|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Dzień dobry
ja się przyszłam tylko przywitać i życzyć wam udanego dnia ![]() miałam się dziś uczyć ale zbyt piękna pogoda żeby to marnować i jedziemy nad jeziorko ![]() ![]() do wieczora ![]()
#3032 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Hej
![]() już po weselu ![]() KICIU zgadnij jaką młoda miała suknie........... tą twoją Julien ![]() ![]() zespół mi się zbytnio nie podobał fajne głosy mieli 4 kolesi ale grali tylko polskie piosenki żadnej obcojęzycznej. I takie z lat 50-60 biesiadne ja znałam chyba z 7 przez tyle godzin grania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przez cały wieczór myślałam BOŻE CZEMU MY DOPIERO ZA ROK Cytat:
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-06-05 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do sytuacji z fotografem to współczuję spotkania kretynów na swojej drodze. A z ciekawości, ile sobie życzą za swoje usługi? Dobrze by było gdyby był jakiś wątek z cyklu "przestrog",a może już taki jest? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Zakorzenienie
|
jagodziu i jak w niej się prezentowała? Ciekawi mnie czy wygodna jest w tańcu. A i ona miała tego kwiatka z boku czy też się go pozbyła
#3035 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, może to i lepiej. pewnie odwala jakąś fuszerę, albo dopiero zaczyna i faktycznie nie ma takich fot ![]() co to za fotograf, który nie chce pokazać swoich prac? ![]() prawdę mówiąc myślałam, że miałaś jakieś pomysły, których on się wystraszył, ale skoro jest tak jak mówisz to lepiej, że teraz mieliście spięcie a nie na chwilę przed ślubem:/ ile kasy chciał? Edytowane przez alufa Czas edycji: 2011-06-05 o 12:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Zakorzenienie
|
Ja to bym chciała już iść do kościoła zaklepać datę i godzinę bo po przemyśleniach doszłam do wniosku, że nie pasuje inna godzina niż 17. Koło 19 byśmy dotarli na salę, no to obiad. O 21 ciepłe danie, następne o 23, następne o 1, następne o 3 i o 4 koniec wesela. Czyli co 2 godzinki ciepłe danie. Chyba ok?
#3038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3039 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nena - widziałam zdjęcia welonu ![]() ![]() ![]() Właśnie gościliśmy u siebie naszych rodziców. Obejrzeli mieszkanko, doradzili nam trochę w sprawie remontu, więc nie pozostaje nam nic innego jak wziąć sie z TŻem za porządne planowanie wreszcie ![]() ![]() Czekam aż obiad dojdzie i idziemy nad staw poleżeć, bo szkoda ładnej pogody ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zakorzenienie
|
omg nie wiem narazie. Zobaczymy, co nam manager zapropobuje. Żadnych wymyślnych rzeczy na pewno nie planujemy.
#3041 | ||||
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3042 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki!
Widzę, że większość z Was korzysta dzisiaj z pięknej pogody, eh, jak ja Wam zazdroszczę... No ale niedługo też już będę miała luz, trzeba jakoś te 2 tygodnie sesjowo-obronowe jeszcze wytrzymać. Naszło mnie ostatnio na oglądanie filmów z wesel i wczoraj trafiłam na vimeo na to nagranie (tak, tak, czego to się nie wyszuka, jak się trzeba uczyć do exama ![]() Obejrzałam prawie cały film (4h! ![]() ![]()
#3043 | ||
Rozeznanie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W ogóle dziś po egzaminie poszłam do rodziców i fajowo sobie rozmawialiśmy o sprawach ślubno-weselnych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha - wczoraj chłopak oświadczył się (a właściwie "założył pierścionek na palec" - jak to mówi mój TŻ ;p) mojej siostrze ![]() ![]() ![]() W dodatku najprawdopodobniej mój drogi TŻ dostanie pracę ![]() ![]() I tak oto wszystkie sprawy powoli się ładnie klarują ![]()
![]() |
#3044 |
Wtajemniczenie
|
Sztuczko, super, że wszystko się tak pomyślnie układa, cieszę się razem z Tobą!
![]() A u mnie też cuda się dzieją bo nie wiem jakim sposobem, ale z tego drugiego egzaminu właśnie przyszły wyniki i też dostałam 5! ![]() I oficjalnie potwierdzili nam obronkę na 20. czerwca. Tak więc pozostaje mi jeszcze tylko 2 examy w tym tygodniu pchnąć do przodu i mgr już prawie w kieszeni będzie ![]()
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-06-05 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Zakorzenienie
|
sztuczko bardzo się cieszę że wszystko się tak pięknie układa
malwus mam pytanko wąwóz w kótym byłaś z TŻ w Drewnikach to ten który kończył się taką polanką z kapliczką i strumyczkiem?? byliśmy tam dzisiaj ![]() ![]() ![]() a teraz lecimy na nauki ![]()
#3046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3047 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chęć nauki... Tak po prostu chcialabym posmakować czegoś innego niż twory germańskie ![]() ![]() A co do zdychania... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale przynajmniej dobrze, że wykręcił się teraz, niż jakby miał Cie postawić w takiej sytuacji przed samym ślubem. Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3049 |
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki!!!
Padam na twarz dosłownie. Byłam wczoraj to wesele obsługiwać, jak o 7.45 pojechałam tak wróciłam o 5.15 ( obiad wydawaliśmy o 14.30, o 4 orkiestra skończyła grać) ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chcecie znać większe lub mniejsze szczegóły wesela i stroju panny młodej mogę opisać później. karolinka85 przeczytałam list od fotografa. Powiem Ci, że dobrze się stało tak jak się stało. Nie wiadomo co to za agenci, jeszcze by wam się zdjęcia i film nie spodobał, a do ślubu jeszcze rok czasu, więc można szukać nowego. My to takie maniaczki ślubno-weselne, ale uwierzcie mi, że są młodzi, którzy wesele traktują jako epizod w życiu z którym muszą się zmierzyć, więc biorą wszystko co popadnie. I wtedy taki usługodawca im wystarcza, bo np po co im zdjęcia z zabawy weselnej jakieś tam profesjonalne, jak rodzina może zrobić też ładne focie. Teraz na tym weselu co byłam to młodzi mieli fotografa na ślubie, parę fot w ogrodzie zrobili, z 2 godzi fotograf był na weselu, a później pojechał. Plener mają w innym terminie, ale przy 5 lustrzankach od gości stwierdzili, że nie potrzebują na dalszej części wesela fotografa. Dla nas to jest bardzo dziwne, ale są ludzie którzy właśnie tak chcą, a nie inaczej. Chatka gratuluję pracy!!! Dziewczynom i TŻ, którzy pozdawali sesję/ egzaminy również gratuluję ![]() Hymmmm... czytałam Was z mega przymrożonymi oczami, więc już sama nie wiem komu tu miałam opisać, a było tego sporo. Ja nie wiem jak ja dzisiaj cały Xfactor przetrzymam. No nie wiem! A i też z racji zbliżającej się kobiecej przypadłości oraz ze zmęczenia poprztykałam się z moim lubym...
#3050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki mój TŻcik zalazł calkiem fajną stronkę z zaproszeniami, które nawet mocno ceną nie zabijają. Może któraś z Was skorzysta: http://www.zaproszenia.com.pl/item2 Edytowane przez Gorska_Kozica Czas edycji: 2011-06-05 o 16:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Zakorzenienie
|
A i jeszcze jedno- za je bi sty zespół wczoraj grał na weselu. Chłopaki z opolskiego, ale jak grali
![]() ![]() ![]()
#3052 |
Zakorzenienie
|
Mam fazę i oglądam pierwsze tańce... Ale ludzie mają super poczucie humoru
![]() http://www.youtube.com/watch?v=X4E51...eature=related Suknia ![]() Edytowane przez Gorska_Kozica Czas edycji: 2011-06-05 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Wtajemniczenie
|
a ja za tydzień jadę oglądać moją salę
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-06-05 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3054 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!! Dacie wiarę, że od południa w krakowie zachmurzenie??
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Karolinka - co za palant Wam się trafił ![]() A tak poza tym, to kupiłam sobie chipsy i miałam je zjeść na X-factorze, ale zeżarłam już połowę, więc pewnie nie doczekają do 20-tej. Na kogo stawiacie - gienek/szpak/ada ? Moje faworytki ("Dziewczyny") już niestety odpadły |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tylko Tobie zegareczek tyka... No ale tak to już jest z nami starowinkami ![]() ![]() Nie dla przeźroczystych gorsetów i pseudo-pierzastych dołów ![]() Z tej trójki to tylko Gienek!!!! A co do żarłoczności, to ja sobie nie mogę nic kupić na zaś/wieczór/jutro, bo jak wiem, że to coś dobrego jest w szafce, to za chwil parę wciągam jak odkurzacz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3057 | ||
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-06-05 o 18:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Rozeznanie
|
I nadrobiłam ....
Własnie pojechał odemnie TŻ do domu.... W sobote zajmowaliśmy sie moimi bratanicami...taka zaprawa przed swoimi dziecmi ![]() ![]() Karolinka .... wg mnie na dobre wam to wyjdzie, poniewaz macie jeszcze czas na znalezienie PROFESJONALISTY.... a nie kolesia co by was zje.... pamietke z najwazniejszego dnia dla was. Kicia.. o jakich ty wąwoach mowisz... gdzie one się znajdują? Co do dzidzusów... Ja równiez z TZ chcemy zaczac się starac zaraz po slubie mi mamy nadzieje, że w 2013 roku będziemy szczęśliwymi rodzicami ![]() Nena... w tym welonie wyglądasz ślicznie... ja narazie jestem przeciwniczka welonu... ale jak tak dalej będe was oglądać to pewnie zdanie zmienie ![]() Napewno coś opóscilam... no ale tak to jest jak w szalejecie.... Edytowane przez Nika0208 Czas edycji: 2011-06-05 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3059 |
Zakorzenienie
|
iff dzień pełen wrażeń a teraz czas wrócic do nauki
swoją drogą z pierścionkiem dalej cisza ![]() ![]() W piątek kończymy nauki ![]() ![]() ![]()
#3060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gienek!!!!!!!! (i jeśli nie wygra to już wiem wszystko o TVNie) I też miałam chipsy na wieczór, tzn na za chwilę, ale ich już ze 2 godz nie ma ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.