|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
![]() ___________ Dziewczyny, ponawiam prosbe o fajne miejsca na plener w Lublinie i okolicach do ok 100km. Myslimy o czymś śmiesznym typu jakiś fajny plac zabaw, ale szukamy też jakichs innych inspiracji. Na pewno nie chcemy typowych miejsc typu starówka i botanik. Poradzicie coś? |
|
|
|
|
#4202 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny wrocilam z wesela w Krakowie i panna mloda (siostra cioteczna TZ) miala bardzo podobna sukienke do mojej juz sama nie wiem co na ten temat myslec, moja jest wymarzona czuje sie i wygladam super w niej, no i przeciez zamowilam juz ja pol roku temu... ale jakos glupio sie teraz czuje co o tym myslicie?po krotce sie podziele spostrzezeniami nt. wesela. Piekny lokal przepyszne jedzenie - naprawde pierwsza klasa, ale to nie gwarantuje dobrej zabawy - bylo po prostu dretwo, moze dlatego ze sala tanteczna byla na innym pietrze i znacznie oddalona - nie to ze tylko po schodkach ale glownie to wina Panstwa Mlodych moim zdaniem, nie zagadali do nikogo, moze z 5 razy tylko widzialam ich na parkiecie, wiekszosc imprezy przesiedzieli na swoich miejscach, swiadkowie tez nic nie robili by rozkrecic atmosfere, ani nawet DJ ktoremu nota bene zaplacili za to... no i usadzenie rodzinami, dla starszych to jest ok, ale my z siostra TZ siedzielismy kolo 60-letniego ksiedza, a brat PM kolo babci, dbrze ze potem sie poprzesiadalismy ![]() postanowilismy z TZ ze my bedziemy sami zachecac ludzi do zabawy i sami dobrze sie bawic a to przycmi wszystkie drobne wpadki
|
|||
|
|
|
#4203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4204 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Spodobala mi się w novej, tyle, ze mają tylko beżową/kremową i jasno brzoskwiniową, a ja w tych kolorach wyglądam mdło. Nie dość, że jestem blondynką, to jeszcze słońce łapie mnie dość szybko, więc wyglądam jak murzynCytat:
widzialam ją w piątek w river. Będziesz w niej wyglądala piękneCytat:
![]() Cytat:
![]() Co do wesela, to niestety, ale Mlodzi musza stanąć na wysokosci zadania i zabawiać gosci, jesli widzą, że robi się sztywno. Moja rodzina jest akurat strasznie rozrywkowa więc wszyscy bawią się nawet przy najgorszej muzyce
|
|
|
#4205 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4207 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy to wystarczająco "szalone" miejsca, ale tak jak wspomniała Malwus, ruiny w miejscowości Krupe są bardzo ładne. Ja z moich inspiracji plenerowych mogę dorzucić jeszcze ruiny w Jakubowicach Murowanych (tylko musiałabyś się dowiedzieć czy teraz nie ma tam przypadkiem rusztowań, bo mieli dokonywać renowacji) i kopalnię piasku w Zawieprzycach. Wszystko to w promieniu 30 km od Lublina. Myślę, że właśnie w tej kopalni piasku można trochę zaszaleć, my na pewno się tam wybierzemy. Albo, skoro ma być to coś odjechanego, to może ewentualnie quady? Jest w Lublinie kilka torów, wystarczy wpisać w google, żeby znaleźć odpowiednią firmę.
|
#4208 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam na drugi dzien kolorową sukienke bo taka tez chcialam
chcialam sie wyrozniac z tlumu. Jest dluga do kostek zwiewna przy biuscie opieta i puszczona w dół, wiązana na szyji. Dominującym kolorem jest jasny niebieski, schodzac w dół mieni sie fioletem i grafitem,granatem dotego sa jakies kamyczki u gory, jak mi sie uda to wkleje zdjecie, a i kupilam fioletowe buciki.
|
|
|
|
#4209 |
|
Raczkowanie
|
mam nadzieje, ze bedzie na mnie dobra bo od czasu zakupu schudlam 5 kg i jeszcze pewnie przed slubem zgubie bo przyjdzie stres a mam juz ja w Polsce;/ i troszke sie obawiam ze moze na mnie wisiec jak na wieszaku.
