|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Cześć Piękne
![]() J. nie można już o nic prosić - kupno bukietu tulipanów na jutrzejszy koncert, (ze względu na to, że jutro będzie praktycznie wszystko zamknięte, a już na pewno przed 19.30) jest zadaniem, które go przerasta. ✂✂✂✂a, nie chcę go już, do takiego wniosku dochodzę. Wcale się nie stara. Choć internet dalej mi chodzi, jak krew z nosa, nadrabiam zaległości w serialach, forach, heh Gratuluję zdania prawka Gleniusia!
|
#1382 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a jak z Cz.?Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1383 |
|
Polka Ogarniaczka
|
PLL? <myśli> Ja nadrabiałam Przepis na życie
Idę pograć i pomachać łapami, a potem praniem się zająć. Zrobiłam sobie na pocieszenie paznokcie fioletowo-czerwone
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie cisza dzisiaj...
![]() zazdrośnice załatwiają jakieś sprawy ![]() my już o 8:00 byliśmy w kancelarii potem w almie kupiliśmy produkty na kosze dla rodziców.... średnio wyjdzie nas po 250zł na kosz - myślicie, że w porządku? ![]() będzie: oliwa ocet balsamiczny pralinki czekolada kawa marcepan z czymś tam 3 herbaty Dilmah miód lipowy malinowa konfitura wino nie mamy jeszcze koszy, ale jak będziemy wieczorem w domu to postaram się Wam wrzucić zdjęcie jak te produkty wyglądają potem około 2 h krążyliśmy w okolicach rynku samochodem, bo parada smoków była i to nieporozumienie co się działo na mieście... o 14:00 byliśmy w kościele dominikanów na ślubie jakiejś pary, bo śpiewał tam chór z którego 4 osoby będą śpiewały u nas potem tańce o 15:00 - 17:00 i teraz obiad w domu i padam na ryjek ![]() a zaraz jedziemy jeszcze do Sącza.... wysiadam!!! |
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, Glenia, gratuluję zostania kierownicą
![]() ![]() kl aski:![]() Korniszonku, dzisiaj odpoczywam i odsypiam, a jutro drukuję już na dobre więc najgorsze za mną ![]() a z Cz. na razie ok..mało się widzimy, bo on pracuje teraz cały czas poza wrocławiem od 8 do 22, jeden tydzień był w zgorzelcu, wrócił w niedzielę o północy, jak już spałam..potem widzieliśmy się jak wracałam z pracy i jak do niej wychodziłam, ale on dalej pracował w domu, a ja nad praca siedziałam, a od piątku jest w legnicy..w poniedziałek jedzie do domu tak więc w ogóle nie mamy czasu pogadać..ale jest na razie ok.. dzięki, że pytasz ![]() a jak tam w pracy? ![]() Cytat:
uwielbiam ten serial gdyby nie te reklamy różnych firm to w ogóle byłby super
|
|
|
|
|
#1386 |
|
Polka Ogarniaczka
|
No takie kosze, super pomysł, nie słyszałam o czymś takim wcześniej, ale super idea. Myślę, że tyle wystarczy w zupełności
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie się zaręczają!
![]() A co do kosza, myśle ze to naprawde super pomysl, duzo lepszy niz te wszystkie olbrzymie kwiaty ktore i tak zwiedna...rodzice beda zachwyceni! ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- A ja mam jeszcze rozkminę dziś:/ bo jest ten wielki Studencki Dzien, rozne atrakcje cały dzień, wieczorme koncerty itd. Mielismy isc całą ekipą na koncert o 23, a teraz oni zdecydowali że idziemy juz o 19 do knajpy coś wypić;/ Ja w poniedziałek rano wracam i jestem doszczętnie spłukana, mam dosłownie 20 zl:/ wiec nie stać mnie na siedzenie w knajpie 4 godziny...Wiem że to ostatnia impreza itd itp ale od paru dni jestem jakaś taka rozwalona i w ogóle mi się nie chcę tam iść...Ja nie wytrzymam do rana tak jak zwykle oni i nawet jakbym poszła to nie mam jak wrócic bo nie mam na taksę a wracac do akademika taki kawał w nocy sama się trochę boję.... No i w ogóle przez tą kasę odechciewa mi się wszystkiego i nie wiem co zrobić...
|
#1388 |
|
Polka Ogarniaczka
|
No w takiej sytuacji ja bym nie poszła, albo poprosiła znajomych o pożyczkę (o ile będziesz mieć potem z czego oddać). Dlatego, póki mi się sezon na grania nie zacznie, niewiele wychodzę gdziekolwiek :rolleyes
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie dlatego też bym została...ale troche mnie dobija ze zostane sama a wszyscy ida:/ A pozyczac juz nie moge.
|
#1390 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Rozumiem, sama muszę ze stówy wyskoczyć i poddawać, jak już będę mieć wypłatę na tygodniu
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to jest straszni deprymujące jak ciągle ktoś Ci mówi dawaj, no chodz ostatnia impreza! a mi głupio odmawiać bo nie mam kasy:/ Poza tym nic mi sie nie chcę i troche załuje ze zostałam, moglam wyjechac w czwartek po egzaminach i by nie bylo problemu. A tak to siedze w pokoju przed kompem juz 2 dzien i nie mam co ze soba zrobic:/ Cos mnie jakas deprecha dopadla chyba..
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Jestem padnięta... Pojechałam na uczelnię w sumie po nic. Jedne zajęcia ominęłam, na drugich musiałam się tylko przypomnieć, że mam przepis, potem czekanie 45 minut na następne zajęcia, żeby dowiedzieć się, że mam 4,5 na koniec semestru, potem czekanie 2 godziny na seminarium, na którym mój promotor się nie zjawił, przyszła jakaś babka, sprawdziła obecność i tyle... A to ostatnie seminarium w semestrze i chciałam już przez wakacje pracę pisać, a nie mam planu Upał straszny, stopy mi spuchły okropnie, wróciłam o 18.30 i mam dość... Madziu, pierwszą połowę lipca jestem na wakacjach, więc raczej nie uda mi się z Wami spotkać
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Joł
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
capri, jesteś ostatnie 2 dni w chorwacji i siedzisz przed kompem? grzeszysz dziewczyno:P a co do kasy to przecież nie trzeba pić. zamówisz sobie jakiś sok i tyle. skoro to ostatni taki wypad, to i tak bedziesz sie dobrze bawić
ale upał opalalismy sie troche i teraz mielismy isc na rowery ale tak gorąco, ze mi sie nie chce, a pozatym mam spodnice i japonki wiec ciezko by bylo
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-06-04 o 19:29 |
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro na zajęciach praktycznych florystyka ślubna
ale będzie fajnie Chyba będziemy bukiety kameliowe robić
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie zjaralam.... a bylam na plazy tylko jakies 2,5 godziny ale fajnie bylo ![]() a jutro do pracy
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
heh jaki tu dziś ruch
![]() taki drobne info: "nasza" (jeśli ktoś jeszcze kojarzy ) the_sania 30.05 urodziła synka
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Tez, ale to inny department i mnie sie tylko pytaja czy Swieta sa jakies w Polsce jak im za dlugo na email nie odpisuja
Dziewczyny dziekuje Wam za kciuki! Ramiona i buzke sobie troche spalilam pomimo SPF 30 bo slonce grzalo strasznie i wial wiatr i wogole nie bylo czuc goraca. Jestem wykonczona, ale bardzo dumna z siebie bo zadnego treningu nie mialam do tego biegu. Najkrotszy czas to 21 minut, mam nadzieje w przyszlym roku przebiec te 5 km w >30 minut Zdjecia z biegu na poczcie
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2011-06-04 o 20:19 |
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kasy, to totalnie nic nie mam, sok kosztuje w knajpie tyle co piwo wiec nie widzi mi sie 4 godziny o suchym pysku siedziec:P Juz przezylam to i podjelam decyzje ze zostaje Z Wami Może zacznę nadrabianie klubu tak jak planowałam? Jutro jeszcze caly dzien, moze pojde na plaze
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Biska piękne buty
![]() Ilsa Lund trzymam kciuki za dzień próbny. Tylko weź może jakieś buty na zmianę na płaskim bo możesz nie wytrzymać w szpilkach. Miałam jeszcze cos napisac ale mi uciekło. Skleroza. ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Simply gratuluję i podziwiam ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Simply gratuluję i podziwiam |
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Simply, a gdzie te fuksjowe pazurki co?
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
tylko na stopach sie uchowaly bo jak poszlam spac to byly jeszcze gumowate i mi sie wlosy poodbijaly w lakierze
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koniecznie:P simply, szacun
|
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, ale super Ja ją pamiętam, mieszka tam, gdzie moja świadkowa Szkoda, że jej już z nami nie ma Ona już wyszła za mąż?A ja kupiłam dziś sukienkę Ale na bal magisterski P. jej nie założę, dopiero na wesele kuzyna Uznałam, że jest za mało wieczorowa na bal ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Aaa, Simply, gratuluję ![]() I rozdaliśmy dziś już niemal wszystkie zaproszenia, zostały cztery, którymi ma się zająć P.
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, dałam się trochę namówić... czesc ekipy zostala i ide sie z nimi napic piwa na doł przed akademik i jak pojada do miasta kolo polnocy to wroce do pokoju - kompromis
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1408 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet ostatnio poznałam szefową szefów, bardzo sympatyczna jest![]() To dobrze, że już masz za sobą najgorętszy okres, bo wykończyć się można tak długo nie spać. I dobrze, że z Cz. lepiej. A Ty jak tam, odezwali się z tej pracy w której byłaś na rozmowie? Cytat:
Cytat:
![]() To odpowiedzialną masz fuchę, pamiętać kiedy w Polsce są święta ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj większość dnia spędziłam z chrześniakiem i trochę pojeździłam samochodem, bo ostatnio za mało jeżdżę. |
|||||
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Pamięta mnie tu ktoś jeszcze?? ![]() Chyba przyszedł czas, że muszę trochę ponadrabiać z tego, co popisałyście przez te ostatnie kilka części mojej nieobecności ![]() Buziaki dla każdej
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

Niestety nie dane mi bylo wybrac sie w odwiedziny do zadnej z firm, ale jak juz bede Supervisorem to kto wie 

przedwczoraj się położyłam po ponad 40 godzinach na nogach i to był koszmar 

kl aski:
01.08.2013
15.08.2014

ale będzie fajnie