Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-03, 17:25   #2131
agusiowata
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość

A czy ja dobrze zrozumiałam ze jedziecie na wesele?
My jak byliśmy u znajomej w górach to całe auto było moich rzeczy tylko ze ja zostałam tam zawieziona 2 tyg przed imprezą, by coś im pomóc i miałam cały arsenał kosmetyków, ciuchów, butów i rzeczy do paznokci (żele robiłam PMce, jej siostrom i sobie ) ech to było dopiero

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Tak, dziś jedziemy na wesele na wieś.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 17:37   #2132
Karinio
Zakorzenienie

agusia, to życze udanej zabawy
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 17:46   #2133
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Może ustawić sobie na daną godzine przypomnienie w telefonie kiedy masz wziać tabletke.
Jak zwykle i bardzo dobrze wyczuwasz
O, to jeszcze mały synek. Mówisz, że bałaś się takiego maleństwa wcześniej tzn jakbył młodszy. A co opierniczu męża, jak Ci podsuwał to dobre
Też tego nie kumam i chyba nie skumam.
Uff, dzięki że nie jestem sama w tej niewiedzy Właśnie miałam pytać już wczoraj o co chodzi z tą samiczką i samcem. moja pierwsza mysl to chyba nie o zwierzaki chodzi domyśliłam się że to chodzi o część.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Nom, dzięki

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

nie lubie jak mi cos pika w tel sama bede pamietac
tzn jak byl maly to lubilam sie nim bawic a jak zaczal sie ruszac to wtedy sie go balam
wiesz jak wtedy zlosc we mnie rosla jak maz je podstawial do mnie a ja przy kol nie chcialam nic mowic nie umiem sie zajmowac takimi dziecmi jeszcze wyciagnelo moja witamine(mimo ze mamusia miala go na rekach)
kupilam dzis 10 samiczek i 10 samcow jeszcze sie o rozmiar pytala a ja nie wiedzialam jaki

Cytat:
Kurczę, chyba mam zły podkład.... za ciężki na lato czuję jak by się cała twarz lepiła, a nawet się nie błyszczę

Muszę jakoś męża kusić, bo inaczej to chodziła bym po ścianach
Ja jestem temperamentna, a On raczej z tych powściągliwych
Nie jedna stereotypowa kobieta "kochanie boli mnie głowa" dała by się za takiego męża pokroić, a akurat padło na mnie... ale na szczęście jakoś sobie radzę z tym

Mam problem, nie mogę spać po nocach Przychodzi kryzys koło 19-20 ale jak bym się położyła to pewnie coś by mnie zbudziło i w ogóle bym nie zasnęła do rana, a jak przetrzymam to potem do 2 w nocy nie mogę się uśpić Mało tego, regularnie budzę się 5 po 5 rano, potem zasypiam, ale zaraz kot zaczyna broić i znów mnie budzi, potem mąż wstaje, znów się przebudzam, a potem dzień za dniem złe samopoczucie trwa to z dobre 2 miesiące już... próbowałam melisy innych wyczytanych metod na zaśniecie, ale nic nie działa, chyba pójdę po jakieś tabletki nasenne
mam tak samo i czasem zasne dopiero po godzinie to dlatego, ze cale zycie wstawalam o 4.50
teraz lepiej zasypiam ale to od tych tabl

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Witam
Można się do Was przyłączyć??
Jestem mężatką od roku
Moje koleżanki z wątku już tu dołączyły teraz kolej na mnie
witam pewnie, ze mozna

Cytat:
O, nawet niewiedziałam że jeszcze istnieją te soki Bobo Frut. Jak będąc dzieckiem tzn młodszą małolata, to je piłam.
Gratuluje zakupu sprzyntu do jajek
ja tak samo
Napisane przez evelineau
witajcie fatalnie sie czuje moje przyzwyczajanie organizmu do tej tabl poszlo na marne przez to pominiecie jednej i jeszcze ja zwymiotowalam wczoraj niedlugo bede wychodzic i cos czuje ze moje wloski bedzie suszylo sloneczko
Współczuję Ci . Może świerze powietrze poprawi Ci samopoczucie.

no niestety u mnie wczoraj bylo strasznie burzowo i jak robilam watrobke to mnie oslepialy blyskawice , jak to fajnie miec kuchenke zaraz przy oknie
Masz na myśli moją? jeżeli tak, to standartowo jest.
nie wziela syna ale powiedziala ze zrobi to nastepnym razem
zrobilas watrobke? i jak smakowala?
Była pyyychaaa. Sos smakował, a mąż zapytał czy można użyć tego sosu do spagetti. Powiedziałam że zrobię osobno i spróbujemy. załączam fotkę sosu, może podpowiesz mi czy tak miał wyglądać? (podejrzewam że powinien być ciemniejszy, ale zapomniałam kupić śmietany, więc użyłam śmietanki 35% i sos od razu zrobił się jaśniejszy, ale i tak smaczny wyszedł) Dziękuję

ja dzis sie tez spotkam z siostra, ciekawe czy mi orzechy przywiezie

No to miłej wizyty życzę i duuużo orzechów
moje powietrze bylo tak upalne, ze chyba bardziej mnie dobilo
mowilam, ze ten sos jest pyszny to zadna nie wierzyla moj tez wczoraj byl taki jasny czasem mam ciemniejszy, czasem taki bo skladniki zawsze daje na oko
nie przywiozla mi siostra orzechow

kupilam 2 kg truskawek bede zaraz wcinac ze smietana
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 19:32   #2134
Karinio
Zakorzenienie

