Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-05, 17:18   #4201
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
No i pytanie: czy wy wszystkie kupujecie jakieś jasne/kremowe sukienki na poprawiny? Ja powiem szczerze, ze nie lubie tego koloru, więc myslalam o czerwonej.
Ja miałam beżową, do tego granatowy żakiet i buty. Nie musisz przecież być na jasno, zwłaszcza jeśli nie lubisz takich kolorów. Kup taką sukienkę w ktorej bedziesz się po prostu dobrze czuła

Dziewczyny, ponawiam prosbe o fajne miejsca na plener w Lublinie i okolicach do ok 100km. Myslimy o czymś śmiesznym typu jakiś fajny plac zabaw, ale szukamy też jakichs innych inspiracji. Na pewno nie chcemy typowych miejsc typu starówka i botanik. Poradzicie coś?
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:35   #4202
cindi
Rozeznanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez ppaauullaaa Pokaż wiadomość
A ja właśnie zamówiłam dzisiaj bielizne ślubną i pochwale sie moja sukienka na poprawiny
bardzo ładna

Cytat:
piękna moge wiedzieć gdzie ją kupilas?

No i pytanie: czy wy wszystkie kupujecie jakieś jasne/kremowe sukienki na poprawiny? Ja powiem szczerze, ze nie lubie tego koloru, więc myslalam o czerwonej.
też bym wybrala czerwona gdybym robila poprawiny

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

Dziewczyny, ponawiam prosbe o fajne miejsca na plener w Lublinie i okolicach do ok 100km. Myslimy o czymś śmiesznym typu jakiś fajny plac zabaw, ale szukamy też jakichs innych inspiracji. Na pewno nie chcemy typowych miejsc typu starówka i botanik. Poradzicie coś?
ze sesznych to przychodzi mo do glowy tylko zoo w zamosciu, ale to juz chyba przegiecie?

Dziewczyny wrocilam z wesela w Krakowie i panna mloda (siostra cioteczna TZ) miala bardzo podobna sukienke do mojej juz sama nie wiem co na ten temat myslec, moja jest wymarzona czuje sie i wygladam super w niej, no i przeciez zamowilam juz ja pol roku temu... ale jakos glupio sie teraz czuje co o tym myslicie?

po krotce sie podziele spostrzezeniami nt. wesela. Piekny lokal przepyszne jedzenie - naprawde pierwsza klasa, ale to nie gwarantuje dobrej zabawy - bylo po prostu dretwo, moze dlatego ze sala tanteczna byla na innym pietrze i znacznie oddalona - nie to ze tylko po schodkach
ale glownie to wina Panstwa Mlodych moim zdaniem, nie zagadali do nikogo, moze z 5 razy tylko widzialam ich na parkiecie, wiekszosc imprezy przesiedzieli na swoich miejscach, swiadkowie tez nic nie robili by rozkrecic atmosfere, ani nawet DJ ktoremu nota bene zaplacili za to...
no i usadzenie rodzinami, dla starszych to jest ok, ale my z siostra TZ siedzielismy kolo 60-letniego ksiedza, a brat PM kolo babci, dbrze ze potem sie poprzesiadalismy

postanowilismy z TZ ze my bedziemy sami zachecac ludzi do zabawy i sami dobrze sie bawic a to przycmi wszystkie drobne wpadki

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:42   #4203
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

Ruiny zamku w miejscowości Krupe, pałac Ossolińskich w Rejowcu, jakies wąwozy jeśli ktos lubi takie klimaty-sa w okolicach Zamościa, zdjęcia chociażby na polach gdzie jest pełno maku tez fajnie wychodzą, zdjęcia na torach
Stary 2011-06-05, 19:51   #4204
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez basienka666 Pokaż wiadomość
Na poprawiny nie musi być sukienka kremowa ani biała. Ja, na przykład, kupiłam sobie róż i to bardzo intensywny. Oszukałam się tej mojej sukienki baaardzo długo: w Warszawie, w Maximusie pod Wawa, w Lublinie, w Olimpie i innych sklepach, przy PKSie...aż w końcu znalazłam na targu pod Zamkiem w Lubilnie.
Ja tez bylam w maximusie i mimo, że tam jest mnostwo sukienek, to nie znalazlam swojej Spodobala mi się w novej, tyle, ze mają tylko beżową/kremową i jasno brzoskwiniową, a ja w tych kolorach wyglądam mdło. Nie dość, że jestem blondynką, to jeszcze słońce łapie mnie dość szybko, więc wyglądam jak murzyn

