|
|
#3151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
Cytat:
ja tam lubię wszystkie te praktyczne doświadczenia, wreszcie po 6 latach styczności z chemią mam okazję zobaczyć co i jak ![]() 2.
|
|
#3152 |
|
Zadomowienie
|
Mówisz Malla, że będę dobrym dydaktykiem ładnie mówiącym o przesuwaniu się chmury elektronowej?
|
|
|
|
#3153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jeden zamek ma bolce tylko na jedna strone, w razie zgubienia klucza latwiej go wymienic i taniej ![]() A zapasowy zestaw kluczy naprawde warto gdzies miec - pilnuje kluczy jak oka w glowie ale i tak jeden kiedys zgubilam (na plazy-przekopywanie polowy plazy nic nie dalo )
|
|
|
|
|
#3154 |
|
Konto usunięte
|
egzam poszedl mi nie za dobrze :/
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Hard (bądź sabbra), pamiętasz może czy po odrzuceniu albo oddaleniu skargi przez sąd administracyjny, strona może uruchomić w tej samej sprawie nadzywczajne postępowanie administracyjne ?
![]() ok, po oddaleniu już wiem, ale odrzucenie nie jest dla mnie jasne..
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-06-05 o 16:56 |
|
|
|
#3156 |
|
Przyczajenie
|
może zadam dziwne pytanie, nie wiem czy już takie padło, ale..
po ile Wy macie lat ? ![]() są wśród Was jakieś 16 ?
|
|
|
|
#3157 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja róreczki tez już miałam, ale robiliśmy rzeczy typowo podstawowe, Bernoulliego, Lagrange'a, Clairounta, trochę cząstkowych, a facet nam specjalnie wyjechał z takim, które robi się metodą, której nie ma zwykle w programie, bo "przecież to łatwe"
Lubię jak tak robi, a potem jeszcze nas zwymyśla, że zrobiliśmy wszyscy według np. tej samej książki. Nic mi się nie chce i brakuje mi 8.40zł na bilet kwartalny i chyba kupię 2 miesięczne i będę się martwić w sierpniu - tj jak znajdę pracę na sierpień to kupię znów miesięczny
|
#3158 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() nicRu - pożyczyć Ci? |
|
|
|
|
#3159 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
jakiś konkretny przykład, konkretna sytuacja, rzeczywista osoba i jej przeżycia, a nie próby upchnięcia tego w "naukę" co do drugiego - fakt ![]() Cytat:
|
|
#3160 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Plażę to faktycznie mogłaś sobie przekopywać ![]() Cytat:
Najmłodsza z regularnych bywalczyń jest na I roku studiów.
|
|
|
#3161 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Sądzę, że jakoś to 8,40 którego mi brakuje wygrzebię z różnych kątów
Zresztą zawsze jak pieniądze są mi potrzebne to ich nie mam
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że już ładnie wyjaśnione
![]() Cytat:
|
|
#3163 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Zimą tego cieplejszego, a latem tego z większą lodówką
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, chcesz kartę dziś?
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym studiować coś ścisłego, ale już najbardziej chciałabym pracować w wojsku/policji. Ale cóż, po filipku. Za to teraz studiuję bezpieczeństwo i pękam z dumy ![]() Sesja mi się jeszcze nawet nie zaczęła, a już mam jej dość Porzucam na razie naukę do OiZ i niedługo poczytam coś na Islam, ale to zaraz; najpierw chwila relaksu ![]() A jutro do Krakowa. Oczywiście i chce mi się, i nie chce równocześnie. Nigdy nie potrafię określić swoich uczuć, wracając tam
Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-06-05 o 18:16 |
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
ville, ale mieszkasz jeszcze w krk, prawda?
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Wyprowadzam się po sesji, żeby wrócić ponownie w październiku
Ale na myśl o ponownym zbieraniu papierków na podanie o akademik robi mi się słabo.
|
|
|
|
#3169 |
|
Konto usunięte
|
Melka już nie pamiętam, poza tym nie wiem gdzie mam wosiopodręcznik
|
|
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, wracam do książki z uzupełnioną wiedzą z internetu
|
|
|
|
|
#3171 |
|
Copyraptor
|
*przykuwa się kajdanami do fotela żeby pisać pracę z positive*
Wymęczyłam raptem 1 stronę dziś, co daje rewelacyjny wynik 2,5 strony łącznie, a muszę 10 |
|
|
|
#3172 |
|
Konto usunięte
|
Mela kiedy zdajesz?