Jestem

Widze nowe podczytujące mitsui, Dorotheaa, molly83. Zapraszamy do dyskusji

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
nie lubie jak mi cos pika w tel sama bede pamietac
tzn jak byl maly to lubilam sie nim bawic a jak zaczal sie ruszac to wtedy sie go balam
wiesz jak wtedy zlosc we mnie rosla jak maz je podstawial do mnie a ja przy kol nie chcialam nic mowic nie umiem sie zajmowac takimi dziecmi jeszcze wyciagnelo moja witamine(mimo ze mamusia miala go na rekach)
kupilam dzis 10 samiczek i 10 samcow jeszcze sie o rozmiar pytala a ja nie wiedzialam jaki
No, chyba że nie lubisz, ale pamiętaj, nie zapomnij następnym razem
Rozumiem takie to kruche jest Mały spryciarz z niego
Trzeba było powiedzieć, rozmiar samca dorodny, a samicy dopasowany do samca.

Cytat:
kupilam 2 kg truskawek bede zaraz wcinac ze smietana
Ojaaaaaaa, mniami

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Sąsiedzi grilla robia, bo pachnie mi kiełbachą.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-03 o 19:29
Stary 2011-06-03, 19:38   #2135
kasiaweronika
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do kasiaweronika Send a message via Skype™ to kasiaweronika

Cytat:
kasiu, niewiem czy zrozumialm o czym piszesz. Chodzi Ci o to, ze rodaczka zdziwiła się że znasz angielski? Czy też z boku słyszałaś rozmowe rodakow, jaki to zarobionu jestem itp No, chyba że to i to
Tak, mam takie cuś. Nawet obok, rodacy mieszkają więc jak słysze, gdzie nie byłem co nie robiłem jest dla mnie śmieszne i zarazem żałosne.
Karinio, chodziło mi o to ze balam sie mowić po polskiemu by nikt mnie nie uslyszal , a tyczylo sie to tego iz Rodacy zachowywali sie karygodnie, bynajmniej dla mnie. Glosni,aroganccy, i same epitety typu Q-wa itd.. tak jak napisalas zalosne! A jak przyszlo podejsc do Cafe i cos zamowic to jezor w gebie juz malał . A koleznaka oczy miala bo nigdy w zyciu do niej z INGLISZ nie wyskoczylam. Mowie Wam w zyciu takiego stresa nie mialam .

Cytat:
Napisane przez n_i_x_i_e Pokaż wiadomość
Coraz częściej kusi mnie do rysowania.. kiedys to bylo moje hobby
wracaj wracaj kochana a ja jako pierwsza zamówienie dokonam

, a okad mam dzieci to mi sie nie chcialo albo niema kiedy, mały przeszkadza...
no to zrozumiale dzieciaki dzieciaki dzieciaki, zastanawiam sie na ilu etatach kobieta pracuje, zazwyczaj na trzech a raczej czterech wliczając sypialnie

Przydałaby mi sie tez taka mala maszyna do szycia żeby sobie ciekawie ubranka poprzerabiać..schudłam i wszystko jakieś takie rozciągnięte po ciąży... a ze mnie w końcu artystyczna dusza wiec mogłabym to wykorzystać moze szyć tez bym potrafiła? zobaczymy

Jak Ci w duszy gra , napewno sukces murowany. MOzesz sprobowac kupic sobie jakas uzywaną, malo kasiorki a zobaczysz wtedy czy rzeczywiscie ja wykorzystasz

kasiaweronika
dobrze ze piszesz o minusach Dukana, ja jestem przeciwnikiem. mam poczucie ze za kilka lat polowa społeczeństwa zacznie miec problemy .. bo to nic dobrego. Czytalam kiedys duzo na ten temat bo pomagałam schudnąć babci ale doszłam do wniosku ze ta dieta moze byc nawet nie bezpieczna. Niema jak zdrowa żywność i aktywność fizyczna. Sama musiałam dojrzeć do tego bo zawsze mi cos w sobie nie pasowało i kombinowałam na różne sposoby a teraz wiem ze bez wysiłku niema nic

tu ciekawy art. o Dukanie
http://wyborcza.pl/1,97863,9474473,Witamy_w_ Polsce_doktora_Dukana.htm l

pozdrawiam i zycze miłego dnia
Ufff juz myslalam ze same zwolenniczki Dukana spotkam. Az sie lzej na serduchu zrobiło ze jest jeszcze ktos .

Cytat:
Jest lista przeciwwskazań do tej diety, ale póki co ja jestem zdrowa jak ryba, nie mam żadnych chorób a badania to jakie? te profilaktyczne? mocz, morfologia itp?

Tak dokladnie zawsze zaczynamy od tych profilaktycznych .