Cytat:
Napisane przez ppaauullaaa Pokaż wiadomość
Sukienka z river island ja poprostu chciałam kolor ecri gdy zobaczylam ta sukienke zakochalam sie w niej jednak w lublinie byl tylko rozmiar 38 i wieksze ile ja sie naszukalam zeby znalezc swoj rozmiar az wkoncu a w anglii zamowilam i juz zostala do mnie wyslana nie moge sie doczekac kiedy przyjdzie bo niesety odkad ja ujrzalam zadna inna mi sie nie spodobala a co do przygotowac bylismy dzisiaj na skupieniu byla komunia w tej parafi wiec szybko poszlo ale kłóce się cały dzień z tż tzn mi sie ciagle ryczec chce co on nie powie naskakuje na niego po okresie juz jestem wiec nie wiem co z moimi humorkami czyzby podswiadomy stres ? chcialam przezyc ten okres jak najlepiej ale mam wlasnie wredny charakter bo jak sie czymsc stresuje to wyzywam się na wszystkich dookoła ;(
Kurcze, a tak myslalam, że skąds ją znam widzialam ją w piątek w river. Będziesz w niej wyglądala piękne A z tż minie, zobaczysz

Cytat:
Ja miałam beżową, do tego granatowy żakiet i buty. Nie musisz przecież być na jasno, zwłaszcza jeśli nie lubisz takich kolorów. Kup taką sukienkę w ktorej bedziesz się po prostu dobrze czuła

Monika ja Ci nie pomoge, bo nie znam Lublina, jestem z okolic Nałęczowa i Kazimierza Dln więc mogę Ci polecić te miejsca, ale chyba nic Ci nie pomoglam
Cytat:
Napisane przez cindi Pokaż wiadomość
bardzo ładna

też bym wybrala czerwona gdybym robila poprawiny

ze sesznych to przychodzi mo do glowy tylko zoo w zamosciu, ale to juz chyba przegiecie?

Dziewczyny wrocilam z wesela w Krakowie i panna mloda (siostra cioteczna TZ) miala bardzo podobna sukienke do mojej juz sama nie wiem co na ten temat myslec, moja jest wymarzona czuje sie i wygladam super w niej, no i przeciez zamowilam juz ja pol roku temu... ale jakos glupio sie teraz czuje co o tym myslicie?

po krotce sie podziele spostrzezeniami nt. wesela. Piekny lokal przepyszne jedzenie - naprawde pierwsza klasa, ale to nie gwarantuje dobrej zabawy - bylo po prostu dretwo, moze dlatego ze sala tanteczna byla na innym pietrze i znacznie oddalona - nie to ze tylko po schodkach
ale glownie to wina Panstwa Mlodych moim zdaniem, nie zagadali do nikogo, moze z 5 razy tylko widzialam ich na parkiecie, wiekszosc imprezy przesiedzieli na swoich miejscach, swiadkowie tez nic nie robili by rozkrecic atmosfere, ani nawet DJ ktoremu nota bene zaplacili za to...
no i usadzenie rodzinami, dla starszych to jest ok, ale my z siostra TZ siedzielismy kolo 60-letniego ksiedza, a brat PM kolo babci, dbrze ze potem sie poprzesiadalismy

postanowilismy z TZ ze my bedziemy sami zachecac ludzi do zabawy i sami dobrze sie bawic a to przycmi wszystkie drobne wpadki
Cindi nie przejmuj się Przecież to normalne, że mogly Wam sie podobac podobne sukienki, zreszta Twoja jest Myslisz, ze wszyscy będą o tym wiedzieli? Ja dopiero teraz jako przyszla Pmka zwracam większą uwagę na suknie slubne, bo wczesniej, to każda mi się podobała. Także uszka do góry, będziesz pięknie wyglądala, a Tż padnie z zachwytu

Co do wesela, to niestety, ale Mlodzi musza stanąć na wysokosci zadania i zabawiać gosci, jesli widzą, że robi się sztywno. Moja rodzina jest akurat strasznie rozrywkowa więc wszyscy bawią się nawet przy najgorszej muzyce z rodziną Tż jest troche gorzej, więc ich na pewno będziemy "integrować" i zachęcać do zabawy
Stary 2011-06-05, 20:01   #4205
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
trochę przegięcie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ruiny zamku w miejscowości Krupe, pałac Ossolińskich w Rejowcu, jakies wąwozy jeśli ktos lubi takie klimaty-sa w okolicach Zamościa, zdjęcia chociażby na polach gdzie jest pełno maku tez fajnie wychodzą, zdjęcia na torach
dzięki, musze coś poczytać bo nie znam tych miejsc.

Cytat:
Monika ja Ci nie pomoge, bo nie znam Lublina, jestem z okolic Nałęczowa i Kazimierza Dln więc mogę Ci polecić te miejsca, ale chyba nic Ci nie pomoglam
nie bardzo. wiem, że w okolicy praktycznie każdej miejscowości można znaleźć jakieś fajne miejsca, tylko problem pojawia się wtedy kiedy się ich nie zna i potrzeba naprawdę konkretnych miejsc, bo okolice czegoś niestety nie wiele mi mówią
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 22:21   #4206
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
trochę przegięcie

dzięki, musze coś poczytać bo nie znam tych miejsc.

nie bardzo. wiem, że w okolicy praktycznie każdej miejscowości można znaleźć jakieś fajne miejsca, tylko problem pojawia się wtedy kiedy się ich nie zna i potrzeba naprawdę konkretnych miejsc, bo okolice czegoś niestety nie wiele mi mówią
W nałęczowie masz park, nawet fajny, z tym, że tam mnostwo ludzi, no i jak na jedno miejsce na sesje, to dla mnie za malo mozliwosci jest. Co do Kazimierza, to i starówka i wisla, piasek, wieza.... z tym, ze jesli chodzi o cos szalonego, to ciezko bedzie znalesc
Stary 2011-06-05, 23:27   #4207
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem czy to wystarczająco "szalone" miejsca, ale tak jak wspomniała Malwus, ruiny w miejscowości Krupe są bardzo ładne. Ja z moich inspiracji plenerowych mogę dorzucić jeszcze ruiny w Jakubowicach Murowanych (tylko musiałabyś się dowiedzieć czy teraz nie ma tam przypadkiem rusztowań, bo mieli dokonywać renowacji) i kopalnię piasku w Zawieprzycach. Wszystko to w promieniu 30 km od Lublina. Myślę, że właśnie w tej kopalni piasku można trochę zaszaleć, my na pewno się tam wybierzemy. Albo, skoro ma być to coś odjechanego, to może ewentualnie quady? Jest w Lublinie kilka torów, wystarczy wpisać w google, żeby znaleźć odpowiednią firmę.
Stary 2011-06-05, 23:43   #4208
_Olka_
Raczkowanie

Ja mam na drugi dzien kolorową sukienke bo taka tez chcialam chcialam sie wyrozniac z tlumu. Jest dluga do kostek zwiewna przy biuscie opieta i puszczona w dół, wiązana na szyji. Dominującym kolorem jest jasny niebieski, schodzac w dół mieni sie fioletem i grafitem,granatem dotego sa jakies kamyczki u gory, jak mi sie uda to wkleje zdjecie, a i kupilam fioletowe buciki.
_Olka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 00:01   #4209
_Olka_
Raczkowanie

mam nadzieje, ze bedzie na mnie dobra bo od czasu zakupu schudlam 5 kg i jeszcze pewnie przed slubem zgubie bo przyjdzie stres a mam juz ja w Polsce;/ i troszke sie obawiam ze moze na mnie wisiec jak na wieszaku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20110509222.jpg (112,3 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF56092222.jpg (105,8 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF56102222.jpg (125,6 KB, 51 załadowań)

