|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
dobranoc dziewczynki, padam z nóg, czekałam tylko jak mi się ściągnie k11 od czajany, szło mi 30 minut
zwykle to kilka minut lub kilkadziesiąt sekund zajrzę rano przy kawce
|
|
|
|
#2792 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
co do tenisówek to miałam fajne trampki na koturnie(w płaskich bolą mnie łydki) ale mi sie dość szybko rozwaliły-bardzo szybko niszczę buty ogólnie gdyby mnie ktoś teraz chciał zabrac w góry,to nie mam sportowych butów ![]() Cytat:
tez zajrzę jutro przy kawce,tyle ze zamierzam pospać do syta,więc pewnie koło 11 się pojawię
|
||
|
|
|
#2793 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
.Cytat:
Tak, wiem, mój mąż pracuje w takim miejscu, gdzie mają umowę z pocztą i jest już "opłata pobrana". Tak, a dokładnie 17, 31 - DHLem. Wysyłałam już wózek za 17 zł. ![]() No ale mnie nie dziwi to 20 zł za przesyłkę, ja zwróciłam w moim poście uwagę na aukcję z tym samym identycznym koniem o 20 zł droższym - bo odbiór osobisty. ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
.Nałożyłam sobie nasz samoopalacz, zobaczymy jaki będzie rano efekt...
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
witam z sobotnią kawką
![]() nabiegałam sie wczoraj ze szmatą, ale jak miło rano wstać i wszędzie czysto ![]() Cytat:
![]() śpij póki możesz ![]()
|
|
|
|
|
#2795 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień doberek
Witam po śniadanku![]() Cytat:
Może dlatego, że zazwyczaj 2 przystanki jadę i stoję przy drzwiach całą drogę. A perfumy lubię raczej orientalne, niezależnie od pory roku ![]() Cytat:
![]() Miłego dzionka Wam życzę, ja śmigam dziś do fryzjera |
||
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, ja dopiero wstałam, ale moje oczy cały czas się zamykają... Nie wyspałam się
Właśnie siedzę z maseczką błotną na twarzy, a śniadanie za jakieś 30 minut dopiero Muszę odczekać od momentu wzięcia tabletki
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczka, a te ciuchy od goscia z Allegro sa spoko jesli chodzi o jakosc czy po praniu juz sa brzydkie? uwazam, ze nalezy Ci sie jakis % od jego sprzedazy bo z siostra planujemy sie obkupic u niego na jednej przesylce
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie my też chcemy tylko trawę i drzewka ale żeby to było to najpierw trza się mocno napracować. Też myślałam, że powycinamy wszystko co jest i zasiejemy trawkę i już a to nie jest takie hop siup, ziemię pod tą trawę to szykowałam przez chyba tydzień! wybierałam co do źdźbła, przerzucałam z miejsca w miejsce, bo było nie równo, taczkami się najeździłam, wczoraj sąsiadka jak zobaczyła tą ziemię to myślała, że kupiliśmy gdzieś ziemię nawożoną
|
|
#2800 | |||
|
|
Mam kawkę
aale pospałam![]() Cytat:
Fryzjer? co będziesz robić? ![]() Cytat:
ja właśnie lubię kupić kilka rzeczy u jednego sprzedawcy,bo ta przesyłka wż tak wtedy nie razi znalazłam sbe nowego sprzedawcę co ma taniotylko czekam aż mi wystawi taką tunikę,kiedyś czekałam na sukienkę,która już jest to tuniki teraz nie ma na złość![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się przyłączam
![]() Rescue zdolniache masz w domciu ![]() Ja właśnie maluję sobie paznokietki naszym vivid violet, na bazę... Dziewczyny, czy ja jako jedyna maseczki nakładam TYLKO wieczorami?? I powiedzcie mi proszę, czy możliwe jest, aby po udrożnieniu jajowodu skóra się poprawiła?? Czy może ten zabieg na jajnikach?? Nigdy w życiu tak pięknej nie miałam... Oby taka juz zawsze została
|
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
ja zrobiłam sobie stópki lakierem strawberry
bo odrosty już są
|
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2804 | ||
|
|
Cytat:
dziś np.sobie nałożyłam ruiankową z AvonuPazurki u stóp pomalowałam na szafirowo (Vipera tez wypuściła super serię matowych lakierów) a u paznokci u łap zrobię zaraz,tylko najpierw wyszuszę włosy ![]() Co do stanu cery po zabiegu to nie mam pojęcia... ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te avonowe rudości jakieś cimne bardzo
|
|
|
|
|
#2806 |
|
|
Ja nawet teraz jak obcięłam włosy,to mi jedna farba nie wystarczy
muszę dać półtorej,jak miałam długie to ledwie dwie wystarczyły,mam gęste włosy.Ja używam szamponu koloryzującego Palette,długo się trzyma,tak samo jak farba,a zdrowsza jest,bo nie ma amoniaku staram się ostatnio unikać farb,ale na Avon może się skuszę |
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
ja też, bo w dzień to albo praca, a po pracy to albo ktoś przyjść może, albo wyjśc trzeba...no nie ma nawet czasu.. ewentualnie w niedzielę, ale w godzinach 12-15 w niedzielę jest u mnie inwazja teściowej więc też mam godziny "bezmaseczkowe "
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- no to nie będę osamotniona w doświadczeniach |
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam bardzo gęste włosy
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerka, tak mi pekacz podszedł, że nałożyłam go na vivid i
Znowu nic o naszej bazie nie będę mogła napisać, bo na wierzch sally idzie;( |
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
zARAZ WSTAWIĘ, ALE TYLKO FOCIA Z KOMÓRKI BEDZIE
![]() zrobie wieczorem, bo na zdjęciu z kom jak niebieskie wyglądają;( Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-06-04 o 17:46 |
|
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
przeglądam oferty na all i zobaczcie co znalazłam. Powiedzcie mi co sądzicie o tych produktach, czy spotkała się któraś z Was z tymi rzeczami i może mi powiedzieć czy warto to kupić?
http://allegro.pl/bm18-bumpits-spink...html?source=oo http://allegro.pl/bf8-wybielacz-plaz...html?source=oo mam nadzieję, że to nie będzie odebrane przez admina jako reklama? poprostu to by były moje pierwsze zakupy na all i nie wiem czy dobrze wybrałam
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-06-04 o 18:29 |
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawką, pierwszą dzisiaj...strasznie mnie głowa bolała i musiałam się kimnąć...jak mam migrenę to zawsze i wymioty...więc trochę się umęczyłam...
Ja też maseczki tylko wieczorami nakładam...nie chcę straszyć dzieci... ![]() Farby Avonowskiej na pewno wypróbuję, a ostatnio spodobała mi sie taka w piance chyba Schwarzkop(czy jakoś tak)...Loreala używałam ale one jakoś z moich włosów się wypłukują i blakną... ![]() To ile trzeba farby zależy od tego jak się nakłada, mi zwykle starczy jedna bo tylko odrosty dokładnie robię, a jak coś zostaje to ciapię resztę Ciekawa jestem czy szampony koloryzujące nie są mniejsze np. z palette...kiedyś też ich używałam i musiałam 2 kupować...![]() Jolka Ty lepiej pomyśl czego w szpitalu nie jadłaś co normalnie jadasz....bo może brak jakiegoś pokarmu poprawił Ci cere, poza tym na pewno za dużo kosmetyków nie nakładałaś...ja zawsze jak wychodzę ze szpitala to mam ładniejszą cerę...
|
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, ale ja już tydzień temu wyszłam ze szpitala.. Może 3 dni głodówki zrobiły swoje..
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do koloryzacji to ja do tej pory tylko Castingi używałam, ale te to już całkiem szybko wypłukują się , podobno nie niszczą włosów, ale tego akurat nie jestem pewna
|
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Nasz zdolny Pulpet wywalił nam grilla
Przypierdzielił w niego z całej siły
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
No... my juz po pracy... Zrobiłam z Tż i z psem godzinna rundke rowerową i wreszcie relaksik w domku...
Oto moje dzisiejsze paznokietki.. lakier vivid violet, na wierzchu czarny pekacz barry m i na to sally hansen diamond coś tam.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

zwykle to kilka minut lub kilkadziesiąt sekund
zajrzę rano przy kawce

Podobały mi się jeszcze baleriny, ale z mega miękkiego materiału, że nie ma tam nic, co mogłoby obetrzeć mi pięty
Ale można się z nim uśmiać
ogólnie gdyby mnie ktoś teraz chciał zabrac w góry,to nie mam sportowych butów

.
Właśnie siedzę z maseczką błotną na twarzy, a śniadanie za jakieś 30 minut dopiero

dla męża