Moja babcia też by sie wykończyła na tej diecie, ale na własne ryzyko, bo jest otyła od wielu leków i chorób i żadna dieta na nia nie działa, a babcia mało co je a wygląda jak wygląda żal mi jej bo widzę jak bardzo chciała by schudnąć. Dla tego mimo ostrzeżeń na nią przeszła i... schudła, ale o mało co nie przypłaciła tego życiem, bo dostała takiego spadku cukru, że jak by ciotka z góry akurat nie zeszła to dostała by zapaści

Straszne! jak sie skonczyla ta historia? Babcia wyzdrowiała mam nadzieje!

Tak ze trzeba popatrzyć na własne potrzeby, choć ja teraz jestem na takim etapie że mogła bym waciki wpieprzać byle by pozbyć się sadełka

obiecaj ze zaczniesz od badan

Cytat:

Nad morze jak ja kocham morze

zapraszam do siebie mieszkam co prawda nad połnocnym ale zawsze to morze.. Cale zycie swe marzyłam miec dom nad morzem/ jeziorem ect. i powiem Wam kochane wizazystki marzenia sie spelniaja Z poludnia Polski przeprowadzilismy sie na połnoc Niderlandow i nikt mi nie powie ze to przypadek

Właśnie wczoraj jak z mężem jechaliśmy to tak marzyło nam się by zajechać prosto nad morze, kit że 600km mamy, ale już zdarzyło nam się tak spontanicznie pojechać na weekend, z namiotem

świetne to jest ze jeszcze gdzies tam zyja ludziska ze spontanicznościa

Nie do końca rozumiem o co cho

Wytłumaczyłam wyżej .. jakos nie wyraznie pisze biję sie w piers i poprawe obiecuje

Ale typowa mentalność Polaków: tylko narzekać nie cierpię tego, choc wiem, ze sama tak często robię, wydaje mi się ze przez przebywanie w tym środowisku, dla tego też to jest jeden z powodów chęci emigracji
A Polacy często wieśniacy, jak byliśmy na podróży poślubnej, to przez 1 tydzień byliśmy zachwyceni, ze takie gadanie o Polakach to mit, bo wszyscy w okolicy byli fajni i kulturalni, ale przyszedł tydzień drugi.... wymiana turnusu i przyjechała taka grupka ludzi, znajomych, ok 20 osób, matko co Oni tam wyprawiali ,to po każdym wieczorku tematycznym wychodziliśmy zniesmaczeni i jak mijaliśmy kogokolwiek po drodze przestawaliśmy gadać, by nie zorientowali się że my też z Polski
wiem cos o tym, az przykro sie czlowiekowi robi ale coz takei realia

takie Wiesie typowe to były "białe kozaczki i skarpety do sandałów" po 40-stce masakra

zdarza sie niestety... ja z mezusiem zawsze uciekam tam gdzie dziko i wiecei takie tam ... cisze mamy odpoczywamy wtedy na maxa i nie tylko
[QUOTE=eff8;27286797]Witam
Jestem mężatką od roku
Moje koleżanki z wątku już tu dołączyły teraz kolej na mnie /QUOTE]

witaj eff8 ja tez swiezutka i dziewczynki przyjely mnie jak swoja

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
A ja się muszę uczyć na jutro bo mam zaliczenie na stiudium a mi się nie chce! Za tydzień znowu egzamin z tego samego, bez sensu.

Trzymamy kciuki

Dziś robię na obiad spaghetti carbonara dla męża - już mi ślinka cieknie, ale sama nie mogę tego jeść.

chyba na dukanie jestes

a ja znam taak light wersje spaghetti na cukini zamiast makaronu i smaznego

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Kupiłam soczki Bobo Frut

Uwielbiam te soczki są rewelacyjne . najlepsze to te z dynia i marchewką mniammmmm

Kupiliśmy urządzenie do gotowania jaj (by było szybciej), bo je bardzo lubimy.

tez takie bym chciala ,

kasiaweronika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 19:45   #2136
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem

No, chyba że nie lubisz, ale pamiętaj, nie zapomnij następnym razem
Rozumiem takie to kruche jest Mały spryciarz z niego
Trzeba było powiedzieć, rozmiar samca dorodny, a samicy dopasowany do samca.

Ojaaaaaaa, mniami

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

jestem grzeczna i wlasnie wzielam
kruche bylo bardziej jak bylo male tylko pozniej trudno jest takie upilnowac jak z ta witamina(a bylo na kolanach u mamy) ciagle cos bierze do buzi itd i wyrwalo mi taka ozdobe z kanapy a kolezance zepsulo kilka razy tel no i wierci sie jeszcze sie stlucze i poplacze a tego nie chce a raz sie stluklo w glowe tak u nas ...a ja wtedy glupieje i nie wiem co robici nie chce brac za nie odpowiedzialnoscii nauczylam sie, ze musze wlosy wiazac
no rozmiar samicy musi byc idealnie dopasowany do samca musi wchodzic ciezej zeby nie wypadlo
to idz w odwiedziny do sasiadow albo do mnie po truskawki sa piekne, duze i czerwone
Stary 2011-06-03, 19:53   #2137
Karinio
Zakorzenienie

Mąż wrócił, więc potem Was nadrobie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-03, 20:12   #2138
kasiaweronika
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do kasiaweronika Send a message via Skype™ to kasiaweronika

Cytat:
Jestem

jak Ty to kochana sprawdzasz jakies magiczne okulary masz .. ja za murzynami jestm jesli chodzi o tego typu portale

Ojaaaaaaa, mniami

I u mnie gdzies tam zalatuje z tarasu

Dobrej nocki dla wszystkich szcesliwych męzatek

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Mąż wrócił, więc potem Was nadrobie.

hmmm moj wroci za tydzien ... im czlowiek starszy tym bardziej teskni

kasiaweronika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 22:23   #2139
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaweronika Pokaż wiadomość
jak Ty to kochana sprawdzasz jakies magiczne okulary masz .. ja za murzynami jestm jesli chodzi o tego typu portale
A no mam magiczne okulary A tak na serio, na dole pod wątkiem jest kto siedzi i nas czyta.

