|
|
#451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Politechnika Rzeszowska :)
Ja też mam taką nadzieję
|
|
|
|
|
#452 |
|
Przyczajenie
|
na PRz stypendium zamawiane otrzymuje n% najlepszych (w zależności od kierunku). W roku akademickim 2010/2011 na kierunku budownictwo było to bodajże ok 70/330 osób? Początkowo miało być to ok.50-60osób, lecz w listopadzie zwiększono liczbę. Stypendium to wynosi 900zł/miesięcznie.
|
|
|
|
|
#453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#454 |
|
Raczkowanie
|
Tez jestem jak najbardziej za spotkaniem
|
|
|
|
|
#455 |
|
Raczkowanie
|
Jak się wszystkie dostaniemy to trzeba będzie to opić
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. A na drugim roku liczy się już średnia.
|
|
|
|
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#459 |
|
Przyczajenie
|
hej a ja mam takie pytanie czy nie mając matury z geografii bądź fizyki istnieje możliwość dostania się na logistykę? Zaznaczam ze pisałam rozszerzona matmę która poszła jak poszła ;/
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez zdawałam matme rozszerzoną, o ktorej wolałabym zapomnieć no i geografie i tez wybieram sie na ten kierunek
|
|
|
|
|
|
#461 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy myśleć o logistyce, zdawałam matmę podstawową, bd mieć ok 50 %, ale to wynika z tego, że nie przyłożyłam się do tej maturki. Wcześniejsze maturki pisałam na 60-70 %
ale ten kierunek jest dla mnie przyszłościowy, zawsze interesował mnie trochę transport, nowe inwestycje itp poza tym, świadomość tego, że to typowy męski kierunek jeszcze bardziej mnie kręci
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- logistyka to na prawde męski kierunek??? hm....?? |
|
|
|
|
|
#463 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#464 |
|
Rozeznanie
|
Też mam zamiar składać na PRz
. Ale nie wiem czy jest sens składać na logistykę, bo nie mam nic z rozszerzeń wymaganych zdanego. Matmę podstawową będę miała na ok 80%, angol mniej więcej 90%, polski też się liczy, ale to nie wiem czy zdam . Byłam w klasie dziennikarskiej- co było strasznym błędem. Złożę jeszcze na FiR . Dobrze, że historia mi się tam liczy . Być może spotkamy się w październiku się spotkamy Drogie Wizażynki . A i mogę się pochwalić, że mój partner studniówkowy też jest studentem Politechniki Rzeszowskiej .Obym polski zdała, bo im bliżej wyników tym bardziej się boję
|
|
#465 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jakie inne kierunki rozwazałas??---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
tu w rzeszowie bardzo prawdopodobne jest ze i bez tego cie przyjma aby tylko miec jak najwiecej studentów![]() tez mam nadzieje ze sie spotkamy w pazdzierniku a moze i wczesniej
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#466 |
|
Rozeznanie
|
Na Politechnice Rzeszowskiej jest podobno dość mało dziewczyn (one wolą iść na pedagogikę
), ale znam dziewczyny, które to studiują. Ja sama składam jeszcze na AON w Warszawie na logistykę .
|
|
#467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#468 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koleżanki też mi tak mówiły. Mam bardzo dużo znajomych w Rzeszowie . Z mojego LO poszło w tamtym roku tam prawie 40 osób---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
. A dużo chłopaków to również ogromny plus . Też miałam składać do Wrocławia, ale właśnie za daleko, a do Rzeszowa mam 90km .
luty 2014 - początkująca włosomaniaczka ![]() Edytowane przez Alexandra92x Czas edycji: 2011-06-06 o 15:36 |
||
|
|
|
|
#469 |
|
Raczkowanie
|
a na ktorym roku go wyrzucili??
|
|
|
|
|
#470 |
|
Rozeznanie
|
Na pierwszym oczywiście. Drugiej sesji nie przetrwał.
|
|
#471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale zawsze chciałam studiowac jak najdalej od domu w jakims dużym miescie np. kraków lub warszawa jednak wszyscy mówia... ze... wieksze miasto to wieksze koszty przedewszystkim mieszkania no i zecie tez jest droższe a poza tym jesli studiowałabym daleko to rzadko przyjezdzała bym na weekendy do domhy a na studiach przez weekend idzie dwa razy wiecej kasy ( wyjscie do kina, na piwo na jakas impreze i jeszce gdzies) i w ten sposób szybko pieniadze sie rozchodzą ![]() dodam ze moja mamuska bedzie miala 3 studentó na utrzymaniu, wiec wydadków jest nie mało ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- czyli na tym kierunku jest tak ciezko?? czy poprostu olał sobie studia i dlatego nie przetrwał ?
|
|
|
|
|
|
#472 |
|
Rozeznanie
|
Mnie właśnie rodzice "pchają" jak najdalej. Abym tylko ja miała satysfakcję ze studiów. Koszty znają, bo mieszkałam już 3 lata na stancji. Fakt, 3 studentów to dość dużo w jednym domu
. A co do niego to on raczej sobie trochę olał. Ale to w końcu politechnika tam takie sytuacje są na porządku dziennym. Zresztą przekonamy się jak tam pójdziemy .
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie
![]() nie wiemczy już się zalogowac na stronce politechniki czy jeszcze poczekac?? |
|
|
|
|
#474 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#475 |
|
Rozeznanie
|
Ja jeszcze muszę wszystko przemyśleć
. Tak żeby później nie wyszło, że mnie nigdzie nie przyjmą;P. Myślałam o Lublinie, ale nie lubię tego miasta, a Rzeszów uwielbiam. <3
|
|
#476 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#477 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny doradzcie
sasadka mojej znajomej ma do sprzedania takie buty który kosztowały 200 zł a sprzedaje je (całkiem nowe ) za 50 zł. bo na nia sa troszke za małe. warto?? buty sa identyczne jak na tym zdjeciu ten sam wzór i kolor no moze troszke koturna mniejsza. odp musze dac jutrooto zdjecie http://www.modne-ciuchy.eu/artykuly/...ty-na-koturnie podobaja sie wam? warto? |
|
|
|
|
#478 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
na chwile obecna nie ma ale za 3.5 roku dużo sie może zmienić. ;P |
|
|
|
|
|
#479 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ładne ale to Tobie muszą się podobać---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
powinnaś się dostać. Ja liczę na to, że z samymi podstawami mnie przyjmą. Też zdawałam WOS rozszerzony i historię też rozszerzoną była to totalna głupota. Żałuje, że nie wzięłam geografii, matmy albo angola. Jak nie powiedzie mi się w Rzeszowie to mam nadzieję, że przyjmą mnie do tej Warszawy, ale to akademia i logistyka nie jest studiami inżynierskimi. Teraz poszłam po rozum do głowy. Bardzo żałuję, że wybrałam klasę dziennikarską
|
|
|
#480 |
|
Raczkowanie
|
a będzie któraś z Was składała na bezpieczeństwo wewnętrzne? to moja trzecia deska ratunku! Chociaż nie wiem czy ten kierunek jest w stanie zapewnić mi dogodną przyszłość.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

. Ale nie wiem czy jest sens składać na logistykę, bo nie mam nic z rozszerzeń wymaganych zdanego. Matmę podstawową będę miała na ok 80%, angol mniej więcej 90%, polski też się liczy, ale to nie wiem czy zdam
. Byłam w klasie dziennikarskiej- co było strasznym błędem. Złożę jeszcze na FiR
mi się tam liczy