![]() |
#181 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Znow na targowisku :)
Cytat:
btw: A zuzycie kosmetykow jakie? ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;27216244]Jasne.
btw: A zuzycie kosmetykow jakie?[/QUOTE] clinique tak kolektywnie to 25-30% podobnie z chanelká
![]() |
#183 |
Konto usunięte
|
Aj, to musze podziekowac za nie. Wiem, ze to glupio brzmi, ale wymieniam sie tlyko na testowane kosmetyki lub z malym ubytkiem.
Kilka razy wymienialam sie na takie z ubytkiem i w ogole ich nie uzywalam bo wydawalo mi sie, ze nie sa moje, ze ktos je "wymacal". Nie moglam sie przemoc, zeby ich uzywac bo mialam wrazenie, ze naleza do kogos innego ![]() Wiem, zem gupia, ale co zrobic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;27216540]Aj, to musze podziekowac za nie. Wiem, ze to glupio brzmi, ale wymieniam sie tlyko na testowane kosmetyki lub z malym ubytkiem.
Kilka razy wymienialam sie na takie z ubytkiem i w ogole ich nie uzywalam bo wydawalo mi sie, ze nie sa moje, ze ktos je "wymacal". Nie moglam sie przemoc, zeby ich uzywac bo mialam wrazenie, ze naleza do kogos innego ![]() Wiem, zem gupia, ale co zrobic ![]() ![]() ![]() no co Ty, nic na sile ![]()
![]() |
#185 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;27216649]Nie, nie . Wymianka bedzie
![]() Cristalline juz dla Ciebie odlozony. Szukam czegos na dokladke z watku, ale nic nie widze ![]() no dobra, to trzymaj chanelke dla mnie a ja pomysle ![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;27216920]Czymam, czymam mocno
![]() ok ![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;27237235]Paryzanek juz nie chcesz?[/QUOTE]
paryżanki miałam( i głupia oddałam) i sa piekne dlatego się zastanwiam bo mam ogrom cieni musiałabym sie zastanowić ![]() no i jeszcze wyniuchałam u Ciebie jeden zapach ale na wizazu ma średnie opinie ..kurczę jamesik nie masz jakis zapachow jeszcze do oddania ? wiem jestem okropnie namolna baba - tyn typ tak ma .
![]() |
#192 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja Paryzanek nie lubie, wiec chetnie oddam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;27237432]Nie mam. Wiekszosci zapachow nie lubie, wiec mam tylko kilka flaszek ulubionych.
Ja Paryzanek nie lubie, wiec chetnie oddam.[/QUOTE] a mnie coś ostatnio na zapachy wzieło ![]() To ja się w takim razie przespię z tym wszystkim ![]()
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
szkoda, ze nie ma clarinsa
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
MAC pigmenty (dwa) z limitowanej edycji Spring Colour Forecast - (jasny fiolet i ciemnny fiolet) pigmenty z tej kolekcji nie sa w standardowych zakrecanych sloiczkach; sa "nakrecane" na siebie (jeden naklada sie i zakreca na drugim)
i maskara to mi sie podoba tylko ja nie wiem ile co jest warte ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2011-06-02 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
o to super i jeszcze bym korektor EDM chciała
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- ze nie ma korektora? a to dawaj adres to w poniedziałek poleci podkład ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
nie jest nowy użyte ze 2x
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
z wątku to juz nic mi sie nie przyda, szukam neitrali z Maca na zapas i szarej kredki Technakohl Liner
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie?
V&R Eau Mega- 30 ml, ubytek testowy, z Sephory
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
niah widze zoltka clinique i imperiale
![]() jamesik tak jak pisalam w pierwszym poscie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
piszę w sprawie cieni Clinique
byłabym chętna na cień Deep Truth i kredkę Sense of Style
![]() |
![]() |
#209 |
szyciowa specjalistka :)
|
hej
te lakiery są chwilowo w zawieszeniu, jak tylko si wyjaśni ich los, to sie odezwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Pędzle otrzymałam z wymiany, od hurts_stay, z tego co wiem był to prezent, mogę się podpytać czy jest jakaś gwarancja oryginalności ; )
---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:13 ---------- Pewności 100% nie mam , bo takową mogłabym mieć tylko wtedy, gdybym zakupiła je osobiście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.