Cytat:
Dobrej nocki dla wszystkich szcesliwych męzatek
Ja również, życze dobrej nocy wszystkim tu zgromadzonym

Cytat:
hmmm moj wroci za tydzien ... im czlowiek starszy tym bardziej teskni
Oj tydzień szybko zleci. To fakt.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Byliśmy To zgłosić na Policje, ale Komisiariat koło Nas był zamknięty. W centrum jest 24 h na dobe, ale mężowi nie chciało się już jechać. W niedziele pojedziemy tu koło Nas. Domyślamy się kto może być sprawcą tego czynu.

Jestem głodna, musze iść coś zjeść. W dodatku wkurza mnie, to że jutro maż musi iść do pracy. Jak mus to mus
Stary 2011-06-04, 11:54   #2140
Karinio
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Karinio, chodziło mi o to ze balam sie mowić po polskiemu by nikt mnie nie uslyszal , a tyczylo sie to tego iz Rodacy zachowywali sie karygodnie, bynajmniej dla mnie. Glosni,aroganccy, i same epitety typu Q-wa itd.. tak jak napisalas zalosne! A jak przyszlo podejsc do Cafe i cos zamowic to jezor w gebie juz malał . A koleznaka oczy miala bo nigdy w zyciu do niej z INGLISZ nie wyskoczylam. Mowie Wam w zyciu takiego stresa nie mialam
Aha, teraz rozumiem

Cytat:
jestem grzeczna i wlasnie wzielam
kruche bylo bardziej jak bylo male tylko pozniej trudno jest takie upilnowac jak z ta witamina(a bylo na kolanach u mamy) ciagle cos bierze do buzi itd i wyrwalo mi taka ozdobe z kanapy a kolezance zepsulo kilka razy tel no i wierci sie jeszcze sie stlucze i poplacze a tego nie chce a raz sie stluklo w glowe tak u nas ...a ja wtedy glupieje i nie wiem co robici nie chce brac za nie odpowiedzialnoscii nauczylam sie, ze musze wlosy wiazac
no rozmiar samicy musi byc idealnie dopasowany do samca musi wchodzic ciezej zeby nie wypadlo
to idz w odwiedziny do sasiadow albo do mnie po truskawki sa piekne, duze i czerwone
Grzeczna dziewczynka
No, taaa znam to bo mam bratanka 6,5 miesiecznego i jak rozmawiam na skypie a np ktoś go ma na kolanach, to wszystko łapie i do buzi bierze.
Uuu, przy takim dziecku trzeba mieć oczy na dokoła głowy.
Ad rozmarów. to No, tak
Nie poszłam do sąsiadów, podziel się truskawkami. Choć na śniadanie mam rice strawberry

http://kwejk.pl/obrazek/122883

Kupiłabym takie ręczniki mężowi http://kwejk.pl/obrazek/123907/sexy,towels.html

ariena

Mam nadzieje, że jutro będzje taka super pogoda jak dzisiaj i wczoraj.
Abyśmy mogli sobie pojechać nad te morze.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-04 o 11:56
Stary 2011-06-04, 11:55   #2141
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
a ja znam taak light wersje spaghetti na cukini zamiast makaronu i smaznego
Taaak? To podaj mi proszę przepis. Mi bardzo brakuje makaronów na dukanie. :/ Znalazłam taki na bazie skrobii kukurydzianej ale w składzie ma też skrobię ziemniaczaną i jakąś ryżową a tego też nie można.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-04, 11:55   #2142
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
A no mam magiczne okulary A tak na serio, na dole pod wątkiem jest kto siedzi i nas czyta.

Ja również, życze dobrej nocy wszystkim tu zgromadzonym

Oj tydzień szybko zleci. To fakt.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Byliśmy To zgłosić na Policje, ale Komisiariat koło Nas był zamknięty. W centrum jest 24 h na dobe, ale mężowi nie chciało się już jechać. W niedziele pojedziemy tu koło Nas. Domyślamy się kto może być sprawcą tego czynu.

Jestem głodna, musze iść coś zjeść. W dodatku wkurza mnie, to że jutro maż musi iść do pracy. Jak mus to mus
i dobrze, ze to zglosicie
Cytat:
Dzień dobry

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Aha, teraz rozumiem

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Grzeczna dziewczynka
No, taaa znam to bo mam bratanka 6,5 miesiecznego i jak rozmawiam na skypie a np ktoś go ma na kolanach, to wszystko łapie i do buzi bierze.
Ad rozmarów. to No, tak
Nie poszłam do sąsiadów, podziel się truskawkami. Choć na śniadanie mam rice strawberry

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

ok to przyjdz bo mam jeszcze troche i zaraz ich nie bedzie
ten pierwszy obrazek pokazywalam wczoraj mezowi
fajny ten drugi recznik
a ja znowu po ciezkiej nocy i co ciekawe zmarzlam a owinelam sie kolderka i mezem pozatym najpierw snil mi sie horror a potem pajaki
Stary 2011-06-04, 12:02   #2143
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
i dobrze, ze to zglosicie
ok to przyjdz bo mam jeszcze troche i zaraz ich nie bedzie
ten pierwszy obrazek pokazywalam wczoraj mezowi
fajny ten drugi recznik
a ja znowu po ciezkiej nocy i co ciekawe zmarzlam a owinelam sie kolderka i mezem pozatym najpierw snil mi sie horror a potem pajaki
No właśnie, to nie zgłosiliśmy, bo Komisariat był zamknięty, a do centrum już nam się nie chciało jechać. Tzn nie nam, a mężowi, jutro podjedziemy.
I co podobał mu się ten obrazek? Tzn tekst
No Oj czasami nie trzeba oglądać horrory, bo owe się śnią
Aaaa i zapomnialam, już lece po truskawki

Wygrzebałam ze skrzyni, gdzie mamy płyty. Dwie płyty CD Timbalanda i Rihanny i teraz słucham i sprzątam w sypialni.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-04 o 12:03
Stary 2011-06-04, 12:04   #2144
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, to nie zgłosiliśmy, bo Komisariat był zamknięty, a do centrum już nam się nie chciało jechać. Tzn nie nam, a mężowi, jutro podjedziemy.
I co podobał mu się ten obrazek? Tzn tekst
No Oj czasami nie trzeba oglądać horrory, bo owe się śnią
Aaaa i zapomnialam, już lece po truskawki

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Wygrzebałam ze skrzyni, gdzie mamy płyty. Dwa cd Timbalanda i Rihanny i teraz słucham i sprzątam w sypialni.
wiesz wole ogladac niz snic bo we snie jestem glowna bohaterka i wszyscy chca mi krzywde zrobic
smial sie
ok czekam spiesz sie bo juz je wcinam
Stary 2011-06-04, 12:08   #2145
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz wole ogladac niz snic bo we snie jestem glowna bohaterka i wszyscy chca mi krzywde zrobic
smial sie
ok czekam spiesz sie bo juz je wcinam
No, tak w takim wypadku masz racje. Lepiej oglądać, niż śnić i burzyć sobie spokojny sen
doleciałam już
Stary 2011-06-04, 12:15   #2146
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
No, tak w takim wypadku masz racje. Lepiej oglądać, niż śnić i burzyć sobie spokojny sen
doleciałam już
jeszcze nie ustaw sobie nawigacje w miotle
Stary 2011-06-04, 12:20   #2147
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie ustaw sobie nawigacje w miotle
Ok Ulica Błotna? Numer Zachlapany??

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-04 o 12:21
Stary 2011-06-04, 12:34   #2148
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Ok Ulica Błotna? Numer Zachlapany??
tylko nie blotna blotna to do mnie na wies
Stary 2011-06-04, 13:10   #2149
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
tylko nie blotna blotna to do mnie na wies
Ok, to podaj dokładny adres, bo już się pogubiłam.
Stary 2011-06-04, 13:48   #2150
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, to podaj dokładny adres, bo już się pogubiłam.
zjadlam juz

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

dzis otwarcie pizzerii ktora jest kilka metrow ode mnie nie maja kebabow ale maja zapiekanki 30 cm

Edytowane przez evelineau
Czas edycji: 2011-06-04 o 13:52
Stary 2011-06-04, 14:17   #2151
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
zjadlam juz[COLOR=Silver]

dzis otwarcie pizzerii ktora jest kilka metrow ode mnie nie maja kebabow ale maja zapiekanki 30 cm
Jak na kobiete przystało, chyba walne na Ciebie focha, że zjadlaś truskawki.

Super Zjadłabym sobie zapiekanke.

Wiecie co Nam to co się przydarzyło to pikuś, przed chwilą rozmawiałam z sąsiadami-polakami. I ów sąsiadce zapalił i spalił się dzisiaj samochód. Jechała z centrum do domu teraz i zaczeło się dymić, więc szybko wyskoczyła. Było zwarcie w elektronice. Dobrze, że jej się nic nie stało. Widziałam zdjecia ich spalonego samochodu, masakra strasznie to wygląda.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-04 o 14:21
Stary 2011-06-04, 14:21   #2152
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Jak na kobiete przystało, chyba walne na Ciebie focha, że zjadlaś truskawki.

Super Zjadłabym sobie zapiekanke.

Wiecie co Nam to co się przydarzyło to pikuś, przed chwilą rozmawiałam z sąsiadami-polakami. I ów sąsiadce zapalił i spalił się samochód. Jechała i zaczeło się dymić, więc szybko wyskoczyła. Było zwarcie w elektronice. Dobrze, że jej się nic nie stało. Widziałam zdjecia ich spalonego samochodu, masakra strasznie to wygląda.
moze cos z nim zrobia za to, to bedziecie miec spokoj z nim
szkoda, ze nie maja kebabow tam ...
oj tam nie walniesz focha prawda
Stary 2011-06-04, 14:22   #2153
kajaja
Zadomowienie

hejka dawno się nie udzielalam ale jakoś brak czasu a teraz piecze się ciastko z truskawkami więc mam chwilkę
tyle skrobiecie że nie mogę wszystkim odp
pozdrawiam
30.03.2016 Antek Fabian

Edytowane przez kajaja
Czas edycji: 2011-06-04 o 14:23
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 14:51   #2154
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
moze cos z nim zrobia za to, to bedziecie miec spokoj z nim
szkoda, ze nie maja kebabow tam ...
oj tam nie walniesz focha prawda
Pewnie coś zrobią, przyjada i zrobią pogadanke z nim
No, obyśmy mieli spokój, a nie na odwrót.
No, szkoda szkoda.
Pewnie, że nie walne focha. Żartowałam z tyn focha walnięciem

Dzwoniłam do męża powiedzieć co się sąsiadom stało. Fakt ten samochód był stary i ciekło z niego, ale tak czy siak szok. Nieszczęście chodzą parami.
Stary 2011-06-04, 14:54   #2155
eff8
Zakorzenienie

To super że można

Cytat:
Napisane przez Corvette
Dziewczyny, miałam wczoraj "zasrany" dzień. Siedziałam na dworze z dopiero co świeżo zaparzoną herbatką...Nagle czuję "plumm", patrzę, a do herbaty ptak mi narobił. Do samego kubka wpadło!

Kupiliśmy taki "namiot" bo nie wiem jak się to nazywa, jest na rurkach i ma "dach" z materiału. Obecnie stoi przykręcony do desek na tarasie. Nie ma srania w moje kubki!
musiała być pyszna herbatka

Cytat:
Napisane przez arnama
A z sexem może masz i rację ja to znów miałam taka tezę na to, że faceci chojrakują że takie demony sexu, ze ciągle im się chce, bo mają partnerki "głowa mnie boli" i po prostu tego sexu nie mają, a jak temperamentna im się trafi to tak wymęczy, że już nie są aż tak rozochoceni
A mi się wydaję że każdy facet jest inny i jedni są faktycznie tacy że ciągle im się chce niezależnie od partnerki a inni po prostu tego seksu potrzebują mniej
Gorzej właśnie jak trafią wtedy na temperamentną kobitkę (ale to raczej dla niej gorzej)

Cytat:
Napisane przez kasiaweronika

witaj eff8 ja tez swiezutka i dziewczynki przyjely mnie jak swoja

Cytat:
Napisane przez Karinio
A no trzeba, trzeba
Moja niunia dziś (ma 8 miesięcy) jak byliśmy chwilę nad wodą to nawet nie wiem kiedy zaczęła wcinać piasek

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 14:59   #2156
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
hejka dawno się nie udzielalam ale jakoś brak czasu a teraz piecze się ciastko z truskawkami więc mam chwilkę
pozdrawiam
Hej Zruzumiałe, że brak czasu=brak czasu na forum. Szkoda.... mniami a jakie to ciasto robisz???
Nie trzeba każdemu odpisywać, można nadrobić czytając i poprostu pisząc coś od siebie
Pozdrawiam również.

No, zabrałam się za porządki i wybiłam się z rytmu jak usłyszalam tą wiadomośc. Głodna jestem , ale zupka już się robi. Robie pomidrówke.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
To super że można
Śmiało

Cytat:
Herbata z afrodyzjakiem

Cytat:
A mi się wydaję że każdy facet jest inny i jedni są faktycznie tacy że ciągle im się chce niezależnie od partnerki a inni po prostu tego seksu potrzebują mniej
Gorzej właśnie jak trafią wtedy na temperamentną kobitkę (ale to raczej dla niej gorzej)
Też mam takie zdanie

Cytat:
A no trzeba, trzeba
Moja niunia dziś (ma 8 miesięcy) jak byliśmy chwilę nad wodą to nawet nie wiem kiedy zaczęła wcinać piasek
O prosze,to ucałuj 8 miesięczną kruszynke
Mały głodomorek a raczej, chciała sprobować coś nowego
Stary 2011-06-04, 15:06   #2157
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie coś zrobią, przyjada i zrobią pogadanke z nim
No, obyśmy mieli spokój, a nie na odwrót.
No, szkoda szkoda.
Pewnie, że nie walne focha. Żartowałam z tyn focha walnięciem

Dzwoniłam do męża powiedzieć co się sąsiadom stało. Fakt ten samochód był stary i ciekło z niego, ale tak czy siak szok. Nieszczęście chodzą parami.
przypomnialam sobie, ze dzis snilo mi sie jeszcze cos:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=141866 to tak pomiedzy horrorem i pajakami
oby i super, ze nie walnies focha
moze i stary ale niektorych nie stac na lepsze(kolega meza jezdzi starym autem, spawa go co chwile ale chyba by sie poplakal jakby mu ktos podpalil) i kazdego autka szkoda

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
pozdrawiam

fajny masz avek
Stary 2011-06-04, 15:56   #2158
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co Nam to co się przydarzyło to pikuś, przed chwilą rozmawiałam z sąsiadami-polakami. I ów sąsiadce zapalił i spalił się dzisiaj samochód. Jechała z centrum do domu teraz i zaczeło się dymić, więc szybko wyskoczyła. Było zwarcie w elektronice. Dobrze, że jej się nic nie stało. Widziałam zdjecia ich spalonego samochodu, masakra strasznie to wygląda.
O matko, ja bym pewnie została w tym samochodzie, zupełnie nie wiem co robić w takich sytuacjach. :/ OStatnio podczas jazdy mi zgasł silnik (nie wiedziałam o tym) i naciskam na gaz i nic i tak powoli się zatrzymywałam, pewnie na autostradzie by mnie zbanowali. Całe szczęście otrzeźwiałam i zjechałam na pobocze siłą rozpędu i dałam światełka awaryjne i wtedy skapłam się że silnik zgasł.

Cytat:
a inni po prostu tego seksu potrzebują mniej
No to ja mam gorzej. Jemu w tygodniu po pracy się nie chce, zostają weekendy i to nie zawsze (stosuję kalendarzyk z dużym zapasem dni). Choć kiedyś jak miał te 24-27 l. to było inaczej, ale im starszy (teraz ma 30) to mniej mu się chce, aż się boję co będzie dalej bo mi się chce coraz bardziej z wiekiem.

Zrobiłam babkę cytrynową dukanowską, po raz pierwszy w sumie, mam nadzieje że będzie dobra. W sernikach dukanowskich doszłam już do perfekcji.
Stary 2011-06-04, 17:14   #2159
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
przypomnialam sobie, ze dzis snilo mi sie jeszcze cos:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=141866 to tak pomiedzy horrorem i pajakami
oby i super, ze nie walnies focha
moze i stary ale niektorych nie stac na lepsze(kolega meza jezdzi starym autem, spawa go co chwile ale chyba by sie poplakal jakby mu ktos podpalil) i kazdego autka szkoda
Omg , no to piękny miałaś sen Ja nigdy czegoś takiego niezaznałam.
A no, foch mija, a dobro powraca
Wiesz, nie o to mi chodziło że o stary i ich nie stać i dlatego takim jeżdzą Chodzilo mi o to, że im już coś wyciekało, bo lata swoje ma. Planowali kupno nowego, nawet kupili auto do zrobienia ( bo on jest mechanikiem )
Najważniejsze, że jej nic się nie stało.

Cytat:
O matko, ja bym pewnie została w tym samochodzie, zupełnie nie wiem co robić w takich sytuacjach. :/ OStatnio podczas jazdy mi zgasł silnik (nie wiedziałam o tym) i naciskam na gaz i nic i tak powoli się zatrzymywałam, pewnie na autostradzie by mnie zbanowali. Całe szczęście otrzeźwiałam i zjechałam na pobocze siłą rozpędu i dałam światełka awaryjne i wtedy skapłam się że silnik zgasł.
Gdybyś w nim została, to moglabyś spalić razem z samochodem, ale rozumiem o co Ci chodzi. Te auto całkowicie spaliło się w środku. No to niezłą miałaś przygode.

Cytat:
Zrobiłam babkę cytrynową dukanowską, po raz pierwszy w sumie, mam nadzieje że będzie dobra. W sernikach dukanowskich doszłam już do perfekcji.
Daj znać, czy była dobra ta babeczka.

Mój mąż jest udany Napisał mi smsa, ja mu odpisałam i robiąc literówke mu to wysłałam. Nawet nie zauważyłam tego błędu. Gadka szmatka i mówi, a co w tym smsie napisałaś że kocham cię najdroższa. A ja: najwidoczniej się pomyliłam i nie zauważyłam. A co podejrzewasz mnie o coś. Mąż: no może masz tam jakąś koleżanke na boku. A ja: taa jasne. Oczywiście mąż sobie żartował, skapnął się że literówke walnełam.
Smiałam się i żartowałam też, że ukrytą leske ze mnie robi, albo bi.

Między jednym odpisywaniem a drugim, zjadłam obiad. Matko, jak mi rosół smakował. Dawno nie robiłam i był pyszny. Miała być pomidorowa, ale byłam głodna i nie chciało mi się już iść po przecier i śmietane tylke zjeść rosiół.

Tak pięknie było, ale pogoda się psuje. Tzn nadal ciepło, wręcz gorąco, że aż duszno. No, ale chmurzy się i zapowiada się że może będzie padać. A chciałam sobie dzisiaj zrobić spacer do męża pracy. Chyba sobie daruje spacer, w dodatku oczy mi się kleją i głowa zaczyna bolec. To u mnie normalka, kiedy zmienia się pogoda.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-04 o 17:15
Stary 2011-06-04, 17:44   #2160
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
O matko opaski na skarpetki kojarzy mi się ten opis z taką żółtą uszczelką od słoika ze szklaną zakrętką i takimi zaciskowymi szczypcami po bokach
he, he Dobre skojarzenie

O ptaku to padłam ze śmiechu
Mój Luby też gdy mu powiedziałam, ale się odgryzłam , przypomniałam mu jak w zeszłe lato ptak tak narobił,, że pociekło mu po czole

jakie zioła masz na myśli
Może zechce Ci się spróbować herbatek...
Herbaty pomagające na zaśnięcie, z wysuszonych ziół. Podałam nazwy Łacińskie bo są uniwersalnie napisane na opakowaniach obojętnie skąd pochodzą, i dla weryfikacji prawidłowych ziół.

