![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ** Chloe, Gucci, Urban Decay, Estee Lauder, Sephora, Mac, Inglot i inne **
te rzeczy by mnie interesowały co z tego bys mogla dać? z ciuszków niestety nic bo mamy rózną rozmiarówke..
. L'oreal Lash Architect 4D - najnowsza maskara tej marki - nówka, nieotwierana - Isadora cointour kajal odcień: steel grey - Sephora kredka typu jumbo barbie pink
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Dot.: ** Chloe, Gucci, Urban Decay, Estee Lauder, Sephora, Mac, Inglot i inne **
podoba mi sie to: Gucci by Gucci 50 ml edt nówka z kartonikiem - tylko na inny zapach (chętnie "Wish" Chopard'a lub "Daisy" Marca Jacobsa)
![]() |
#63 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
Gdybys wypatrzyla u mnie cos innego za tonik, napisz ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
a czego szukasz konkretnie?
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- ewentualnie mialabym jeszcze szampon z john frieda full repair-uzyty 2x ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie wpadło w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Cos tam poza watkiem mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
- pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza (wykonany z naturalnego włosia) - pędzel Essence of Beauty do rozcierania cieni Chloe edt 50 ml Dermacol - Inglot pro-3 pusta paletka x2 (nie ma na fotce) - Avene mała woda termalna kilka razy użyta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Chloe lub Gucci by Gucci?
Odpisz proszę u mnie. Zwróć uwagę na wszystkie wątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Mary, namyśliłam się i na razie zrezygnuję z wymianki. Przepraszam za zawracanie głowy :
![]()
![]() |
#70 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie mam superkonkretnych potrzeb, liczę na to, ze coś wpadnie mi w oko ![]() Chętnie kolorówka z niewielkim zużyciem, nowa pielęgnacja (na zapas), produkty The Body Shop itp ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
to jest dokladnie ten szampon
http://www.johnfrieda.de/ProductDeta...l-Body-Shampoo nie mam pojecia ile one kosztowaly bo ja je dostalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
które kolwiek, byle matowe.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
jakie te kredki naprawde mają kolory ? czy nie są perłowe?
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic : (
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
karty do emiku juz w trakcie wymiany, zapomnialam je odchaczyc, a nie widzisz nic innego??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
mogę coś wymienić za:
- Inglot pomadka w odcieniu Nude (nr 319) - raz delikatnie testowana - Eveline Colour Vitality błyszczyk w odcieniu 322 - raz testowany a z drugiego wątku: SOLAR gruba bransoleta z solidnym zapięciem ..................... ok, może tak być ![]() pomyśl jakie koraliki i przekładki chcesz na tej bransoletce to ją ułożę i przyślę Ci fotkę ![]() Edytowane przez anikah Czas edycji: 2011-06-07 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Toni&Guy Beach Curl Spray - spray do włosów podkreślający loki (świetne opinie KWC) - użyty 3 razy Proszę odpisz u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za foto, ale te buty nie są w moim stylu i nie moj rozmiar
![]()
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
to ile za pomadkę, błyszczyk i bransoletkę byś chciała?
jedną czy dwie bransoletki zapełnione? na jakich bazach? na skórkowych czy srebrnych? dodaję fotki wszystkich koralików, wybierz kolorystykę ktorą chcesz, oraz fotki przekladek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
marylinda--> myślę o Chloe, ale moja Daisy to 100ml, musiałabyś coś tutaj dorzucić. no nic sprawdzę Chloe w perfumerii, jak w te upały zachowuje się na mojej skórze i dam znać czy w ogóle biorę taką wymianę pod uwagę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
jeśli masz szczupły nadgarstek radziła bym na srebrnej bazie gdyż skórkowa jest dłuższa, ja mam dość szerokie nadgarstki a i tak mam wrażenie, że byla by mi luźnawa
fotka złożonej bransoletki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.