|
|
#4501 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Ja to chciałbym "zobaczyć" jak toto pachnie, a jak mi się spodoba to sprzedał połowę moich flaszek aby zdobyć tę jedną.
W ogóle to idzie to gdzieś zdobyć? O, jest na All 50 ml za ponad 300 złociszy, ale w ciemno nie kupię, takim ryzykantem nie jestem
|
|
|
|
#4502 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27311524]Ja to chciałbym "zobaczyć" jak toto pachnie, a jak mi się spodoba to sprzedał połowę moich flaszek aby zdobyć tę jedną.
W ogóle to idzie to gdzieś zdobyć? O, jest na All 50 ml za ponad 300 złociszy, ale w ciemno nie kupię, takim ryzykantem nie jestem [/QUOTE]hmmm czyli nie znaju - poluj na używki/odlewki zatem - ja tak upolowałąm i już wypiłam - niestety nie udostępnię bo już rezerwa świeci mi od miesięcy (mam kroplę) nie wiem jak pachnie na facecie - na mnie słodko kokakolowo-żywicznie, żelkowo-żywicznie - żadnych kościołów ani ksiedzóf ( choc z tymi kościołąmi to nie wiem, bywam jak zwiedzam i nie to ![]() ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- wielbię ten tekst - a mało co wielbię - powinien stać się kultowy Cytat:
Cytat:
wychowałam sie na tym ![]() fogle to stukam od kuzynki - net moze byc od pon lub moze nie być rzeczy o których myślę żeby zrobić panu który mi nie zrobi netu od pon są czynem karalnym zatem módlmy się żeby był od pon - dla dobra pana ---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- Cytat:
koturna 1 cm załatwia sprawę maratonu czuję że jestem bilsko juz tych moich jak znajdę zalinczę wam dokładnie - nie moje ale czaaaad zazdroszczę Ci włosów - od koloru po jakość no to chyba nadrobiąłam pół dnia w pół nocy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-05 o 02:11 |
|||
|
|
|
#4503 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja się już umówiłem na wymiankę z Wizażanką na kilka kropli.Właśnie ja chcę żyby to był zimny, kościelny, a wręcz grobowy zapach. Ma dystansować, nawet nie bardzo potrafię wyrazić ![]() W każdym razie żaden słodziak. Chcę Tumulte lub Encre Noire w wersji EXTREME!!! Chociaż bardziej EN. |
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27311614]Niestety nie znaju
Ja się już umówiłem na wymiankę z Wizażanką na kilka kropli.Właśnie ja chcę żyby to był zimny, kościelny, a wręcz grobowy zapach. Ma dystansować, nawet nie bardzo potrafię wyrazić ![]() W każdym razie żaden słodziak. Chcę Tumulte lub Encre Noire w wersji EXTREME!!! Chociaż bardziej EN.[/QUOTE] masz duuużą szanse - 99,9% recek to potwierdza mnie się trafiło inaczej na skórze ( z czego się cieszę) ale chętnie bym niuchła Aviniona jako sie należy i jako przystoi po kościelnemu na kimś dystans?? niuchłabym dystans ![]() "pozorny" dystans w zapachu perfum na facecie jest paradoksalnie pożadany ![]() normalnie mam ochotę rozparcelować tą moją kroplę na pierwszym lepszym kuzynie jutro ![]() ale nie nie - nie zrobię tego ![]() nie jutro |
|
|
|
#4505 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jakby miał być słodki choć ciut na mnie to z miejsca będzie spalony Niestety ale tego czego oczekuję od najnowszego chciejstwa chyba ze świecą szukać w mejnstrimie, niestety, bo w niszę się pchać nie chcę. Jeszcze mi się spodoba, a to byłaby kastastrofa ![]() Idę w końcu spać. Dobranoc Wizażu Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2011-06-05 o 03:10 |
|
|
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja robiłam oktopusy w domu 2 razy (z mrożonki) i dwa razy nie były z gumy ale moze ja też lubię żuć - w lokalach nie jadałam we Włoszech myślałam ze mogłabym tylko to jeść do konca swoich dni zussamen do kupy z krewetkami i pomidorcami ![]() ---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 03:16 ---------- [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27311624]Liczę, że będzie bardzo kościelny, liczę na ciarki przechodzące po plecach ![]() Jakby miał być słodki choć ciut na mnie to z miejsca będzie spalony Niestety ale tego czego oczekuję od najnowszego chciejstwa chyba ze świecą szukać w mejnstrimie, niestety, bo w niszę się pchać nie chcę. Jeszcze mi się spodoba, a to byłaby kastastrofa ![]() Idę w końcu spać. Dobranoc Wizażu[/QUOTE] słowo w slowo nisza victim nowe zjawisko - uuuu uciekam niniejszym dobrej nocy i dobrego dnia tym niedzielny rannym "ptaszkom" i nie tylko
|
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Spadam do szkoły 2 egzaminy mnie dzisiaj czekają
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cbr ![]() W końcu śniły mi się seksy. Już myślałam że nigdy to nie nastąpi...
|
|
|
|
#4509 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pobudka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
|
|
|
|
#4511 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
upał od rana
|
#4512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27311524]Ja to chciałbym "zobaczyć" jak toto pachnie, a jak mi się spodoba to sprzedał połowę moich flaszek aby zdobyć tę jedną. W ogóle to idzie to gdzieś zdobyć? O, jest na All 50 ml za ponad 300 złociszy, ale w ciemno nie kupię, takim ryzykantem nie jestem [/QUOTE]Fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry Budziłam się dziś w nocy od tego gorąca co najmniej 5 razy (w tym raz bo dziecię przyszło nam do łóżka). Nie da się spać przy takiej pogodzie. Wszystkie okna miałam i mam pootwierane (nawet w łazience ), a i tak gorąc. U Was też tak jest? ![]() I wiem czemu bar był taki dednięty wczoraj - właśnie od tego gorąca ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4513 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() to na wypadek, gdyby trzeba było przekimać się w dzień ![]() normalnie mam dobry humor zaraz lecę się pluskać, a potem do sklepu po mleko i idę kręcić lody, bo bez tego w dzisiejszą pogodę się nie da a na zaduch w domu polecam zanabyć ogromny wiatrak - u mnie pomogło właśnie se wiuwam i mi dopsz
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Pando - miałam cię jeszcze zapytać, co to za przyprawa do szarlotki, którą używasz do kawy?
![]() Witam wszystkich
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4515 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chyba zrobię dzisiaj ryż zapiekany z truskawkami.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4516 |
|
never say no to panda
|
to jest dokładnie taka:
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja zamawiam pistacjowego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4518 |
|
never say no to panda
|
1. ha! a ja specjalnie użyłam "kręcić", żeby potem... niedomówień nie było
2. mój obecny stopień zaawansowana pozwala mi jednie na stworzenie waniliowego, ale też dobry chuop nie narzeka
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#4521 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
co do obrazka Maju - wyluzuj już nie, jakis czas temu miała Cytat:
żal mi kici, nie może sobie miejsca znaleźć, ciągle się chowa w różne miejsca i jest mniej aktywna, na razie jej nie kąpałam, tylko zwilżyłam lekko szmatką w letniej wodzie. ja mam z kamisa przyprawę do kawy i deserów - taką ciemną w słoiczku, idealna do kawy i lodzików aaa i niedawno odkryłam ponownie lody Movenpick, myślałam, że ich w PL nie ma, są pyszniaste i puchate....i mają z tysiąc kalorii
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-06-05 o 11:33 |
||
|
|
|
#4522 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4523 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No właśnie byłam zdziwiona,że Cie nie widzę na rozbiórce
|
|
|
#4524 |
|
Nindżopesz
|
Pandziu, nie schizuj, trzymam kciuki żeby to było banalne złamanko.
Zazdraszczam Lotruły, moja odleweczka jest taka mała [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27311446]Powiedz, że masz Avignon, a na kolanach się do Lublina przyczołgam [/QUOTE]Czołgajta się do wawy ale i tak nie oddam ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27311614]Właśnie ja chcę żyby to był zimny, kościelny, a wręcz grobowy zapach. Ma dystansować, nawet nie bardzo potrafię wyrazić ![]() W każdym razie żaden słodziak. Chcę Tumulte lub Encre Noire w wersji EXTREME!!! Chociaż bardziej EN.[/QUOTE] Zimny i kościelny jest ale też mocno słodki. Może lepszy byłby Cardinal albo Bois d'Encens? Jak Tumulte to może Kyoto? Co prawda słodkie ale bardziej dystansujące i chłodne. Ale nie kościelne. Z EN to mi się bardziej Zagorsk, Black Turmaline albo Fumidus luźno kojarzą. Ale nietopesz wymyślił masterplan Wczoraj TŻ przytargał ze śmietnika podsuszoną tHuję bo nam się jej żal zrobiło, jakieś sprytne porady czy da radę ją ożywić? Póki co ostro namaczam. |
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcesz?
|
|
|
|
#4526 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no spałam ✂✂✂✂a!
|
|
#4527 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4528 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i jak zareagowaliscie ? ja bym chyba zabiła smiechem, wiem ze to niegrzeczne,ale raczej bym nie zdołała sie powstrzymac
|
|
|
#4529 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Pakuj się
|
|
|
|
#4530 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
- rzeczywiście finansowo niezły pomysł ALE - domek kosztuje 350 w stanie surowym czyli wcale nie będzie tanio - nie mamy skąd wziąć kasy bo nie możemy sprzedać mieszkań z hipoteką - więc niech sprzeda swoje i sama się wyprowadzi ![]() A ja mu potem w krótkich żołnierskich słowach powiedziałam co o tym myślę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

- poluj na używki/odlewki zatem - ja tak upolowałąm i już wypiłam - niestety nie udostępnię bo już rezerwa świeci mi od miesięcy (mam kroplę) 

W sumie palec jest prawie tak śliczny jak reszta 

), w którym wyglądam! (w większości nakryć głowy wyglądam gorzej niż przysłowiowe pół dupy zza krzaka - więc sukces)
w róże
Ja się już umówiłem na wymiankę z Wizażanką na kilka kropli.

[/QUOTE]