|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
|
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
agusia, to życze udanej zabawy
|
|
|
|
#2133 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama bede pamietac![]() tzn jak byl maly to lubilam sie nim bawic a jak zaczal sie ruszac to wtedy sie go balam wiesz jak wtedy zlosc we mnie rosla jak maz je podstawial do mnie a ja przy kol nie chcialam nic mowic jeszcze wyciagnelo moja witamine )kupilam dzis 10 samiczek i 10 samcow ![]() Cytat:
to dlatego, ze cale zycie wstawalam o 4.50![]() teraz lepiej zasypiam ale to od tych tabl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Napisane przez evelineau witajcie fatalnie sie czuje moje przyzwyczajanie organizmu do tej tabl poszlo na marne przez to pominiecie jednej i jeszcze ja zwymiotowalam wczoraj niedlugo bede wychodzic i cos czuje ze moje wloski bedzie suszylo sloneczko Współczuję Ci . Może świerze powietrze poprawi Ci samopoczucie. no niestety u mnie wczoraj bylo strasznie burzowo i jak robilam watrobke to mnie oslepialy blyskawice , jak to fajnie miec kuchenke zaraz przy oknie Masz na myśli moją? jeżeli tak, to standartowo jest. nie wziela syna ale powiedziala ze zrobi to nastepnym razem zrobilas watrobke? i jak smakowala? Była pyyychaaa. Sos smakował, a mąż zapytał czy można użyć tego sosu do spagetti. Powiedziałam że zrobię osobno i spróbujemy. załączam fotkę sosu, może podpowiesz mi czy tak miał wyglądać? (podejrzewam że powinien być ciemniejszy, ale zapomniałam kupić śmietany, więc użyłam śmietanki 35% i sos od razu zrobił się jaśniejszy, ale i tak smaczny wyszedł) Dziękuję ja dzis sie tez spotkam z siostra, ciekawe czy mi orzechy przywiezie No to miłej wizyty życzę i duuużo orzechów ![]() moje powietrze bylo tak upalne, ze chyba bardziej mnie dobilo mowilam, ze ten sos jest pyszny ![]() nie przywiozla mi siostra orzechow ![]() kupilam 2 kg truskawek
|
||||
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Widze nowe podczytujące mitsui, Dorotheaa, molly83. Zapraszamy do dyskusji Cytat:
![]() Rozumiem Mały spryciarz z niego ![]() Trzeba było powiedzieć, rozmiar samca dorodny, a samicy dopasowany do samca. ![]() Ojaaaaaaa, mniami ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Sąsiedzi grilla robia, bo pachnie mi kiełbachą.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-03 o 20:29 |
|
|
|
|
#2135 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a tyczylo sie to tego iz Rodacy zachowywali sie karygodnie, bynajmniej dla mnie. Glosni,aroganccy, i same epitety typu Q-wa itd.. tak jak napisalas zalosne! A jak przyszlo podejsc do Cafe i cos zamowic to jezor w gebie juz malał . A koleznaka oczy miala bo nigdy w zyciu do niej z INGLISZ nie wyskoczylam. Mowie Wam w zyciu takiego stresa nie mialam .Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Można się do Was przyłączyć?? Jestem mężatką od roku Moje koleżanki z wątku już tu dołączyły teraz kolej na mnie /QUOTE] witaj eff8 ja tez swiezutka i dziewczynki przyjely mnie jak swoja ![]() Cytat:
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kruche bylo bardziej jak bylo male tylko pozniej trudno jest takie upilnowac jak z ta witamina (a bylo na kolanach u mamy ) ciagle cos bierze do buzi itd i wyrwalo mi taka ozdobe z kanapy a kolezance zepsulo kilka razy tel no i wierci sie jeszcze sie stlucze i poplacze a tego nie chce a raz sie stluklo w glowe tak u nas ...a ja wtedy glupieje i nie wiem co robic i nie chce brac za nie odpowiedzialnosci i nauczylam sie, ze musze wlosy wiazac![]() no rozmiar samicy musi byc idealnie dopasowany do samca musi wchodzic ciezej zeby nie wypadloto idz w odwiedziny do sasiadow albo do mnie po truskawki sa piekne, duze i czerwone![]()
|
|
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż wrócił, więc potem Was nadrobie.
|
|
|
|
#2138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrej nocki dla wszystkich szcesliwych męzatek ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- hmmm moj ... im czlowiek starszy tym bardziej teskni
|
|
#2139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na serio, na dole pod wątkiem jest kto siedzi i nas czyta. ![]() Ja również, życze dobrej nocy wszystkim tu zgromadzonym ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Byliśmy To zgłosić na Policje, ale Komisiariat koło Nas był zamknięty. W centrum jest 24 h na dobe, ale mężowi nie chciało się już jechać. W niedziele pojedziemy tu koło Nas. Domyślamy się kto może być sprawcą tego czynu. ![]() Jestem głodna, musze iść coś zjeść. Jak mus to mus
|
||
|
|
|
#2140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, taaa znam to bo mam bratanka 6,5 miesiecznego i jak rozmawiam na skypie a np ktoś go ma na kolanach, to wszystko łapie i do buzi bierze. ![]() Uuu, przy takim dziecku trzeba mieć oczy na dokoła głowy. Ad rozmarów. to Nie poszłam do sąsiadów, podziel się truskawkami. Choć na śniadanie mam rice strawberry http://kwejk.pl/obrazek/122883 Kupiłabym takie ręczniki mężowi http://kwejk.pl/obrazek/123907/sexy,towels.html ![]() ariena Mam nadzieje, że jutro będzje taka super pogoda jak dzisiaj i wczoraj. Abyśmy mogli sobie pojechać nad te morze.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-04 o 12:56 |
||
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi bardzo brakuje makaronów na dukanie. :/ Znalazłam taki na bazie skrobii kukurydzianej ale w składzie ma też skrobię ziemniaczaną i jakąś ryżową a tego też nie można.
|
|
#2142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ten pierwszy obrazek pokazywalam wczoraj mezowi ![]() fajny ten drugi recznik ![]() a ja znowu po ciezkiej nocy i co ciekawe zmarzlam pozatym najpierw snil mi sie horror a potem pajaki
|
||
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co podobał mu się ten obrazek? Tzn tekst ![]() No Oj ![]() Aaaa i zapomnialam, już lece po truskawki Wygrzebałam ze skrzyni, gdzie mamy płyty. Dwie płyty CD Timbalanda i Rihanny i teraz słucham i sprzątam w sypialni.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-04 o 13:03 |
|
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smial sie ![]() ok czekam spiesz sie bo juz je wcinam
|
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-04 o 13:21 |
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
zjadlam juz
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- dzis otwarcie pizzerii ktora jest kilka metrow ode mnie nie maja kebabow ale maja zapiekanki 30 cm
Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2011-06-04 o 14:52 |
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super Zjadłabym sobie zapiekanke. Wiecie co Nam to co się przydarzyło to pikuś, przed chwilą rozmawiałam z sąsiadami-polakami. I ów sąsiadce zapalił i spalił się dzisiaj samochód. Jechała z centrum do domu teraz i zaczeło się dymić, więc szybko wyskoczyła. Było zwarcie w elektronice. Dobrze, że jej się nic nie stało. Widziałam zdjecia ich spalonego samochodu, masakra strasznie to wygląda.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-04 o 15:21 |
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze cos z nim zrobia za to, to bedziecie miec spokoj z nim![]() szkoda, ze nie maja kebabow tam ...oj tam nie walniesz focha
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Zadomowienie
|
hejka dawno się nie udzielalam ale jakoś brak czasu a teraz piecze się ciastko z truskawkami więc mam chwilkę
tyle skrobiecie że nie mogę wszystkim odp pozdrawiam
tak - na zwsze 30,09,2012 30.03.2016 Edytowane przez kajaja Czas edycji: 2011-06-04 o 15:23 |
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, obyśmy mieli spokój, a nie na odwrót. ![]() No, szkoda szkoda. Pewnie, że nie walne focha. Żartowałam z tyn focha walnięciem ![]() Dzwoniłam do męża powiedzieć co się sąsiadom stało. Fakt ten samochód był stary i ciekło z niego, ale tak czy siak szok. Nieszczęście chodzą parami.
|
|
|
|
|
#2155 | ||||
|
Zakorzenienie
|
To super że można
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gorzej właśnie jak trafią wtedy na temperamentną kobitkę (ale to raczej dla niej gorzej )Cytat:
Cytat:
![]() Moja niunia dziś (ma 8 miesięcy) jak byliśmy chwilę nad wodą to nawet nie wiem kiedy zaczęła wcinać piasek
|
|
#2156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zruzumiałe, że brak czasu=brak czasu na forum. Szkoda.... mniami Nie trzeba każdemu odpisywać, można nadrobić czytając i poprostu pisząc coś od siebie ![]() Pozdrawiam również. No, zabrałam się za porządki i wybiłam się z rytmu jak usłyszalam tą wiadomośc. Głodna jestem , ale zupka już się robi. Robie pomidrówke. ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Śmiało ![]() Herbata z afrodyzjakiem ![]() Cytat:
Cytat:
Mały głodomorek
|
|||
|
|
|
#2157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=141866 to tak pomiedzy horrorem i pajakamioby ![]() moze i stary ale niektorych nie stac na lepsze(kolega meza jezdzi starym autem, spawa go co chwile ale chyba by sie poplakal jakby mu ktos podpalil) i kazdego autka szkoda ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
fajny masz avek
|
||
|
|
|
#2158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jemu w tygodniu po pracy się nie chce, zostają weekendy i to nie zawsze (stosuję kalendarzyk z dużym zapasem dni). Zrobiłam babkę cytrynową dukanowską, po raz pierwszy w sumie, mam nadzieje że będzie dobra. W sernikach dukanowskich doszłam już do perfekcji.
|
|
#2159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no to piękny miałaś sen Ja nigdy czegoś takiego niezaznałam. ![]() A no, foch mija, a dobro powraca Wiesz, nie o to mi chodziło że o stary i ich nie stać i dlatego takim jeżdzą Najważniejsze, że jej nic się nie stało. Cytat:
Te auto całkowicie spaliło się w środku. No to niezłą miałaś przygode. ![]() Cytat:
![]() Mój mąż jest udany Gadka szmatka i mówi, a co w tym smsie napisałaś że kocham cię najdroższa. A ja: A co podejrzewasz mnie o coś. Mąż: no może masz tam jakąś koleżanke na boku. A ja: taa jasne. Oczywiście mąż sobie żartował, skapnął się że literówke walnełam.Smiałam się i żartowałam też, że ukrytą leske ze mnie robi, albo bi. ![]() Między jednym odpisywaniem a drugim, zjadłam obiad. Dawno nie robiłam i był pyszny. Miała być pomidorowa, ale byłam głodna i nie chciało mi się już iść po przecier i śmietane tylke zjeść rosiół. Tak pięknie było, ale pogoda się psuje. Tzn nadal ciepło, wręcz gorąco, że aż duszno. No, ale chmurzy się i zapowiada się że może będzie padać. A chciałam sobie dzisiaj zrobić spacer do męża pracy. Chyba sobie daruje spacer, w dodatku oczy mi się kleją i głowa zaczyna bolec. To u mnie normalka, kiedy zmienia się pogoda.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-04 o 18:15 |
|||
|
|
|
#2160 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie dzisiaj leje jak z cebra, błyska i grzmi ![]() Cytat:
Cytat:
No faktycznie pikuś ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
W ogóle jakaś rozkojarzona chodzę...robiąc herbatę, wyciągłam ją z zaszetki. Saszetkę papierową włożyłam do kubka, zalałam wodą, doprawiłam cukrem i cytryną, a herbatę .... wyrzuciłam do kosza. ![]() Zimno dzisiaj...mokro i..ciemno. Może po południu się rozpogodzi to ruszymy tyłkami. A takie fajne plany były.....
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

tylko ze ja zostałam tam zawieziona 2 tyg przed imprezą, by coś im pomóc i miałam cały arsenał kosmetyków, ciuchów, butów i rzeczy do paznokci (żele robiłam PMce, jej siostrom i sobie
) ech to było dopiero 

sama bede pamietac
to dlatego, ze cale zycie wstawalam o 4.50

Chodzi Ci o to, ze rodaczka zdziwiła się że znasz angielski? Czy też z boku słyszałaś rozmowe rodakow, jaki to zarobionu jestem itp No, chyba że to i to
, a tyczylo sie to tego iz Rodacy zachowywali sie karygodnie, bynajmniej dla mnie. Glosni,aroganccy, i same epitety typu Q-wa itd.. tak jak napisalas zalosne! A jak przyszlo podejsc do Cafe i cos zamowic to jezor w gebie juz malał . A koleznaka oczy miala bo nigdy w zyciu do niej z INGLISZ nie wyskoczylam. Mowie Wam w zyciu takiego stresa nie mialam 

Choć na śniadanie mam rice strawberry
Mi bardzo brakuje makaronów na dukanie. :/ Znalazłam taki na bazie skrobii kukurydzianej ale w składzie ma też skrobię ziemniaczaną i jakąś ryżową a tego też nie można.

Nam to co się przydarzyło to pikuś, przed chwilą rozmawiałam z sąsiadami-polakami. I ów sąsiadce zapalił i spalił się dzisiaj samochód.
Jechała z centrum do domu teraz i zaczeło się dymić, więc szybko wyskoczyła. Było zwarcie w elektronice.
A no, foch mija, a dobro powraca
To u mnie normalka, kiedy zmienia się pogoda.