Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-05, 23:36   #4171
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

party_girl7 witaj z powrotem.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 00:56   #4172
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
My właśnie wróciliśmy od rodziców tŻ. Zaraz idę się wykąpać i siadam do nauki..
Trzymajcie jutro kciuki od 8

Miłego wieczoru
trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Hej piekne nie wiem jak dlugo mnie nie bylo, bo juz sie pogubilam... musialam sie odlaczyc od forum zeby posiedziec nad wazniejszymi sprawami. I troche sie u mnie pozmienialo, obecnie nie pracuje i robie ostatnie poprawki mojej pracy dyplomowej, no i zaczynam uczyc sie intensywnie na sesje ktora sie jeszcze nawet niestety nie zaczela... ale mam nadzieje ze szybko mi pojdzie zebym mogla sie spokojnie bronic i nareszcie koniec!
wrocilam wlasnie od tz, bylam u niego tydzien i tez nie mialam dostepu do neta.
troche sie dzis i wczoraj poopalalam, po godzince ale bez filtrow bo nie zabralam i jestem lekko czerwona, bo na taki kolor mnie opala, mam nadzieje ze jakas opalenizna po tym pozostanie
czesc

byłam na TopTrendy- fajnie było

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 07:26   #4173
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez maupkah Pokaż wiadomość
dzięki snowwhite merz special łykałam dwie buteleczki i nie zauważyłam jakiejś znacznej poprawy wypadają jak wypadały... no ale jestem twarda
To może wizyta u dermatologa?

Bry

Ależ mi się chce spać, ale trzeba pracować. Potem na zastrzyk i na uczelnie pozałatwiać osttanie sprawy z obroną i cały dzień zleci

Oczko trzymam kciuki

Party girl kope lat
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:10   #4174
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Ja właśnie siedzie z Waxem na włosach i maseczką z Daxa na twarzy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:59   #4175
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
party_girl7 witaj z powrotem.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
trzymam kciuki

czesc

byłam na TopTrendy- fajnie było

wow fajną miałaś imprezke
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
To może wizyta u dermatologa?

Bry

Ależ mi się chce spać, ale trzeba pracować. Potem na zastrzyk i na uczelnie pozałatwiać osttanie sprawy z obroną i cały dzień zleci

Oczko trzymam kciuki

Party girl kope lat
no troche mnie nie bylo, ale zeby az w latach liczyc to raczej przesadzilas hehe:P

ja obudzilam sie o 5 rano z mysla ze juz 8... ale jakos zasnelam jeszcze jak narazie nie mam mozliwosci sie opalac bo przyjechali robotnicy i przed domem kopią. Poucze sie w domu troche.

Ostatnio mam bardzo przesuszone wlosy... bylam podciac koncowki, troche mi z dlugosci poszlo niestety no ale mam wyrownane konce. Tyle ze wlosy nawet po olejowaniu sa takie sianowate, przesuszone no i nie wiem co z nimi juz robic, kupilam sobie pakiet na "Keratynowa Odbudowa Włosa" mam nadzieje ze zobacze widoczna poprawe. Ale i tak jeszcze nie wiem kiedy sie wybiore bo to troche daleko, pierwszy raz tam pojade, no i nie mam biletu miesiecznego wiec nie chce specjalnie po to jechac bo musze sie przesiadac kilka razy.

Poza tym bylam juz tez u kosmetyczki (pierwszy raz) i mialam peeling kawitacyjny, maske algową, regulacje i henne brwi i rzes. W sumie moze lekko wyrownala mi sie powierzchnia skory ale i tak nie ma jakiejs specjalnej poprawy, tylko brwi troche mi zmienila w ksztalce(bo henna nic nie dala bo mam czarne) i powiedziala ze wyrywa sie tylko wloski pod brwiami a nad absolutnie nie.. no i zdziwilo mnie to bo kiedys slyszalam w radiu ze w dzisiejszych czasach reguluje sie wszedzie gdzie potrzeba, czyli i nad i pod i miedzy.. wiec juz nie wiem.
Stary 2011-06-06, 11:00   #4176
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a nie wiem jak to z tym vitapilem jest... w każdym razie odkąd go biorę to mam lepsze paznokcie ale czy to jego zasługa to nie wiem
moze akurat Tobie takie witaminki jak zawarte w nim wystarczylyi dlatego