Edytowane przez _Olka_ Czas edycji: 2011-06-06 o 00:08 |
|
|
|
#4210 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mysle, ze jak ja zwezisz teraz troche, to nawet jak przed weselem jeszcze schudniesz, to nie bedzie widac, bo sukienka jest zwiewna i leciutka ![]() Dziewczyny zaintrygowalyscie mnie tym piaskiem kurcze my chcielismy plecer w wodzie, ale jak bedzie brzydka pogoda, to moze pojedziemy tam
|
|
|
#4211 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomocy!!! macie kogos sprawdzonego do wystroju kosciola? chce dekoracje z kawiatow sztucznych, bo sa tansze, nie oplaca mi sie na godz placic tyle kasy na dekoracje z kwiatow prawdziwych, wiadomo ze pieknie wyglada ale ceny sa kosmiczne!! pomozcie.
|
|
|
|
#4212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4213 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie kosciool jest taki no normalny, przydaloby sie ustroic choc lawki, badz postawic stojaki i przybrac krzesla materialem i tyle bym chciala bez zadnych bram i tego typu dekoracji. Kwiaty pod oltarzem zapewnia kosciol,zawsze jakies bukiety stoja.
|
|
|
|
#4214 |
|
Rozeznanie
|
u mnie na pewno będą kwiaty pod ołtarzem, bo zawsze są i w sumie tyle. Kościół jest nowy i prezentuje się dobrze
|
|
|
|
#4215 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkim świeżo upieczonym Żonkom najserdeczniejsze życzenia!!
Ja ubrałam już mojego TŻ-CIKA:d ale jestem szczesliwa wyglada super ![]() Dla dziewczyn które są na etapie szukania tekstów na zaproszen, ten jest super: Cztery lata temu rzecz się ta działa: dziewczyna piękna Janina Kowalska chłopca poznała. Chłopak- przystojniak w nią zapatrzony Jan Kowalski Powiedział sobie: „Chcę takiej żony!”. Chodził, przytulał, kwiatki kupował, kochał namiętnie, w rękę całował. Dziewczyna dłużna nie zostawała, miłość do chłopca odwzajemniała. Jak zwyczaj każe się zaręczyli, ślub i wesele w mig ustalili. Teraz przed Bogiem ślubować będą Miłość, wierność i uczciwość małżeńską. A ceremonia miejsce mieć będzie ......................... ......................... ............ By blasku dodać uroczystości pragniemy widzieć wśród naszych gości: ......................... ............. A tuż po ślubie jako Państwo Kowalscy ......................... .......... podejmiemy Was-Gości. Upraszamy zatem o potwierdzenie przybycia do dnia .......... Janina: xxxxxx, Jan xxxxxxx Bardzo liczymy, że przybędziecie i razem z nami bawić się będziecie! Narzeczeni wraz z Rodzicami PS.Dziewczyny czy Was też tak męczy proszenie gości?Jejku ja po takim całym dniu jeżdżenia i proszenia padam poprostu:/ Edytowane przez moniczkar_ Czas edycji: 2011-06-06 o 14:05 |
|
|
|
#4216 |
|
Raczkowanie
|
Skończyłam albumy na podziekowania dla rodziców. Wstawiam parę fotek może kogoś zainspirują, wydaję mi się ze bardzo sie uciesza i bedzie super pamiatka, do tego damy bukiecik kwiatów
![]() Przyznam się, ze sama go troszke sciagnelam od innej dziewczyny ktora go robila pare lat temu , wynalzlam go na necie i zrobilam troszke po swojemu. Po lewej stronie znajduja sie wiersze i rozne adnotacje a po prawej zdjecia. Edytowane przez _Olka_ Czas edycji: 2011-06-06 o 16:39 |
|
|
|
#4217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratuluje pomysłu i wykonania ![]() |
|
|
|
|
#4218 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Dziewczyny za życzenia
Powiem wam dziś tylko na szybko, że ślub był cudowny wesele też bardziej szczegółową relacje zamieszczę jak tylko uporam się z rodzinką i znajdę dłuższą chwilę
|
|
|
|
#4219 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
My mamy ten wierszyk, jest ekstra ![]() Cytat:
Piękne A no i radze zamazać Wasze dane, bo rózne osoby przewijają się na forum![]() Cytat:
czekamy na relacje i po cichu licze na jakieś zdjęcia
|
|
|
#4220 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny kto prowadzi liste ślubów? dawno jej nie widzialam, jestem ciekawa czy jest ktos kto ma wesele w tym samym lokalu co ja.
|
|
|
|
#4221 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super ze wszytsko sie udalo ![]() Cytat:
a ja zapomnialam napisac ze wreczylismy pierwsze zaproszenia, wyszly piekne, zdjecie okladki juz widzialyscie a srodek wkleje jutro mam nadzieje bo ucze sie do egzaminu jutrzejszego ![]() no ale jak jest nauka to sie robi wszytsko zeby tylko sie czyms zajac wiec ja ogladalam filmiki z 1 tancza na yt jakos tak mnie naszlo zeby po 1 tancu zrobic jakis smieszny uklad, tylko musze TZ namowic bo on nie za bardzo taneczny jest i to jeszcze w centrum uwagi a Wy myslicie moze o czym takim, w ogole jakie macie piosenki na 1 taniec?
|
|||||
|
|
|
#4222 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, my ślubujemy już w tą sobotę! Do tej pory nie odczuwałam stresu, ale teraz zaczynam się już denerwować...
Olka piękna księga dla rodziców Karolkya - wszystkiego najlepszego, samych radości i miłości TŻ do późnej starości (ale się zrymowało )!!! Czekamy na relację
|
|
|
|
#4223 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cindi skąd ja to znam no cóż, ma szczecie, ze kocham ta piosenke braci ale ja jestem jak najbardziej za czymś "nowoczesnym"Cytat:
Kruczydlo w takim razie 3mam kciukasy, zeby wszystko poszlo po waszej mysli
|
|
|
#4224 |
|
Raczkowanie
|
fajnie, ze sie album podoba, wrazie pytań moge pomoc, jesli ktos byl by zainteresowany.
|
|
|
|
#4225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chciałam długą, ale po pierwsze nie jestem wysoka a po drugie wszystkie wydają mi się takie workowate;/Cytat:
|
|
#4226 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
będzie pięknie!!Cytat:
na szczescie juz po bylo minelo ![]() my tez cchemy wolna piosenke na poczatke, na pewno nie tak ze smieszny uklad tylko, ale potem zeby rozkrecic impreze zobaczymy i tak raczej TZ nie namowie, a i mi tak bardzo nie zalezy ![]() ja myslalam na 1 taniec o jakiejs piosence aerosmith |
||
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny! Witam Was już z Lublina
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że już wróciliśmy. Teraz tylko trzeba zakasać rękawy i do roboty.Olka Bardzo podoba mi się Twoja sukienka. Kupiłaś ją w Quiz? Widzialam bardzo podobne właśnie tam, super są Podobają mi się też albumy. Gdybym tylko miala czas to bym też zrobiła, ale niestety zostało 3,5 tygodnia, a roboty multum... Co do dekoracji kościoła, to spytaj kwiaciarki, gdzie zamawiasz bukiet ile by policzyła za dekorowanie. A jeśli będziesz przed ślubem na Elizówce to możesz sama kupić kwiatki i druciki i ktoś może z rodziny Ci przed ślubem zamątować - jeśli to dobrze obmyślisz. To zdecydowanie będzie najtańsze rozwiązanie.Karolkya Cieszę się, że się wszystko udało udało i niecierpliwie czekam na relację! Kruczydło Tylko spokoj może Cię uratować nie martw się, będzie pięknie! Powodzenia w tych ostatnich dniach.Ja dziś odebrałam buty z Parysa. Wstawię zdjęcia jak będę przy aparacie Podobają mi się, choć nie aż tak, jak niektóre buty w sklepie. Mam za to pewność, że będą dużo ygodniejsze, więc myślę, że warto.Poza tym dzwoniłam do cukierni, będziemy zamawiać tort z Jacka, cena nie przeraża a slyszałam same dobre opinie. Nie ma niestety czasu jeżdzić po cukierniach i wybierać, więc muszę polegać na opiniach. Mam też zmartwienie bo wiele osób odmawia nam przyjścia a wesele.... Przykro mi bardzo, ale nie wiem co mogę zrobić. Boje się, że wesele będzie nieudane jak będzie mało osób (z zaproszonych 110, zostaje nam ok85, a wśród tych osób jeszcze wiele nie wie na pewno czy będą, wiec może się okazać, że będzie ok 70....) |
|
|
|
#4228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do zaproszen, to moze zaproscie jakies inne osoby na te wolne miejsca, wiem, ze jest juz troche pozno, ale wiadomo, ze jak sie nie robi wielkiego wesela to nie bierze sie pod uwage wszystkich a potem moze sie to zmienic nie wiem co inni na ten temat mysla ale ja bym sie ucieszyla ze ktos o mnie pomyslal nawet w ostatniej chwili
|
|
|
|
|
#4229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ashyshqa miło, że znów jesteś w Lublinie Mogę polecić Ci nasz sposób (nam również odmówiło więcej osób, niż przewidywaliśmy) - doprosić jeszcze kilka, najlepiej spośród tych, których prosiliście tylko na ślub. Mojemu TŻ jakoś się to udało, że nikt się nie obraził, a nawet tym osobom zrobiło się jeszcze milej. Tym sposobem mamy na obiedzie nawet więcej osób (o 5, czyli aż 70), niż planowaliśmy a to bardzo dobrze (ja zawsze chciałąm mieć wielkie, huczne weselicho na 100 par, więc cieszę się z każdej dodatkowej osoby ).Martwię sie pogodą, podobno ma się zepsuć na weekend... |
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, macie rację doprosimy dodatkowe osoby. W sumie zaporszenia na ślub tylko jeszcze nie do konca rozdane więc będze okazja. Dzięki za podtrzymanie mnie na duchu.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

juz sama nie wiem co na ten temat myslec, moja jest wymarzona czuje sie i wygladam super w niej, no i przeciez zamowilam juz ja pol roku temu... ale jakos glupio sie teraz czuje 
Spodobala mi się w novej, tyle, ze mają tylko beżową/kremową i jasno brzoskwiniową, a ja w tych kolorach wyglądam mdło. Nie dość, że jestem blondynką, to jeszcze słońce łapie mnie dość szybko, więc wyglądam jak murzyn

gratuluje pomysłu i wykonania