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
15.06
![]() Czytam se książkę drugi raz, ustawę machnęłam dwa razy.. w środę idę na kolosa, ale chyba nie mam presji, bo nawet jak zdam na 4 to tylko 1 pkt dodatkowy dostanę przy oblaniu ( a ja zawsze oblewam dwoma )Chyba że T.K. ulituje nad naszymi duszyczkami i nie pojedzie po bandzie, ale poki co zapowiadał poziom egzaminu
|
|
|
|
#3174 | |
|
Pani Buka
|
Cholerka
Cytat:
u mnie wystarczyłoby... no, w wieku 15 lat iść do liceum na jakiś inny profil, który dałby mi możliwość zdawania czegoś innego poza historią Nie miałam tyle samozaparcia (ani kasy na korki) by się sama uczyć matematyki czy chemii, skoro ciągle mi wbijali do głowy tylko historię. a na tym poziomie, który miałam, radziłam sobie całkiem sprawnie.... ah. nie ma to jak w takim dojrzałym wieku podejmować ważne życiowe decyzje
|
|
#3175 |
|
Copyraptor
|
W sumie nie wiadomo, teoretycznie to na dziś
jedni mówią, że na dziś, inni, że na jutro. Ale jutro i tak nie będę miała czasu pisać, więc zasuwam dzisiaj.A muszę jeszcze narysować komiks i tę bajkę
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziele, ale miałam dzisiaj dzień i wczoraj też
![]() Pojechałam na weekend w góry, do rodziny i znajomych. Wieczorem pojechaliśmy na imprezę do Zakopca, ale tam wieśniakostwo pierwsza klasa, faceci niewyżyci, klepią po tyłkach (jeden dostał plaskacza w twarz), "godojo po goralsku" i jeszcze kolega prawie zrobił "czołówkę". Za dużo wrażeń, jak na jedną noc... A dzisiaj pojechaliśmy nad Białkę (koło Nidzicy) i podkusiło mnie i kuzyna podjechać samochodami prawie nad sam brzeg. Dojechali znajomi i grillowaliśmy. A jak tu nagle zaczęło padać! Schowaliśmy się w samochodach, a tu ziemia zaczyna mięknąć (grunt był grząski). Jeszcze chłopcy, którzy siedzieli w moim samochodzie zaczęli się wygłupiać i podskakiwać, to samochód się zaczął bardziej zapadać. A jak spróbowali go ruszyć, no to zakopał się jeszcze bardziej... Mnie już krew zalewała. Mąż kuzynki był Pajero no to przymocowaliśmy linkę do haka i do mojego samochodu i dawaj, próbujemy wyciągać, a tu dupa. Samochód dalej grząsł, no to jeszcze jedna próba, dodatkowo 5 chłopa pchało samochód z przodu i w końcu (!) się udało. Jak tylko mnie wypchali tak czym prędzej stamtąd uciekłam i wróciłam do ciotki A oni męczyli się z 3 pozostałymi samochodami, które także ugrzęsły. I musieli wzywać na pomoc jeszcze 2 inne
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Bajkaa!
|
|
#3178 |
|
moderatorka też wizażanka
|
6xm, bo Ty masz jeszcze 100 ml mojej maski, dałam Ci słoiczki, kiedy mogłabym odebrać i gdzie? Bo to już trochę trwa
|
|
|
|
#3179 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Zacytowałam tą stronę właśnie. Serum bezolejowe to formulacja skierowana do osób, które źle znoszą oleje lub po prostu potrzebują czegoś lekkiego pod inny kosmetyk. Stąd zalecenie tutaj, żeby stosować solo pod filtr (i tak się stosuje większość z serum) lub/i na na noc w wersji bardziej treściwej czyli z domieszką oleju. Serum z olejem jest po prostu bardziej treściwe i poszezrza się jego spektrum działania (jak w przypadku tuningowania każdego innego kosmetyku). Serum solo działa po prostu tak, jak w opisie na ZSK. |
|
|
|
|
#3180 |
|
Pani Buka
|
Ola - mam to samo - a jak już usiadłam, to 2 bite godziny robiłam notatki do jednego tekstu z jednego przedmiotu, bo nie mogłam znaleźć gotowych
Trust, dobrze że Was nie wessało na amen
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

ja tam lubię wszystkie te praktyczne doświadczenia, wreszcie po 6 latach styczności z chemią mam okazję zobaczyć co i jak 

)