Edytowane przez _Olka_
Czas edycji: 2011-06-06 o 00:08
Stary 2011-06-06, 07:51   #4210
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Olka_ Pokaż wiadomość
mam nadzieje, ze bedzie na mnie dobra bo od czasu zakupu schudlam 5 kg i jeszcze pewnie przed slubem zgubie bo przyjdzie stres a mam juz ja w Polsce;/ i troszke sie obawiam ze moze na mnie wisiec jak na wieszaku.

mysle, ze jak ja zwezisz teraz troche, to nawet jak przed weselem jeszcze schudniesz, to nie bedzie widac, bo sukienka jest zwiewna i leciutka

Dziewczyny zaintrygowalyscie mnie tym piaskiem kurcze my chcielismy plecer w wodzie, ale jak bedzie brzydka pogoda, to moze pojedziemy tam
Stary 2011-06-06, 12:31   #4211
_Olka_
Raczkowanie

Dziewczyny pomocy!!! macie kogos sprawdzonego do wystroju kosciola? chce dekoracje z kawiatow sztucznych, bo sa tansze, nie oplaca mi sie na godz placic tyle kasy na dekoracje z kwiatow prawdziwych, wiadomo ze pieknie wyglada ale ceny sa kosmiczne!! pomozcie.
Stary 2011-06-06, 13:15   #4212
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny pomocy!!! macie kogos sprawdzonego do wystroju kosciola? chce dekoracje z kawiatow sztucznych, bo sa tansze, nie oplaca mi sie na godz placic tyle kasy na dekoracje z kwiatow prawdziwych, wiadomo ze pieknie wyglada ale ceny sa kosmiczne!! pomozcie.
a jak wygląda kościół? bo skoro chcesz zaoszczędzić to może zrezygnuj z dekoracji. U mnie kościół jest na tyle ładny że nie będzie żadnych dodatkowych dekoracji
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 13:23   #4213
_Olka_
Raczkowanie

no wlasnie kosciool jest taki no normalny, przydaloby sie ustroic choc lawki, badz postawic stojaki i przybrac krzesla materialem i tyle bym chciala bez zadnych bram i tego typu dekoracji. Kwiaty pod oltarzem zapewnia kosciol,zawsze jakies bukiety stoja.
Stary 2011-06-06, 13:26   #4214
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
no wlasnie kosciool jest taki no normalny, przydaloby sie ustroic choc lawki, badz postawic stojaki i przybrac krzesla materialem i tyle bym chciala bez zadnych bram i tego typu dekoracji. Kwiaty pod oltarzem zapewnia kosciol,zawsze jakies bukiety stoja.
u mnie na pewno będą kwiaty pod ołtarzem, bo zawsze są i w sumie tyle. Kościół jest nowy i prezentuje się dobrze
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 14:04   #4215
moniczkar_
Raczkowanie

Wszystkim świeżo upieczonym Żonkom najserdeczniejsze życzenia!!
Ja ubrałam już mojego TŻ-CIKA:d ale jestem szczesliwa wyglada super

Dla dziewczyn które są na etapie szukania tekstów na zaproszen, ten jest super:

Cztery lata temu rzecz się ta działa:

dziewczyna piękna

Janina Kowalska

chłopca poznała.
Chłopak- przystojniak w nią zapatrzony

Jan Kowalski

Powiedział sobie: „Chcę takiej żony!”.

Chodził, przytulał, kwiatki kupował, kochał namiętnie, w rękę całował.
Dziewczyna dłużna nie zostawała, miłość do chłopca odwzajemniała.
Jak zwyczaj każe się zaręczyli, ślub i wesele w mig ustalili.
Teraz przed Bogiem ślubować będą
Miłość, wierność i uczciwość małżeńską.

A ceremonia miejsce mieć będzie
......................... ......................... ............

By blasku dodać uroczystości
pragniemy widzieć wśród naszych gości:

......................... .............

A tuż po ślubie jako
Państwo Kowalscy

......................... ..........
podejmiemy Was-Gości.

Upraszamy zatem o potwierdzenie przybycia do dnia ..........
Janina: xxxxxx, Jan xxxxxxx

Bardzo liczymy, że przybędziecie i razem z nami bawić się będziecie!

Narzeczeni wraz z Rodzicami

PS.Dziewczyny czy Was też tak męczy proszenie gości?Jejku ja po takim całym dniu jeżdżenia i proszenia padam poprostu:/

Edytowane przez moniczkar_
Czas edycji: 2011-06-06 o 14:05
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 14:04   #4216
_Olka_
Raczkowanie

Skończyłam albumy na podziekowania dla rodziców. Wstawiam parę fotek może kogoś zainspirują, wydaję mi się ze bardzo sie uciesza i bedzie super pamiatka, do tego damy bukiecik kwiatów
Przyznam się, ze sama go troszke sciagnelam od innej dziewczyny ktora go robila pare lat temu , wynalzlam go na necie i zrobilam troszke po swojemu. Po lewej stronie znajduja sie wiersze i rozne adnotacje a po prawej zdjecia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 33333.jpg (197,8 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 333.jpg (113,4 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 33333333333333.jpg (101,7 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5701.jpg (99,4 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 33333333333.jpg (142,2 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3333333333.jpg (151,2 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (112,9 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3333333333333333.jpg (139,4 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 333333333333.jpg (118,7 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 33333333.jpg (141,2 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez _Olka_
Czas edycji: 2011-06-06 o 16:39
Stary 2011-06-06, 15:14   #4217
monik_85
Raczkowanie

Cytat:
Skończyłam albumy na podziekowania dla rodziców. Wstawiam parę fotek może kogoś zainspirują, wydaję mi się ze bardzo sie uciesza i bedzie super pamiatka, do tego damy bukiecik kwiatów
Przyznam się, ze sama go troszke sciagnelam od innej dziewczyny ktora go robila pare lat temu , wynalzlam go na necie i zrobilam troszke po swojemu. Po lewej stronie znajduja sie wiersze i rozne adnotacje a po prawej zdjecia.
Wow super gratuluje pomysłu i wykonania
monik_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 15:26   #4218
karolkya
Wtajemniczenie

Dziękuję Dziewczyny za życzenia Powiem wam dziś tylko na szybko, że ślub był cudowny wesele też bardziej szczegółową relacje zamieszczę jak tylko uporam się z rodzinką i znajdę dłuższą chwilę
Stary 2011-06-06, 15:37   #4219
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
ja niestety nie pomoge, ale wiem, ze mnostwo kwiaciarni zajmuje sie rownież wystrojem, więc po prostu zapytaj, czy ci zrobia ze sztucznych kwiatow no i czy maja wolny Twoj termin
Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
Wszystkim świeżo upieczonym Żonkom najserdeczniejsze życzenia!!
Ja ubrałam już mojego TŻ-CIKA:d ale jestem szczesliwa wyglada super

Dla dziewczyn które są na etapie szukania tekstów na zaproszen, ten jest super:

Cztery lata temu rzecz się ta działa:

dziewczyna piękna

Janina Kowalska

chłopca poznała.
Chłopak- przystojniak w nią zapatrzony

Jan Kowalski

Powiedział sobie: „Chcę takiej żony!”.

Chodził, przytulał, kwiatki kupował, kochał namiętnie, w rękę całował.
Dziewczyna dłużna nie zostawała, miłość do chłopca odwzajemniała.
Jak zwyczaj każe się zaręczyli, ślub i wesele w mig ustalili.
Teraz przed Bogiem ślubować będą
Miłość, wierność i uczciwość małżeńską.

A ceremonia miejsce mieć będzie
......................... ......................... ............

By blasku dodać uroczystości
pragniemy widzieć wśród naszych gości:

......................... .............

A tuż po ślubie jako
Państwo Kowalscy

......................... ..........
podejmiemy Was-Gości.

Upraszamy zatem o potwierdzenie przybycia do dnia ..........
Janina: xxxxxx, Jan xxxxxxx

Bardzo liczymy, że przybędziecie i razem z nami bawić się będziecie!