Herbata mieszana :
20 gramów Dziurawca (Hypericum perforatum)
10 gramów Melisy (Melissa officinalis)
10 gramów Chmilelu (żeński rodzaj kwiatów- Humulus)
10 gramów Lawendy (Lavendula)
Zioła zalać gorącą wodą w 1 kubku (225 ml).
Przecedzić, wypić możliwie ciepłą herbatę godzinę przed snem

Herbata z Lawendy:
2 łyżeczki kwiatków Lawendy
Zalać gorącą wodą, zostawić pod przykryciem 5-10 minut, przecedzić, wypić przed snem.

Herbata z Rumianku:
2 łyżeczki Rumianku Rzymskiego (Chamaemelum nobile -Roman) lub Rumianku Niemieckiego (Matricaria recucita-(German)
Albo:
2 gotowe saszetki herbaty
Zalać gorącą wodą, zostawić pod przykryciem, przecedzić kwiaty jeżeli się używa. Pić ciepłą herbatę na godzinę przed spaniem.

Nie używać gdy ma się alergie do rośliny Ambrozji, lub roślin z rodziny stokrotkowych np Chaber-Centaurea cyanus, lub Piołun- Artemisia vulgaris.
Zbyt duże dawki rumianku mogą spowodować komplikacje podczas ciąży.

Herbata mieszana:
1-2 łyżeczki kwiatów Rumianku (Rzymskiego lub Niemieckiego) ,
1-2 łyżeczki kwiatów Lipy
4 całe goździki (przyprawa do ciast)
Zaparzyć gorącą wodą, zostawić pod przykryciem 10 minut, wypić godzinę przed spaniem

Herbata z Kocimiętki:
1-2 łyżeczki wysuszonej Kocimiętki (Catnip Nepeta cataria)
Zalać gorącą wodą, zostawić pod przykryciem 5 minut, pić do 3-ech szklanek dziennie.

A z sexem może masz i rację ja to znów miałam taka tezę na to, że faceci chojrakują że takie demony sexu, ze ciągle im się chce, bo mają partnerki "głowa mnie boli" i po prostu tego sexu nie mają, a jak temperamentna im się trafi to tak wymęczy, że już nie są aż tak rozochoceni

Też prawda, ale podpatrz w świecie zwierząt, choćby i taki indor...napuszy się taki, gulga jak najęty, a gdy przyjdzie co do czego, łup-cup i tyle go indyczka widziała
Cytat:
Witam
Jestem mężatką od roku
Moje koleżanki z wątku już tu dołączyły teraz kolej na mnie
Witaj

Cytat:

Hi..hi..hi..

Fajne. Widziałam podobną pościel

Mam nadzieje, że jutro będzje taka super pogoda jak dzisiaj i wczoraj.
Abyśmy mogli sobie pojechać nad te morze.
Trzymam U mnie dzisiaj leje jak z cebra, błyska i grzmi

Cytat:
a ja znowu po ciezkiej nocy najpierw snil mi sie horror a potem pajaki
Hi..hi..hi..

Cytat:

Wiecie co Nam to co się przydarzyło to pikuś, przed chwilą rozmawiałam z sąsiadami-polakami. I ów sąsiadce zapalił i spalił się dzisiaj samochód.

No faktycznie pikuś

Cytat:

Ahem...nie próbowałam

Napewno temperament ma trochę z tym wspólnego.

A no trzeba, trzeba
ach te "minerały"

Cytat:
przypomnialam sobie, ze dzis snilo mi sie jeszcze cos :https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=141866 to tak pomiedzy horrorem i pajakami

we śnie wszystko jest możliwe
Cytat:
Całe szczęście otrzeźwiałam i zjechałam na pobocze siłą rozpędu i dałam światełka awaryjne i wtedy skapłam się że silnik zgasł.
Zachowałaś "zimną krew"

No to ja mam gorzej. Jemu w tygodniu po pracy się nie chce, zostają weekendy i to nie zawsze (stosuję kalendarzyk z dużym zapasem dni). Choć kiedyś jak miał te 24-27 l. to było inaczej, ale im starszy (teraz ma 30) to mniej mu się chce, aż się boję co będzie dalej bo mi się chce coraz bardziej z wiekiem.

"Niewyżyte babsko". Będziesz śnić o horrorach i pająkach....(żartu ję)
Kobieta jest jak wino, im starsza tym leprza. Może wtedy założymy wątek o wibratorach albo coś podobne?

Zrobiłam babkę cytrynową dukanowską.
A co w niej jest jeżeli można zapytać?

W ogóle jakaś rozkojarzona chodzę...robiąc herbatę, wyciągłam ją z zaszetki. Saszetkę papierową włożyłam do kubka, zalałam wodą, doprawiłam cukrem i cytryną, a herbatę .... wyrzuciłam do kosza.

Zimno dzisiaj...mokro i..ciemno. Może po południu się rozpogodzi to ruszymy tyłkami. A takie fajne plany były.....
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości