|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Skrb, musiałabyś sprawdzać przy każdej firmie produkujacej/sprzedającej jak to wygląda z odniesieniem cali.
Warto też zmierzyć cyca, bo jeśli jest bardzo mały, to lepiej wziać gorset o rozmiar mniejszy. |
|
|
|
#4562 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wyszłam bardzo ynteligentnie na spacer dziś, o 11.20
![]() trochę poddechłam Cytat:
ad ad 2: ano. leciało.. umiem wypowiedzieć ![]() Cytat:
zaanektowałam i nie oddam, oł jes ![]() Cytat:
to chyba trzeba być mną.. a starałam się dzielnie nadrabiać ze wszystkimi szczegółami..Cytat:
![]() a ja spałam oł noł gratuluję! [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27311524]Ja to chciałbym "zobaczyć" jak toto pachnie, a jak mi się spodoba to sprzedał połowę moich flaszek aby zdobyć tę jedną. W ogóle to idzie to gdzieś zdobyć? O, jest na All 50 ml za ponad 300 złociszy, ale w ciemno nie kupię, takim ryzykantem nie jestem [/QUOTE]w sobotę po koncertach na Koszykową się przespaceruj, no chyba że ja nie na czasie i np. cdg zlikwidowali albo coCytat:
Cytat:
ale domki rzeczywiście taniocha przecież po tyle to mieszkania w stanie surowym chodzą, 50 metrów albo i mniej.. gdzie to tak??
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#4563 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwykłe nie z przekory ![]() oczywiście masz do tego święte prawo, ale nie dziw się później, że rodzice nie traktują ciebie poważnie i nie liczą się z twoim zdaniem... wiedzą, że w 99% przypadków będzie nie, bo nie i wynajdywanie wymówek ![]() no ale nie można nikogo uszczęśliwiać na siłę... z mojej strony EOT . Cytat:
![]() i wczorajsze też piękne... i po co wchodziłam teraz muszę sobie wmówić, że brzydkie, paskudne i do niczego mi nie potrzebne... ![]() Polly mauż ma rację - pewnie zna starą indiańską metodę - podczas upałów najlepiej gasi pragnienie picie gorącej herbaty ![]() podobno nie gorsze jest jedzenie bananów ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() ale może to nie taki głupi pomysł...
|
|
#4564 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4565 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
fogle ciekawa jestem co jeszcze przybyło od mojej ostatniej wizyty w h&m... wtedy mieli chyba 4 marki tylko Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27316963]Chyba lepiej będzie się tam wybrać przed koncertem, bo cluj wie do której to będzie trwać. Dzięki za namiar możesz zostać na następny dzień, no chyba że musisz wracać to wtedy rzeczywiście w piątek przed
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4566 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4567 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bo jeszcze się tam wybiorę i będzie buba Cytat:
Może jako chłopek z kresów nie powystraszam wielkomiejskiego ludu
|
||
|
|
|
#4568 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27316584]No na miedzy zrobimy zlota, chociaż spotnanie dwóch osób będzie ciężko nazwać zlotem Chyba że ktoś się przyłączy.A gorseta dopasowywać bendziemy w szopie u wujka Tadka Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4569 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4570 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27317209]Wykasujcie ten link
![]() Bo jeszcze się tam wybiorę i będzie buba Właśnie nie muszę i jak wystarczy czasu to pewnie się wybiorę. Może jako chłopek z kresów nie powystraszam wielkomiejskiego ludu [/QUOTE]wiesz, bo RS1 i H&M to zaraz obok siebie są na Koszykowej, nie możesz po prostu tam nie pójść.. i Galilu jeszcze to raptem chwilka.. ![]() jak chcesz to warszawianki Cię oprowadzą gdzie trzeba ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4571 |
|
grozi wypollizowaniem
|
font zarombisty
![]() w sumie mozna by sie bzyknąć z rybą ...moze by wyszła syrenka? ![]() gorzej jakby wyszło na owrót
|
|
#4572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4573 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4574 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27317335]Prędzej jałówka
Idę się jeszcze zdrzemnąć, bo jeszcze do pracy dziś branoc
|
|
#4575 | |||||||
|
Nindżopesz
|
Teściowa też
![]() Pewnie będzie ale i tak nie kupi bo za drogo wyjdzie remont ![]() Gratuluję bezbolesnej wizytacji. Cytat:
Będę próbować. Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27316037]Bedę w stolycy we w łikend ![]() Ja kcem tylko powąchać , a nie zagrabić ![]() O matko i córko, to mnie nie pocieszyłaś z tym Avignonem. No cóż, niedługo będę miał próbaska to zobaczymy co to jest.[/QUOTE] Fajnie, fajnie, to może wpadniesz pomóc w remoncie? ![]() A na poważnie jam obecnie niewychodząca z chaty bo mi małe wisi u cycka. Ale może Avignon Ci podejdzie, słodki jest ale i tak maksymalnie kościelny. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Flaki by mi gardłem i uszami wyszły.Cytat:
Kcesz się bić? ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]() 2. ano podobno tyle ale to w stanie surowym. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-06-05 o 15:44 |
|||||||
|
|
|
#4576 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zaraz padnę
Idę na dalszą lekturę
|
|
|
#4577 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4578 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A tu jedna z odpowiedzi na ten post: Mój TŻ (jak mu ten tekst przeczytałam) stwierdził:"Dobrze ze spodnie zdjela. Wyobraz sobie to samo przez dzinsy
|
|
|
#4579 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
one są pięęęękne, obłędne wręcz i na pewno ich potrzebujesz ![]() syren?
|
|
|
#4580 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie gorsety nie pociągają
Zdaję sobie sprawę z tego,że rozmiarowo talia by wlazła bez problemu,ale z cycem byłby problem
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Idę do babci na obiad
będą kotlety mielone+młode ziemniaki
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oddam cyce za talię ![]() Przymierzam się do przejścia na soczewki kontaktowe - w piątek wybieram się do okulisty
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4583 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
zapomniałam się pochwalić- upichciłam roladę rabarbarową z kremem śmietankowym chłodzi się właśnie
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
to ja teraz już nie tylko "zbieram na kaucję" a "szukam regularnego sponsora"
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4586 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Myslałam o takim pełnym gorsecie,ale i tak nie podoba mi się efekt "wypchnięcia" biustu i z tego powodu b.rzadko noszę usztywniane staniki
|
|
|
#4587 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co prawda do tych falbanek nie jestem przekonana, ale... nie no ładny jest, bardzo Co za szczęście, że niedługo mam urodziny
|
|
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Skrb, wedle wymiarówek, większosć jest robiona na różnicę od 12 cm, wiec poniżej lepiej byłoby wziąć mniejszy...
Kamena, fajnie było, fajnie. Nie było lizania przez barchany, jak w poście Winter ![]() Fogle co za fonty, pierwszy rządzi |
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
A tam - gupoty opowiadasz. Widziałam, to wiem
![]() Ja mam talię-widmo ![]() Kurde, co za męcząca pogoda. Nie umiem sobie miejsca znaleźć dziś WŁAŚNIE! CZY KTOŚ WIE, GDZIE JEST MÓJ MONSZ? Chyba go zgubiłam.....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-06-05 o 17:47 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

jeśli mnieć będziesz okazję mierzyć, mierz, może coś akurat, bo jak na mój platfus to to było wszystko demoniociaśniejsze 

to chyba trzeba być mną.. a starałam się dzielnie nadrabiać ze wszystkimi szczegółami..
przecież po tyle to mieszkania w stanie surowym chodzą, 50 metrów albo i mniej.. gdzie to tak??

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

będą kotlety mielone+młode ziemniaki