Narzeczeni wraz z Rodzicami

PS.Dziewczyny czy Was też tak męczy proszenie gości?Jejku ja po takim całym dniu jeżdżenia i proszenia padam poprostu:/
a

My mamy ten wierszyk, jest ekstra mam nadzieje, ze gosciom tez sie spodoba, bo bedziemy zapraszac dopiero w lipcu

Cytat:

Piękne Ola powiedz mi jak ro zrobilas? kupilas zwykly album na zdjecia i po prostu naklejalas te zdjecia i kartki? Chcialabym zrobic cos podobnego, bo wiem, ze to będzie najlepsza pamiątka A no i radze zamazać Wasze dane, bo rózne osoby przewijają się na forum
Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość
Dziękuję Dziewczyny za życzenia Powiem wam dziś tylko na szybko, że ślub był cudowny wesele też bardziej szczegółową relacje zamieszczę jak tylko uporam się z rodzinką i znajdę dłuższą chwilę
czekamy na relacje i po cichu licze na jakieś zdjęcia
Stary 2011-06-06, 18:25   #4220
_Olka_
Raczkowanie

Dziewczyny kto prowadzi liste ślubów? dawno jej nie widzialam, jestem ciekawa czy jest ktos kto ma wesele w tym samym lokalu co ja.
Stary 2011-06-06, 19:00   #4221
cindi
Rozeznanie

Cytat:
śliczna jest może poczekaj az bedzie blizej slubu i wtedy ja zwez to bedziesz miec pewnosc ze bedzie bardziej dopasowana

Cytat:
a moze ktos ma ślub przed lub po Was to wtedy mozecie zlozyc sie na dekoracje i bedzie taniej?
Cytat:
boskie my myslimy o tym zeby dac rodzico albumy z naszymi zdjeciami, ale moze sciagniemy pare dodatkow
Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość
no to czekamy na relacje i zdjecia super ze wszytsko sie udalo

Cytat:
Dziewczyny kto prowadzi liste ślubów? dawno jej nie widzialam, jestem ciekawa czy jest ktos kto ma wesele w tym samym lokalu co ja.
wydaje mi sie ze iovaa

a ja zapomnialam napisac ze wreczylismy pierwsze zaproszenia, wyszly piekne, zdjecie okladki juz widzialyscie a srodek wkleje jutro mam nadzieje bo ucze sie do egzaminu jutrzejszego
no ale jak jest nauka to sie robi wszytsko zeby tylko sie czyms zajac wiec ja ogladalam filmiki z 1 tancza na yt jakos tak mnie naszlo zeby po 1 tancu zrobic jakis smieszny uklad, tylko musze TZ namowic bo on nie za bardzo taneczny jest i to jeszcze w centrum uwagi a Wy myslicie moze o czym takim, w ogole jakie macie piosenki na 1 taniec?

Stary 2011-06-06, 19:04   #4222
kruczydło
Raczkowanie

Dziewczyny, my ślubujemy już w tą sobotę! Do tej pory nie odczuwałam stresu, ale teraz zaczynam się już denerwować...

Olka piękna księga dla rodziców Piękna!

Karolkya - wszystkiego najlepszego, samych radości i miłości TŻ do późnej starości (ale się zrymowało )!!! Czekamy na relację
kruczydło jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 20:47   #4223
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
IOVAA
Cytat:
śliczna jest może poczekaj az bedzie blizej slubu i wtedy ja zwez to bedziesz miec pewnosc ze bedzie bardziej dopasowana

a moze ktos ma ślub przed lub po Was to wtedy mozecie zlozyc sie na dekoracje i bedzie taniej?

boskie my myslimy o tym zeby dac rodzico albumy z naszymi zdjeciami, ale moze sciagniemy pare dodatkow

no to czekamy na relacje i zdjecia super ze wszytsko sie udalo

wydaje mi sie ze iovaa

a ja zapomnialam napisac ze wreczylismy pierwsze zaproszenia, wyszly piekne, zdjecie okladki juz widzialyscie a srodek wkleje jutro mam nadzieje bo ucze sie do egzaminu jutrzejszego
no ale jak jest nauka to sie robi wszytsko zeby tylko sie czyms zajac wiec ja ogladalam filmiki z 1 tancza na yt jakos tak mnie naszlo zeby po 1 tancu zrobic jakis smieszny uklad, tylko musze TZ namowic bo on nie za bardzo taneczny jest i to jeszcze w centrum uwagi a Wy myslicie moze o czym takim, w ogole jakie macie piosenki na 1 taniec?

Cindi skąd ja to znam filmiki na yt są najlepsze przed egzaminem, no i wizaż tez my mamy braci - za szklem i bedziemy tanczyc do niego walca. W sumie ja chcialam coś śmiesznego, ale moj tż stwierdził - że ślub jest powazny, więc nie bedziemy sie wyglupiac no cóż, ma szczecie, ze kocham ta piosenke braci ale ja jestem jak najbardziej za czymś "nowoczesnym"
Cytat:
Napisane przez kruczydło Pokaż wiadomość
Dziewczyny, my ślubujemy już w tą sobotę! Do tej pory nie odczuwałam stresu, ale teraz zaczynam się już denerwować...

Olka piękna księga dla rodziców Piękna!

Karolkya - wszystkiego najlepszego, samych radości i miłości TŻ do późnej starości (ale się zrymowało )!!! Czekamy na relację

Kruczydlo w takim razie 3mam kciukasy, zeby wszystko poszlo po waszej mysli
Stary 2011-06-06, 21:34   #4224
_Olka_
Raczkowanie

fajnie, ze sie album podoba, wrazie pytań moge pomoc, jesli ktos byl by zainteresowany.
Stary 2011-06-07, 08:26   #4225
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
super jest, taka oryginalna, na pewno będziesz się wyróżniać z tłumu ja chciałam długą, ale po pierwsze nie jestem wysoka a po drugie wszystkie wydają mi się takie workowate;/

Cytat:
wow ale masz talent, zainspirowałaś mnie, może sama taki zrobię

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 12:40   #4226
cindi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kruczydło Pokaż wiadomość
aaa, trzymamy kciuki będzie pięknie!!
Cytat:
Cindi skąd ja to znam filmiki na yt są najlepsze przed egzaminem, no i wizaż tez my mamy braci - za szklem i bedziemy tanczyc do niego walca. W sumie ja chcialam coś śmiesznego, ale moj tż stwierdził - że ślub jest powazny, więc nie bedziemy sie wyglupiac no cóż, ma szczecie, ze kocham ta piosenke braci ale ja jestem jak najbardziej za czymś "nowoczesnym"
taa i jeszcze fejsbuk na szczescie juz po bylo minelo

my tez cchemy wolna piosenke na poczatke, na pewno nie tak ze smieszny uklad tylko, ale potem zeby rozkrecic impreze zobaczymy i tak raczej TZ nie namowie, a i mi tak bardzo nie zalezy
ja myslalam na 1 taniec o jakiejs piosence aerosmith

Stary 2011-06-07, 15:25   #4227
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny! Witam Was już z Lublina Nawet nie wiecie jak się cieszę, że już wróciliśmy. Teraz tylko trzeba zakasać rękawy i do roboty.

Olka Bardzo podoba mi się Twoja sukienka. Kupiłaś ją w Quiz? Widzialam bardzo podobne właśnie tam, super są Podobają mi się też albumy. Gdybym tylko miala czas to bym też zrobiła, ale niestety zostało 3,5 tygodnia, a roboty multum... Co do dekoracji kościoła, to spytaj kwiaciarki, gdzie zamawiasz bukiet ile by policzyła za dekorowanie. A jeśli będziesz przed ślubem na Elizówce to możesz sama kupić kwiatki i druciki i ktoś może z rodziny Ci przed ślubem zamątować - jeśli to dobrze obmyślisz. To zdecydowanie będzie najtańsze rozwiązanie.

Karolkya Cieszę się, że się wszystko udało udało i niecierpliwie czekam na relację!

Kruczydło Tylko spokoj może Cię uratować nie martw się, będzie pięknie! Powodzenia w tych ostatnich dniach.

Ja dziś odebrałam buty z Parysa. Wstawię zdjęcia jak będę przy aparacie Podobają mi się, choć nie aż tak, jak niektóre buty w sklepie. Mam za to pewność, że będą dużo ygodniejsze, więc myślę, że warto.

Poza tym dzwoniłam do cukierni, będziemy zamawiać tort z Jacka, cena nie przeraża a slyszałam same dobre opinie. Nie ma niestety czasu jeżdzić po cukierniach i wybierać, więc muszę polegać na opiniach.

Mam też zmartwienie bo wiele osób odmawia nam przyjścia a wesele.... Przykro mi bardzo, ale nie wiem co mogę zrobić. Boje się, że wesele będzie nieudane jak będzie mało osób (z zaproszonych 110, zostaje nam ok85, a wśród tych osób jeszcze wiele nie wie na pewno czy będą, wiec może się okazać, że będzie ok 70....)
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 15:32   #4228
cindi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! Witam Was już z Lublina Nawet nie wiecie jak się cieszę, że już wróciliśmy. Teraz tylko trzeba zakasać rękawy i do roboty.

Mam też zmartwienie bo wiele osób odmawia nam przyjścia a wesele.... Przykro mi bardzo, ale nie wiem co mogę zrobić. Boje się, że wesele będzie nieudane jak będzie mało osób (z zaproszonych 110, zostaje nam ok85, a wśród tych osób jeszcze wiele nie wie na pewno czy będą, wiec może się okazać, że będzie ok 70....)
Ashysqua, witaj w Lublinie i powodzenia z wszystkim co macie do załatwienia
co do zaproszen, to moze zaproscie jakies inne osoby na te wolne miejsca, wiem, ze jest juz troche pozno, ale wiadomo, ze jak sie nie robi wielkiego wesela to nie bierze sie pod uwage wszystkich a potem moze sie to zmienic
nie wiem co inni na ten temat mysla ale ja bym sie ucieszyla ze ktos o mnie pomyslal nawet w ostatniej chwili

Stary 2011-06-07, 15:39   #4229
kruczydło
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

Olka Bardzo podoba mi się Twoja sukienka. Kupiłaś ją w Quiz? Widzialam bardzo podobne właśnie tam, super są Podobają mi się też albumy. Gdybym tylko miala czas to bym też zrobiła, ale niestety zostało 3,5 tygodnia, a roboty multum... Co do dekoracji kościoła, to spytaj kwiaciarki, gdzie zamawiasz bukiet ile by policzyła za dekorowanie. A jeśli będziesz przed ślubem na Elizówce to możesz sama kupić kwiatki i druciki i ktoś może z rodziny Ci przed ślubem zamątować - jeśli to dobrze obmyślisz. To zdecydowanie będzie najtańsze rozwiązanie.

Karolkya Cieszę się, że się wszystko udało udało i niecierpliwie czekam na relację!

Kruczydło Tylko spokoj może Cię uratować nie martw się, będzie pięknie! Powodzenia w tych ostatnich dniach.

Ja dziś odebrałam buty z Parysa. Wstawię zdjęcia jak będę przy aparacie Podobają mi się, choć nie aż tak, jak niektóre buty w sklepie. Mam za to pewność, że będą dużo ygodniejsze, więc myślę, że warto.

Poza tym dzwoniłam do cukierni, będziemy zamawiać tort z Jacka, cena nie przeraża a slyszałam same dobre opinie. Nie ma niestety czasu jeżdzić po cukierniach i wybierać, więc muszę polegać na opiniach.

Dzięki dziewczyny
Ashyshqa miło, że znów jesteś w Lublinie Mogę polecić Ci nasz sposób (nam również odmówiło więcej osób, niż przewidywaliśmy) - doprosić jeszcze kilka, najlepiej spośród tych, których prosiliście tylko na ślub. Mojemu TŻ jakoś się to udało, że nikt się nie obraził, a nawet tym osobom zrobiło się jeszcze milej. Tym sposobem mamy na obiedzie nawet więcej osób (o 5, czyli aż 70), niż planowaliśmy a to bardzo dobrze (ja zawsze chciałąm mieć wielkie, huczne weselicho na 100 par, więc cieszę się z każdej dodatkowej osoby ).

Martwię sie pogodą, podobno ma się zepsuć na weekend...
kruczydło jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 15:55   #4230
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, macie rację doprosimy dodatkowe osoby. W sumie zaporszenia na ślub tylko jeszcze nie do konca rozdane więc będze okazja. Dzięki za podtrzymanie mnie na duchu.
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości