Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-04, 17:13   #1381
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cześć Piękne
J. nie można już o nic prosić - kupno bukietu tulipanów na jutrzejszy koncert, (ze względu na to, że jutro będzie praktycznie wszystko zamknięte, a już na pewno przed 19.30) jest zadaniem, które go przerasta. ✂✂✂✂a, nie chcę go już, do takiego wniosku dochodzę. Wcale się nie stara. Choć internet dalej mi chodzi, jak krew z nosa, nadrabiam zaległości w serialach, forach, heh

Gratuluję zdania prawka Gleniusia!

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 17:40   #1382
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Kazdy kraj, ktory nie jest Wielka Brytania Glownie Niemcy, Dania, Holandia, Hiszpania, Wlochy, USA, Australia, Nowa Zelandia i Izrael, to sa tacy stali klienci. Ale zdazaja sie i z innych krajow Niestety nie dane mi bylo wybrac sie w odwiedziny do zadnej z firm, ale jak juz bede Supervisorem to kto wie
Ja myślałam, ze może handlujecie z Polakami
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
będzie dobrze, odezwą się na pewno
a wczoraj jakieś panie patrzyły na operę poznańską i zastanawiały się czy to jakiś uniwersytet że tyle młodych ludzi siedzi na schodach ale były ze Szczecina

dopiero teraz idę biegać - nie wiem czy wam mówiłam ale wczoraj kupiłam buty do biegania i wyłożył na nie tata w ramach dnia dziecka wrażenia zupełnie inne niż w dajszmanach.
O 14 będzie Mateusz bo o 16 jest wesele mojego brata.
O, jak ten czas szybko minął. Myślałam, że do Jego ślubu zostało jeszcze trochę czasu.
Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
hej

masakra jak się czuję
ten tydzień był okropny i cieszę się, że się skończył..ale..oddałam do sprawdzenia antyplagiatem swoją pracę..dzisiaj będę już drukować i oprawiać..więc widzę metę

ale niestety w tym tygodniu spałam bardzo mało.. przedwczoraj się położyłam po ponad 40 godzinach na nogach i to był koszmar

tyle o mnie..

były jakieś przyklęki?
aaaa i bardzo dziękuję tym co wypełniły ankietę Kochane jesteście
Wykończysz się przez tę pracę a jak z Cz.?
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
jeszcze nie pokażę bo właśnie zmieniła się koncepcja i idę w tej koralowej z lnu bo za bokserkę w tulipanie mama by mnie zabiła włosy zrobię na lakier i dużo nabłyszczacza i heja
Ja chyba też bym Cię zabiła, bo to średnio strój na wesele
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Cześć Piękne
J. nie można już o nic prosić - kupno bukietu tulipanów na jutrzejszy koncert, (ze względu na to, że jutro będzie praktycznie wszystko zamknięte, a już na pewno przed 19.30) jest zadaniem, które go przerasta. ✂✂✂✂a, nie chcę go już, do takiego wniosku dochodzę. Wcale się nie stara. Choć internet dalej mi chodzi, jak krew z nosa, nadrabiam zaległości w serialach, forach, heh

Gratuluję zdania prawka Gleniusia!
Ja już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka PLL
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 17:57   #1383
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

PLL? <myśli> Ja nadrabiałam Przepis na życie Idę pograć i pomachać łapami, a potem praniem się zająć. Zrobiłam sobie na pocieszenie paznokcie fioletowo-czerwone

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2011-06-04, 18:03   #1384
frezyjka85
Zakorzenienie

faktycznie cisza dzisiaj...

zazdrośnice załatwiają jakieś sprawy

my już o 8:00 byliśmy w kancelarii

potem w almie kupiliśmy produkty na kosze dla rodziców.... średnio wyjdzie nas po 250zł na kosz - myślicie, że w porządku?

będzie:
oliwa
ocet balsamiczny
pralinki
czekolada
kawa marcepan z czymś tam
3 herbaty Dilmah
miód lipowy
malinowa konfitura
wino

nie mamy jeszcze koszy, ale jak będziemy wieczorem w domu to postaram się Wam wrzucić zdjęcie jak te produkty wyglądają

potem około 2 h krążyliśmy w okolicach rynku samochodem, bo parada smoków była i to nieporozumienie co się działo na mieście...

o 14:00 byliśmy w kościele dominikanów na ślubie jakiejś pary, bo śpiewał tam chór z którego 4 osoby będą śpiewały u nas

potem tańce o 15:00 - 17:00

i teraz obiad w domu i padam na ryjek

a zaraz jedziemy jeszcze do Sącza.... wysiadam!!!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 18:04   #1385
majasn
Zakorzenienie

właśnie, Glenia, gratuluję zostania kierownicąkl aski:

Korniszonku, dzisiaj odpoczywam i odsypiam, a jutro drukuję już na dobre więc najgorsze za mną
a z Cz. na razie ok..mało się widzimy, bo on pracuje teraz cały czas poza wrocławiem od 8 do 22, jeden tydzień był w zgorzelcu, wrócił w niedzielę o północy, jak już spałam..potem widzieliśmy się jak wracałam z pracy i jak do niej wychodziłam, ale on dalej pracował w domu, a ja nad praca siedziałam, a od piątku jest w legnicy..w poniedziałek jedzie do domu tak więc w ogóle nie mamy czasu pogadać..ale jest na razie ok.. dzięki, że pytasz

a jak tam w pracy?

Cytat:
PLL? <myśli> Ja nadrabiałam Przepis na życie Idę pograć i pomachać łapami, a potem praniem się zająć. Zrobiłam sobie na pocieszenie paznokcie fioletowo-czerwone

uwielbiam ten serial gdyby nie te reklamy różnych firm to w ogóle byłby super
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 18:11   #1386
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

No takie kosze, super pomysł, nie słyszałam o czymś takim wcześniej, ale super idea. Myślę, że tyle wystarczy w zupełności

Stary 2011-06-04, 18:22   #1387
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
faktycznie cisza dzisiaj...

zazdrośnice załatwiają jakieś sprawy
Pewnie się zaręczają!

A co do kosza, myśle ze to naprawde super pomysl, duzo lepszy niz te wszystkie olbrzymie kwiaty ktore i tak zwiedna...rodzice beda zachwyceni!

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

A ja mam jeszcze rozkminę dziś:/ bo jest ten wielki Studencki Dzien, rozne atrakcje cały dzień, wieczorme koncerty itd. Mielismy isc całą ekipą na koncert o 23, a teraz oni zdecydowali że idziemy juz o 19 do knajpy coś wypić;/ Ja w poniedziałek rano wracam i jestem doszczętnie spłukana, mam dosłownie 20 zl:/ wiec nie stać mnie na siedzenie w knajpie 4 godziny...Wiem że to ostatnia impreza itd itp ale od paru dni jestem jakaś taka rozwalona i w ogóle mi się nie chcę tam iść...Ja nie wytrzymam do rana tak jak zwykle oni i nawet jakbym poszła to nie mam jak wrócic bo nie mam na taksę a wracac do akademika taki kawał w nocy sama się trochę boję.... No i w ogóle przez tą kasę odechciewa mi się wszystkiego i nie wiem co zrobić...
Stary 2011-06-04, 18:43   #1388
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

No w takiej sytuacji ja bym nie poszła, albo poprosiła znajomych o pożyczkę (o ile będziesz mieć potem z czego oddać). Dlatego, póki mi się sezon na grania nie zacznie, niewiele wychodzę gdziekolwiek :rolleyes

Stary 2011-06-04, 18:49   #1389
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
No w takiej sytuacji ja bym nie poszła, albo poprosiła znajomych o pożyczkę (o ile będziesz mieć potem z czego oddać). Dlatego, póki mi się sezon na grania nie zacznie, niewiele wychodzę gdziekolwiek :rolleyes
No właśnie dlatego też bym została...ale troche mnie dobija ze zostane sama a wszyscy ida:/ A pozyczac juz nie moge.
Stary 2011-06-04, 18:52   #1390
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Rozumiem, sama muszę ze stówy wyskoczyć i poddawać, jak już będę mieć wypłatę na tygodniu

Stary 2011-06-04, 19:03   #1391
capriola_87
Zakorzenienie

Ale to jest straszni deprymujące jak ciągle ktoś Ci mówi dawaj, no chodz ostatnia impreza! a mi głupio odmawiać bo nie mam kasy:/ Poza tym nic mi sie nie chcę i troche załuje ze zostałam, moglam wyjechac w czwartek po egzaminach i by nie bylo problemu. A tak to siedze w pokoju przed kompem juz 2 dzien i nie mam co ze soba zrobic:/ Cos mnie jakas deprecha dopadla chyba..
Stary 2011-06-04, 19:22   #1392
magda2109
Zakorzenienie

Cześć.

Jestem padnięta... Pojechałam na uczelnię w sumie po nic. Jedne zajęcia ominęłam, na drugich musiałam się tylko przypomnieć, że mam przepis, potem czekanie 45 minut na następne zajęcia, żeby dowiedzieć się, że mam 4,5 na koniec semestru, potem czekanie 2 godziny na seminarium, na którym mój promotor się nie zjawił, przyszła jakaś babka, sprawdziła obecność i tyle... A to ostatnie seminarium w semestrze i chciałam już przez wakacje pracę pisać, a nie mam planu

Upał straszny, stopy mi spuchły okropnie, wróciłam o 18.30 i mam dość...

Madziu, pierwszą połowę lipca jestem na wakacjach, więc raczej nie uda mi się z Wami spotkać
Stary 2011-06-04, 19:24   #1393
raingirl
Zakorzenienie

Joł
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 19:26   #1394
peach_passion
Zakorzenienie

capri, jesteś ostatnie 2 dni w chorwacji i siedzisz przed kompem? grzeszysz dziewczyno:P a co do kasy to przecież nie trzeba pić. zamówisz sobie jakiś sok i tyle. skoro to ostatni taki wypad, to i tak bedziesz sie dobrze bawić

ale upał opalalismy sie troche i teraz mielismy isc na rowery ale tak gorąco, ze mi sie nie chce, a pozatym mam spodnice i japonki wiec ciezko by bylo

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2011-06-04 o 19:29
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 19:43   #1395
raingirl
Zakorzenienie

Jutro na zajęciach praktycznych florystyka ślubna ale będzie fajnie
Chyba będziemy bukiety kameliowe robić
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 19:49   #1396
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ale sie zjaralam.... a bylam na plazy tylko jakies 2,5 godziny i plywalam w morzu pierwszy raz w tym roku i nawet ciepla woda dosc byla...tylko pelno meduz bylo i my sie ich balysmy i uciekalysmy od nich i piszczalysmy jak wariatki a dzieci sie ich nie baly i nawet je lapaly w rece ale fajnie bylo

a jutro do pracy
Stary 2011-06-04, 19:52   #1397
Grapefrutka
Zakorzenienie

heh jaki tu dziś ruch

taki drobne info:
"nasza" (jeśli ktoś jeszcze kojarzy ) the_sania 30.05 urodziła synka
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 19:54   #1398
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
Ja myślałam, ze może handlujecie z Polakami
Tez, ale to inny department i mnie sie tylko pytaja czy Swieta sa jakies w Polsce jak im za dlugo na email nie odpisuja

Dziewczyny dziekuje Wam za kciuki! Udalo mi sie skonczyc bieg w 49 minut, przez pierwsze 2 km bieglam, pozniej zlapal mnie skurcz w lydce i kolejne 2 km to byl szybki marsz i ostatni kilometr znow przebieglam. Nawet medal dostalam Ramiona i buzke sobie troche spalilam pomimo SPF 30 bo slonce grzalo strasznie i wial wiatr i wogole nie bylo czuc goraca. Jestem wykonczona, ale bardzo dumna z siebie bo zadnego treningu nie mialam do tego biegu. Najkrotszy czas to 21 minut, mam nadzieje w przyszlym roku przebiec te 5 km w >30 minut Zdjecia z biegu na poczcie

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2011-06-04 o 20:19
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 19:56   #1399
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
capri, jesteś ostatnie 2 dni w chorwacji i siedzisz przed kompem? grzeszysz dziewczyno:P a co do kasy to przecież nie trzeba pić. zamówisz sobie jakiś sok i tyle. skoro to ostatni taki wypad, to i tak bedziesz sie dobrze bawić

ale upał opalalismy sie troche i teraz mielismy isc na rowery ale tak gorąco, ze mi sie nie chce, a pozatym mam spodnice i japonki wiec ciezko by bylo
Wiem wiem ze grzesze, zaraz bedzie lincz pewnie A co do kasy, to totalnie nic nie mam, sok kosztuje w knajpie tyle co piwo wiec nie widzi mi sie 4 godziny o suchym pysku siedziec:P Juz przezylam to i podjelam decyzje ze zostaje Z Wami Może zacznę nadrabianie klubu tak jak planowałam? Jutro jeszcze caly dzien, moze pojde na plaze
Stary 2011-06-04, 20:10   #1400
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Biska piękne buty
Ilsa Lund trzymam kciuki za dzień próbny. Tylko weź może jakieś buty na zmianę na płaskim bo możesz nie wytrzymać w szpilkach.

Miałam jeszcze cos napisac ale mi uciekło. Skleroza.

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Simply gratuluję i podziwiam

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Simply gratuluję i podziwiam

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 20:20   #1401
capriola_87
Zakorzenienie

Simply, a gdzie te fuksjowe pazurki co?
Stary 2011-06-04, 20:30   #1402
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Simply, a gdzie te fuksjowe pazurki co?
tylko na stopach sie uchowaly bo jak poszlam spac to byly jeszcze gumowate i mi sie wlosy poodbijaly w lakierze
Stary 2011-06-04, 21:03   #1403
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem wiem ze grzesze, zaraz bedzie lincz pewnie A co do kasy, to totalnie nic nie mam, sok kosztuje w knajpie tyle co piwo wiec nie widzi mi sie 4 godziny o suchym pysku siedziec:P Juz przezylam to i podjelam decyzje ze zostaje Z Wami Może zacznę nadrabianie klubu tak jak planowałam? Jutro jeszcze caly dzien, moze pojde na plaze:)
zgadłaś!! :lincz: no, starczy Ci, byle mi to było ostatni raz
koniecznie:P

simply, szacun
Stary 2011-06-04, 21:16   #1404
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
heh jaki tu dziś ruch

taki drobne info:
"nasza" (jeśli ktoś jeszcze kojarzy ) the_sania 30.05 urodziła synka

Ooo, ale super Ja ją pamiętam, mieszka tam, gdzie moja świadkowa Szkoda, że jej już z nami nie ma Ona już wyszła za mąż?

A ja kupiłam dziś sukienkę Ale na bal magisterski P. jej nie założę, dopiero na wesele kuzyna Uznałam, że jest za mało wieczorowa na bal

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Aaa, Simply, gratuluję

I rozdaliśmy dziś już niemal wszystkie zaproszenia, zostały cztery, którymi ma się zająć P.

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 21:22   #1405
capriola_87
Zakorzenienie

wiecie co, dałam się trochę namówić... czesc ekipy zostala i ide sie z nimi napic piwa na doł przed akademik i jak pojada do miasta kolo polnocy to wroce do pokoju - kompromis
Stary 2011-06-04, 21:25   #1406
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co, dałam się trochę namówić... czesc ekipy zostala i ide sie z nimi napic piwa na doł przed akademik i jak pojada do miasta kolo polnocy to wroce do pokoju - kompromis
no i elegancko bawcie sie dobrze
Stary 2011-06-04, 21:27   #1407
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Baw się dobrze

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 21:29   #1408
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Pretty Little Liars, my na wątku go lubimy
Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
właśnie, Glenia, gratuluję zostania kierownicąkl aski:

Korniszonku, dzisiaj odpoczywam i odsypiam, a jutro drukuję już na dobre więc najgorsze za mną
a z Cz. na razie ok..mało się widzimy, bo on pracuje teraz cały czas poza wrocławiem od 8 do 22, jeden tydzień był w zgorzelcu, wrócił w niedzielę o północy, jak już spałam..potem widzieliśmy się jak wracałam z pracy i jak do niej wychodziłam, ale on dalej pracował w domu, a ja nad praca siedziałam, a od piątku jest w legnicy..w poniedziałek jedzie do domu tak więc w ogóle nie mamy czasu pogadać..ale jest na razie ok.. dzięki, że pytasz

a jak tam w pracy?

uwielbiam ten serial gdyby nie te reklamy różnych firm to w ogóle byłby super
A w pracy spoko, lubię ją Nawet ostatnio poznałam szefową szefów, bardzo sympatyczna jest
To dobrze, że już masz za sobą najgorętszy okres, bo wykończyć się można tak długo nie spać. I dobrze, że z Cz. lepiej.
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Joł
A Ty jak tam, odezwali się z tej pracy w której byłaś na rozmowie?
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj założyłam pierwszy raz spodnie 7/8 i zauważyłam,że jestem blada jak śmierć:/
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Tez, ale to inny department i mnie sie tylko pytaja czy Swieta sa jakies w Polsce jak im za dlugo na email nie odpisuja

Dziewczyny dziekuje Wam za kciuki! Udalo mi sie skonczyc bieg w 49 minut, przez pierwsze 2 km bieglam, pozniej zlapal mnie skurcz w lydce i kolejne 2 km to byl szybki marsz i ostatni kilometr znow przebieglam. Nawet medal dostalam Ramiona i buzke sobie troche spalilam pomimo SPF 30 bo slonce grzalo strasznie i wial wiatr i wogole nie bylo czuc goraca. Jestem wykonczona, ale bardzo dumna z siebie bo zadnego treningu nie mialam do tego biegu. Najkrotszy czas to 21 minut, mam nadzieje w przyszlym roku przebiec te 5 km w >30 minut Zdjecia z biegu na poczcie
Gratuluję samozaparcia
To odpowiedzialną masz fuchę, pamiętać kiedy w Polsce są święta
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Ooo, ale super Ja ją pamiętam, mieszka tam, gdzie moja świadkowa Szkoda, że jej już z nami nie ma Ona już wyszła za mąż?

A ja kupiłam dziś sukienkę Ale na bal magisterski P. jej nie założę, dopiero na wesele kuzyna Uznałam, że jest za mało wieczorowa na bal

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Aaa, Simply, gratuluję

I rozdaliśmy dziś już niemal wszystkie zaproszenia, zostały cztery, którymi ma się zająć P.
To fajnie, że już macie prawie z głowy. teraz pozostało tylko czekanie na potwierdzenia
Ja dzisiaj większość dnia spędziłam z chrześniakiem i trochę pojeździłam samochodem, bo ostatnio za mało jeżdżę.
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 21:36   #1409
luffka
Zakorzenienie

Witam
Pamięta mnie tu ktoś jeszcze??
Chyba przyszedł czas, że muszę trochę ponadrabiać z tego, co popisałyście przez te ostatnie kilka części mojej nieobecności

Buziaki dla każdej
Stary 2011-06-04, 21:36   #1410
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj założyłam pierwszy raz spodnie 7/8 i zauważyłam,że jestem blada jak śmierć:/
ja też ale wzięlam w obroty samoopalacz ale w sumie bladość coraz bardziej modna więc nie ma się co przejmować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości