|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D
a ja jestem nadal wkurzona na TŻ, nie mogę się z nim dogadać, samo gadanie z nim mnie ostatnio wnerwia
![]() ale cóż, niedługo się z nim spotkam ![]() miłego dnia ![]() u mnie 31 stopni w cieniu
|
|
|
|
#4232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a włoski.. boje się robić 12% z majirelem szczególnie, że teraz taki gorąc ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Encha
Tak kochana bylo chwilowe zalamanie Nic nie mów. Jest tak pienie i ciepło. ![]() A ja wlasnie dostalam tel od zmienniczki z pytanie czy bym jej zmiany tez nie wziela dzis Wczoraj to dzis to. No chyba dzis kogos zabije jesli bede musiala tu siedzieć ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Kitkulka Ojej bidulko nie wnerwiaj sie. Pogdasz live to bedzie lepiej niz przez tel. ![]() Yatta Gdzie bylas ze tak sie roztopiłaś ![]() A ja dzis zgladzilam odrosta. ![]() Zapomnialam dodać.
|
#4234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A nie było az takiego upału jak dziś.Cytat:
![]() Kurna ja nie wiem jak ja wytrzymam z tym odrostem Tak jak po tygodniu nigdy nie miałam tak już po srodku i z tyłu widze z 2-3 mm odrostu Zastanawiam sie czy mi 9.1 ładnie równo złapie na długości czy bedzie jak kiedys roznice miedzy dołem a górą Odrost podejrzewam i tak bedzie rudy Chociaż... kto wie ![]() Ale myśle intensywnie o tym beżowym blondzie ale tu juz na pewno by odrost był rudy ![]() Dałam moją słitaśną Jak myślicie, złapie równo wrazie co? ;>A ja wam powiem że zamiast sie uczyc robie sobie liste kolorówki która by mi sie przydała, ale nie jest koniecznie niezbedna i mysle czy sobie zarzyczyc ta liste czy kase na urodziny i co mi sie bardziej opłaca Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-06-05 o 15:01 |
|||
|
|
|
#4235 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie też duchota, nawet nie wiem ile stopni, ale chyba będzie >30 ![]() chociaż troszke chmurek się zebrało.. Cytat:
![]() Cytat:
co to ma być w ogóle? ładna pogoda to nie chce się do pracy chodzić.. o, odrościk zgładziłaś w takim razie zdjęcia poprosimy ![]() Cytat:
heheh skąd ja to znam robienie listy, siedzenie na all, przeglądanie wizażu, byle tylko nie sięgać po notatki
|
||||
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko
Dziekuje dzis juz o wiele lepiej. ![]() jak na razie nie wzielem 2-ej zmiany ale to sie jeszcze okaże co szef powie ![]() A moim zdanie jest ni najladnie w tyjniutkim blondzie. Jednak. Encha Kochana nic specjalnego z tym odrostem. Chwilowo jestem osypana popiolem ![]() A co do pracy to bede Was informować jak sie prawy maja. ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Encha Hehe o tej misce tez dzis pomyslalam. Tez mam spodenki ale miski brak. Widze ze notaki to ostatni plan na dziś
|
#4237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koniec szkoly!!!! przetrwalam!!!! Cytat:
|
|
#4238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noo teraz film oglądam Cytat:
![]() Notatki to zło
|
||
|
|
|
#4239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze jest co podziwiać ![]() ![]() ![]() hehe wode mam, miskę mam, więc czemu nie skorzystać ale Ci zazdroszczę ![]() ja na razie siedzę i bąki zbijam ![]() małymi kroczkami zabieram się za pierwszą prezentację
|
|
|
|
|
#4241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No na co mi to? Chyba sie poucze na nastepny tydzien ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() Dziękuje Z tej rozpaczy zeby sie nie uczyc myśle znowu nad założeniem bloga |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc spoko - już oddana ![]() a bloga zakładaj!
|
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo raczej chciałabym taki w pełni anonimowy Ale do przemyślenia... tyle wakacji ze z nudów na pewno w końcu założe A ja zaliczenie mam niestety praktyczne i teoretyczne :/ Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-06-05 o 16:13 |
|
|
|
|
#4244 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
dawno mnie nie bylo i widze ze mam duze zaleglosci. Wszystko przez burze podczas jednej z nich uszkodzil mi sie laptop, spalilo mi sie w nim kilka rzeczy i nie dziala klawiatura pisze teraz na ekranowej co doprowadza mnie do szalu. Mam nadzieje ze szybko was nadrobie buziaki ;] |
|
|
|
#4245 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam Blondaski w niedzielne popołudnie
![]() ja mam dzis mega dzien lenia, leżalam na słonku 40 min ale prawie się stopiłam ![]() potem jadłam lody z owocami i przeglądałam wizaz w poszukiwaniu idealnego kompaktu do buzki na letnie dni ![]() tak w ogole to przy opaleniznie moje włosy się wydają jakies jasniejsze, aaa i patrzyłam na odrost przy przedziałku to jest dużo jasniejszy niż pod spodem, tam gdzie sloneczko nie pada ale buzi już nie mogę opalac za duzo, bo się boje zbyt sztucznego efektu w połaczeniu z włosami..teraz jest idealnie ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() hmm no ciezko poradzic, z jednej strony fajnie dostac tyle kosmetykow, ale z 2-teraz wakacje nadchodzą, nie wiem jak Ty, ale ja ograniczam make up do minimum, wiec wolałabym kase, zeby cos innego kupic/dołozyc ![]() Cytat:
![]() duzy kontrast jest jak wyjde na zewnatrz i znowu wróce ![]() zazdroszcze ! ![]() Cytat:
ale podobno mowia, ze jak się zda to sie juz jest magistrem..![]() ja zostawiam na wrzesien, bo się nie wyrobie ![]()
|
|||
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko
O kurde tak szybko pisalam ze nie widzialam tego Chodziło mi ze w tych jasniutkich Ci napiekniej. Encha Moczyc nogi skakac na skakance ![]() Ja wczoraj przez caly dzien pracy szukalam podgrzewacza z wskami do depilacji. A jak czas zlecial ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Nikola O to szkoda straszna. Jak to sie kiedys mówiło bez telefonu to jak bez reki. Ale teraz i bez kompa cieżko. ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Infa Bedzie dobrze. A tak do chłodnego wejsc to occhhhhh. Ja tez mam tak w domu w pl. ![]() Bunny Gratulejszyn słońce To kiedy egzaminy ![]() Oooo to dzis chyba bedzie z Tz balowac co ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Siedze i sie nudze. ![]() I z racji tego wciagne sobie mleczna kanapke taka zimna z lodówy (razy3) a co O i napije lyczek kawki ![]() Jejku wali mi juz ten upal na łeb.
|
#4247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokladnie wyszlo moje uzaleznienie najgorsze jest toze u mnie nie da sie wymienic klawiatury w laptopie... tak wiec musze odkladac kaske na nowy. W ogole byl odlaczony od kontaktu ale podlaczony mialam kabel sieciowy a uderzylo mi w antene od internetu i poszlo jakies zbyt wysokie napiecie. |
|
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
A i zapomnialam jeszcze dodac ze wczoraj siedzialam na tarasie rozmawiajac z mama depilowalam sobie nogi PENSETA
Zrobilam wieksza czesc łydki.
|
#4249 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4251 |
|
Zadomowienie
|
dobrze ze juz mam internet, a z brakiem klawiaturki jakos sobie radze ;]
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie wiem..czasem nachodzą mnie takie mysli, ze sie nie nadaje na te studia jestem zbyt beztroska, a za mało sumienna juz powinnam miec połowe sesji za sobą a nie wszystko przed ![]() ale Ci dobrze ![]() mleczna kanapka..mniam ale ja uwielbiam kinder pingui kokosową |
|
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedzie dobrze. Zobaczysz. Moj tz jak widział Cie na foto to powiedzial ze juz wygladasz na pania adwokat. ![]() A pingui jakos nie teges choć zjem. Czemu nie. Moja The Best jest Maxi King. Ale nie wiem czy w pl jest. Tez z lodówy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje No niby tez ograniczam make up, ale i tak podklad nakładam itd. A kończy mi sie po prostu duzo rzeczy. Puder, eyeliner, tusz do rzes, jakies blyszczyki by sie przydaly bo tez mam na wykonczeniu wiec tak czy siak bede musiala kupic ![]() Cytat:
![]() Kurcze bede miała dylemat z farbka bo chciałabym w koncu przygasic wszystko i zeby mi ładnie pokryło na jednolity kolor A te rozjasniajace mi nie kryją. Dlatego myślałam o 9.1 Ale nie wiem, nie wiem ![]() Wiem jestem czepliwa ale ja jestem juz taka pedatnka Cytat:
Ja kiedys tak okolice bikini zrobiłam penseta |
|||
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko
Tez okolice bikini tak robilam Ja tez pedantka jestem Kurde a u mnie sie na burze zebralo a jak na tarasie mam porozkladane wszystko. Mam nadzieje ze mi parasola nie zwieje bo jest mega ogromny ![]() Jak ja go potem na to 2 pietro bede tachac. ![]() Zaczelo wlasnie tak wiać ze hej
|
#4256 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Wiem, że nie lubicie Muchy (tak jak ja)), ale właśnie przeczytałam... że jest w ciąży
http://www.plejada.pl/22271,1,17,muc...eria.html#foto
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/farba-joanna-trwal...634442277.html Znalazłam palete z farbami Joanny, podoba mi sie 10,10 ale wg opisu to jest naturalny Czyli rudości nie przygasi? Bo wg numeracji powinien A ten drugi 10.01 jakiś ciemny sie wydaje ![]() Wg numeracji to chyba ten 10.10 powinien miec wiecej popielu... ale wg probnika i nazwy to ten 10.01 jest popielaty... |
|
|
|
|
#4258 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() właśnie skończyłam robić pierwszą prezentację ![]() Cytat:
gdyby nie praca, to też bym pewnie dzisiaj miała dzień leniucha ![]() dasz radę kochana z tymi egzaminami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja kiedyś też z nudów sobie wyrywałam - wyrwałam może z 5, więcej nie dałam rady Cytat:
aż smaka mi na nią zrobiłaś ![]() pierwszy raz ją jadłam u cioci w De ![]() Cytat:
ale na burze się raczej nie zanosi
|
||||||||
|
|
|
#4259 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
on bedzie mocno popielaty a ze ciemny to sie nie boj, to przez szarosc ktora ci sie zmyje. chociaz numeracja ciut pomieszana. lady mam fotki w swietle dziennym ![]() prosze. prosteeee 001.jpgprosteeee 006.jpgprosteeee 011.jpg
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w hurtowni powinna być ta farbka wiec wrazie co jak bede farbowac to chyba tą. Bo 9'tka jednak mogłaby być za ciemna, a 10'tka ładnie mi powinna wyrównać. Tzn tak sądze ![]() Kurde juz praktycznie różnicy w kolorkach ci nie widac ![]() I chyba ja tez juz stawiam na proste ![]() A jeszcze tak mi sie apropo grzywki nasuneło, ty masz tak na równo całą ścięta? Może spróbowałabyś tak zrobić żeby była po bokach ciutke dłuższa hmm?
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-06-05 o 18:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Tak jak po tygodniu nigdy nie miałam tak już po srodku i z tyłu widze z 2-3 mm odrostu
Chociaż... kto wie