Cytat:
dzięki snowwhite merz special łykałam dwie buteleczki i nie zauważyłam jakiejś znacznej poprawy wypadają jak wypadały... no ale jestem twarda
efekty widac dopiero po min.3miesiacach regularnego stosowania, jezeli masz naprawde problemy, ciezko aby po miesiacu czy dwoch byly efekty. ja bralam 4miesiace i wlosy rosly jak szalone, srednio 2,5cm na miesiac i ile babyhair bylo! i to bez wcierek, paznokcie rowniez, ale ze nie mam stalych dochodow, to +/- 45zl za opakowanie to dla mnie za duzo, jednak jak ktos ma mozliwosc to szczerze polecam

Cytat:

no troche mnie nie bylo, ale zeby az w latach liczyc to raczej przesadzilas hehe:P

ja obudzilam sie o 5 rano z mysla ze juz 8... ale jakos zasnelam jeszcze jak narazie nie mam mozliwosci sie opalac bo przyjechali robotnicy i przed domem kopią. Poucze sie w domu troche.

Ostatnio mam bardzo przesuszone wlosy... bylam podciac koncowki, troche mi z dlugosci poszlo niestety no ale mam wyrownane konce. Tyle ze wlosy nawet po olejowaniu sa takie sianowate, przesuszone no i nie wiem co z nimi juz robic, kupilam sobie pakiet na "Keratynowa Odbudowa Włosa" mam nadzieje ze zobacze widoczna poprawe. Ale i tak jeszcze nie wiem kiedy sie wybiore bo to troche daleko, pierwszy raz tam pojade, no i nie mam biletu miesiecznego wiec nie chce specjalnie po to jechac bo musze sie przesiadac kilka razy.

Poza tym bylam juz tez u kosmetyczki (pierwszy raz) i mialam peeling kawitacyjny, maske algową, regulacje i henne brwi i rzes. W sumie moze lekko wyrownala mi sie powierzchnia skory ale i tak nie ma jakiejs specjalnej poprawy, tylko brwi troche mi zmienila w ksztalce(bo henna nic nie dala bo mam czarne) i powiedziala ze wyrywa sie tylko wloski pod brwiami a nad absolutnie nie.. no i zdziwilo mnie to bo kiedys slyszalam w radiu ze w dzisiejszych czasach reguluje sie wszedzie gdzie potrzeba, czyli i nad i pod i miedzy.. wiec juz nie wiem.
nigdy, przenigdy! nie reguluje sie brwi z gorych, rosna twarde, moga pozostac zglebienie, czarne kropki, z czasem coraz trudniej je ulozyc. dopuszcza sie tylko regulacja od gory od wewnatrz, ale nie na calym luku. nie powinno zmieniac sie ich pierwotne ksztaltu, mozna go modelowac, od dolu, z boku, od konca czy srodka
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 11:25   #4177
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

Ja sie właśnie wziełam za robienie pierogów z serem Zuzka w przedszkolu a Tz gra w plejadzisiaj zaczyna rehabilitacje bo chce od poniedzialku za tydzien iść już do pracy

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
uwielbiam grilla.... wczoraj byłam u kumpli w akadaemiku na małym grillowaniu

lirene
a i pisałaś że nie używasz filtrów na ciało- to niedobrze... wiesz, może teraz tego nie widzisz ale kiedyś skóra może Ci się za to "odpłacić"

zdolniacha

oj zgadzam się... ja ostatnio jechałam półtorej godziny i nie dość że korki były to pełny autobus ludzi, myślałam że już zemdleje....

ekonomiko, letmebeyourfantasy- wszystkiego najnajnaj

dziś byliśmy cały dzień nad zegrzem, opaliłam się mega
kitka dziekuje no właśnie ja ni eprzywiązywałam nigdy do tego wagi ale chyba bede musiała jakis zakupić. Zuzke smaruje zawsze

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziekuje dziewczyny

mam nadzieje, ze wroce szybko do zdrowia...

Kitko, co Ty robisz, ze masz tak dluuugie paznokcie ?
wracaj do zdrówka

Cytat:
Hej
Ja mam dove summer beauty dla ciemnej karnacji (są też dla jasnej). Jestem zadowolona, nie robi pomarańczu na skórze, jak się dobrze wsmaruje to nie widać żadnych plam, ma przyjemny kokosowy zapach noo i trzeba smarować tak 3 dni z rzędu żeby był porządny efekt, więc jest małe ryzyko plam, jak coś nie pójdzie to można następnego dnia nie smarować

snowwhite, powiedz proszę co to jest doppelherz na włosy i co to daje?
Hej dziekuje za odpowiedz, my sie chyba nie znamy witaj

Cytat:
Hej piekne nie wiem jak dlugo mnie nie bylo, bo juz sie pogubilam... musialam sie odlaczyc od forum zeby posiedziec nad wazniejszymi sprawami. I troche sie u mnie pozmienialo, obecnie nie pracuje i robie ostatnie poprawki mojej pracy dyplomowej, no i zaczynam uczyc sie intensywnie na sesje ktora sie jeszcze nawet niestety nie zaczela... ale mam nadzieje ze szybko mi pojdzie zebym mogla sie spokojnie bronic i nareszcie koniec!
wrocilam wlasnie od tz, bylam u niego tydzien i tez nie mialam dostepu do neta.
troche sie dzis i wczoraj poopalalam, po godzince ale bez filtrow bo nie zabralam i jestem lekko czerwona, bo na taki kolor mnie opala, mam nadzieje ze jakas opalenizna po tym pozostanie
Hej witaj, fajnie że sie odezwałas
Stary 2011-06-06, 11:31   #4178
whiskey
Zadomowienie

dobry
wyspałam się w końcu cały weekend balowałam, ale wczoraj już o 23 wróciłam do domu, bo zasypiałam

zaraz lecę na śniadanko

kupiłam sobie w końcu in the nude z essence i kocham już ją jest świetna

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 12:30   #4179
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Hej

Ja jestem zawalona nauka teraz i jestem straznie spieta.
Dzisiaj robie sobie kąpiel dla stop, bo są w beznadziejnym stanie.

Dziekuję wszystkim dziewczynom za życzenia, wybaczcie ale nie pamiętam wszystkich nickow teraz
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 12:50   #4180
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
moze akurat Tobie takie witaminki jak zawarte w nim wystarczylyi dlatego

efekty widac dopiero po min.3miesiacach regularnego stosowania, jezeli masz naprawde problemy, ciezko aby po miesiacu czy dwoch byly efekty. ja bralam 4miesiace i wlosy rosly jak szalone, srednio 2,5cm na miesiac i ile babyhair bylo! i to bez wcierek, paznokcie rowniez, ale ze nie mam stalych dochodow, to +/- 45zl za opakowanie to dla mnie za duzo, jednak jak ktos ma mozliwosc to szczerze polecam

nigdy, przenigdy! nie reguluje sie brwi z gorych, rosna twarde, moga pozostac zglebienie, czarne kropki, z czasem coraz trudniej je ulozyc. dopuszcza sie tylko regulacja od gory od wewnatrz, ale nie na calym luku. nie powinno zmieniac sie ich pierwotne ksztaltu, mozna go modelowac, od dolu, z boku, od konca czy srodka
no a co z tymi widocznymi czarnymi wloskami ktore rosną wyraźnie nad brwiami? mam je tak zostawić? bo nie podoba mi sie to ze na dole mam pieknie wydepilowane, rowniutko, a nad brwiami jest po kilka takich grubych pozostawianych...
Stary 2011-06-06, 13:09   #4181
ekomonika
Zakorzenienie

dziewczyny dziękuję za życzenia
blondyneczka skończyłam 14
partygirl witaj z powrotem Nie , nie reguluje się brwi nad brwiami [ wiem jak to brzmi ] bo można uszkodzić jakieś nerwy [ w tej chwili nie pamiętam jakie ]
Wczoraj brat miał komunię, boże, mówię wam , było świetnie ! Musiałam wyjść na taras bo nie mogłam wytrzymać jak moi rodzice puszczali disco polo [ wolę totalnie inne klimaty, np. Slayer, Gojira, Behemoth czasem ], ale najgorzej było jak zmieniłam płytę na Elvisa - wtedy mój wujek zaczął ze mną tańczyć A ja taki kloc, zesztywniałam [ nie cierpię tańczyć ] i stoję w miejscu Ale nie no bardzo fajnie było
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 13:12   #4182
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Cytat:
ja brałam 3 mies i ruszyły jak szalone po ok 2,5 mies

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
dobry
wyspałam się w końcu cały weekend balowałam, ale wczoraj już o 23 wróciłam do domu, bo zasypiałam

zaraz lecę na śniadanko

kupiłam sobie w końcu in the nude z essence i kocham już ją jest świetna
a ja kocham all about cupcake

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 13:37   #4183
samaraNW
Zakorzenienie

witam

ale mam dzisiaj lenia nawet na zakupy nie chciałoby mi się iść kliknęłam sobie za to na all ten wysuszacz: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1

party girl, witaj po przerwie
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 13:45   #4184
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
no a co z tymi widocznymi czarnymi wloskami ktore rosną wyraźnie nad brwiami? mam je tak zostawić? bo nie podoba mi sie to ze na dole mam pieknie wydepilowane, rowniutko, a nad brwiami jest po kilka takich grubych pozostawianych...
musialabys pokazac zdjecie. ja sama zostawiam nad linia brwi, to dla mnie normalne ze tam sa, ale nie ruszam ich, bo boje sie, ze rozrosna sie jeszcze bardziej i zrobia sie jeszcze bardziej sztywne i dopiero bede miala z nimi problem...
Stary 2011-06-06, 13:47   #4185
Lenka_1987
Zadomowienie

Witajcie.
Ja dziś umieram. Wczoraj poparzyłam się chyba tak jak nigdy... Nie mogę się ruszać, wszystko mnie piecze. Nie wiem jak ja noc przeżyłam... Każdy ruch sprawia mi ból... No ale cóż... Za głupotę się płaci...
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 14:03   #4186
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Witajcie.
Ja dziś umieram. Wczoraj poparzyłam się chyba tak jak nigdy... Nie mogę się ruszać, wszystko mnie piecze. Nie wiem jak ja noc przeżyłam... Każdy ruch sprawia mi ból... No ale cóż... Za głupotę się płaci...
niestety, tak to juz jest z poparzeniami, ciezko z nimi zyc... wspolczuje
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

ale mam dzisiaj lenia nawet na zakupy nie chciałoby mi się iść kliknęłam sobie za to na all ten wysuszacz: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1

party girl, witaj po przerwie
hej
Cytat:
musialabys pokazac zdjecie. ja sama zostawiam nad linia brwi, to dla mnie normalne ze tam sa, ale nie ruszam ich, bo boje sie, ze rozrosna sie jeszcze bardziej i zrobia sie jeszcze bardziej sztywne i dopiero bede miala z nimi problem...
hmm, moze mam takie przyzwyczajenia tylko... sprobuje je zostawic w spokoju na jakis czas i zobacze co z tego wyjdzie.
Stary 2011-06-06, 14:08   #4187
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie.
rany współczuję smarujesz się filtrem ?

Miłego dnia Wam życzę i uciekam do pracy nie wiem jak dam radę w autobusie w tym upale

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 14:31   #4188
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

Miłego dnia Wam życzę i uciekam do pracy nie wiem jak dam radę w autobusie w tym upale
Wczoraj filtra nie użyłam. Pomyślałam sobie, że szybciej się bez filtra opalę i przegięłam...

To nie jest moje pierwsze oparzenie słoneczne, ale w życiu nie spiekłam się tak mocno na tak dużej powierzchni ciała
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 14:47   #4189
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

ja po wczorajszej przejazdzce mpk dlugo chyba z domu nie wyjde

auta bede miala najwczesniej na srode, bo jakies czesci im brakuje... prawie tydzien czasu w naprawie

dziewcczyny jak to jest z opalaniem, jezeli bede lezec codziennie pol h na przod i pol h na tyl z spf15, opale sie cos? nie chce sie spalic, a nie chce mi sie lezec, ale chce sie opalic tak zdrowo, zeby jak najdluzej trwala ta opalenizna...

a teraz drugie pytanie, widzialyscie gdzies najlepiej do 70-80zl, ladne sandalki/rzymianki na lato? nie mam butow na lato, wiec cos musze kupic ladnego i taniego, a na all nic mi w oko nie wpada...

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Wczoraj filtra nie użyłam. Pomyślałam sobie, że szybciej się bez filtra opalę i przegięłam...

To nie jest moje pierwsze oparzenie słoneczne, ale w życiu nie spiekłam się tak mocno na tak dużej powierzchni ciała
az nie skomentuje tego...

ja za bardzo slonca sie boje i szkod jakich mozna sie nabawic dzieki tej pieknej pogodzie, za duzo przeszlam. Mam nadzieje, ze Ty juz nigdy nie popelnisz tego bledu, a Twoja skora dojdzie do siebie na ile to jest mozliwe
Stary 2011-06-06, 14:47   #4190
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

fajną fajną
Cytat:
ja po wczorajszej przejazdzce mpk dlugo chyba z domu nie wyjde

auta bede miala najwczesniej na srode, bo jakies czesci im brakuje... prawie tydzien czasu w naprawie

dziewcczyny jak to jest z opalaniem, jezeli bede lezec codziennie pol h na przod i pol h na tyl z spf15, opale sie cos? nie chce sie spalic, a nie chce mi sie lezec, ale chce sie opalic tak zdrowo, zeby jak najdluzej trwala ta opalenizna...

a teraz drugie pytanie, widzialyscie gdzies najlepiej do 70-80zl, ladne sandalki/rzymianki na lato? nie mam butow na lato, wiec cos musze kupic ladnego i taniego, a na all nic mi w oko nie wpada...
nie mam pojęcia, nigdy nie opalałam się po pół godziny z spf15. Kiedyś to na spf8 cały dzien na plaży- oczywiscie smarowałam się co jakiś czas

oprawiłam dziś pracę, jutro pójdę zrobić zdjęcia bo dziś taki upał, że szok. A w środę złożę i będę miała z głowy

Stary 2011-06-06, 15:05   #4191
dianulaa
Zadomowienie

Ja dziś w ramach jutrzejszego egzaminu z matematyki wyspamowałam się dokładnie
peeling, masaż syrenką, depilacja,
odkryłam także maseczkę Siarkowa Moc - co prawda nie mam trądziku ale postanowiłam kupić i wypróbować Kupiłam także pomadkę z essence in the nude i się w niej zakochałam :d ostatnią wziełam.

Mam pytanie do buahhot gdzie kupiłaś Ziaja krem tonujący anno d'oro ?? bo przeszłam pół lublina dziś i wszedzie na mnie patrzyli z wielkimi oczami co to jest

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

a co do osób opalających się bez filtru to sie nie wypowiem lepiej ... tylko nie narzekajcie kiedyś, jak staniecie przed wyrokiem że macie np czerniaka i wtedy zapytacie : "dlaczego akurat ja?"
Stary 2011-06-06, 15:06   #4192
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
Ja dziś w ramach jutrzejszego egzaminu z matematyki wyspamowałam się dokładnie
peeling, masaż syrenką, depilacja,
odkryłam także maseczkę Siarkowa Moc - co prawda nie mam trądziku ale postanowiłam kupić i wypróbować Kupiłam także pomadkę z essence in the nude i się w niej zakochałam :d ostatnią wziełam.

Mam pytanie do buahhot gdzie kupiłaś Ziaja krem tonujący anno d'oro ?? bo przeszłam pół lublina dziś i wszedzie na mnie patrzyli z wielkimi oczami co to jest

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

a co do osób opalających się bez filtru to sie nie wypowiem lepiej ... tylko nie narzekajcie kiedyś, jak staniecie przed wyrokiem że macie np czerniaka i wtedy zapytacie : "dlaczego akurat ja?"
na allegro jest jeszcze wersja antytrądzikowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...cy.html&next=1 i tą na pewno widziałam w naturze

hehe w ramach egzaminu z matmy niezłe

Stary 2011-06-06, 15:25   #4193
samaraNW
Zakorzenienie

też nie rozumiem opalania się bez filtra co to za frajda zjarać się, pocierpieć, skóra zejdzie i tyle
Stary 2011-06-06, 15:31   #4194
buahhot
Marcelover ♥♥♥

wiecie co, ja też się ostatnio przypiekłam... poszłam nad jeziorko z tatą, nóżki, buzię, ręce, czyli to co odkryte posmarowałam spf50. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że nie pomyślałam, żeby posmarować plecy a raczej barki/ramiona szczerze mówiąc, dopiero wieczorem zdałam sobie z tego sprawę. Wszystko przez to, że siedziałam bokiem do jeziora przez godzinkę , bo później to już przodem... i teraz mam czerwone

Stary 2011-06-06, 15:44   #4195
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy coś Cię złapie, bo wszystko zależy od Twojej karnacji. dla mnie optymalna jest godzina na jednej stronie, ale może akurat dla Ciebie to wystarczy i po iluś tam dniach się ładnie opalisz
Stary 2011-06-06, 15:53   #4196
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
wiecie co, ja też się ostatnio przypiekłam... poszłam nad jeziorko z tatą, nóżki, buzię, ręce, czyli to co odkryte posmarowałam spf50. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że nie pomyślałam, żeby posmarować plecy a raczej barki/ramiona szczerze mówiąc, dopiero wieczorem zdałam sobie z tego sprawę. Wszystko przez to, że siedziałam bokiem do jeziora przez godzinkę , bo później to już przodem... i teraz mam czerwone
ja ten sam blad popelnilam w zeszla niedziele

wazne, ze cala sie nie spieklas i tylko troche te plecy...

dziewczyny co sadzicie o tych sandalkach?
cena ok.50-56zl, warto? jak tak to ktore i ktory kolor?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1348_2.jpg (42,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1348_6.jpg (47,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a133beige.jpg (96,5 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-06-06 o 15:54
Stary 2011-06-06, 15:56   #4197
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
nie wiem czy coś Cię złapie, bo wszystko zależy od Twojej karnacji. dla mnie optymalna jest godzina na jednej stronie, ale może akurat dla Ciebie to wystarczy i po iluś tam dniach się ładnie opalisz
no wlasnie ja sie slabo opalam i jak dzisiaj tyle spedzilam czasu to nic nie widac a mi sie tak nie chce lezec plackiem
Stary 2011-06-06, 16:28   #4198
ekomonika
Zakorzenienie

caate ładne, ale nie w moim stylu...
Podoba wam się ta torebka ? Chyba ją kliknę...
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 16:33   #4199
whiskey
Zadomowienie

ekomonika - ja jestem na tak

też szukam sandałków na lato, ale żadnych ciekawych nie mogę znaleźć a jak już jakieś mi się podobają to nie ma rozmiaru. podobają mi się buty z deezee ale trochę się boję, tak bez mierzenia... :| w ostateczności kupię, bo nie będę całe lato chodzić w trampkach :/

caate - masz piękne włosy

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 16:38   #4200
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
ekomonika - ja jestem na tak

też szukam sandałków na lato, ale żadnych ciekawych nie mogę znaleźć a jak już jakieś mi się podobają to nie ma rozmiaru. podobają mi się buty z deezee ale trochę się boję, tak bez mierzenia... :| w ostateczności kupię, bo nie będę całe lato chodzić w trampkach :/

caate - masz piękne włosy
dziekuje

ekomonika, mamy inny gust jak sama zauwazylas ale jak Ci sie podoba, to kup
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości