|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Dokładnie.
Ja duszę, piekę, robię na teflonie i z przyjemnością taki jem. Normalnie jakaś bez sil jestem. Wstawiłam pranie, naszykowałam drugiej, trochę ciuszki pochowałam i co chwila się pokładam. Brak mi powera.
|
|
#1922 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() ja dzisiaj wybieram się na obiad w wersji grillowej do przyjaciółki, zrobię tylko górę sałatki greckiej i na 14 śmigam na ich działeczkę Evilcia Twój Tż zachowuje się bardzo niefajnie masz teraz trudny, stresujacy okres a on zamiast być dla Ciebie ostoją i wsparciem dostarcza Ci dodatkowych nerwów i przykrych wrażeń nie pozwól sobie na takie traktowanie a jeśli chodzi o nową pracę to początki są zawsze trudne Zgadzam się, że Brodka dała wczoraj na top trendach czadu, pierwszy raz słyszałam tą jej nową muzykę i bardzo mi się spodobało ![]() Jak myślicie będę miała jutro randkę nr 3 czy nie? ![]() |
|
|
|
#1923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jednak jestem jak dziecko jeśli chodzi o prezenty Jak będę miała w końcu kasę to nie wiem co pierwsze kupię- stepper czy patelnię teflonową ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
ja też oglądałam jej występ i powiem tak- dynamika piosenek mi się podobała, ale kompletnie do mnie nie trafia ich tekst ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- będziesz miała
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Kash spokojnie, pewnie jest tak pod Twoim urokiem, że Mu mowe odebrało
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam znow dzien pt. ,, niemam co zalozyc na siebie i wszystko jest beee " a tz podsumowal ze jak mam @ to juz tak mam .. widze chop sie szybko uczy i pamieta
oj trzeba bedzie sie na zakupy wybrac ale to na urlopie bo tamtejsze sklepy jakos bardziej mi sie podobaja no i moze w srode sie tu wybiore cos z atmosphere wziasc o ile cos wypatrze z moim wielkim brzuchem to juz wygladam jak w 4 mies juz sie zastanawiam czy sie da schudnac wiecej niz 2 kg ah i tez zauwazylam ze jak jem lzejsze rzeczy typu salatka czy niesmazone tylko podduszone czy gotowane to szybciej sie najadam |
|
|
|
#1927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kash nie odzywaj sie pierwsza do niego, niech on sie najpierw troszkę postara a tego, że się odezwie to jestem pewna
|
|
|
|
|
#1928 |
|
kobieta za ladą
|
helooo
kash zadzwoń do amanta zaproś go na kawkę![]() lilii pochwali sie potem prezentami ![]() irenkaaa jak zdrówko mineło coś?? wyleciałam dziś na miasto ale taki skwar ze biegiem do domu nadal sie byczymy bo młoda do wieczora jeszcze u babci teściowa kupiła jej okulary przeciwsłonaczne ,kolacje w nich jadła mamy foto posikaliśmy sie ze smiechu z małżem poleciałam do ciuchlandu bo miłam upatrzoną sukienkę z h&m dla młodej na szczęście była więc za 7,5 zł mam 3 sukienki dla niej i kupiłam sandalki bo ją tak trampki obtarły ze masakra jakaśwstaliśmy generalnie o 9 i dobrze ze wmiarę sie ogarneliśmy bo przyszedł kolega mojego z pracy ,jak sie tż ucieszył miło z jego strony ze go odwiedził
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Dudi slonce gardlo troche mniej boli w ciagu dnia ale wieczory i poranki sa okropne Tz ma to samo
a palez powoli zaczyna sie rana zamykac mam taka masz na rany to moze cos lepiej bedzie |
|
|
|
#1930 |
|
kobieta za ladą
|
irenkaaa to zdrowiej bo jak ty będziesz francje podbijać
![]()
|
#1931 |
|
Raczkowanie
|
Dudi fajnie, że możecie spędzić trochę czasu z mężem sam na sam
troszkę nudy jeszcze nikomu nie zaszkodziło ![]() mała musi słodko wyglądać w takich okularkach Jak Wam się podoba nowa piosenka Kombi "Kolory tańczą w twoich oczach"?wydaje mi się, że całkiem fajna na lato, podoba mi się też piosenka Kayah "Za późno". Brodka też ma fajne piosenki. Za to Muniek wczoraj okropnie przynudzał. A tak w ogóle to czego lubicie słuchać? |
|
|
|
#1932 | |
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
![]() generalnie to ostatni oddech we 2 jke przed remontem wiadomo będziemy ją podrzucać bo przecież trzeba i obiad robotnikowi ugotować czy jechać po materiał
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
dopiero za ponad tydzień się pochwalę, jak tam pojedziemy
na meila mi nie wysłali niestety, chociaż mnie zżera ciekawość ![]() mała wariuje, nieznośna jest od godziny w domu gorąco jak w piekle trzeba wiatrak zdobyć ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
|
|
|
#1934 |
|
kobieta za ladą
|
lilii wkleje jutro albo pojutrze niestety transfer mi na to teraz nie pozwala
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Usnęłam na kanapie, nawet nie wiem kiedy. I spałam półtorej godziny.
Teraz dopiero mam przymuła. Zaraz wstawiam mięsko do pieczenia i trzeba inne rzeczy ogarniać. TŻ niedlugo wróci a ja w pieluchach.
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam na Tż. Pewnie przez korki się przebija
|
|
|
#1937 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam sobie spodnie w h&m
wreszcie coś lnianego i przewiewnego i niedrogiego a z innego sklepu babeczka ma mi dać cynk smsem jak będzie nowa dostawa, to podjadę pomierzyć, bo dzisiaj nie miała beżowych lnianych spodni zmojego rozmiaru. Przy okazji poszukiwania spodni weszłam do sklepu jednego i mierzyłam spodnie lniane za 220zł i to w dodatku żadnej znanej firmy, ot weszłam do sklepu dla osób, gdzie była rozmiarówka (wg opisu na szybie) od 44 do 62. Te ceny tam to była jakaś masakra. Jak dobrze, że nic mi nie pasowało, bo albo było za duże albo za małe (akurat rozmiarów pomiędzy nie mieli), bo wiem, że i tak bym ich nie kupiła. Wracam do sprzątania chaty, bo mam jeden wielki sajgon. |
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() A ja się obijam tż pojechał ze mną dziś na zakupy zawiózł i poszedł. W domu tylko powierzchownie odkurzyłam nic więcej. Pozostały czas się obijam. Rano jak wstałam wzięłam kąpiel i tyle. ![]() W końcu wyszłam na słonko 1 raz w tym roku i godzinkę poleżałam to troszkę plecki i nogi z tyłu opalone jutro o ile będzie pogoda będzie przód bo wyglądam jak córka młynarza. Julka27 ja miałam się pytać już tyle razy i zawsze zapomnę chyba że gdzieś przeoczyłam to przepraszam. Ile latek mają twoje córeczki?? I skąd dokładnie jesteś?? ciekawość ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Wcześniej ugotowałam przepyszny kompot z rabarbaru i chłodzi się teraz A póki co, właśnie siedzę i wcinam lody Grycana zakupiliśmy dziś: śmietankowe, straciatela i likier pomarańczowy a mieliśmy jeszcze sorbet truskawkowy i waniliowe i teraz taką wielką porcję każdego po trochu Ale bym nad jeziorko pojechała marzenie ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Zapomniałam dodać na obiad był hot-dog ![]() A powiem wam że dziś zrobiłam zakupy w warzywniaku rano zadzowniłam by odłożyli mi truskawki. I wydałam 29 zł! A wyszłam z pełnymi siatami. - 1 kg truskawek, - kalafior, - młoda kapusta, - opakowanie koszyczek nektarynek - cebula - młode ziemniaki 1,5 kg - 2 duże pomidory, - 3 kalarepki - rabarbar - sałatkę z buraczków dla tż i to chyba wszytsko ![]() Niestety nie było fasolki szaparagowej ani czereśni Najgorsze jest to że my mamy na ogrodzie 2 drzewa wielkie czeresni ale przez te majowe przymrozki tak wymarzły, że ani 1 owoca nie mają.Najlepsze jak spytałam się Pana czy mają malinowe pomidory (takie moja babcia zawsze miała). A Pan mi na to że on bierze tylko takie co wie że nasze i nawet tutejsze bo regionalne! Bo tych niepewnych to on nie kupuje i ogórki też są ok ![]() Ale mi się nudzi
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-06-04 o 16:48 |
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się ![]() A za ile? bo też poluję na jakieś lniane... Będę wyć za chwilę normalnie. Zresztą sama nie wiem czy jestem wściekła czy chce mi się płakać. W czerwcu mam 17 razy (z 21 możliwych) na po południe. W domu wtedy jestem przed 22. To chyba jakaś kpina! Mówiłam kierownik, ale w sumie wyszło wszystko na wesoło Bo jej powiedziałam, że jak tak to idę pracować na stoisko z torebkami obok.
|
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy z rowerów
Tż tak mnie przegonił że pada zresztą on też teraz gotuję kalafior i zjemy obiado - kolację
|
#1941 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() u mnie bardzo aktywnie- wczoraj po szkole wyruszliśmy na kosza i piwko na promenadzie, a dzisiaj od rana byłam na festiwalu nauki. słońce mnie strzaskało na czerwona i musze kupić coś chłodzącego, ale ogólnie była bardzo fajnie. koncert, występy, doświadczenia. dostałam nawet kwiatka zamrożonego w ciekłym azocie ![]() a wieczorem idziemy do znajomych na pogaduchy, winko się już mrozi i zastanawiam się co zrobić na przegryzkę. tak na szybko i nietrudno. macie jakieś propozycje?? ![]() radośnie donoszę że arbuz osiągął normalną cenę 1,99 z/kg i mogę zaczynać moje coroczne arbuzowywanie ![]() Cytat:
ja chętnie bym poczytała o tym jak tanim kosztem zrobić małą metamorfozę w mieszkaniu, jak usuwać plamy i ogolenie jakieś praktyczne porady jak być SPD![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje że siniakó jednak nie będzie i uważam że z tymi zmianami to lekka przesada. wydaje mi sie ze wykorzystuja fakt ze jestes nowa. moze nastepnym razem jak bedziesz dawac dyspozycje to zaznacz ze wieczorami nie mozesz...?Cytat:
za randkę i zazdroszczę działkowania i grillowania. taaaaaaaaaaaaaką mam ochotę na szaszłyczki z warzywamilili-super że Wam sie powoli zaczyna ukladac, gratuluje tż i zazdraszczam cioci
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|||||
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zła jestem, zła ![]() ![]() No ale z tego co wywnioskowałam z rozmowy z kierownik to przedłużą mi umowę. Bo powiedziała, że jak spróbują nie to z nią będą mieli do czynienia. Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-06-04 o 18:04 |
|
|
|
|
#1943 |
|
Konto usunięte
|
Kelpie
za umowę! Wiem co to za ból chodzić na popołudniówki, bo jak pracowałam w Call Centre, to ranna zmiana była na wagę złota i rzadko się ją dostawało ![]() Dzisiaj od rana w domu - pranie, obiadek, TV itp. Potem - jak się odrobinę ochodziło - rowerek
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Kash-trzymam kciuki za randkę
![]() Lili- super ciocia ![]() Cholerka- gratulacje ![]() Kelpie- masakrycznie dużo masz tych zamknięć może fakktycznie Cię sprawdzaja, trzymam kciuki za umowę![]() witam ![]() ale się dzisiaj narobiłam ![]() rano zrobiłam mamie zupę i poszłam z nią poćwiczyć, potem byłam w Castoramie bo okazało się że paneli za mało i na stanie nie było więcej i kupiliśmy inne za 33 zł/m2 no ale porządne już po 5 klasaścieralności itdpotem wróciłam i zrobiłam szybki obiad i odprawiłam Tż do pracy i o 13 poszłam do rodziców segregować rzeczy co do wyrzucenia co nie, ogarnęliśmy tylko jeden pokój miliony książek i ubrań, masakra, nanosiłam się worów do śmietnika, dobrze że śmietnik jest blisko![]() wrócilam po 17 do domu, zrobiłam dwa prania, przebrałam pościel, odkurzyłam i umyłam podłogi i w końcu się wykąpałam teraz piję zimną colę ![]() jutro kolejny podobny dzień
|
|
|
|
#1945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Obecną umowę mam do końca czerwca, więc się pewnie wtedy wyjaśni. Teraz jest taka sytuacja, że nawet jakby kiepska była to by mi przedłużyli bo wystarczy, że jedna dziewczyna na zwolnieniu i już problem, a tak łatwo i szybko nie znajdą kogoś nowego, a ja przynajmniej chociaż coś wiem. Klienta obsłużę, księgarnię zamknę i otworzę, a nowa osoba to sama zostać nie może.A jak to jest po próbnej umowie dają na czas określony, a dopiero potem na nieokreślony? |
||
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie disiaj męczacy dzień. Co chwila coś.
|
#1947 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Yhm...A te dwie umowy na czas określony mają odgórnie określone ramy czasowe? Czy mogą np. mi dać dwie po trzy miesiące czy np. minimum pół roku albo rok? I czy jest górna granica?
|
|
|
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam sobie herbatkę ze świeżej mięty
![]() Kelpie to były spodnie z serii BB, więc raczej w nich utoniesz, jak ze spodniami w mniejszych rozmiarach, to nie wiem. Kosztowały 80zł. A co do umów, to wcale nie muszą dawać na określony. Znam firmy, gdzie po próbnym od razu dają na nieokreślony. Szkoda, że teraz do takiej nie trafiłam
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam prawie wszystko co zaplanowałam. Na jutro zostawiłam sobie łazienkę. Miałam już dość po całej reszcie. Sprzątanie w upale nie należy do najfajniejszych. Odpuściliśmy dzisiaj jednak rowery. Serio średnio/dziwnie się czułam. Niedawno byliśmy na zakupach i lodówka pęka od dietowego jedzonka. ![]() W ramach czegoś słodkiego sączę colę z lodem i cytrynką podobnie do Anastazji. Tylko u nas aktualnie króluje coca-cola ZERO. ![]() Znajomi proponowali piwko w plenerze, ale że jako jesteśmy na NIE w stosunku do alko to nigdzie się nie wybraliśmy. ![]() Załączyłam TVN więc szykuje się kanapowe lenistwo.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

Twój Tż zachowuje się bardzo niefajnie
masz teraz trudny, stresujacy okres a on zamiast być dla Ciebie ostoją i wsparciem dostarcza Ci dodatkowych nerwów i przykrych wrażeń
nie pozwól sobie na takie traktowanie
a jeśli chodzi o nową pracę to początki są zawsze trudne 

wreszcie coś lnianego i przewiewnego i niedrogiego
i to w dodatku żadnej znanej firmy, ot weszłam do sklepu dla osób, gdzie była rozmiarówka (wg opisu na szybie) od 44 do 62. Te ceny tam to była jakaś masakra. Jak dobrze, że nic mi nie pasowało, bo albo było za duże albo za małe (akurat rozmiarów pomiędzy nie mieli), bo wiem, że i tak bym ich nie kupiła. 
Najgorsze jest to że my mamy na ogrodzie 2 drzewa wielkie czeresni ale przez te majowe przymrozki tak wymarzły, że ani 1 owoca nie mają.
za randkę i zazdroszczę działkowania i grillowania. taaaaaaaaaaaaaką mam ochotę na szaszłyczki z warzywami