południu się rozpogodzi to ruszymy tyłkami. A takie fajne plany były..... ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.